|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
31.10.2008 19:47:23   
aurora28
Meni je ful žal za Galov šal, ker je bil res lep, sive barve iz termoflisa, aja pa stal je  celih 0,50 €user posted image user posted image , ker je bil iz stare zaloge. To je bil hec, ko ga jaz zagledam in vidim, da gor piše 1 € in mi ni bilo nič jasno, kakšna je to cena, pa vprašam prodajalko, če ta šal res stane samo 1€ in mi ona pravi, da ja, pa še na to ceno je 50 % popust. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
31.10.2008 20:13:04   
sesil
aurora, pol pa hitro nazaj v to trgovino po 4 šale za 2 e. bo zaloga čez zimo.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
31.10.2008 20:17:04   
špelin@
Ej, ne morem do svojih albumov, mi napiše tole:
"Prišlo je do kritične napake! Sporočilo o napaki nam je bilo posredovano in se že dela na tam, da bi jo odpravili.
Poizvedba za brskanje po slikah ni uspela: Unknown column 'TEMPUSERID' in 'where clause'"
Jaz sem vam pa želela pokazat nekaj novih fotk mojih treh srčkov in naše buče za noč čarovnic user posted image  Bom šla potem na shrani.si to naložit...

Estrella* in Katina sta danes čisto znoreli in naredili raztur v Avstriji user posted image

aurora28, koliko pa imata staro kuhinjo, ko praviš, da več kot 10 let? Moja bo marca drugo leto stara 10 let in je še vedno v odličnem stanju in meni izgleda krasno user posted image  Je še dolgo ne bi menjala, čeprav bi imela denar.

barbaw in sesil, jaz bi tudi imela sušilca... Ampak ga enostavno v našem stanovanju ni kam dati, tako da sesil čisto razumem - pri nas je pralni stroj v vgradni omari v kuhinji, nad njim pa police priročne shrambe. O stojalu za perilo pa, hmmmmmmmm user posted image  Je problem takole, ko je zunaj dež, ja...

edinaos, lep izletek user posted image  Jaz bom našemu malemu kupila kombinezon v Hoferu, bodo po 10 EUR.

darmar in MARTINA25, tudi mi smo že šli v Čateške v hišico in je bilo super - najbolje je bilo 1x, ko smo šli sredi novembra: v bazenih nobene gneče, rajskoooooo user posted image

kasso, pravilno, da si danes malo polenarila, si si to že krepko zaslužila user posted image

****, zdaj pa resno začni pazit nase in na svoje zdravje ter počutje!!!!!!!!! user posted image
Fino, da sta z user posted image  naredila malo odklopa in šla v kino user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
31.10.2008 20:20:17   
špelin@
Evo, naša buča:
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
31.10.2008 20:28:17   
tilči
Špelin@...kako se je obnesla materina dušica?Ali imaš tudi kopel ali kaj drugega? Jaz uporabljam kremo in se mi je pri Nejcu že dostikrat obnesla

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
31.10.2008 20:28:42   
špelin@
Velika pika in princ:
user posted image

Mala pika in princ:
user posted image

Vsi trije:
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
31.10.2008 20:30:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Velika pika in princ:
user posted image

Mala pika in princ:
user posted image

Vsi trije:
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
31.10.2008 20:32:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Špelin@...kako se je obnesla materina dušica?Ali imaš tudi kopel ali kaj drugega? Jaz uporabljam kremo in se mi je pri Nejcu že dostikrat obnesla

Imam kopel in kremo. Kopel (itak ni noter nobenih mil oz. čistilnih sestavin) dam tudi kar v lonec vrele vode (ene 2 kapljici) in se tako fino razdiši po prostoru, super user posted image  Obnese se fino, tudi user posted image  lažje diha. Zdaj bo itak to nonstop "laufalo", ker je tudi mala pika nekaj nahodna, pri nas se tele viroze sploh ne nehajo... user posted image  nekaj dni je ok, potem pa spet nekdo zboli...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
31.10.2008 20:34:34   
tilči

Imam kopel in kremo. Kopel (itak ni noter nobenih mil oz. čistilnih sestavin) dam tudi kar v lonec vrele vode (ene 2 kapljici) in se tako fino razdiši po prostoru, super user posted image  Obnese se fino, tudi user posted image  lažje diha. Zdaj bo itak to nonstop "laufalo", ker je tudi mala pika nekaj nahodna, pri nas se tele viroze sploh ne nehajo... user posted image  nekaj dni je ok, potem pa spet nekdo zboli...

Tudi pri nas se prehladi kar vrstijo že dva meseca.Kreme mi bo počasi zmanjkalo, tako da ko bom naročala, bom sprobala še kopel. Hvala ti za odgovor

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
31.10.2008 20:34:49   
sesil
nam pa letos ni nobena okrogla velika buča zrasla, pa tolko smo jih vsadili. lani sem jih talala po celi vasi, letos pa nič.user posted image
so zrasle samo une zelene z dolgim vratom za okras. s temi pa si za halloween nimam kaj pomagat.
špelin lepe slikce.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
31.10.2008 20:36:58   
sesil
a je katera sprovala vlažilec in ijonizator zraka? a ne kej obnese to pozimi, ko je suh zrak?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
31.10.2008 20:38:34   
sesil
user posted image , kaj pa dela tisti J tam notriuser posted image . se popravljam - ionizator

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
31.10.2008 20:38:57   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

a je katera sprovala vlažilec in ijonizator zraka? a ne kej obnese to pozimi, ko je suh zrak?

pri nas imamo preveč vlage, tako da uporabljamo  odstranjevalec vlageuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
31.10.2008 20:55:51   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

najprej dober večer vsem!!!

sesil, to je sedaj naš glavni projekt doma
ko smo končno nabavili merilec vlage, je samo potrdil mojo zlo slutnjo
da je v stanovanju, ko kurijo, FUL SUHO
mi smo v bloku, ne vem za vas
je pa v hišah manj suho, ali celo vlažno

imava vlažilec že nekaj let - enkrat kupljen v Merkurju, piha pa vročo paro
ponoči v spalnici (pri nama je tudi Brina), naredi kar lepo vlažnost

čez dan pa imamo v dnevni presuho - je vse skupaj prevelik prostor, da bi temu vlažilcu uspelo zmagatuser posted image
tako da to moramo še nekako rešit

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
31.10.2008 20:59:10   
tana7
aja, če katero zanima:
http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042218042user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
31.10.2008 21:02:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
aja, če katero zanima:

O, hudooooooooooooooo, česa vsega se folk ne spomni... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
31.10.2008 21:05:05   
špelin@
pri nas imamo preveč vlage

Pri nas isti problem... Star blok, pač.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
31.10.2008 21:08:47   
špelin@
aja, če katero zanima:

O, hudooooooooooooooo, česa vsega se folk ne spomni... user posted image user posted image user posted image

Ej, a mislite, da Pepsi tudi deluje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
31.10.2008 21:09:57   
tilči

aja, če katero zanima:

Ej, a mislite, da Pepsi tudi deluje? user posted image user posted image user posted image

probaj, če upašuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
31.10.2008 21:15:40   
Anonimen
Čer.

Dons je pa res zatišje tukaj. Se pozna, da so praznikiuser posted image . Mi smo se mal potepal, zdej pa počivamouser posted image . Estrella in Katina sta mi že dostavili stolček, meli sta pa fajn založen avtouser posted image .

Sploh več ne vem o čem teče debata tuki na rr, ker me včeri nč ni blouser posted image .

Špelin@ luštne fotke tvojih otročkov,pa dobra buča.

Sm vidla, da je bila debata o sušilcih pa pomovalcih.Za pomivalni stroj lahko samo rečem, da tist k ga je izumil ga mam najraj user posted image . Res ,to je pa ena najboljših stvari k jih mam v bajti. Sušilni stroj pa res prav pride pozimi,poleti ga pa ne uporabljam. Sušim pa uglavnem planice,brisače in posteljnino, drugih stvari pa raje ne,se mi je že par stvari skrčilouser posted image .

Naty sm vidla, da ste že par dni brez krčev.user posted image user posted image user posted image  Sm prav vesela za vaju z Žanom.

Martina25 sm bla zdele na fb pa vidim, da ma Tina P. tebe pod prijatelji.Vsaj mislim, da si ti po slikci sodeč. Od kje se pa poznata? Sm firbec user posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3370
31.10.2008 21:17:54   
Estrella*
Čer!

Joj, dan mrtvih imamo na RR. Jaz sem čisto fuč in ne bom mogla mahat ne z valjarjem sesiluser posted image , še manj pa z jezikom oz. prsti.
Špelin@: a pokupile pol Graza, se pozna na moji denarniciuser posted image Gor je bila gužva in ni bilo videti, da bi bila kaka finančna kriza. Ljudje so čisto ponoreli. Lušne slikceuser posted image Male sta si vizuelno podobni , le da je mala konkretno bolj popolnjena user posted image . Andraž je dobil tansformerja, kar nisem imela srca, da mu ne bi kaj prinesla. Se je pa zadržal in tud vprašal ni, niti ni šaril po vrečkahuser posted image To je napredek!!!

****: sedaj se pa pazi, da ne poslabšaš situacije.

Ko sem prišla domov me je Alja nestrpno čakala, no ne mene ampak zizouser posted image Sedaj pa papapap

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
31.10.2008 21:20:51   
barbaw
tana kaj pa tiste posode za na radiator v katere naliješ vodo? Vem, da so eni zato dajali mokre cunje na radiator. Vem pa kako je, če je premalo vlage. Mene to ubija. Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
31.10.2008 21:22:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. user posted image

smem vprašat, kako?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
31.10.2008 21:22:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čer!

Joj, dan mrtvih imamo na RR. SE VIDI DA SO PRAZNIKI Jaz sem čisto fuč in ne bom mogla mahat ne z valjarjem sesiluser posted image , še manj pa z jezikom oz. prsti.
Špelin@: a pokupile pol Graza, se pozna na moji denarniciuser posted image Gor je bila gužva in ni bilo videti, da bi bila kaka finančna kriza. Ljudje so čisto ponoreli. Lušne slikceuser posted image Male sta si vizuelno podobni , le da je mala konkretno bolj popolnjena user posted image . Andraž je dobil tansformerja, BRAVO MAMI kar nisem imela srca, da mu ne bi kaj prinesla. Se je pa zadržal in tud vprašal ni, niti ni šaril po vrečkahuser posted image To je napredek!!!

****: sedaj se pa pazi, da ne poslabšaš situacije.

Ko sem prišla domov me je Alja nestrpno čakala, no ne mene ampak zizouser posted image Sedaj pa papapap

Kar se tiče denarnice si bo opomogla do naslednjega šoka v decembru. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
31.10.2008 21:23:09   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. user posted image

smem vprašat, kako?

S pravilnim oz. zadostnim kurjenjem in klimo, ki vleče vlago iz prostora.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?