|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
19.10.2008 21:55:23   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

KAj katero boli trtica od poroda? Mene grozno boli, kak malo dalje sedim, sploh pa če na kakšnem neoblazinjenem stolus sedim je pa groza.

ma s trtico nimam problemov, tako da ti ne znam nič povedat. meni pa grozno pokajo medenične kosti, kolki. imam občutek kot da je vse premaknjeno in bo vsak čas se zrušlo. pa se ne hecam, res obupni zvoki.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.10.2008 21:56:45   
Anonimen
Vidm da nobene ni več tuki gor. Najbolj da grem spat user posted image . NOČKO

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
19.10.2008 21:58:39   
sesil
jaz tudi odhajam, da se mi tamala ne zbudi prej ko grem jaz spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
19.10.2008 22:05:48   
katy82
Čer mačkice moje

Špelina boga tvoja pikica a se je kej umiril?Pa groza s temi lekarnami ma sej pr nam je isto ,vedno čakaš da se dobiuser posted image

Estrella a je mali kej ušpičil v šoli,da je tko priden,al se spet govorilne približujejo??????Mal heca,sam je res priden pa ful maš dobr zrihtan ni kej,dej nam še kej pokaž me tko firbec matrauser posted image

Tana in Bobika kok ste boge s tem dojenjem,dobre ste da vztrajate,jst bi obupala

Čmrlika joj kak carti je mala,ti je mal podobna čez očke a ne?

Jana ma tvoj lubi je car,še dobr da ga maš zvečer doma

Naty za kake goske se je šlo?

Punce moram mal pojamrat,opazla sem da mi zmanjkuje živcev in potrpljenja ko se naša dama po cele dneve tegoti in dere.Tud minute nimam več časa zase,ponoči ne spimo,čez dan ful slabo tko da sem izmozganaVčasih se hočem kr zdret nanjo pa sej se včasih ne morem zadržat pa mi kak višji ton uide al pa kletvica in to taka sočna k se niti ne zavedam da jo zinem.Stanovanje v razsulu,moj pomaga bolj mal k je skoz v službi doma pa hoče vsaj mal mira da se spočije,da mi kej pomaga mu moram 2x rečt.Dons je mala tko grdo bruhala da sem se ful ustrašla,valda moj kr neki bluzi zunej pol k sem ga vsa fertik klicala je prletu k nor in bil ves zmeden.Pol je pa vzel tamalo k je vidu,da me bo razneslo če bom sam minuto še dretje poslušala in jo prevzel.Kasneje naju je pelju še na pjačko in je skor skoz za njo skrbel k enostavno nisem več zmogla niti pogledat jo.Dobesedno se mi koža naježi ko jo slišm vpit,tega sem tko naveličana,kolegica me je sam gledala k ni mogla verjet da sem lahko tko v p...Najraje bi se za dve ure zavlekla nekam na samo,se zjokala in malo zaspala ampak v miru brez male,da sem brez skrbi.Pol k pa tole preberem kar sem napisala se mi pa zdi,da sem tko slaba mama in mam tko grozno slabo vest ampak res ne zmorem večuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
19.10.2008 22:07:47   
špelin@
user posted image user posted image user posted image  za vse vas.

No, velika pika je dobila pri dežurni zdravnici navodila, da mora veliko piti, naredila sem ji tudi rehidracijsko raztopino in zdaj tudi to po požirkih pije, jutri pa morava nazaj - če bo še tako slaba kar zjutraj k dežurnemu, drugače popoldne k naši P. Očitno gre za rotavirus - srčno upam, da bo cepivo, ki ga je prejel mali, zdržalo in ne bo tako bogi, če bo pokasiral okužbo... user posted image  Pa še za malo piko me skrbi, da se ne bi slučajno še nje prijelo user posted image  Pridno razkužujemo roke s Spitadermom...
Malo piko sem peljala spat k babici. Mali princ pa upam, da bo imel lažjo noč.

Grem zdaj pojest malo juhice, sem že hudo lačna.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih potrebujete.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 255
19.10.2008 22:11:59   
špelin@
katy82, nisi slaba mama!!! Pa verjemi, da se meni občasno dogaja isto kot tebi. Uf, ravno prej sem malemu povedala nekaj krepkih... In zraven grdo gledala. Je celo popoldne težil kot 100 user posted image  Morala sem dati iz sebe. Tudi jaz bi rabila nekaj uric, da se zjokam in se spočijem. Sploh zadnje dni, ko nič ne spim... Saj bo minilo, boš videla, bomo nekako zdržale user posted image  Sem s tabo, na, zdaj pa jokam za obe naju user posted image  Ja, tudi meni rahlo že popuščajo živci in se pozna, da sem na smrt utrujena user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.10.2008 22:12:37 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 256
19.10.2008 22:22:50   
valentina2006
ČER......

špelin@: Zdejle sem zasledila, da tvoja pika bruha. Dej mi povej, a samo bruha, a ma tud drisko. Mi mamo že od petka (ko je pršla z vrtca) akcije z našo princesko, bruha, driska... Pa je za par urc bolš, pol pa spet... Greva jutri k Dr., če bo še taka. A pr vas mate Rota virus??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 257
19.10.2008 22:27:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
špelin@: Zdejle sem zasledila, da tvoja pika bruha. Dej mi povej, a samo bruha, a ma tud drisko. Mi mamo že od petka (ko je pršla z vrtca) akcije z našo princesko, bruha, driska... Pa je za par urc bolš, pol pa spet... Greva jutri k Dr., če bo še taka. A pr vas mate Rota virus??

Zaenkrat samo bruha, vse jo boli, je čisto brez moči, ima 38,5 st. C vročine. Zdravnica je čisto na uč ocenila, da je verjetno rotavirus, ni potrjeno.
user posted image user posted image user posted image  za tvojo deklico.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 258
19.10.2008 22:35:07   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zaenkrat samo bruha, vse jo boli, je čisto brez moči, ima 38,5 st. C vročine. Zdravnica je čisto na uč ocenila, da je verjetno rotavirus, ni potrjeno.
user posted image user posted image user posted image  za tvojo deklico.

HVALA za expres odgovor... naša nima vročine... drgač pa od petka večino časa leži... problem je, k noče pit, jest... če pa kej spije oz. poje, gre pa z nje. BOGA je fulllllll

user posted image user posted image user posted image tud za tvojo piko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 259
19.10.2008 22:36:08   
katy82
Špelina hvala,saj vem da je to utrujenost,ki govori iz mene sam ko bi se vsaj malo naspala da bi mal normalno funkcionirala,bomo pa pregurale ni user posted image da ne bi

Grem spat k je moj šel sam od sebe flaške pomivat pa mleko pripravljat,sej mi je hudo k ga kritiziram,sam kaj nej k mi pride čez glavo,raje tle kokodakam kt na njega

Nočko mačkice moje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 260
19.10.2008 22:42:50   
Čmrlika
Jane stolčka activa in terra- razlika je tudi v obliki nogic,...pri activi so prave oblike, pri terri pa bolj na okroglo,pa pri terri je stol na  mizi, pri activi pa je miza zadnja stranica...
Poglejta tule,
KLIK Klik

mi ga tudi imamo...user posted image ---activo, sem ga kupla pred tremi dnevi komaj, pa ga dobila za 120 € user posted image

Joj, alarm, nič verjetno jutri dalje-...Taja bi očitno še praznovala...Nočko!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.10.2008 22:43:25 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 261
19.10.2008 22:57:32   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Jaz si še sedaj črpam in mislim, da ni odvisno od tega, da ne bi znala črpati. Jaz si črpam v tempu nekje 3 sekunde držim in potem 3 s spustim. Tako so mi rekli v porodnišnici, da je to podobno dojenju.
Pomoje je res največ na psihi. Ne boš verjela, ampak meni je v treh dneh, ko je bila Manca sedaj v bolnici mleku usahnilo za 300ml. Včeraj se mi je prvič zgodilo, da sem črpala in mi cel čas ni noč priteklo. grozno sem se počutila.
Jaz črpam okoli 10 min na vsaki, včasih še majn. Črpam dokler teče v curku, zamenjam dojko in potem še enkrat ponivim. V tem času sem načrpala okoli 150ml iz obeh. Sedaj pa komaj 40-70. Ne morem verjeti kaj res naredi psiha.

najprej ful hvala za tale odgovoruser posted image user posted image user posted image pa ostalim tudi za podporo

a lahko še enkrat razložiš 3 sekunde tko 3 tko
ker 3 sekunde se mi zdi kar veliko - 3 sekunde počasi skupaj stiskaš in potem 3 sekunde počasi popuščaš? ali stisneš in držiš 3 sekunde in spustiš in počakaš 3 sekunde pa spet stisneš...? se mi pa zdi to kar počasen tempo - tudi če si predstavljam, kako hitro Brina sesa (kadar sesa)
možno, da to res narobe delam, ker delam res ful hitrej -

se pa strinjam da PSIHA FUL VPLIVA

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 262
19.10.2008 22:58:13   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Pol k pa tole preberem kar sem napisala se mi pa zdi,da sem tko slaba mama in mam tko grozno slabo vest ampak res ne zmorem večuser posted image

katy82: NISI SLABA MAMA ... mislim, da se skor vsaki od nas kdaj, pa kdaj naredi, da ma vsega vrh glave... in bi se najrajš kr nekam skrila, zbežala... pol pa mal prespiš... in stvar teče dalje in kot taka, nekje ostane v nas do naslednjega "izbruha"... pa ponavad je tko, ko v tisti krizi najbol nekoga nusaš, ga ni... za vse nas nekaj user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 263
19.10.2008 23:02:37   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

VSE NAJ NAJ Omarju, Evi, Gregorju in Tilnu za 5MESECEV!!!!!!!!!!!

TAJI ZA POLOVIČKO SVEČKE!!! 

user posted image user posted image ČESTITKE tud iz moje strani user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
20.10.2008 7:05:21   
kodrana
dobro jutro. kavica, kapučin, vroča čokolada, mleko, čaj? po željiuser posted image
mi smo že davno pokoci, saj našo princeso trebušček boli in ne moremo posledično spat..

VSE NAJ NAJ Omarju, Evi, Gregorju in Tilnu za 5MESECEV!!!!!!!!!!!

TAJI ZA POLOVIČKO SVEČKE!!! 

user posted image user posted image ČESTITKE tud iz moje strani user posted image

še od mene čestke!!!

Katy čist razumljivo, kar se ti dogaja. mene tud tole tuk mori, k naša se ponoč full zbuja, pa skos ej lačna.. proti jutru je pa itak vsak dan borba. se zvija 100 na uro. revica, se vidi, da bi rad spala, pa ne more. ker jo boli. mene pa nervira in bi norela. ampak se zadržim. včasih čez dan je tud obup in potem izprežem. ponavadi. komaj čakam,da moj pride domov. ker mojemu je pa otroček očitno sprostitev. hb. ni nam lahko, ja. probaj se amlo odpočit.. malo dat malo v varstvo. pa da se malo spočiješ.. ker to ne bo dobo zate. paše hujšaš, to te še dodatno naredi razdražljivo-vsaj mene bi. drži se mala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 265
20.10.2008 7:26:55   
Estrella*
Jutro!

katy: nikar si še bolj ne otežuj situacije. Tudi jaz sem v tvojem klubu in po moje je ni mame, ki ne bi bila, vendar niso vse kot ti, da to upajo povedati naglas. Mnoge se tega sramujejo in so raje tiho, da si prizanesejo komentarjev drugih. Večinoma res botruje utrujenost, vedi pa, da ko boš v službi, ne bo kaj dosti bolje in se ti bo še vedno dogajalo, da boš povzdignila glas ali pa se drla kouser posted image . Vsi vemo, da to ni prav in tudi pomaga ne, pa vendar je normalno.

Ja govorilneuser posted image user posted image mislim, da so začetek novembra. Ne vem, če imajo kaj opraviti s tem, on bi se bolj potrudil če bi mu bila obljubljena kaka igračauser posted image . Je pa res, da rad pomaga doma in se loti tudi sam, ni kaj ima ata za ober izgled!!

CatJa: če ti ni odveč, bi jaz mal pogledala in te vprašala, če so še isti podatki o določeni stvari.

valentina2006: Naj se mala čimprej pocajta.Tvoja je vsaj orng babnca, če bi naš zbolel s temi kilmi , ki jih premore, bi bil v 3x slabši situacijiuser posted image

bobika: trtica me ne boli, le križuser posted image

nina: imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 266
20.10.2008 7:49:00   
Estrella*
Zunaj je tak mrzloooooooooo. Fasaderji so že na delu, smo upam lahko, da ne bodo preglasni in mi Aljo zbudili. Danes se je zbudila točno ob 12h, potegnila 3x in zaspala nazaj. Čist brez veze.....Verjetno sem jo prehitro dvignila in bi samo mal pojamrala in zaspala nazajuser posted image Smo super naspaniuser posted image . No mal musklfibra imamuser posted image . Bo potrebno večkrat na kak hrib , ne samo vsake kvatreuser posted image

aurora: Kako je pa Gal pančkal?

jana: a si že prebolela 30euuser posted image ?

kodrana: pa kaj se dogaja s Taro?? A sedaj ko je daješ tudi GH ni nič bolje??

naty: a sem jaz tebe prav razumela, da si začela z uvajanjem GH? In sedaj se je spet stanje poslabšalo?

Neposredna povezava do sporočila: 267
20.10.2008 7:58:28   
Anonimen
Jutro, vidim da je samo Estrella že ustalauser posted image , babnca zakaj pa ne spiš, če Alja še ni ustala? Jaz bi pa tako še spala, kaj čem če pa moj mali miš ne dvovoliuser posted image

Pri nas je tudi še fuuuul mraz, samo mali je počasi že dolgčas doma, tako da bo treba kmalu ven, bzzzzzzzzzzzz.

katy: vedi da smo vse na istem, vsaki včasih poči živc. Saj kaj pa lahko pričakujejo od nas? Direkt iz služb (vsaj večino) pademo v čisto novi svet z čisto novim bitjem, ki BTW ne govori, zna samo z jokom (ki je tako nadleženuser posted image ) pokazati, da mu nekaj ni OK, meni je tudi včasih težko in komaj čakam da Primož pride iz službe, da si vsaj malo oddihnem.

Tako hitro bomo spet v službah, in se bomo spraševale, kako je lahko tako hitro minil cajt.

evo še pisat mi ne dovoli iiiiiii že razbija po tipkovnici78    gzzhhug gggopš ćlko0o0

Neposredna povezava do sporočila: 268
20.10.2008 8:00:14   
Estrella*
Naty: evo sem govorila s sodelovko in mi je povedala naslednje: od takrat (3 seans) ni imela več težav in upa, da tako tudi ostane. Več ti ne zna povedat, ker je od seans minilo slabo leto. Ima pa dober občutek. Ta dr. baje ne sprejme vsakega, če vidi, da ne bo šlo, te odkloni. Bila je pri DR. Romanović, Kopališka 8, VRHNIKA; tel: 041 719 506
Je drugače doktor medicine in se sedaj ukvarja z  zdravljenjem z magnetno resonanco.

Neposredna povezava do sporočila: 269
20.10.2008 8:03:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jutro, vidim da je samo Estrella že ustalauser posted image , babnca zakaj pa ne spiš, če Alja še ni ustala? Jaz bi pa tako še spala, kaj čem če pa moj mali miš ne dvovoliuser posted image

Pri nas je tudi še fuuuul mraz, samo mali je počasi že dolgčas doma, tako da bo treba kmalu ven, bzzzzzzzzzzzz.

katy: vedi da smo vse na istem, vsaki včasih poči živc. Saj kaj pa lahko pričakujejo od nas? Direkt iz služb (vsaj večino) pademo v čisto novi svet z čisto novim bitjem, ki BTW ne govori, zna samo z jokom (ki je tako nadleženuser posted image ) pokazati, da mu nekaj ni OK, meni je tudi včasih težko in komaj čakam da Primož pride iz službe, da si vsaj malo oddihnem.

Tako hitro bomo spet v službah, in se bomo spraševale, kako je lahko tako hitro minil cajt.

evo še pisat mi ne dovoli iiiiiii že razbija po tipkovnici78    gzzhhug gggopš ćlko0o0

edinaos: kaj pa vem, mi ne paše poležavat, sem raj na RRuser posted image Sem naspana in nobene potrebe po drnjohanju. Če bi pa vstaja ponoč, je pa druga pesem, takrat mi Alja sigurno ne bi pustila spatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
20.10.2008 8:06:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

edinaos: kaj pa vem, mi ne paše poležavat, sem raj na RRuser posted image Sem naspana in nobene potrebe po drnjohanju. Če bi pa vstaja ponoč, je pa druga pesem, takrat mi Alja sigurno ne bi pustila spatiuser posted image

saj tako je ponavadi, če lahko spiš, ti ni do tega.

joooj moja  Anja je čisto naspidirana, gremo ven

Neposredna povezava do sporočila: 271
20.10.2008 8:35:00   
špelin@
Dobro jutro user posted image

No, današnja noč je še kar nekako šla skozi. Mali se je zbudil le 3x, pa še to je 2x rabil le dudko in je takoj zaspal nazaj, 1x je pa jedel in potem kakšne pol ure težil. Vmes sem hodila kontrolirat veliko piko, ampak na srečo čez noč ni več bruhala. Mala pika je zdaj že v vrtcu - jo je babi pripeljala.

Zdaj imam doma eno bolničko, v šolo ne bo šla najmanj 3 dni, potem bomo videli.

Če bo čas, bom šla brat za nazaj, drugače pa vsem želim en prijazen dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.10.2008 8:38:39   
CatJa
Dobro jutro user posted image

Danes sem se pa še jaz dobro naspala, tako da sem zjutraj prav čakala na naši budilki, da spravim Jana v vrtec.

CatJa: če ti ni odveč, bi jaz mal pogledala in te vprašala, če so še isti podatki o določeni stvari.

Sem zdej kako minuto študirala, o čem govoriš, no, pa mi je le kliknilo user posted image

Katy, saj vem, da je grozno, ko se zaveš da tako negativno reagiraš na user posted image  cviljenje, jokanje. Bodi brez skrbi, da smo vsi kdaj na tem. Jaz včasih kako tako sočno spustim, da bi se še knapi sramovali user posted image  Se pa kdaj na Jana tud tako zaderem, da me najbrž pol ulice sliši. Ampak kaj češ, pride in gre. Je pa res pomembno, da se imaš vsaj kako uro na teden možnost odklopit, ker če ne lahko pregoriš. Saj bo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 273
20.10.2008 8:48:08   
Naty*
Dobro jutro! Js sm si že privoščila kavo s sojinim mlekom (celo sm našla enga, ki je ful podoben pravemuuser posted image ), kos kruha z margarino in džemom, zdej pa da vidmo, kaj morm pokomentirat. Ne bom zgubljala besed z našo nočjo... spet isto.

Estrella hvala za podatke o dr. user posted image !!!! Mi je odgovorila še ena iz Črnuč, jo morm dons poklicat, pol bom pa vidla, kje bo prej. Ej ful sm spet dobila upanje, da bomo kmal rešl, upam, da se ne veselim prekmalu user posted image ...
Glede GH ne bi še glih rekla uvajanje, mava samo testne dneve user posted image . Vidim, da je mali po vseh kriterijih pripravljen na GH (ponoči se zdej večkrat zbuja zato, da ful je, čez dan več je, rad je gosto hrano in pridno odpira usta), ampak mu ne upam resno dajat zarad teh krčev. Zdej bova spet neki časa samo na riževi kašici zvečer, čeprav kakih čudežev tud ta ne dela user posted image .

aurora kako ste spali?

sesil upam, da se jutri vidimo, Žan tud pravi, da bi rad vidu Anejouser posted image ! Pravi, da več punc, kot bo, boljše bo, pa da zdej ne bo jokal!user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz si tudi včasih domišljam da imam prazne joške, pol pa stisnem in špricne ven, ponavadi po obrazu od user posted image  . joška je čudežna mašina, verjemite.user posted image

Tole je pa kot bi js pisala. 100% podpišem!!!!user posted image

Aja glede pokanja kosti... pri men je tolk hudo, da ko mali zaspi pa se hočm odtihotapit stran, se je že zgodilo, da mi je počila kost v kolku pa se je zbudil!user posted image

kasso kje si se pa ti zgubila?????!!!!!!

bobika ful si pridna s črpanjem... sej v tolažbo je to, da bojo kmal jedli še kaj drugega user posted image .

katy tu v Logatcu je en potoček in majo pri eni hiši vse vrste perjadi (race, goske, ene različne vrste kur, golobov vse živo). No in te vodne so prosto spuščene, da so v potočku, pa jih vsi z malimi otroci hodijo hranit. Med njimi so tri ogroooomne sive gosi in so včeri prikorakale po cesti namesto, da bi ble spodaj v potočku. In so šle proti nama, sm misla, da grejo fehtat za kruh, one so pa sklonile glave, se narepenčile in začele tečt do nas user posted image . Jure (Žan v kengurujčku) v eno stran, js (s praznim vozičkom) pa v drugo user posted image user posted image . Pol me pa kr niso pustile pri miru in sm tekla pred njimi kr neki časa. Nazadnje mi je uštekalo in sem voziček obrnila proti njim, so se pa mal usrale user posted image user posted image user posted image . U glavnem za umret smešno. Pol sm pa komi mimo njih čez mostek prišla do Jureta.
Pa da te potolažim, men tud včasih film poči, ko se mali dere brez veze, samo zato, da bi ga nosila okrog. Pa ko se ponoči ful zbujava pa mi moj sam besedo reče popizdim. Včasih rečem tud kej takega, za kar mi je potem žal. Ne sekiraj se, samo ljudje smo in ko maš vsega vrh glave, ti včasih butne ven. Smo se glih zadnjič pogovarjale, zato se strinjam z Estrello. Večini se to dogaja, vendar ene rajš rečejo, da je pri njih vse popolno, zato, da bi s tem izpadle boljše. Tud pri nas je podobna situacija, ampak vedi, da bo tud to minilo user posted image .

špelin@, valentina veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vajine pupe hitro pozdravijo!

kodrana madonca pri vas je pa čist tko kot pri nas s temi krči.... proti jutru je vse slabše user posted image . user posted image user posted image user posted image  da se nam čimprej porihta.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 274
20.10.2008 9:18:34   
Anonimen
Dobro jutro. Bom hitra ker šibam u Kamnik. No pri nas se je poznalo da je šla Gaja kasneje spat kot ponavadi,se je zbudila 10 čez 4,pojedla in spala do osmihuser posted image user posted image user posted image .

Če bi šla katera jutri z mano k Estrelli naj pove, jo poberem v Lukovici al pa kje spotoma do Logatca.
Zdej pa grem, pridm popoldne papa

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?