|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
3.11.2008 18:52:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ne Edinaos.. nasplosno se pogovarjamo...

Pa vceraj smo te full ogovarjale se ti je kaj kovcalo???user posted image user posted image user posted image

Bos mogla vse za nazaj prebrat da bos videla kaj in kako...user posted image user posted image user posted image

verjami, da vas  med ''masažo'' nisem čisto nič pogrešalauser posted image user posted image

Sem pa vse za nazaj prebrala, ne ne  od mene nič ne pričakujte večuser posted image user posted image

He, he... mi pa pruicakujemo... Cas je moj zaveznik...

Kako bo fantku ime? user posted image user posted image user posted image

nema nobenega fantka ne bo, moja želja se je uresničilauser posted image user posted image

A če bi bil pa šrvi fantek bi pa mela še enga al tud ne?

odgovor je DAuser posted image

A res? A tok si si želela punčko met? Pol bi bli pa trije fantje,četrta pa punčkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
3.11.2008 18:53:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac"user posted image user posted image user posted image ...

UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJACuser posted image user posted image user posted image user posted image

O to me pa na Janeza spominjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
3.11.2008 18:57:18   
kasso

edina od unga poeta na občinskem gradbišču sm pa dons za spremembo dobila "šampanjac"user posted image user posted image user posted image ...

UDARAŠ U GLAVU KO ŠAMPANJACuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj al gradbince mešate po Logatcu al kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
3.11.2008 19:00:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ma me Logatčanke smo bile popularne med gradbinci že med user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj šele zdajuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
3.11.2008 19:03:03   
Anonimen

A če bi bil pa šrvi fantek bi pa mela še enga al tud ne?

odgovor je DAuser posted image

A res? A tok si si želela punčko met? Pol bi bli pa trije fantje,četrta pa punčkauser posted image

aja to pa ne, vedno sem govorila upam, da bo že prva punčka in je ratalouser posted image user posted image , drugače pa bi samo še enkrat probali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
3.11.2008 19:04:49   
Anonimen
Anja danes podira rekord v spanju:

-dopoldan 2 uri vzunaj
-popoldan 3 ure v posteljici

in

zdaj spet spiuser posted image user posted image user posted image user posted image TOOOO SONČEK MOJuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
3.11.2008 19:04:51   
kasso

Ma me Logatčanke smo bile popularne med gradbinci že med user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj šele zdajuser posted image user posted image

no, upam da bo vsaj kak zid raven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
3.11.2008 19:06:11   
Anonimen
Kasso kako je bilo potem z bučko??

Moji danes ni kej preveč dišala, je imela raje joškouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
3.11.2008 19:07:33   
Anonimen

Anja danes podira rekord v spanju:

-dopoldan 2 uri vzunaj
-popoldan 3 ure v posteljici

in

zdaj spet spiuser posted image user posted image user posted image user posted image TOOOO SONČEK MOJuser posted image user posted image

OOOOOOO jest bi tud vsaj en dan da mi spi 3 ure skupi,al pa vsaj 2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
3.11.2008 19:08:02   
Anonimen
Zdaj sem pa jaz sama ostalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4535
3.11.2008 19:09:30   
Anonimen

Nisi,jest sm tuki,sam ne vem kok časauser posted image ,Se bo verjetn Gaja kmal zbudila,spi "že" pol ure

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
3.11.2008 19:11:58   
Anonimen

Nisi,jest sm tuki,sam ne vem kok časauser posted image ,Se bo verjetn Gaja kmal zbudila,spi "že" pol ure

torej se pripravljaš na veselicouser posted image user posted image user posted image eh moja tudi če se zbudi mi je OK, je ati že domauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
3.11.2008 19:14:42   
Anonimen

torej se pripravljaš na veselicouser posted image user posted image user posted image eh moja tudi če se zbudi mi je OK, je ati že domauser posted image user posted image

Moj je tud zdele pršu,sam more še jest pa ne vem kva šeuser posted image  Ma sej ponavad zvečer ni neke veselice,šla bo v pižamo,pojedla mal se bo igrala z očijem,pol pa spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4538
3.11.2008 19:15:09   
kasso

nič krčev user posted image , tako, da očitno drži, da je boje brez olupka. Sem pa dala vmes tudi korenček in malo rižolinota in je zmazala ko velikauser posted image ...ja, ko smo prišle s sprehoda se joške ni branilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
3.11.2008 19:15:38   
Anonimen

Tole očitno nima veze s spremembo časa, ker sva midva oba alergika in je alergija Žana čist normalna posledica tega.
Glede ležalnika in hojce pa za oboje velja, da so posledice, če je otrok predolgo noter.

Tudi moj je alergik  moj moz je alergik sicer samo na penicilin ampak alergija pa je a ne ? Zato sem pocakala z GH..

Ti tudi predvidevam?

Bolečine v križu ma pa tud moj, pa baje ni bil v hojci user posted image . Tud to, da ni bilo včasih alergij, ni čist res, niso ble pa tolk raziskane.

No jaz sem te vprasala kako lahko trdis da celi vasi generaciji,ki ste bili v hojci ni nic? Da nimate nobenih posledic?

Hotla sem povedat,da lahko govoris samo zase ne za vse...

Baje sva obe odrasli v isti komunistični državi user posted image user posted image user posted image !

Ja, sej zato pa ker poznam kako je bilo sklepam , da je bilo kaj takega zadaj user posted image user posted image user posted image

položaja, ker se tu svetuje levi.user posted image

No vsaj do boka so ze prisli saj si rekla, da so pred casom svetovali trebuh in hrbet... Mi pac ze skor 1500 let vemo da je desni...

Tud da je naprimer luna svetla zaradi odbijajoce se svetlobe in ne sama od sebe vedo morda kakih 50 let mi pa 1500...

In nasi strokovnjaki ..niso nasi strokovnjaki... ampak ti dajem besede Boga.

klik - ce slucajno koga zanima o cem govorim

Sicer pa pesticide, konzervanse, aditive tud še vedno jemo, čeprav strokovnjaki priporočajo samo zdravo hrano. Pa mobiteli, da o vplivu sevanja računalnika sploh ne govorim, pa nas poglej user posted image ...

Ja ampak jaz sem hotla sam povedat da ce ves da je ena stvar polna pesticidov mu ne bos dala, ali mu bos ampak pravo mero?? Sej v pravi meri ni skodljivo al kako?

Predvidevam da se izogibas... po svojih najboljsih moceh ... vsi se... kok nam uspeva je spet druga pesem.

Vse z mero user posted image ... ampak to je seveda osebna odločitev vsake.

Res ne me vzet za slabo... samo zelim, da me prav razumes...kako jaz razmisljam...user posted image user posted image

Ni da kr neki tezim k mam glih 5 minut casa, ampak jaz res verjamem v to kar pisem...user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
3.11.2008 19:17:39   
Anonimen

nič krčev user posted image , tako, da očitno drži, da je boje brez olupka. Sem pa dala vmes tudi korenček in malo rižolinota in je zmazala ko velikauser posted image ...ja, ko smo prišle s sprehoda se joške ni branilauser posted image

Super, da ni blo krčev. Jest jo tud olupim,tud če jo zase delam.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
3.11.2008 19:24:06   
Anonimen
edinaos:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AT je postala hudo pridna....mogoce se pa boji konkurence, ko smo te nagovarjale.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
3.11.2008 19:30:56   
aurora28
Ku ku evo mene med vami. Danes je bil pester dan, je ata imel Gala na skrbi in sta šla ven, se potepala in iskala čevlje in v celem Velenju nimajo vel. 18, razen copatk. Jaz pa se sem imela čistilno akcijo; prala zavese, okna, sesala, brisla prah, mater mi je teklo dol kot da sem bila v sauni, ampak zdaj je tak čisto user posted image

Načeloma pa bomo te dneve ko je ata doma izkoristili maximalno. Jutri si bova z mojim spet privoščila enourno masažo hrbta in rok (to imam jaz), v sredo pa grem k pedikerki. Najbolj uživam ko se razvajam. user posted image

Naklofale ste pa tolk strani, da se mi po pravici povedano ne lubi brat, pa brez zamere.

Hvala za informacijo o nakupu čevljev za Gala. Bomo prihodnji teden šli v Celje in mu jih bom kupila.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
3.11.2008 19:36:51   
Estrella*

edinaos:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AT je postala hudo pridna....mogoce se pa boji konkurence, ko smo te nagovarjale.user posted image user posted image

jAZ PA MISLIM, DA JE RAVNO OBRATNO. žELI DRUŽBO IN SI MISLI, ČE BO RES FEJST FEJST PRIDNA, BO MAMICO OMEHČALA IN DOBILA user posted image

Punce; HVALA vam za izrečene besede. Včasih mi je res tako hudo, pa se kmalu potolažim in veliko ima tu opraviti tudi ta forumuser posted image

Tana: sestra je bila starejša 15 let in je umrla za pljučnim rakom. Bila je strastna kadilka in žal imela precej stresno življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
3.11.2008 19:37:07   
Naty*

čaki, čaki plavuša, boš ti tud dozo dobila user posted image user posted image user posted image

O to me pa na Janeza spominjauser posted image user posted image user posted image

tuki pa ne vem zakaj se gre??user posted image

kasso vsaj še gradbince no...user posted image user posted image user posted image

**** sej se mi ne da no user posted image ... itak ma vsaka svojo glavo in razmišlja z njo user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
3.11.2008 19:38:10   
Anonimen
Aurora pridna si bla user posted image user posted image user posted image . Jest bom tud en dan v tem tednu mal bl generalno naredila,ne sam na hitr tko kot ponavaduser posted image . Upam,da mi bo ratal.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
3.11.2008 19:42:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edinaos:

jAZ PA MISLIM, DA JE RAVNO OBRATNO. žELI DRUŽBO IN SI MISLI, ČE BO RES FEJST FEJST PRIDNA, BO MAMICO OMEHČALA IN DOBILA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je bilo na plavanju? Se je moj zet izkazal?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
3.11.2008 19:55:18   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edinaos:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je bilo na plavanju? Se je moj zet izkazal?

Plavanja ni bilouser posted image user posted image user posted image Ko sva se že preoblekla sem šla HB z njim do bazena in tam pravijo, da odpade tečaj, ker je ravno bruhal en otrok v bazen. In tako sva šla v Merkatoreja, zapravla 50eu in šla domovuser posted image

Kaj je sedaj s tvoj kuro ne žri po 17h??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
3.11.2008 19:58:03   
Estrella*
Aurora: si bla pa pucfrau danesuser posted image Men se po pravici povedano ne da pospravljat in samo tolko mignem, da ni ta velike svinjarijeuser posted image

Nina7: ti pa itak nimaš prilike pucat, ker si skoz leteča. Verjetno bo poš mela ćas ko bo sneg in ne boš mogla v dolinouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
3.11.2008 20:04:36   
tilči
Kaj imate ve namen še danes priti na 4.del?user posted image

No,pri ortodontu smo hitro opravili. Imam zobe v linijo. Po novem pa kontrolo šele čez eno leto, ker ni nobenih problemovuser posted image
Špelin@...ja sedaj bomo pa delali vaje.user posted image user posted image user posted image  moje sožalje. Res hudo, da hčerka izgubi očeta. Ko smo se danes peljali v Ljubljano, je bila ravno ena nesreča na avtocesti, se je že rešilec peljal. Avto je bil močno zličkan.
Kasso...poskrbi za svoje zdravje. Boš Varjo že na drug način potolažila.user posted image user posted image user posted image
Čmrlika...kaj je s poroko? Sem na hitro preletela in to zgrešila. Drugače pa ... čestitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.