Naty*
|
Dobro jutro! Js sm si že privoščila kavo s sojinim mlekom (celo sm našla enga, ki je ful podoben pravemu ), kos kruha z margarino in džemom, zdej pa da vidmo, kaj morm pokomentirat. Ne bom zgubljala besed z našo nočjo... spet isto. Estrella hvala za podatke o dr. !!!! Mi je odgovorila še ena iz Črnuč, jo morm dons poklicat, pol bom pa vidla, kje bo prej. Ej ful sm spet dobila upanje, da bomo kmal rešl, upam, da se ne veselim prekmalu ... Glede GH ne bi še glih rekla uvajanje, mava samo testne dneve . Vidim, da je mali po vseh kriterijih pripravljen na GH (ponoči se zdej večkrat zbuja zato, da ful je, čez dan več je, rad je gosto hrano in pridno odpira usta), ampak mu ne upam resno dajat zarad teh krčev. Zdej bova spet neki časa samo na riževi kašici zvečer, čeprav kakih čudežev tud ta ne dela . aurora kako ste spali? sesil upam, da se jutri vidimo, Žan tud pravi, da bi rad vidu Anejo ! Pravi, da več punc, kot bo, boljše bo, pa da zdej ne bo jokal! IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz si tudi včasih domišljam da imam prazne joške, pol pa stisnem in špricne ven, ponavadi po obrazu od . joška je čudežna mašina, verjemite. Tole je pa kot bi js pisala. 100% podpišem!!!! Aja glede pokanja kosti... pri men je tolk hudo, da ko mali zaspi pa se hočm odtihotapit stran, se je že zgodilo, da mi je počila kost v kolku pa se je zbudil! kasso kje si se pa ti zgubila?????!!!!!! bobika ful si pridna s črpanjem... sej v tolažbo je to, da bojo kmal jedli še kaj drugega . katy tu v Logatcu je en potoček in majo pri eni hiši vse vrste perjadi (race, goske, ene različne vrste kur, golobov vse živo). No in te vodne so prosto spuščene, da so v potočku, pa jih vsi z malimi otroci hodijo hranit. Med njimi so tri ogroooomne sive gosi in so včeri prikorakale po cesti namesto, da bi ble spodaj v potočku. In so šle proti nama, sm misla, da grejo fehtat za kruh, one so pa sklonile glave, se narepenčile in začele tečt do nas . Jure (Žan v kengurujčku) v eno stran, js (s praznim vozičkom) pa v drugo . Pol me pa kr niso pustile pri miru in sm tekla pred njimi kr neki časa. Nazadnje mi je uštekalo in sem voziček obrnila proti njim, so se pa mal usrale . U glavnem za umret smešno. Pol sm pa komi mimo njih čez mostek prišla do Jureta. Pa da te potolažim, men tud včasih film poči, ko se mali dere brez veze, samo zato, da bi ga nosila okrog. Pa ko se ponoči ful zbujava pa mi moj sam besedo reče popizdim. Včasih rečem tud kej takega, za kar mi je potem žal. Ne sekiraj se, samo ljudje smo in ko maš vsega vrh glave, ti včasih butne ven. Smo se glih zadnjič pogovarjale, zato se strinjam z Estrello. Večini se to dogaja, vendar ene rajš rečejo, da je pri njih vse popolno, zato, da bi s tem izpadle boljše. Tud pri nas je podobna situacija, ampak vedi, da bo tud to minilo . špelin@, valentina veliko , da se vajine pupe hitro pozdravijo! kodrana madonca pri vas je pa čist tko kot pri nas s temi krči.... proti jutru je vse slabše . da se nam čimprej porihta.