Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Žal mi ne uspe, da bi lahko toliko napisala kot ve danes sva bili kar dolgo zunaj na sončku - skoraj 3 ure - pa kako vroooooče je bilo!! ko bi vsaj bilo tako še doolgo, pa en bo čmrlika, čestitam!! se pa tistim majčicam, ki se bodo poročile, tudi jaz pridružujem - je na morju naredil "tavelik korak", pa se nisem hotela tukaj "hvaliti" sedaj je pa ravno priložnost, da vam še jaz povem ampak ne veva še, kdaj bo to - ker ne bo klasična poroka estrella, res grozno to s tvojo mamo - mene je včasih kar strah, ko tako pomislim, da bom tudi jaz nekoč ostala brez staršev - sploh se ne da opisati, kako me včasih prav panika zajame zaradi tega - mogoče, ker sem edinka in se mi zdi, kot da bom ostala sama na tem svetu - saj vem, da imam mojega in Brino, ampak me je vseeno grozno strah tega trenutka - čeprav jih sploh ne vidim tako zelo pogosto, največ na 14 dni in že od odhoda na faks ne živim doma... Ja , poznam ta občutek. Do 13 leta se s to mislijo nisem ukvarjala, ko pa mi je umrl oče, sem začela. Čez leto in pol je mamo zadela možganska kap in od takrat nisem imela miru. Vsakič sem strahoma hodila domov in se spraševala, če je še živa, al pa ko se ni oglasila na telefon....Groza. Pol mi je umrla sestra in lani še mama. Je pa res da se kljub familiji, ki jo imam počutim SAMA NA TEM SVETU. in uboga ta punčka za ostale pa ne morem komentirati, saj sem preletela(!) samo zadnji dve strani - več si ne upam, ker mi spet ne bo uspelo nič napisati, če se Brina zbudi aja - Brina sedaj prvič malo težje kaka - včeraj in danes se je občasno malo napenjala, ampak je šele prej malo pokakala - je pa drekec tak trd, lepljiv, da sem ji še komaj ritko očistila kaj lahko naredimo? s termometrom ali čim podobnim zaenkrat še ne bi šarila po ritki... enkrat ste omenile, da se jim da lahko malo nekega sokca? jabolčnega? ali kaj je najboljše, glede na to, da se še polno dojimo Daj ji slivov sok za pit al pa namoći suhe slive čez nok(3kom/1dcl) in jih pretlači čez cedilček. Pri nas je pomagalo.
|