Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 19:47:23
|
|
|
|
aurora28
|
Meni je ful žal za Galov šal, ker je bil res lep, sive barve iz termoflisa, aja pa stal je celih 0,50 € , ker je bil iz stare zaloge. To je bil hec, ko ga jaz zagledam in vidim, da gor piše 1 € in mi ni bilo nič jasno, kakšna je to cena, pa vprašam prodajalko, če ta šal res stane samo 1€ in mi ona pravi, da ja, pa še na to ceno je 50 % popust.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:13:04
|
|
|
|
sesil
|
aurora, pol pa hitro nazaj v to trgovino po 4 šale za 2 e. bo zaloga čez zimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:17:04
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, ne morem do svojih albumov, mi napiše tole: "PriÅ¡lo je do kritiÄne napake! SporoÄilo o napaki nam je bilo posredovano in se že dela na tam, da bi jo odpravili. Poizvedba za brskanje po slikah ni uspela: Unknown column 'TEMPUSERID' in 'where clause'" Jaz sem vam pa želela pokazat nekaj novih fotk mojih treh srčkov in naše buče za noč čarovnic Bom šla potem na shrani.si to naložit... Estrella* in Katina sta danes čisto znoreli in naredili raztur v Avstriji aurora28, koliko pa imata staro kuhinjo, ko praviš, da več kot 10 let? Moja bo marca drugo leto stara 10 let in je še vedno v odličnem stanju in meni izgleda krasno Je še dolgo ne bi menjala, čeprav bi imela denar. barbaw in sesil, jaz bi tudi imela sušilca... Ampak ga enostavno v našem stanovanju ni kam dati, tako da sesil čisto razumem - pri nas je pralni stroj v vgradni omari v kuhinji, nad njim pa police priročne shrambe. O stojalu za perilo pa, hmmmmmmmm Je problem takole, ko je zunaj dež, ja... edinaos, lep izletek Jaz bom našemu malemu kupila kombinezon v Hoferu, bodo po 10 EUR. darmar in MARTINA25, tudi mi smo že šli v Čateške v hišico in je bilo super - najbolje je bilo 1x, ko smo šli sredi novembra: v bazenih nobene gneče, rajskoooooo kasso, pravilno, da si danes malo polenarila, si si to že krepko zaslužila ****, zdaj pa resno začni pazit nase in na svoje zdravje ter počutje!!!!!!!!! Fino, da sta z naredila malo odklopa in šla v kino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:20:17
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, naša buča:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:28:17
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@...kako se je obnesla materina dušica?Ali imaš tudi kopel ali kaj drugega? Jaz uporabljam kremo in se mi je pri Nejcu že dostikrat obnesla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:28:42
|
|
|
|
špelin@
|
Velika pika in princ: Mala pika in princ: Vsi trije:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:30:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Velika pika in princ: Mala pika in princ: Vsi trije:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:32:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...kako se je obnesla materina dušica?Ali imaš tudi kopel ali kaj drugega? Jaz uporabljam kremo in se mi je pri Nejcu že dostikrat obnesla Imam kopel in kremo. Kopel (itak ni noter nobenih mil oz. čistilnih sestavin) dam tudi kar v lonec vrele vode (ene 2 kapljici) in se tako fino razdiši po prostoru, super Obnese se fino, tudi lažje diha. Zdaj bo itak to nonstop "laufalo", ker je tudi mala pika nekaj nahodna, pri nas se tele viroze sploh ne nehajo... nekaj dni je ok, potem pa spet nekdo zboli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:34:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...kako se je obnesla materina dušica?Ali imaš tudi kopel ali kaj drugega? Jaz uporabljam kremo in se mi je pri Nejcu že dostikrat obnesla Imam kopel in kremo. Kopel (itak ni noter nobenih mil oz. čistilnih sestavin) dam tudi kar v lonec vrele vode (ene 2 kapljici) in se tako fino razdiši po prostoru, super Obnese se fino, tudi lažje diha. Zdaj bo itak to nonstop "laufalo", ker je tudi mala pika nekaj nahodna, pri nas se tele viroze sploh ne nehajo... nekaj dni je ok, potem pa spet nekdo zboli... Tudi pri nas se prehladi kar vrstijo že dva meseca.Kreme mi bo počasi zmanjkalo, tako da ko bom naročala, bom sprobala še kopel. Hvala ti za odgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:34:49
|
|
|
|
sesil
|
nam pa letos ni nobena okrogla velika buča zrasla, pa tolko smo jih vsadili. lani sem jih talala po celi vasi, letos pa nič. so zrasle samo une zelene z dolgim vratom za okras. s temi pa si za halloween nimam kaj pomagat. špelin lepe slikce.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:36:58
|
|
|
|
sesil
|
a je katera sprovala vlažilec in ijonizator zraka? a ne kej obnese to pozimi, ko je suh zrak?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:38:34
|
|
|
|
sesil
|
, kaj pa dela tisti J tam notri . se popravljam - ionizator
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:38:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je katera sprovala vlažilec in ijonizator zraka? a ne kej obnese to pozimi, ko je suh zrak? pri nas imamo preveč vlage, tako da uporabljamo odstranjevalec vlage
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 20:55:51
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je katera sprovala vlažilec in ijonizator zraka? a ne kej obnese to pozimi, ko je suh zrak? najprej dober večer vsem!!! sesil, to je sedaj naš glavni projekt doma ko smo končno nabavili merilec vlage, je samo potrdil mojo zlo slutnjo da je v stanovanju, ko kurijo, FUL SUHO mi smo v bloku, ne vem za vas je pa v hišah manj suho, ali celo vlažno imava vlažilec že nekaj let - enkrat kupljen v Merkurju, piha pa vročo paro ponoči v spalnici (pri nama je tudi Brina), naredi kar lepo vlažnost čez dan pa imamo v dnevni presuho - je vse skupaj prevelik prostor, da bi temu vlažilcu uspelo zmagat tako da to moramo še nekako rešit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:05:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči pri nas imamo preveč vlage Pri nas isti problem... Star blok, pač.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:08:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aja, če katero zanima: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042218042 O, hudooooooooooooooo, česa vsega se folk ne spomni... Ej, a mislite, da Pepsi tudi deluje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:09:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aja, če katero zanima: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042218042 O, hudooooooooooooooo, česa vsega se folk ne spomni... Ej, a mislite, da Pepsi tudi deluje? probaj, če upaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Dons je pa res zatišje tukaj. Se pozna, da so prazniki . Mi smo se mal potepal, zdej pa počivamo . Estrella in Katina sta mi že dostavili stolček, meli sta pa fajn založen avto . Sploh več ne vem o čem teče debata tuki na rr, ker me včeri nč ni blo . Špelin@ luštne fotke tvojih otročkov,pa dobra buča. Sm vidla, da je bila debata o sušilcih pa pomovalcih.Za pomivalni stroj lahko samo rečem, da tist k ga je izumil ga mam najraj . Res ,to je pa ena najboljših stvari k jih mam v bajti. Sušilni stroj pa res prav pride pozimi,poleti ga pa ne uporabljam. Sušim pa uglavnem planice,brisače in posteljnino, drugih stvari pa raje ne,se mi je že par stvari skrčilo . Naty sm vidla, da ste že par dni brez krčev. Sm prav vesela za vaju z Žanom. Martina25 sm bla zdele na fb pa vidim, da ma Tina P. tebe pod prijatelji.Vsaj mislim, da si ti po slikci sodeč. Od kje se pa poznata? Sm firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:17:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer! Joj, dan mrtvih imamo na RR. Jaz sem čisto fuč in ne bom mogla mahat ne z valjarjem sesil , še manj pa z jezikom oz. prsti. Špelin@: a pokupile pol Graza, se pozna na moji denarnici Gor je bila gužva in ni bilo videti, da bi bila kaka finančna kriza. Ljudje so čisto ponoreli. Lušne slikce Male sta si vizuelno podobni , le da je mala konkretno bolj popolnjena . Andraž je dobil tansformerja, kar nisem imela srca, da mu ne bi kaj prinesla. Se je pa zadržal in tud vprašal ni, niti ni šaril po vrečkah To je napredek!!! ****: sedaj se pa pazi, da ne poslabšaš situacije. Ko sem prišla domov me je Alja nestrpno čakala, no ne mene ampak zizo Sedaj pa papapap
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:20:51
|
|
|
|
barbaw
|
tana kaj pa tiste posode za na radiator v katere naliješ vodo? Vem, da so eni zato dajali mokre cunje na radiator. Vem pa kako je, če je premalo vlage. Mene to ubija. Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:22:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. smem vprašat, kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:22:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Joj, dan mrtvih imamo na RR. SE VIDI DA SO PRAZNIKI Jaz sem čisto fuč in ne bom mogla mahat ne z valjarjem sesil , še manj pa z jezikom oz. prsti. Špelin@: a pokupile pol Graza, se pozna na moji denarnici Gor je bila gužva in ni bilo videti, da bi bila kaka finančna kriza. Ljudje so čisto ponoreli. Lušne slikce Male sta si vizuelno podobni , le da je mala konkretno bolj popolnjena . Andraž je dobil tansformerja, BRAVO MAMI kar nisem imela srca, da mu ne bi kaj prinesla. Se je pa zadržal in tud vprašal ni, niti ni šaril po vrečkah To je napredek!!! ****: sedaj se pa pazi, da ne poslabšaš situacije. Ko sem prišla domov me je Alja nestrpno čakala, no ne mene ampak zizo Sedaj pa papapap Kar se tiče denarnice si bo opomogla do naslednjega šoka v decembru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 31.10.2008 21:23:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Smo pa imeli mi probleme v hiši s preveč vlage, a smo to rešili. Zdaj je ravno prav. smem vprašat, kako? S pravilnim oz. zadostnim kurjenjem in klimo, ki vleče vlago iz prostora.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?