|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
20.10.2008 17:06:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
meni se bo kmalu zmešalo...

Kaj je narobe? user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.10.2008 17:15:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH?

Zdaj se pa jaz mulim, ker ste me spregledale..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.10.2008 17:17:36   
špelin@
Tako, mi smo od zdravnika. Velika pika bo zdaj cel teden doma, v sredo grem v šolo, da ji prinesem za pogledat, kaj bodo ta teden delali - sem se že zmenila z učiteljico. Mali princ je bolje, ker ima skoraj že čista pljuča, je pa dr. rekla, da se taka zadeva vleče in v četrtek ne bo cepljen. Moram poklicati za nov datum, ko bo čisto zdrav.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.10.2008 17:19:40   
špelin@
A je bil tudi pri vaših hroščkih kakec malce drugačen že takoj po prvih žličkah GH?

Ne, takoj po prvih žličkah ne. Je pa bil danes zelo drugačen kakec (beri: bolj podoben mojemu user posted image ), ker mu je včeraj user posted image  za malico dal kar cel lonček sadne kašice, ker ni vedel, da bi moral samo nekaj žličk. Mali je pa itak pridno odpiral kljunček user posted image
Aja, po prvih žličkah korenčka je bil pa kakec res drugačen: vseboval je oranžne delce neprebavljenega korenja.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.10.2008 17:20:21 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.10.2008 17:19:52   
Anonimen

Zdaj se pa jaz mulim, ker ste me spregledale..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je bil po ene treh žličkah že drugačen.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
20.10.2008 17:21:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne, takoj po prvih žličkah ne. Je pa bil danes zelo drugačen kakec (beri: bolj podoben mojemu user posted image ), ker mu je včeraj user posted image  za malico dal kar cel lonček sadne kašice, ker ni vedel, da bi moral samo nekaj žličk. Mali je pa itak pridno odpiral kljunček user posted image
Aja, po prvih žličkah korenčka je bil pa kakec res drugačen: vseboval je oranžne delce neprebavljenega korenja.

user posted image user posted image  mu je že všeč korenček. No vidiš pri nas se je pa takoj spremenil.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
20.10.2008 17:30:50   
Anonimen

Tako, mi smo od zdravnika. Velika pika bo zdaj cel teden doma, v sredo grem v šolo, da ji prinesem za pogledat, kaj bodo ta teden delali - sem se že zmenila z učiteljico. Mali princ je bolje, ker ima skoraj že čista pljuča, je pa dr. rekla, da se taka zadeva vleče in v četrtek ne bo cepljen. Moram poklicati za nov datum, ko bo čisto zdrav.

Super da je Gregi boljše, držim pesti da bo ta velika tud kmal zdrava.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
20.10.2008 17:55:30   
tally

user posted image Ja je bil, barva in vonj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Bejbike js pa ne vem, če bova jutr midva prišla .  me je zdele klical, da je na urgenci. Med predavanji ga je kr naenkrat začelo ful bolet pri ledvicah, zdej je dobu injekcije pa infuzijo. Verjetno ma ledvične kamne ...

Zdej je pa on v Ljubljani, js v Logatcu, avto pa na Vrhniki, tko da še k njem ne morem če bo tam ostal ...

Ma sej bomo vidl, kako bo. Držte pesti.

Ojoj bogi tvoj user posted image . Držim pesti da ni kej hudega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Super da gre tudi tvojima pikcema na bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdej kavico pit.................se pol tipkamo.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.10.2008 18:00:55   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: bobika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image celi roman mi je zbrisalo, pa tako pridno sem za vse pokomentirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jojojojojojo, kak me dvigne
in celo kopirati sem mislila pa mi je vse šlo v tri krasne

zdaj pa nimam več energije ponovno pisati.

bobika:user posted image user posted image moram se smejat, ker men se to zgodi tolikokrat, pa me še ni izučilo, da bi vsakokrat kopiralauser posted image Ko prvič pozabim kopirat se že pokaže we are sorry.....user posted image user posted image

Ja pa ne boš verjela kako teslo sem. Celo kopirati sem mislila in namesto ctr+c sem kliknila shift+cuser posted image . Baba nora, pa ki ti je pamet. Pa tolko po tipkovnici klofam, pa se mi kaj takega lahko zgodi user posted image .

Mater sem danes naspidirana user posted image user posted image user posted image . Sem se prej zjokala in vse moje poslala na sprehod. Anže me je danes nonstop matral. Spal je cel dan le pol ure vsega skupaj. Za znoret. Pa ne bi rekla, da bi ga uspavala in bi blo. Ne z njim sem se matrala več kot eno uro, da je zaspal za 20 minut, Naslednjo rundo pa pol ure, za 10 minut. Vmes pa tečen, da te kap. Že cel vikend me jezi z uspavanjem. Sem poskusila, da ga ne bi jemala iz poslice, pa ni nič pomagalo on bi bedel in je tako tudi bedel in se drl uro in pol. Ne vem.
Sem se zdrla na njega, pol mi pa Manca reče: mami ne se kregat na Anžeta, on je še mali. Da sem se kar jokat začelauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem sedaj razmišljala, da nujno rabim nekaj časa zase. Saj je vse dni enako in isto. Nonstop med 4 stenami in samo poslušanje dretja, previjanje, hranjenje in same obveznosti. Že lep čas sploh nisem bila kje. K nam pa tudi ne pridejo na obisk, ker imajo vsi prijatelji otroke in se bojijo da bi oni nas okužili ali pa mi njih.
Edini stik z zunanjim svetom je forum, pa še za tukaj nimam časa, da bi sodelovala.

Bom rajši kar nehala težiti, ker sem že sama sebi tečna.

Špelin@: fajn, da je tvojim sončkom bolje.
Čmrlika: jaz sem iz Selnice ob Dravi. Na slikici pri starem Kovaču pa sem prepoznala ozadje. Od kod pa si ti?
Mi smo z Manco hodili k Korežijevi v razvojno ambulanto in mi je tudi super pediatrinja.

Grem cote zložit, za likat mi tak ni.

lp

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.10.2008 18:02:01   
Anitka
He he, sem se nehala mulituser posted image user posted image user posted image Hvala za odgovore. Tudi pri Galu je vidna razlika že kar takoj.

Tukaj pa je nekaj fotk z našega krsta
user posted image user posted image user posted image

Špelin@ super, da je s tvojima malčkoma že boljeuser posted image user posted image

Naty držim pestke, da z dragim ni kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image

Kodrana kaj pa je?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.10.2008 18:03:11   
bobika
ANEJI in mojemu danes vragecu vse najboljše!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.10.2008 18:08:06   
tally
Bobika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kar pojamraj ti bo takoj lažje.
Emilija je tudi danes sitna taka ni bila odkar se je rodilauser posted image , po moje so zobki na pohodu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.10.2008 18:12:10   
Anitka
Bobika user posted image user posted image user posted image user posted image upajmo, da bo tudi pri vas kmalu bolje. Do takrat pa nam le pojamraj, se razjokaj, izpovej... A nimaš variante, da bi ti kdo popazil na otroka vsaj za kakšno urco, da bi si vzela čas samo zase?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.10.2008 18:16:04   
tally
Anitka zelo lepe slikice. Lepa družinica ste. He he a ga Gal mal biksa na zadnji sliki user posted image user posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.10.2008 18:18:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Anitka zelo lepe slikice. Lepa družinica ste. He he a ga Gal mal biksa na zadnji sliki user posted image user posted image .

Hvala Tally. Ja on je kar poprijel za kozarec s peninouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.10.2008 18:23:12   
Anonimen
Bobika user posted image user posted image user posted image . A ni nikogar ki bi ti otročke pomerkal za kakšno urco?

Anitka luštne fotke user posted image Gal pa že vinčka pije user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
20.10.2008 18:24:58   
špelin@
Anže in Aneja, čestitke za dopolnjenih 5 mesecev!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.10.2008 18:27:43   
Anonimen
Tally kdaj pa gre  tvoj delat?  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
20.10.2008 18:41:16   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Okrog pol enih gre od doma. Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.10.2008 18:42:10   
Anonimen
AAAAAAAAAA Gaja se je pa zdele prvič obrnila na trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
20.10.2008 18:44:07   
Anonimen

Če te lahko pripelje do Lukovice dopoldne, greš lahko zravn do Estrelle,pa grem pol jest nazaj čez Mengeš.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
20.10.2008 18:47:54   
kodrana
joj, jaz nekaj napišem..pol me pa ni..
ja, Tara ej že cel dan tuk sitna in non-stop nerga. to me pa tuk ob živce spravla, ko skos skos neki. in me prov v depro vrže. dobr, da je zdele ati pršu, da sm mal izpregla. pa še prej sva se spričkala. ko pa je tuk nepremišljen včasih. user posted image dvakrat bo treba tehničnega plačat, zaradi te njegove nepremišljenosti.
punce moje tuk sm slabe volje, da kar grem..

grem likat, da se "ohladim".

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.10.2008 18:48:41   
tally

Če te lahko pripelje do Lukovice dopoldne, greš lahko zravn do Estrelle,pa grem pol jest nazaj čez Mengeš.

A bi bila tak srček? user posted image Ja lahko me pripelje. Kdaj pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.10.2008 18:49:57   
kodrana
aja še to.. Anitka full luštne slike. ti si pa kot manikenka. uglavnem, vsi trije ste prav cortik. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.10.2008 18:53:11   
Anonimen

Ej ne vem še, se morm še z Edino zment. Računi tm nekje od 8:30-9. Se še zmenmo
A bi bila tak srček? user posted image Ja lahko me pripelje. Kdaj pa?

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?