|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 10:01:49   
Naty*
Se strinjam user posted image . Včasih sem čist neprespana, ampak ko se mi zjutraj nasmeji, je vse takoj lepše user posted image . In zdej ko ga poslušam, ko že ful čeblja tamle, vem da bom pogrešala to, ko bo že ful govoril... pa tist brezzobi nasmeh. Kljub temu, da je včasih težko, je ful lepo met dojenčka in glih zato sem pripravljena še enkrat it čez vse user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.10.2008 10:05:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Se strinjam user posted image . Včasih sem čist neprespana, ampak ko se mi zjutraj nasmeji, je vse takoj lepše user posted image . In zdej ko ga poslušam, ko že ful čeblja tamle, vem da bom pogrešala to, ko bo že ful govoril... pa tist brezzobi nasmeh. Kljub temu, da je včasih težko, je ful lepo met dojenčka in glih zato sem pripravljena še enkrat it čez vse user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.10.2008 10:06:35   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

****: Jest bi tud na dopust pršla user posted image .

Pridi, dobrodosla... danes lepo soncno sicer borih 25 stopinj + ampak vseeno lepo toplo.

Imam novico:

Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi...

se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Omar-ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.10.2008 10:25:20   
Naty*
Punce padamo na seznamu tem user posted image ! Pa se res vidi, da je večina čvek že na čveku v živo. Sicer se bo pa vse nadoknadilo danes zvečer, ker od takrat ko grem js pred tv zvečer pa do zjutri naklofate babnce 20 strani user posted image user posted image user posted image !

Nč grem še mal migat, preden greva. Uživajte!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.10.2008 10:26:29   
barbaw
Jaz ne morem imet samogovore. Hijenca je še verjetno v mižaklah ali pa se pobira od tam.user posted image Kje pa so ostale, ki niso v Koloseju ali na poti tja?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.10.2008 10:27:35   
barbaw
Zdaj sem eno temo brala in ker sem videla, da je ena spet napadena sem šla gledat objavljene poste napadene mamice in ne vem kaj naj si mislim. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.10.2008 10:30:22   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: ****

****: Jest bi tud na dopust pršla user posted image .

Pridi, dobrodosla... danes lepo soncno sicer borih 25 stopinj + ampak vseeno lepo toplo.

Imam novico:

Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi...

se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Omar-ja...

user posted image za Omarja!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.10.2008 10:39:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Sem tako jezna, ker mi je mala sitnarila in sem jo dala v posteljico, zdaj pa naj se znajde. Zaenkrat je tiho. Te dece bi pa jaz zbrisala s tega sveta. user posted image  Mojmu je več ali manj vse težko.

Ja,tko nekako je povsod po svetu...user posted image  Razlika je samo ta kok ima zenska casa za kej narest...deci so pa povsod isti.

Špelin@ kakšen blok pa je to, da rabite dimnikarja?user posted image Mi ga nismo, ko smo živeli v bloku. Jaz bi mu sigurno še kaj hujšega napela, sem se pa tudi jaz nasmejala, ker si tako dobro napisala. user posted image

Verjetno zaradi tega,ker morajo po ta novem dimnikarji tud plinske peci in vse kar pase pod pozarno varnost pregledovat... sam predvidevam user posted image

A ima katera stike z Naravo? Kako kaj napreduje Davud? Kaj ne sflogajo svoje nadobudneže? Tudi Katino pogrešam. Jo bom pa videla v petek. user posted image

Narava in Katina sta uredu...user posted image user posted image  Katini pa se moje pozdrave prenesi...

Zdaj pa branimo trdnjavo. user posted image

JAZ TUD...user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.10.2008 10:46:03   
Naty*

Zdaj sem eno temo brala in ker sem videla, da je ena spet napadena sem šla gledat objavljene poste napadene mamice in ne vem kaj naj si mislim. user posted image

kera, kera?????user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.10.2008 10:56:21   
barbaw
Naty tam na dojenček podnevi spi, ponoči ne. Sem šla gledat objave od riba5 pa mi ni nič jasno. Ker nekje je pisala, da ima njen otrok borelijo, pa nekje, da ima otrok mačjo bolezen. user posted image  Živi pa z možem, otrokom in sestro. Pol ga pa vedi.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.10.2008 11:00:15   
barbaw
Se je že Volga vmešala. user posted image  Vidim, da imam preveč časa. Grem nekaj delat dokler mala spi. Samo kaj ko se mi ne da. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.10.2008 11:03:50   
Naty*
Sm pogledala, tale je pa res dobra user posted image ... Nč morm pol pogledat še Volgin komentar, ampak zdele se šibava zrihtat, ker je kasso na poti.

Zdej pa res... pridno branite trdnjavo user posted image . čaw!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.10.2008 11:05:33   
barbaw
Rabim še kakšno kandidatko za obrambo. Kje ste? user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.10.2008 11:06:21   
Anonimen

Se je že Volga vmešala. user posted image  Vidim, da imam preveč časa. Grem nekaj delat dokler mala spi. Samo kaj ko se mi ne da. user posted image

Pa kje????user posted image user posted image  JAZ PA NE NAJDEM...user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.10.2008 11:07:13   
Anonimen

Rabim še kakšno kandidatko za obrambo. Kje ste? user posted image

TUKI...O cem bo debata??user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.10.2008 11:09:20   
barbaw
**** nimam pojma kaj bi debatirali. Sem že čisto na off. Vsak čas se mi bo mala zbudila.

zanimivo branje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.10.2008 11:13:25   
barbaw
Jaz nimam nič proti nobenemu, ampak eni take kvasijo, da ti slabo rata. Saj ne veš ali rabijo pozornost ali se kaj drugega tam dogaja. Je kar malo za pomislit. Mene take mamice kar malo zaskrbijo, ker potem razmišljam kakšne mame so in če so jim otroke vzeli (CSD) ali pa bivši parnetrji. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.10.2008 11:15:05   
hijenca
Barbaw danes sma vstala že ob 8. uri ( nisma več spala ob 10) , ob 9. 30 sma že bila zunaj , ker sem se bala, da boš zopet sonce poslala v Lj in sem rekla, da moram sedaj izkoristit, dokler še sije. Videka sem sedaj dala v kinderpet in je sam od sebe zaspal user posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem si komaj uspela kavico skuhat, potem pa štartamo, ubranit trdnjavo, ker drugače bomo po buči dobile z valarjem.

In kaj se novega dogaja? o čem bo tekla tema, jaz imam čas, Videk spi....

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.10.2008 11:17:47   
hijenca
Ja kaj zdaj, kje ste čvekice???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.10.2008 11:25:28   
barbaw
Meni pa se je trnuljčica zbudila in najedla.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.10.2008 11:26:40   
barbaw
Hijenca če boš brala za nazaj boš videla, da nisem upala poslat sonca. Itak pa so vse pod streho na čveku.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.10.2008 11:29:16   
barbaw
Mislim, da bo obrambni zid kar padel. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.10.2008 11:31:32   
hijenca

Hijenca če boš brala za nazaj boš videla, da nisem upala poslat sonca. Itak pa so vse pod streho na čveku.

Sem vidla ja, samo v tem času sma bila midva že zunaj, Sma se gugala, pa uživala, sedaj pa je zunaj tako črno, kot da bo zdaj zdaj vlilo. Moj mali princ pa še vedno spi, po novem spi dopoldan skoraj zmeraj več ko uro.

Malo naju je zmotila sedaj tale prestavljena ura, ker se zbudi vsak dan že ob 8 uri. Čeprav ga slišim že okrog 6 ure, ko se nemirno premetava, oglasi se pa potem komaj ob osmih. priden fant.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.10.2008 11:32:57   
hijenca

Mislim, da bo obrambni zid kar padel. user posted image

Če sma sami ostali. Pa ja niso vse v LJ. Kje pa je čmrlika? Pa Anitka?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.10.2008 11:36:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

In kaj se novega dogaja? o čem bo tekla tema, jaz imam čas, Videk spi....

Omar spi...moz je na terenu... no o cem bo tekla tema?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?