barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Kar se tiste tozbe tice... res no comment. Ampak glede ostalega pa brez zamere se ne strinjam s teboj... Poskusi si predstavljat da si ti ta deklica??? Otroci niso krivi...in so kot spuzve, ce je deklica nervozna je zaradi odraslih in ne iz sebe... Vem, da včasih moja dejanja niso bila pravična, pa da sem včasih prehitro eksplodirala. Ampak jaz sem tudi samo človek, ki se bori za svojo družino. In tista ženska, je v teh treh letih odkar sma midva skupaj, nardila toliko škode, že skoraj zamajala temelje moje družine, ker sma se z mojim kregala že za dobro jutro, da jaz absolutno nočem več slišat z njo. In potem pride otrok, ki je nahujskan od matere, in ki samo čaka, kdaj me bo sprovocirala, da bom ekplodirala, tega ne rabim. Pa sem mogoče v vajinih očeh zlobna (pa ne zamerim), ampak enkrat si tudi jaz zaslužim mir. Pa dobro se zavedam, da bo enkrat ta tožba mimo in da bo mala prišla zopet, ampak z rožicami postiljala ji ne bom. Sem jo kot "mačeha" naučila več, kot jo je lastna mati, otrok ni znal nič, še iz flaške je pila,pri 3 letih, ni se znala slečt, bog ne daj oblečt, znala je ležat, spat ne sama, drla pa kot dojenček. Prav histerično se je drla. Ker so ji vsi vse stregli. Pa moja preljuba taščica, ji je dovolila, da mesi testo na oblazinjenem stolu, da po ulici hodi oblečena v spalni srajci. Otrok ni vedel, kaj pomeni normalno življenje, dokler nisem prišla jaz. Ko sem prišla jaz, pa se je vse spremenilo, dokler seveda ni za mene izvedla gospa bivša, potem pa sem bila mačeha hudobna kot iz pepelke,.... Nisi hudobna, le kolerik kot jaz. Žalostno je, da je ni nihče naučil kaj je prav in kaj ne in da so otroka uporabili za orožje proti vaši družini. Bi tale ženska tudi rabila valjar. Ne razumem kako je lahko nekdo tako jezen in .... da pozabi na svojega otroka. Ko sva se midva ful skregala je otrok videl, da nekaj ni ok, ampak vseeno sem se mu ful posvetila in se igrala z malim, pa nikoli hujskala. Moji otroci so meni vse na tem svetu, pa če se ne vem kaj zgodi, bodo oni prvi. Da ne omenjam časa, ko je bil škrat v bolnici in sem spala po 5 ur na noč (za mene premalo), mojemu pa je bilo težko vstat zjutraj, da bi šl k njemu. Meni se je otrok smilil. Bil je eno leto star in sam v bolnici med neznanci.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 29.10.2008 13:16:15 >