Čmrlika
|
Pozdravljene mamice in ! Najprej vsem iskrena hvala za čestitke moji ribici za pol svečke, in seveda za vse pohvale moje male manekenke... Meni so tako všeč slikice , eno imava že povečano in v takem ludem okvirju že na steni v predsobi... Čmrlika: a Taja že samostojno sedi, če jo posedeš na trdo podlago???? Ja sedi....vedno bolj dolgo ji uspeva...včeraj je dedi štopal, pa je blo kar dobri dve min... Ej Čmrlika tvoja miška je pa prava manekenka in model Boš zete s kuhlo preganjala izpred hiše. , aha, se mi že zdaj v vrsti stojijo,pa kr nekaj hočejo! Čudovite slike, kakšna manekenka Ti moram povedat, Čmrlika, da je vaša Taja neverjetno podobna moji osemmesečni nečakinji oz. mojemu bratu. Sem odprla 1. fotko in poklicala mojega in ga vprašala, če ga na koga spominja. In je rekel, a ni to A.? In da ima enake oči kot moj brat. Res, neverjetno. Če ne bi živel v Ameriki, bi še rekla, da sta vidva kaj imela Zanimivo, torej smo ji že našli dvojnico. Čmrlika: lepe fotke. Full lepa je tvoja pozerka. Sem pogledala tudi ostale slikice in videla, da ste se potepali tudi pri starem Kovaču . Mi smo tudi večkrat tam, smo kar blizu doma . Točno si mi zadnjič povedala, da hodita k p Krebsovi. Mi pa k Dr. Melinkovi . K komu vas pa sedaj pošijajo ko je Krebsova na bolniški? Baje je še do novega leta ne bo. Je pa zelo dobra pediatrinja a si nas pa razkrinkala, ktero sliko pa mam gor, da si to porajtala? Torej., si mi verjetno že zadnjič odgovorila, si iz maribora? no, okolice, daj povej kje točno... Ja, dr Krebsove ne bo, je bila na hrbtenici operirana, baje da je res ne bo še, pa verjetno še bolj dolgo, škoda, ker mi je sanjska ženska za ta poklic...Zdaj smo bli pri dr Koražiji, mislim, da se tak piše , čakaj pogledam, ker danes itak mamo posvetovalnico, si bom kr papire nastavla... Jap,Krajšek je še drug priimek... .. No, saj jaz sem tud pred živela tam... Ti pa zdaj njega vprašaj...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|