|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
3.11.2008 17:19:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Ja , poznam ta občutek. Do 13 leta se s to mislijo nisem ukvarjala, ko pa mi je umrl oče, sem začela. Čez leto in pol je mamo zadela možganska kap in od takrat nisem imela miru. Vsakič sem strahoma hodila domov in se spraševala, če je še živa, al pa ko se ni oglasila na telefon....Groza. Pol mi je umrla sestra in lani še mama. Je pa res da se kljub familiji, ki jo imam počutim SAMA NA TEM SVETU.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti naša zlata sončica user posted image  Kljub temu, da si bila takole kruto oropana toliko svojih najbližjih, si pravo sonce za vse nas, tega nikoli ne pozabi user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
3.11.2008 17:21:51   
hijenca
**** jaz pa res najraje spim na desnem boku. Pa še tisto o dohodnini. Jaz si razlagam tako. Ker sem v prejšnjem letu preplačala, so mi vrnili nekaj dohodnine, sedaj pa je stanje na 0,00 €. Oni meni niso dolžni,pa jaz njim ne. Pa saj smo to dobili že lani. Davčna ima pač preveč denarja, pa pošilja ponovno neka obvestila. Če ti povem po pravici, je to bedarija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
3.11.2008 17:25:21   
Anonimen
Naty...in ostali ki berejo moje pisarije:

No ja pa bom vseeno raje napisala, da me ne bo katera narobe razumela.

Znanost se lahko moti ampak slej ko prej pride do pravih ugotovitev , Bog je nezmotljiv...

Se opravicujem vsem ateistom... jaz pac v to verjamem.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4503
3.11.2008 17:26:29   
tana7

Ja , poznam ta občutek. Do 13 leta se s to mislijo nisem ukvarjala, ko pa mi je umrl oče, sem začela. Čez leto in pol je mamo zadela možganska kap in od takrat nisem imela miru. Vsakič sem strahoma hodila domov in se spraševala, če je še živa, al pa ko se ni oglasila na telefon....Groza. Pol mi je umrla sestra in lani še mama.

kako pa, da še sestra?? če preveč bezam, kar ignoriraj tole!

Je pa res da se kljub familiji, ki jo imam počutim SAMA NA TEM SVETU.

groza!!! pa zakaj nas je tako strah?!?! upam, da bo imela Brina vsaj enega brata/sestro! že zaradi tega...

Neposredna povezava do sporočila: 4504
3.11.2008 17:29:09   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja , poznam ta občutek. Do 13 leta se s to mislijo nisem ukvarjala, ko pa mi je umrl oče, sem začela. Čez leto in pol je mamo zadela možganska kap in od takrat nisem imela miru. Vsakič sem strahoma hodila domov in se spraševala, če je še živa, al pa ko se ni oglasila na telefon....Groza. Pol mi je umrla sestra in lani še mama. Je pa res da se kljub familiji, ki jo imam počutim SAMA NA TEM SVETU.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti naša zlata sončica user posted image  Kljub temu, da si bila takole kruto oropana toliko svojih najbližjih, si pravo sonce za vse nas, tega nikoli ne pozabi user posted image

Danes ste se odločile, da me boste spravle v jok user posted image user posted image , hudo mi je ko berem te stvari, hudo mi je ko slišim, da je umrl kak mlad človek. Vsak ponedeljek mi je hudo, ko se moj user posted image  pelje v Lj, ker je toliko "bedakov" na cesti. Od prijateljice fant se je ubil pred dvema mescoma v prometni nesreči, in sedaj pričakuje prijateljica sama dojenčka, in dojenček ne bo nikoli poznal očeta.

Grem se raje cartat z Vidkom, sem žalostna sedaj, žalostna ker morajo ljudje tako trpet. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
3.11.2008 17:31:07   
tana7
estrella, pa hvala za tole s slivami - če še jutri ne bo normalno kakala, bomo to naredili

****, se pa čisto strinjam s tem, kar si napisala - argumentacija "saj mi smo tudi to počeli/imeli/blabla" zihr ne more vzdržati - ja, veliko nas je še živih (čeprav ne vsi!), je pa toliko enih bolezni, raznih okvar, da je bilo sigurno veliko narobe, kar smo počeli, jedli itd.

primer so recimo konzervansi, pesticidi, zgoščevalci, emulgatorji,... seveda jih vsi jemo in smo jih jedli - pa smo še živi, a ne? ja, nekateri pa niso in so že umrli za rakom ali pa so zboleli

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
3.11.2008 17:35:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

**** jaz pa res najraje spim na desnem boku. Pa še tisto o dohodnini. Jaz si razlagam tako. Ker sem v prejšnjem letu preplačala, so mi vrnili nekaj dohodnine, sedaj pa je stanje na 0,00 €. Oni meni niso dolžni,pa jaz njim ne. Pa saj smo to dobili že lani. Davčna ima pač preveč denarja, pa pošilja ponovno neka obvestila. Če ti povem po pravici, je to bedarija.

Mene ni bilo v slo...

Sem bila pa letos spomladi in sem mislila da je tisto odlocba...user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
3.11.2008 17:39:15   
Anonimen

Jaz tole podpisem in dodam.... jaz te imam res rada in sem v tebi tistih 7 mesecev nasla res prijateljico. Veliko si naredila zame in ne vem ce ti bom kdaj lahko povrnila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Morda te je prav tako zivljenje naredilo tako dobro in srcno zensko...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
3.11.2008 17:42:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

estrella, pa hvala za tole s slivami - če še jutri ne bo normalno kakala, bomo to naredili

****, se pa čisto strinjam s tem, kar si napisala - argumentacija "saj mi smo tudi to počeli/imeli/blabla" zihr ne more vzdržati - ja, veliko nas je še živih (čeprav ne vsi!), je pa toliko enih bolezni, raznih okvar, da je bilo sigurno veliko narobe, kar smo počeli, jedli itd.

primer so recimo konzervansi, pesticidi, zgoščevalci, emulgatorji,... seveda jih vsi jemo in smo jih jedli - pa smo še živi, a ne? ja, nekateri pa niso in so že umrli za rakom ali pa so zboleli

Tocno tako jaz razmisljam...

Pa a ves ne rabim jaz videt na otroku da je nekaj narobe... raje preprecim.
Pa sej to je vendar moj otrok, pod mojim srcem zrasel... a bom na njemu poiskuse delala?

Zame ni dovolj ah pa sej ne bo nic... mogoce pa bo.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
3.11.2008 17:49:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Aja glede bučk... domačo bučko sm mu naredila z olupkom, pa ga ni nič matralo. Danes je dobil pa kuhano, sem mu jo pa olupila.

user posted image user posted image user posted image tudi meni ni bilo nič jasnouser posted image . Imam kupljeno, tako da bo res bolje, da jo olupim. Grem kuhatuser posted image

kasso: kako je zdaj z vašim dojenjem, kdaj zaprete mlekarne? Bove mi2 med taprvimiuser posted image user posted image

ja jaz bom mogla zaprt to mlekarno takoj, ko dobim zdravilo za MS. V petek grem na infuzijo in rečmo, da drži še en mesec. V sredo pa imam komisijo, da odobri zdravilo, ki si ga bom sama dajala (inekcijo v mišico). Se malo bojim čakat in vztrajat pri dojenju, da se mi tačas ne bi slabšalo. Tako, da se bom najbrž čez mesec dni kar odločla za začetek inekcij, dojenje pa bom prekinila. Moram tudi nase misliti.
Ampak jaz se tega zaprtja mlekarn prav nič ne veselim, ker za zdaj še ne vem, kako bom Varjo potolažila. Zdaj jo hopa dam na jošk in se takoj umiri, ponoči je itak joška zakon....potem pa nimam pojma kako bo. user posted image

Tvoje zdravje je bolj pomembno. Mogoče bo hudo na začetku, a bo tudi Varja videla s časom, da ne bo nič, če bo jokala in se bo navadila. Se zna zgodit, da boš zmozgana, a vse mine. Da se le tebi ne bi MS slabšala. user posted image

Toliko ste naklofale, da ne bom vsega komentirala.

Čmrlika user posted image user posted image user posted image

špelin@ moj mali ni spil toliko mleka, pa zato ni nič zaostajal ali pa kaj drzgega. otrok spije mleka kolikor hoče, je pa res, da ima mlečno večerjo in zajtrk, ko pa je imel 8 mesecev pa ni imel mlečnega obroka 2-krat dnevno, ker ni hotel jest tega.

Estrella se trudim kolikor se da, ker ima oba mulca na grbi. user posted image
user posted image user posted image user posted image  si pa res eno sonce, kot je napisala Špelin@ kljub hudim preizkušnjam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
3.11.2008 17:51:17   
barbaw
Babnce glejte, da boste crkljale svoje otroke do nezavesti, ker nikoli se ne ve kaj nas čaka ali pa njih. Razvajeni so samo materialno, z ljubeznijo pa ne. Samo meje rabijo pa ogromno ljubezni.  user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
3.11.2008 17:53:38   
katy82
Čau mačkice moje kaj sem vas jst pogrešala,a ve ste mene tud kej,sem ostala tam nekje pri 140. strani pa ni šans da vse preberem,jao ste pridneuser posted image user posted image user posted image

Sem vidla ,da se čmrlika ženiuser posted image user posted image user posted image ,sva glih od našga župnika ki nama je dal datum za priprave na zakon in je ful odprt za vsake želje tko da upam da bo tud moja poroka sanjska.

A se vidve mislte tud cerkveno poročit ali samo civilno?

Evo moj me že kliče in tečnari,da je mala žnedrasta,bog ne daj da je sam 5 minut čist sam z njo sploh se ne znata igrat,on bi jo imel samo takrat ko je pridna al pa ko spiuser posted image

Moram it se pišemo kasneje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
3.11.2008 17:54:01   
kasso

ne morem si pomagatuser posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image in kot pravi špelin@, res si pravo sonce.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
3.11.2008 18:02:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje kaj sem vas jst pogrešala,a ve ste mene tud kej,sem ostala tam nekje pri 140. strani pa ni šans da vse preberem,jao ste pridneuser posted image user posted image user posted image

Sem vidla ,da se čmrlika ženiuser posted image user posted image user posted image ,sva glih od našga župnika ki nama je dal datum za priprave na zakon in je ful odprt za vsake želje tko da upam da bo tud moja poroka sanjska.

Evo moj me že kliče in tečnari,da je mala žnedrasta,bog ne daj da je sam 5 minut čist sam z njo sploh se ne znata igrat,on bi jo imel samo takrat ko je pridna al pa ko spiuser posted image

Moram it se pišemo kasneje

Dobrodošla v klubu. Saj so vsi moški taki. Če je kje kakšna izjema naj me pocuka za rokav. Najlepši otroci za moške so speči otroci. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
3.11.2008 18:07:28   
sesil
moj pa že ni tak. kadar je doma se  ukvarja s tamalo v bilo kakšnem stanju je. pa full domišljije ima. je pa to samo v večernih urah. no, sej takret je najbolj tečnauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
3.11.2008 18:09:40   
kasso

špelin@ dobila bom Avonex. Nekateri so zelo zadovoljni z njim. No, bomo videli. Je pa res, da stres zelooo vpliva, ker zdaj pa res takoj občutim na zdravju, če sem živčna, v stresu. Tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si slučajno kaj na tekočem? So še vedno na voljo le Betaferon, Rebif in Avonex? Meni prijateljica iz ZDA pošilja njihovo revijo za obolele za MS in tam že predpisujejo neke nove zadeve, na popolnoma drugi osnovi kot omenjeni trojček... Gre za neka - ne vem, če bom pravilno poimenovala oz. prevedla izraz - biološka zdravila user posted image

tysabri, ja nova zelo dobra biološka zdravila, ki jih uporabljajo tudi v Evropi,. Pri nas so registrirana, a žal ZZZS še ni naštimal mošnjička za to zdravilo. Kolikor vem so v Slo le trije na tem zdravilu. Dvema mladima ženskama plača nevr.klinika, en pa si financira z donacijami. Zdravi pa se z infuzijami 1x na mesec, zato je to zdravilo še enkrat dražje od ostalih treh (2.000eur/mesec).

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
3.11.2008 18:12:10   
kasso

Grozno, ravnokar mi je velika pika povedala, da je umrl očka njene prijateljice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta, ki je imel raka trebušne slinavke... Kar srce mi je zastalo, moram se zjokat user posted image user posted image user posted image  Sem mamici te punčke takoj poslala sms!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image joj hudo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
3.11.2008 18:30:52   
Anonimen
Dons je bil pa en tak lep dan,prov hudo mi je ko je čez teden napovedan dež.Smo se skor cel dan sprehajali,je blo čist spomladansko. Kuhala nism nč,sm dala kr segadin s skrinje za mojga ko pride iz službe.

Špelin@ moje sožalje.

Estrella tvojo zgodbo pa poznam in mi je hudo.Sploh,ker vem kako je bilo mojmu očiju ki je pri devetih letih ostal brez starševuser posted image .

Alja in Gaja mata pa vsak dan isto kosilouser posted image ,a mi bereš misli,al jih jest tebuser posted image .

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
3.11.2008 18:33:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ne Edinaos.. nasplosno se pogovarjamo...

Pa vceraj smo te full ogovarjale se ti je kaj kovcalo???user posted image user posted image user posted image

Bos mogla vse za nazaj prebrat da bos videla kaj in kako...user posted image user posted image user posted image

verjami, da vas  med ''masažo'' nisem čisto nič pogrešalauser posted image user posted image

Sem pa vse za nazaj prebrala, ne ne  od mene nič ne pričakujte večuser posted image user posted image

He, he... mi pa pruicakujemo... Cas je moj zaveznik...

Kako bo fantku ime? user posted image user posted image user posted image

nema nobenega fantka ne bo, moja želja se je uresničilauser posted image user posted image

A če bi bil pa šrvi fantek bi pa mela še enga al tud ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
3.11.2008 18:45:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jest če se kdaj bom,kar ne vem ,ker je mojmu to brezveze,vsaj zdej tko razmišlja,mogoče se bo še premislil se bom samo civilno,ker sem ateist.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
3.11.2008 18:46:10   
Anonimen
Kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
3.11.2008 18:46:44   
jana81
no spet ste naklofale še pa još..

estrella user posted image user posted image user posted image  res si ena zlata vredna oseba...

naš mali je dons siten, kr cartu bi se, mislim da bo še en zobek kmalu, ker drugače ni tak..

sva mu pa včeri morala spustit posteljico nižje, ker se je začel vzpenjat na ograjico, pa da ne bi kje ven padu..

trenutno mi spi v dnevni na kavču, ker se je prej v postlji zbudil po 20 min, pa da vidim če bo zdaj kaj dlje spal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
3.11.2008 18:48:34   
Naty*
edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac"user posted image user posted image user posted image ...

Sicer pa saj tudi sama vidis da so se casi spremenili na lastnem otroku...( alergije)

Tole očitno nima veze s spremembo časa, ker sva midva oba alergika in je alergija Žana čist normalna posledica tega.
Glede ležalnika in hojce pa za oboje velja, da so posledice, če je otrok predolgo noter.

Bolečine v križu ma pa tud moj, pa baje ni bil v hojci user posted image . Tud to, da ni bilo včasih alergij, ni čist res, niso ble pa tolk raziskane.

Samo ker si odrasla v kumunisticni drzavi kjer je mama morala po 3 mesecih v sluzbo je bilo treba tudi propagando temu prilagodit... no to je moje sklepanje...

Baje sva obe odrasli v isti komunistični državi user posted image user posted image user posted image !

No drugače se pa tud očitno naši in "vaši" strokovnjaki ne strinjajo glede bočnega položaja, ker se tu svetuje levi.user posted image

Sicer pa pesticide, konzervanse, aditive tud še vedno jemo, čeprav strokovnjaki priporočajo samo zdravo hrano. Pa mobiteli, da o vplivu sevanja računalnika sploh ne govorim, pa nas poglej user posted image ...
Vse z mero user posted image ... ampak to je seveda osebna odločitev vsake.

Sm pa js ena od tistih, ki ne dvomim, da vse majčice naredijo najboljše v svoji moči za svoje hroščke.

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image , sm dala tud sama skoz osebno tragedijo, zato te še posebi dobr razumem.

špelin@ pa res boga tista punčka user posted image user posted image user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
3.11.2008 18:49:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ne Edinaos.. nasplosno se pogovarjamo...

Pa vceraj smo te full ogovarjale se ti je kaj kovcalo???user posted image user posted image user posted image

Bos mogla vse za nazaj prebrat da bos videla kaj in kako...user posted image user posted image user posted image

verjami, da vas  med ''masažo'' nisem čisto nič pogrešalauser posted image user posted image

Sem pa vse za nazaj prebrala, ne ne  od mene nič ne pričakujte večuser posted image user posted image

He, he... mi pa pruicakujemo... Cas je moj zaveznik...

Kako bo fantku ime? user posted image user posted image user posted image

nema nobenega fantka ne bo, moja želja se je uresničilauser posted image user posted image

A če bi bil pa šrvi fantek bi pa mela še enga al tud ne?

odgovor je DAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
3.11.2008 18:51:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac"user posted image user posted image user posted image ...

UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJACuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.