Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:40:07
|
|
|
|
sesil
|
debata o tipčkih in čikih je zamrla, tako da se tudi jaz odpravljam v mižule. nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:50:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika .Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK. ojoj...ni to kar mislim...evo spet ta narečja...a mi poveš kaj je to? zate! A knofla?? To je varnostna zaponka, tole: grrrrr, fotke ne morem prilepit Upam, da bo tule vidno: Hvala, sem si mislila, da bo kaj takega, al pa na primer klingica? Ne vi mene zdaj vprašat, kaj je to? Joj, tole pa je zadnje čase ful pogosto med najstniki... Katy- res ji je treba pomagat strokovno in to čim hitreje!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 24.10.2008 22:51:20 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:55:29
|
|
|
|
valentina2006
|
ČERRRRR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:55:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
pije čaj in ziza pri meni vsaj 3x dnevno. Samo pri meni ziza ravno toliko, da se odžeja. Problem je če ji dam veliko čaja potem mleka sploh ne povoha Jaz sem zrela že za v Idrijo. Nikoli si ne bi mislila, da je neješčost tak problem, da ti sve živce sfrka joj bogici... pa kaj naj še vama zaželim... , pa kaj če bi ji probala kr gH dajat , pa zakamufliraš mlekec , mogoče pa ji ni več , Ne vem...meni Taja zadnja dva dni tud nekaj fejst gundra pri flaši, pa poje trtjivo, pol pa kr ne bi ... Tako zdaj pa grem jaz ajat... Nočko vsem!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 23:07:28
|
|
|
|
valentina2006
|
Joj sem neki za .... Vidim, da se vse počasi odpravlate ... MIRNO NOČ Anitka: za Gal-a katy82: Ne znam kej prida svetovat... upam, da uspete situacijo kar se da uspešno rešt... Morm pa pohvalt Matevža, sem ga popoldne šinfala... zvečer pa, glejga zlomka, prvič mu je uspel obrat s hrbta na trebušček in kot "ta velk" v takem položaju pasu kravce . MATEVŽ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 23:19:28
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce tud jest grem....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 8:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, danes sme me prve, jooooj kdaj bo prišel čas, ko bomo lahko spale cele noč, in zjutraj vstale kadar želimo Ponoči me Anja zbuja na 2 urci za hranjenje in potem ob 6h pa nikakor noče več ležat. Pa še z mojim ''klemnom'' sva se spet spičila , HB da dela. katy: jooj s sestrično se mora nekdo resno pogovoriti. Anja že gremmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 8:33:38
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 8:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite... vauuuuu Jana kok sta dobra oba , vse je 1 A, obleka in čevlji ja v sredo se dobimo ob 10h, a boš lahko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 8:58:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite... Jana super zgledata oba edina: a pol si sama danes?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite... Jana super zgledata oba edina: a pol si sama danes? sama ja, bove morale kmalu ven, ker že tečka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:04:38
|
|
|
|
Estrella*
|
špelin@: vem, da bo treba nekaj ukrenit glede tega Aljinga štrajka, pa se mi zdi, da je za mlečne izdelke vseeno prezgpdaj Na koncu jih še jesti ne bo hotela, pol bomo pa v riti. Malo se bomo še matrali z AM vsaj do pregleda pri P, pol pa bom verjetno res začela z alternativo.Se pa tolažim s tem, da vseeno nekaj mlkca popije pri meni. Tolk sem ga imela, pa afna ni hotla vlečt Ta svet je res narobe; tist, ki ima priliko ne, tist ki pa ni ponudbe, bi pa vlekel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:05:29
|
|
|
|
jana81
|
hvala za pohvale, sej obleka je čist preprosta.. kje pa se dobite v sredo ob 10h ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite... Vauuuuuu super sta oba, res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:06:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite... Jana super zgledata oba edina: a pol si sama danes? sama ja, bove morale kmalu ven, ker že tečka Dans je en siten dan, saj ni čudno, da bodo tud še bolj razdraženi kot sicer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:07:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro jst sem še čist povožena, sam kaj ko je Nejc aktiven sto na uro.. Včeri sva bla z lubijem na koncertu Jinx-ov...ej ful dobr, sem se čist odklopla, Nejca je pa moja mami pazla.. aja dolžna sem vam še slikco obleke...evo.. ostalo komentiram kasneje...povejte mi še kdaj se dobite... Vauuuuuu super sta oba, res Dobro jutro Nina, a je konec s spanjem? a JE zatajil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:08:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: vem, da bo treba nekaj ukrenit glede tega Aljinga štrajka, pa se mi zdi, da je za mlečne izdelke vseeno prezgpdaj Na koncu jih še jesti ne bo hotela, pol bomo pa v riti. Malo se bomo še matrali z AM vsaj do pregleda pri P, pol pa bom verjetno res začela z alternativo.Se pa tolažim s tem, da vseeno nekaj mlkca popije pri meni. Tolk sem ga imela, pa afna ni hotla vlečt Ta svet je res narobe; tist, ki ima priliko ne, tist ki pa ni ponudbe, bi pa vlekel. naš mulc tud včeri ni hotu flaške zagrabt, ko se je zbudu on polnoči in ga je mami pazla, na konc po vseh mukah je pojedu le 40 ml, preden sem šla sem pa pumpala ko zmešana eno joško , da je blo 200ml, ker sem misla da bo ful lačen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:09:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hvala za pohvale, sej obleka je čist preprosta.. kje pa se dobite v sredo ob 10h ?? Saj čar je ravno v preprostosti. Še vedno je bila preprosta obleka najbolj lična. Misim, da v CityParku, sam točno pa še ni bilo dorečeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:10:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: vem, da bo treba nekaj ukrenit glede tega Aljinga štrajka, pa se mi zdi, da je za mlečne izdelke vseeno prezgpdaj Na koncu jih še jesti ne bo hotela, pol bomo pa v riti. Malo se bomo še matrali z AM vsaj do pregleda pri P, pol pa bom verjetno res začela z alternativo.Se pa tolažim s tem, da vseeno nekaj mlkca popije pri meni. Tolk sem ga imela, pa afna ni hotla vlečt Ta svet je res narobe; tist, ki ima priliko ne, tist ki pa ni ponudbe, bi pa vlekel. naš mulc tud včeri ni hotu flaške zagrabt, ko se je zbudu on polnoči in ga je mami pazla, na konc po vseh mukah je pojedu le 40 ml, preden sem šla sem pa pumpala ko zmešana eno joško , da je blo 200ml, ker sem misla da bo ful lačen. Ja ti falot ti!! Tvoj vsaj zizo izprazni, moja je tako lena, da tud slučajno ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:11:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo, naša tud tečka v gugalniku...grem pogledt kaj hoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. A ni nobena kavice skuhala? Estrella dons je šel pa že ob 7 na šiht, tko da ni blo nč s podaljšanim spanjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo, naša tud tečka v gugalniku...grem pogledt kaj hoče Naša je pa pojedla pa mal zakinkala. Joj za eno noč gremo pa morm tok stvari s sabo vzet k da gremo za en tedn.Ma Gaja tok prtljage
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa jest skuham kavico, če jo še nobena ni , unih ta dobrih pa ne znam . No jest jo že pijem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:24:59
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spali smo za en dr.ek Potem je bilo pa še treba zgodaj vstat in se poštimat, ker smo bili ob pol osmih zmenjeni z dimnikarjem, da pride naredit meritve na peči. In je idiot zamudil celo uro!!!!!!!!!!! Evo, kavica:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 9:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
O Špelin@ ta je pa dobra,mmmmmmmm. Kok mi gre to na živce k enga čakaš,pa zamuja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?