barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Aja glede bučk... domačo bučko sm mu naredila z olupkom, pa ga ni nič matralo. Danes je dobil pa kuhano, sem mu jo pa olupila. tudi meni ni bilo nič jasno . Imam kupljeno, tako da bo res bolje, da jo olupim. Grem kuhat kasso: kako je zdaj z vašim dojenjem, kdaj zaprete mlekarne? Bove mi2 med taprvimi ja jaz bom mogla zaprt to mlekarno takoj, ko dobim zdravilo za MS. V petek grem na infuzijo in rečmo, da drži še en mesec. V sredo pa imam komisijo, da odobri zdravilo, ki si ga bom sama dajala (inekcijo v mišico). Se malo bojim čakat in vztrajat pri dojenju, da se mi tačas ne bi slabšalo. Tako, da se bom najbrž čez mesec dni kar odločla za začetek inekcij, dojenje pa bom prekinila. Moram tudi nase misliti. Ampak jaz se tega zaprtja mlekarn prav nič ne veselim, ker za zdaj še ne vem, kako bom Varjo potolažila. Zdaj jo hopa dam na jošk in se takoj umiri, ponoči je itak joška zakon....potem pa nimam pojma kako bo. Tvoje zdravje je bolj pomembno. Mogoče bo hudo na začetku, a bo tudi Varja videla s časom, da ne bo nič, če bo jokala in se bo navadila. Se zna zgodit, da boš zmozgana, a vse mine. Da se le tebi ne bi MS slabšala. Toliko ste naklofale, da ne bom vsega komentirala. Čmrlika špelin@ moj mali ni spil toliko mleka, pa zato ni nič zaostajal ali pa kaj drzgega. otrok spije mleka kolikor hoče, je pa res, da ima mlečno večerjo in zajtrk, ko pa je imel 8 mesecev pa ni imel mlečnega obroka 2-krat dnevno, ker ni hotel jest tega. Estrella se trudim kolikor se da, ker ima oba mulca na grbi. si pa res eno sonce, kot je napisala Špelin@ kljub hudim preizkušnjam.