|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
20.10.2008 9:30:28   
zalazoya
oj mačke

da se javim po dolgem času. Ja za tiste revice, ki ne spite ponoči in je pogosto zbujanje že normalno se vam pridružujem. Pr nas je običaj na urco do dve, ne vem al so krči al zobje, skoz se kej zvja revček pa sam ziza pomaga. Prav dohtrca da se ne da nič naredit, da je vse Ok in da bo minilo user posted image . Tud men se kdaj zrola in kakšna sočna pade pol se pa pomirim k je to še slabš, ja dobra šola potrpežljivosti ni kej. Poleg tega se naš ne mara v vozičku vozit in so izhodi pravi stres, ponavadi moram met družbo da ne nosim tamalga in guram voziček, kengurujčka mi je P odsvetovala, tko da mava z našim roke že do tal.  Pa sitkan je tud skoz kej. Tamičkani spi pr nama v postelji in zaspi striktno sam na zizi, tko da se včasih tud sama sprašujem a sem vse zajuser posted image  a sem slaba mama. Itak da ne. Mislim, da se to vsak kdaj vpraša. Trudmo se maksimalno, vsak po najboljših močeh.

Drugač še vedno samo dojimo in komi čakam da začnemo še kej dodajat, fino napredujemo. zadnjič smo meli malo sluzi v blatu 2X pol se je pa umirilo, vem da ste o tem že pisale pa me zanima če se še kateri to dogaja.

vidim da že kupujete stolčke za papcat, a loh že sedijo tamičkani. Naš bi se na vsak način rad dvignil pa mi je P odsvetovala sedenje in da mu dajem prste da se gor potegne, razen kadar ga nosim v lupinci naj sedi in ne leži. Na trebuščka se že obrnemo in nazaj sam bolj po redko. Kako ste se pr vas lotle tega s sedenjem?

Drugač pa še malo podatkov za seznam estrela in sicer: pregled 8.10: 68 cm, 7000 g. Naseldenji pregled 12.11.2008 takrat bomo začel tud papcat GH jupi.

Pa en lep pozdravček vsem skupaj, tko bi se rada kej več pogovarjala z vami pa enostavno ne znese, al je tamičkani u igri al sem pa čist sesuta,

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse ta bubane, da se čimprej pozdravite.

lp

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
20.10.2008 9:34:21   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kodrana: pa kaj se dogaja s Taro?? A sedaj ko je daješ tudi GH ni nič bolje??

nimam pojma, kaj ji je. pa sem začela že z gh, pa je blo sma še slabš. pa še P mi je rekla, da je bolje počakat zdaj. in ne dajem več. razen predvčerajšnjem, ko je bla tečna in bi si dala mojo žlico v usta..in ker ji nisem hotla dta je bil jok in stok. pa sme ji zmešala bio pirino kašo od Holle v mleko (je brez vseh dodatkov in je tud za alergike potem super). pa je blo proti jutru isto. ni blo nič hujš. ampak je res revica. matra je trebušček. drugače pa živahna, luštna punca. nič ni opazit, da bi blo kaj narobe. v sredo bomo vidli, k greva do P ambulante v bolnico. pa upam,da bodo kaj koristnega odkrili oz. vsaj kak koristen napotek bi rada..

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jutro, vidim da je samo Estrella že ustalauser posted image hej. jaz sme tudi že objavila post. tko da sme tud zgodnja bla. sam smo šle pančat še malo do sedajuser posted image , babnca zakaj pa ne spiš, če Alja še ni ustala? Jaz bi pa tako še spala, kaj čem če pa moj mali miš ne dvovoliuser posted image ja, tud jst bi dlje in več pančkala. a eni naši hrošči so zahtevni.

Pri nas je tudi še fuuuul mraz, samo mali je počasi že dolgčas doma, tako da bo treba kmalu ven, bzzzzzzzzzzzz. mene tud zebeee

katy: vedi da smo vse na istem, vsaki včasih poči živc. Saj kaj pa lahko pričakujejo od nas? Direkt iz služb (vsaj večino) pademo v čisto novi svet z čisto novim bitjem, ki BTW ne govori, zna samo z jokom (ki je tako nadleženuser posted image ) pokazati, da mu nekaj ni OK, meni je tudi včasih težko in komaj čakam da Primož pride iz službe, da si vsaj malo oddihnem.

Tako hitro bomo spet v službah, in se bomo spraševale, kako je lahko tako hitro minil cajt. ja, jaz po eni strani kar komaj čakam šiht. saj še sploh nisme bla zaposlena. pa tud da grem mal med ljudi. saj sem že več kot leto pa pol bolj ali manj doma.

evo še pisat mi ne dovoli iiiiiii že razbija po tipkovnici78    gzzhhug gggopš ćlko0o0 moja je trenutno v igralnem centru

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
20.10.2008 9:35:17   
Čmrlika
Pozdravljene mamice in user posted image !

Najprej vsem iskrena hvala za čestitke moji ribici  za pol svečke, in seveda za vse pohvale moje male manekenke...user posted image user posted image user posted image Meni so tako všeč slikice user posted image , eno imava že povečano in v takem ludem okvirju  že na steni v predsobi...user posted image

Čmrlika: a Taja že samostojno sedi, če jo posedeš na trdo podlago????

Ja sedi....vedno bolj dolgo ji uspeva...včeraj je dedi štopal, pa je blo kar dobri dve min...user posted image  user posted image

Ej Čmrlika tvoja miška je pa prava manekenka in model Boš zete s kuhlo preganjala izpred hiše.

user posted image  user posted image  user posted image , aha, se mi že zdaj v vrsti stojijo,pa kr nekaj hočejo! user posted image

Čudovite slike, kakšna manekenka Ti moram povedat, Čmrlika, da je vaša Taja neverjetno podobna moji osemmesečni nečakinji oz. mojemu bratu. Sem odprla 1. fotko in poklicala mojega in ga vprašala, če ga na koga spominja. In je rekel, a ni to A.? In da ima enake oči kot moj brat. Res, neverjetno. Če ne bi živel v Ameriki, bi še rekla, da sta vidva kaj imela

Zanimivo, torej smo ji že našli dvojnico.

Čmrlika: lepe fotke. Full lepa je tvoja pozerka. Sem pogledala tudi ostale slikice in videla, da ste se potepali tudi pri starem Kovaču . Mi smo tudi večkrat tam, smo kar blizu doma .
Točno si mi zadnjič povedala, da hodita k p Krebsovi. Mi pa k Dr. Melinkovi . K komu vas pa sedaj pošijajo ko je Krebsova na bolniški? Baje je še do novega leta ne bo. Je pa zelo dobra pediatrinja

a si nas pa razkrinkala, ktero sliko pa mam gor, da si to porajtala? user posted image  Torej., si mi verjetno že zadnjič odgovorila, si iz maribora? user posted image  no, okolice, daj povej kje točno... Ja, dr Krebsove ne bo, je bila na hrbtenici operirana, baje da je res ne bo še, pa verjetno še bolj dolgo, škoda, ker mi je sanjska ženska za ta poklic...Zdaj smo bli pri dr Koražiji, mislim, da se tak piše user posted image , čakaj pogledam, ker danes itak mamo posvetovalnico, si bom kr papire nastavla...user posted image

Jap,Krajšek je še drug priimek...
..user posted image  No, saj jaz sem tud pred user posted image  živela tam...user posted image  Ti pa zdaj njega vprašaj...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
20.10.2008 9:43:52   
Čmrlika
No, zdaj pa sem hotla še malo komentirat, pa zgleda da mi miss ne bo pustila user posted image ... mogoče , bom videla,...dajte nama popoldne pestike držat, imavva posvetovalnico...bodo vzeli kri za kontrolo pa vodo...upam, da je ne bom pikec preveč prestrašil user posted image  user posted image  Torej odpirava uradno midve  redni laboratorij user posted image  pri 6 mesecih! user posted image  user posted image  user posted image

Izkušene mamice deklic, a mate kak pameten nasvet, kako namestit vrečko na lulico, da bo ziher kaj lulanja not ostalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa ne me zdaj spregledat, ko čudne stvari sprašujem, user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 20.10.2008 9:45:21 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
20.10.2008 9:50:19   
špelin@
Čmrlika, res luštne fotke user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
20.10.2008 9:51:31   
jana81

jana: a si že prebolela 30euuser posted image ?

neeeee, sem tk jezna ko ris...ponavad se nama to zgodi, ker hitiva z nakupom.

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Izkušene mamice deklic, a mate kak pameten nasvet, kako namestit vrečko na lulico, da bo ziher kaj lulanja not ostalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa ne me zdaj spregledat, ko čudne stvari sprašujem, user posted image  

ne znam ti povedat, ker mi mormo v sredo to na lulčka namontirat, kar je baje lažje.

katy te čist štekam, mene to zagrabi ponavad ko noče zaspat, pa mi divja na rokah, bi ga najraj tk fejst stisnala k seb, al pa ko me vleče za lase, al pa ščiša, bi ga kr nazaj, sam se spomnem da je malo bitje, ki še ne ve kaj dela, in stisnem zobe, če bi me kdo gledu, bi reku da sem mal prtisnjena.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.10.2008 9:52:07   
špelin@

Mojima deklicama je vedno sestra v ambulanti namestila urinsko vrečko, je kar "kunšt", pri fantkih je lažje user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
20.10.2008 9:56:51   
kodrana

No, zdaj pa sem hotla še malo komentirat, pa zgleda da mi miss ne bo pustila user posted image ... mogoče , bom videla,...dajte nama popoldne pestike držat, imavva posvetovalnico...bodo vzeli kri za kontrolo pa vodo...upam, da je ne bom pikec preveč prestrašil user posted image  user posted image  Torej odpirava uradno midve  redni laboratorij user posted image  pri 6 mesecih! user posted image  user posted image  user posted image

bomo držali epstke. naši so azdnjič vzeli kri in vodo. za kri ni niti zajokcala. samo opazovala je, kaj dela  z njenim prstkom. user posted image user posted image
za vodo pa tkole. najbolj je vrečko namestit malček nižje. ne previsoko. no, sja boš videla. po občutku. prej pa fajn umit. s fiziološko.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.10.2008 10:06:56   
Anonimen
Nina: dej mi pošlji svojo gsm številkouser posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
20.10.2008 10:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mojima deklicama je vedno sestra v ambulanti namestila urinsko vrečko, je kar "kunšt", pri fantkih je lažje user posted image

meni je sestra v ambulati dala napotnico za laboratorij in rekla, da naj doma lepo lovimo urinuser posted image in da ga moram enkrat pred dopolnjenim 6. mesecem prinesti.

špelin@ kaj pa če se dolgo ne polula?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
20.10.2008 10:11:16   
Anonimen
oj kodrana sem te zjutraj spregledalauser posted image user posted image , upam da vam res v sredo posije lučka, in da ugotovijo kaj matra tvojo princesko. To je pa res hudo, ko otrok joka pa mu ne moreš pomagatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
20.10.2008 10:16:07   
jana81
o edina a si že nazaj ??
 hiufzddddddddddc kj.j...  no tole vam pa _Nejc sporoča.... morem it pokakano rito previt

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
20.10.2008 10:16:23   
špelin@

Naša mala pika se je vedno polulala ful hitro user posted image  Z veliko smo pa 1x skoraj celo uro sprehajali po zdr. domu in ji dajali pit vodo, da se je potem končno polulala. Je pa zelo odvisno od tega, koliko se osebju ljubi... Najlažje je dati staršem napotnico za lab. in urinsko vrečko. Pri nas je lab. eno nadstropje višje od P ordinacije in je najlažje za starše, da kar tam naenkrat vse opraviš user posted image

kodrana, tudi jaz srčno upam, da boste v sredo kaj uporabnega izvedeli user posted image user posted image user posted image  Gresta s Taro samo na pregled k P v bolnico ali bosta ostali notri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.10.2008 10:17:03   
Anitka
Jutro!

Mi smo danes vstali ob devetihuser posted image user posted image Seveda ne brez obveznega nočnega zbujanjauser posted image user posted image Prvič smo jedli ob enih, nato pa še malo ob dveh in nato ob štirih in sedmih.

Katy - nisi slaba mama. Mislim, da pri večini kdaj pokne film v glavi. Tudi meni se kdaj zgodi, da kako sočno izrečem, povzdignem glas ali kaj podobnega. In tudi jaz si kdaj zaželim, da bi se šla kam razjokat, izkričat... In kar je najhuje - ko bi najbolj rabili koga za objet ni nikogar v bližini. In potem se to v nas kopiči, nas žre in enkrat moramo eksplodirati. Seveda nam je potem presneto žal. Jaz samo pravim, da je super, da imam RR-jo, da vidim, da nisem edina in da nisem nenormalna. Bomo skupaj upale na boljše čase.user posted image user posted image user posted image In seveda ne bomo obupale.

Čmrlika držim pestke, da uspešno in brez solza opravite v laboratoriju.

No midva sva danes spet papcala korenčkov sok in še vedno podobne grimaseuser posted image user posted image user posted image

Alarm....

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.10.2008 10:25:38   
Anitka
Malo vreščalo sem odnesla v posteljico in tam se čudi mobilomuser posted image user posted image user posted image

Aneja in Anže user posted image user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev.

Aurora kako je pa tvoj Gal pančal ponoči?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
20.10.2008 10:29:03   
hijenca
Dobro jutro!

Zunaj je pa pravi mraz. Mrzlo 100 na uro.

Vidim, da ste vse nekam bogeuser posted image user posted image , saj bo, verjemite mi. Meni tedensko film pokne, ker pa sem sama doma, pa moram kar preko tega še vse za Vidka nardit. Kaj hočem.

Ima pa moj Videk neke nove finte. On zvečer nebi spal. Par dni se mi že dere in dere, ura je že ponavadi 23, on pa še kar nebi spal. Ko pa mama malo bolj ostro nastopi in mu še samo dudico tiščim, opazi, da je mama huda in zaspi. Včeraj mi je zaspal komaj ob 23.30, zato pa potem spi ponoči kot raketa. Danes se je gospodič zbudil prvič ob 9.30 uri. Potem pa je bila lakota, pa polna plenica user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa bi se Videk cartal, pa malo bi pisal po računalniku, pa grema raje malo vadit obračanje na trebuščka. Pa bo user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
20.10.2008 10:29:15   
tally
dan

ooooo kak ste spet napisale.
Mal bom komentirala, verjetno bom spet kaj pozabila, pri takem tempu je to čisto normalno user posted image .

Čmrlika vse naj naj Taji za pol svečke z malo zamude user posted image . Kako namestiti vrečko nimam pojma, me to še čaka, pa držim pestke za popoldne. Taja je prava manekenka, lepe fotke. Mogoče veš koliko stane en tak foto session?

Pa še ostalim, ki so včeraj praznovali okroglo vse naj naj

Naty tole z gosmi je prav smešno, verjetno pa tebi včeraj ni bilo, ko so te preganjale.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana: a si že prebolela 30eu ?

neeeee, sem tk jezna ko ris...ponavad se nama to zgodi, ker hitiva z nakupom.

Jana jaz te razumem. Jaz sem bila tako jezna za nosečniške hlače, ko sem jih v Lj kupila dvoje in dala 120 eur, drug dan smo šli pa v Celje in v H&M-u so ble pa po 30eur. Uf sem do konca nosečnosti jamrala za tisti denar. Tko je bilo tut za lupinico .

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za tvojo veliko piko.

Katy
nisi slaba mama, meni tudi včasih popustijo živci, pa mala ni ne vem kakao zahtevna in ponoči dokaj dobro spi, če je pa človek neprespan in povrh še hujšaš verjamem da ti živci popustijo. Jaz tudi včasih kako krepko spustim in pol mi je seveda žal ker vidim da to majhno bitjece nič ne ve, pol jo stisnem k sebi in jo polupčkam in gremo naprej. Smo samo ljudje insmo skale.

Estrella tvoj mali je pa priden, ko tako mamici pomaga. Jaz sem bila tut baje ko sem bila otrok zdej pa nisem kaj prida za pucatuser posted image .

Valentina za tvojo piko tudi user posted image user posted image .

Pri nas je tudi še fuuuul mraz, samo mali je počasi že dolgčas doma, tako da bo treba kmalu ven, bzzzzzzzzzzzz.

Jaz čakam popoldne pa grem vn, sem ful zmrznjen človek in ne maram mraza brrrrr. Komi čakam maj .

Moram pa reči da sem vam kr fouš spet boste kofetkale, moj pa spet dela popoldan in ne morem nikamor user posted image . A to se nalašč tko zmenteuser posted image user posted image , hecam se. Fajn čvekajte pa ne malega Žana spet razjokat.

Grem sedaj malega vriskača nahranit pa se tipkamo kasneje.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.10.2008 10:29:35   
Anonimen

Naša mala pika se je vedno polulala ful hitro user posted image  Z veliko smo pa 1x skoraj celo uro sprehajali po zdr. domu in ji dajali pit vodo, da se je potem končno polulala. Je pa zelo odvisno od tega, koliko se osebju ljubi... Najlažje je dati staršem napotnico za lab. in urinsko vrečko. Pri nas je lab. eno nadstropje višje od P ordinacije in je najlažje za starše, da kar tam naenkrat vse opraviš user posted image

kodrana, tudi jaz srčno upam, da boste v sredo kaj uporabnega izvedeli user posted image user posted image user posted image  Gresta s Taro samo na pregled k P v bolnico ali bosta ostali notri?

pri nas je tudi laboratorij en štik višje, ampak to njih sploh ne zanima, aja pa še to pri nas ne poznajo urinskih vrečk, je rekla sestra da naj kupim plastične lončke in s tem lovim urinuser posted image da to pa res ni tako grozna rečuser posted image . Ta sestra me prav izziva, ji očitno ni bilo dovolj, ko sem jo že enkrat kar fajn napizdila, da je dobila kar solzne oči, bo treba ponivit vajouser posted image , da jo ponovno spomnem, da je na šihtu in ne na tržniciuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
20.10.2008 10:30:37   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aneja in Anže user posted image user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev.

Se pridružujem  čestitkam. user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.10.2008 10:33:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Se pridružujem  čestitkam. user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
20.10.2008 10:35:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

o edina a si že nazaj ??
 hiufzddddddddddc kj.j...  no tole vam pa _Nejc sporoča.... morem it pokakano rito previt

že že, se mi je rita zmrznilauser posted image user posted image mala je pa uživala, zdaj pančka kot top.

mami mora likat, pa se ji ne ljubi........

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
20.10.2008 10:48:28   
kodrana

oj kodrana sem te zjutraj spregledalauser posted image user posted image , upam da vam res v sredo posije lučka, in da ugotovijo kaj matra tvojo princesko. To je pa res hudo, ko otrok joka pa mu ne moreš pomagatiuser posted image

hvala, hvala. upam,da res.

kodrana, tudi jaz srčno upam, da boste v sredo kaj uporabnega izvedeli  Gresta s Taro samo na pregled k P v bolnico ali bosta ostali notri?

greva na pregled, tako da nič ne vemo. lahko da bomo tud tam ostale. bodo oni odločili.

tud jst se sprašuejm, od kje nam-vam včasih moč!? pa jaz bi imela 3-4 otroke!?user posted image user posted image user posted image bomo še vidliuser posted image .

zalazoya
verjamem, da je hudo oz. vem. naša ej obupna tud. krči. zobki ne trajajo tako dolgo. jaz sme tudi mislila, da so zobje. a ne morjo bit. že več, kot 2meseca!?user posted image in vsako noč ob istih urah krči. tako da sem si izborila napotnico in gremo malo do P ambulante v bolnico. svetujem ti isto. koliko je mali star? kaj pa na alergijo, ste pomislili? ker eni otroci nimajo nobenih drugih znakov, samo krče ponoči. no, upam da tudi pri vas mine.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.10.2008 10:52:16   
kodrana

že že, se mi je rita zmrznilauser posted image user posted image mala je pa uživala, zdaj pančka kot top.

mami mora likat, pa se ji ne ljubi........

naša tud panča in jaz imam tudi az likat. edina kaj bova nardile?! ti dostavim cunje?user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.10.2008 10:53:17   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

najprej ful hvala za tale odgovoruser posted image user posted image user posted image pa ostalim tudi za podporo

a lahko še enkrat razložiš 3 sekunde tko 3 tko
ker 3 sekunde se mi zdi kar veliko - 3 sekunde počasi skupaj stiskaš in potem 3 sekunde počasi popuščaš? ali stisneš in držiš 3 sekunde in spustiš in počakaš 3 sekunde pa spet stisneš...? se mi pa zdi to kar počasen tempo - tudi če si predstavljam, kako hitro Brina sesa (kadar sesa)
možno, da to res narobe delam, ker delam res ful hitrej -

se pa strinjam da PSIHA FUL VPLIVA

Sem res malo čudno napisala. Ne ravno na tri sekunde, malo majn. Od začetka sem štela do tri (tako so mi v porodnišnici rekli) in to kar normalno. Tako da je majn kot 3 s. Jaz nekje taliko časa držim, pa čeprav ne teče nato spustim in par sekundic ne stisnem nato pa ponovno. Ne vem kako naj drugače napišem user posted image . Upam, da sem dovolj razumljivo. Če pa tvoja Brina hitreje sesa pa lahko tempo črpanja prilagodiš njej. Meni se ne zdi, da bi bil tako počasen tempo, kaj pa vem, sem se menda že navadila.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.10.2008 11:39:31   
katy82
Čau mačkice hvala vsem za vzpodbudo mi je lažje k vem da nisem edina.Za mano je dvourno dretje,je zaspana in lačna ampak noče niti spat kaj šele jest .Zdej sem pa še včer dobila spet menstro,po tabletih sem jo dobila 1.okt trajala je do 11. pol pa par dni mir,zdej sem mela pa od četrtka naprej krvave izcedke sam ne velik,včer pa kr user posted image .Moram poklicat G da grem na pregled k tole je pa obupuser posted image

Tud komentirat nimam volje,ne mi zamert.Jst bi bla tko rada spet tista pozitivka kt sem bla ne pa tole objokano in obcagano bitje,upam da bo kmalu bolje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?