Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:06:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana meni se bo kmalu zmešalo... Kaj je narobe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:15:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH? Zdaj se pa jaz mulim, ker ste me spregledale..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:17:36
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, mi smo od zdravnika. Velika pika bo zdaj cel teden doma, v sredo grem v šolo, da ji prinesem za pogledat, kaj bodo ta teden delali - sem se že zmenila z učiteljico. Mali princ je bolje, ker ima skoraj že čista pljuča, je pa dr. rekla, da se taka zadeva vleče in v četrtek ne bo cepljen. Moram poklicati za nov datum, ko bo čisto zdrav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:19:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH? Ne, takoj po prvih žličkah ne. Je pa bil danes zelo drugačen kakec (beri: bolj podoben mojemu ), ker mu je včeraj za malico dal kar cel lonček sadne kašice, ker ni vedel, da bi moral samo nekaj žličk. Mali je pa itak pridno odpiral kljunček Aja, po prvih žličkah korenčka je bil pa kakec res drugačen: vseboval je oranžne delce neprebavljenega korenja.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.10.2008 17:20:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH? Zdaj se pa jaz mulim, ker ste me spregledale.. Ja je bil po ene treh žličkah že drugačen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH? Ne, takoj po prvih žličkah ne. Je pa bil danes zelo drugačen kakec (beri: bolj podoben mojemu ), ker mu je včeraj za malico dal kar cel lonček sadne kašice, ker ni vedel, da bi moral samo nekaj žličk. Mali je pa itak pridno odpiral kljunček Aja, po prvih žličkah korenčka je bil pa kakec res drugačen: vseboval je oranžne delce neprebavljenega korenja. mu je že všeč korenček. No vidiš pri nas se je pa takoj spremenil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, mi smo od zdravnika. Velika pika bo zdaj cel teden doma, v sredo grem v šolo, da ji prinesem za pogledat, kaj bodo ta teden delali - sem se že zmenila z učiteljico. Mali princ je bolje, ker ima skoraj že čista pljuča, je pa dr. rekla, da se taka zadeva vleče in v četrtek ne bo cepljen. Moram poklicati za nov datum, ko bo čisto zdrav. Super da je Gregi boljše, držim pesti da bo ta velika tud kmal zdrava.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 17:55:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH? Zdaj se pa jaz mulim, ker ste me spregledale.. Ja je bil, barva in vonj . IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Bejbike js pa ne vem, če bova jutr midva prišla . me je zdele klical, da je na urgenci. Med predavanji ga je kr naenkrat začelo ful bolet pri ledvicah, zdej je dobu injekcije pa infuzijo. Verjetno ma ledvične kamne ... Zdej je pa on v Ljubljani, js v Logatcu, avto pa na Vrhniki, tko da še k njem ne morem če bo tam ostal ... Ma sej bomo vidl, kako bo. Držte pesti. Ojoj bogi tvoj . Držim pesti da ni kej hudega. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, mi smo od zdravnika. Velika pika bo zdaj cel teden doma, v sredo grem v šolo, da ji prinesem za pogledat, kaj bodo ta teden delali - sem se že zmenila z učiteljico. Mali princ je bolje, ker ima skoraj že čista pljuča, je pa dr. rekla, da se taka zadeva vleče in v četrtek ne bo cepljen. Moram poklicati za nov datum, ko bo čisto zdrav. Super da gre tudi tvojima pikcema na bolje. Grem zdej kavico pit.................se pol tipkamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:00:55
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: bobika celi roman mi je zbrisalo, pa tako pridno sem za vse pokomentirala jojojojojojo, kak me dvigne in celo kopirati sem mislila pa mi je vse šlo v tri krasne zdaj pa nimam več energije ponovno pisati. bobika: moram se smejat, ker men se to zgodi tolikokrat, pa me še ni izučilo, da bi vsakokrat kopirala Ko prvič pozabim kopirat se že pokaže we are sorry..... Ja pa ne boš verjela kako teslo sem. Celo kopirati sem mislila in namesto ctr+c sem kliknila shift+c . Baba nora, pa ki ti je pamet. Pa tolko po tipkovnici klofam, pa se mi kaj takega lahko zgodi . Mater sem danes naspidirana . Sem se prej zjokala in vse moje poslala na sprehod. Anže me je danes nonstop matral. Spal je cel dan le pol ure vsega skupaj. Za znoret. Pa ne bi rekla, da bi ga uspavala in bi blo. Ne z njim sem se matrala več kot eno uro, da je zaspal za 20 minut, Naslednjo rundo pa pol ure, za 10 minut. Vmes pa tečen, da te kap. Že cel vikend me jezi z uspavanjem. Sem poskusila, da ga ne bi jemala iz poslice, pa ni nič pomagalo on bi bedel in je tako tudi bedel in se drl uro in pol. Ne vem. Sem se zdrla na njega, pol mi pa Manca reče: mami ne se kregat na Anžeta, on je še mali. Da sem se kar jokat začela . Sem sedaj razmišljala, da nujno rabim nekaj časa zase. Saj je vse dni enako in isto. Nonstop med 4 stenami in samo poslušanje dretja, previjanje, hranjenje in same obveznosti. Že lep čas sploh nisem bila kje. K nam pa tudi ne pridejo na obisk, ker imajo vsi prijatelji otroke in se bojijo da bi oni nas okužili ali pa mi njih. Edini stik z zunanjim svetom je forum, pa še za tukaj nimam časa, da bi sodelovala. Bom rajši kar nehala težiti, ker sem že sama sebi tečna. Špelin@: fajn, da je tvojim sončkom bolje. Čmrlika: jaz sem iz Selnice ob Dravi. Na slikici pri starem Kovaču pa sem prepoznala ozadje. Od kod pa si ti? Mi smo z Manco hodili k Korežijevi v razvojno ambulanto in mi je tudi super pediatrinja. Grem cote zložit, za likat mi tak ni. lp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:02:01
|
|
|
|
Anitka
|
He he, sem se nehala mulit Hvala za odgovore. Tudi pri Galu je vidna razlika že kar takoj. Tukaj pa je nekaj fotk z našega krsta Špelin@ super, da je s tvojima malčkoma že bolje Naty držim pestke, da z dragim ni kaj hujšega Kodrana kaj pa je?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:03:11
|
|
|
|
bobika
|
ANEJI in mojemu danes vragecu vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:08:06
|
|
|
|
tally
|
Bobika , ti kar pojamraj ti bo takoj lažje. Emilija je tudi danes sitna taka ni bila odkar se je rodila , po moje so zobki na pohodu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:12:10
|
|
|
|
Anitka
|
Bobika upajmo, da bo tudi pri vas kmalu bolje. Do takrat pa nam le pojamraj, se razjokaj, izpovej... A nimaš variante, da bi ti kdo popazil na otroka vsaj za kakšno urco, da bi si vzela čas samo zase?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:16:04
|
|
|
|
tally
|
Anitka zelo lepe slikice. Lepa družinica ste. He he a ga Gal mal biksa na zadnji sliki .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:18:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka zelo lepe slikice. Lepa družinica ste. He he a ga Gal mal biksa na zadnji sliki . Hvala Tally. Ja on je kar poprijel za kozarec s penino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Bobika . A ni nikogar ki bi ti otročke pomerkal za kakšno urco? Anitka luštne fotke Gal pa že vinčka pije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:24:58
|
|
|
|
špelin@
|
Anže in Aneja, čestitke za dopolnjenih 5 mesecev!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally kdaj pa gre tvoj delat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:41:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kdaj pa gre tvoj delat? Okrog pol enih gre od doma. Zakaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
AAAAAAAAAA Gaja se je pa zdele prvič obrnila na trebuh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kdaj pa gre tvoj delat? Okrog pol enih gre od doma. Zakaj? Če te lahko pripelje do Lukovice dopoldne, greš lahko zravn do Estrelle,pa grem pol jest nazaj čez Mengeš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:47:54
|
|
|
|
kodrana
|
joj, jaz nekaj napišem..pol me pa ni.. ja, Tara ej že cel dan tuk sitna in non-stop nerga. to me pa tuk ob živce spravla, ko skos skos neki. in me prov v depro vrže. dobr, da je zdele ati pršu, da sm mal izpregla. pa še prej sva se spričkala. ko pa je tuk nepremišljen včasih. dvakrat bo treba tehničnega plačat, zaradi te njegove nepremišljenosti. punce moje tuk sm slabe volje, da kar grem.. grem likat, da se "ohladim".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:48:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kdaj pa gre tvoj delat? Okrog pol enih gre od doma. Zakaj? Če te lahko pripelje do Lukovice dopoldne, greš lahko zravn do Estrelle,pa grem pol jest nazaj čez Mengeš. A bi bila tak srček? Ja lahko me pripelje. Kdaj pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:49:57
|
|
|
|
kodrana
|
aja še to.. Anitka full luštne slike. ti si pa kot manikenka. uglavnem, vsi trije ste prav cortik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 20.10.2008 18:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kdaj pa gre tvoj delat? Okrog pol enih gre od doma. Zakaj? Če te lahko pripelje do Lukovice dopoldne, greš lahko zravn do Estrelle,pa grem pol jest nazaj čez Mengeš. Ej ne vem še, se morm še z Edino zment. Računi tm nekje od 8:30-9. Se še zmenmo A bi bila tak srček? Ja lahko me pripelje. Kdaj pa?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?