|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 11:43:13   
barbaw
Zdaj bosta lahko vidve držale obramo, ker mam delo z malo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
29.10.2008 11:50:26   
hijenca
**** enkrat sem gledala eno nadaljevanko po TV, pa se je veliko dogajalo v Maroku in so kazali te ženske, kako so bile porihtane v nulo. Spomnila sem se, ko si pisala, da si bila na depilaciji. Saj ne vem kako se naj izrazim, da ne bo slišat neumno. Vam je bilo rečeno, da ko se boste poročile (pa vem, da si ti slovenka), boste mogle bit zmeraj tip top urejene za može ali se predvsem samo za sebe urejate.

Če je vprašanje smotano ga pozabi. Ni mi šlo tako napisat, kot sem hotela vprašat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
29.10.2008 12:00:43   
hijenca
Jaz za sebe vem, da sem se 15 kg zredila odkar sem skupaj z mojim. user posted image  Malo sem se zapustila, pa čeprav imam skoz sveže oprane lase, ok depilacijskega strojčka že lep čas nisem ven potegnila, raje z britvico odstranim dlačice, ko mi seveda je.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
29.10.2008 12:07:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

**** enkrat sem gledala eno nadaljevanko po TV, pa se je veliko dogajalo v Maroku in so kazali te ženske, kako so bile porihtane v nulo. Spomnila sem se, ko si pisala, da si bila na depilaciji. Saj ne vem kako se naj izrazim, da ne bo slišat neumno. Vam je bilo rečeno, da ko se boste poročile (pa vem, da si ti slovenka), boste mogle bit zmeraj tip top urejene za može ali se predvsem samo za sebe urejate.

Če je vprašanje smotano ga pozabi. Ni mi šlo tako napisat, kot sem hotela vprašat.

Nobeno vprasanje ni smotano.user posted image

Ureja se vsaka zenska najprej zase in seveda za tistega,ki ga ljubi. Ene pac nimajo tega v krvi in se ne urejajo niti zase kaj sele za moza...

Pri nas pa je to drugace ravno obratno kot v Sloveniji:

Doma make up in sexsy oblacila ter parfumi, frizurca pa vse kar pase zraven... za ven pa nic od tega...

No ja vsaj ta vrhna obleka je galabeja - kot siroka vreca, pa seveda ruta, make up nic ali komaj opazen....

No tako to gre...user posted image user posted image user posted image

Nadaljevanka se je pa imenovala Klon a ne??? Mi je ze veliko punc reklo da so se tam veliko o Islamu naucile in o nasem zivljenju...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
29.10.2008 12:12:45   
Anonimen

Jaz za sebe vem, da sem se 15 kg zredila odkar sem skupaj z mojim. user posted image  Malo sem se zapustila, pa čeprav imam skoz sveže oprane lase, ok depilacijskega strojčka že lep čas nisem ven potegnila, raje z britvico odstranim dlačice, ko mi seveda je.

Tudi jaz sem se zelo zredila... ampak ne nameravam taka ostat. Predvsem zaradi sebe, mojega zdravja in seveda zaradi moza. user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
29.10.2008 12:14:43   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Nobeno vprasanje ni smotano.user posted image

Ureja se vsaka zenska najprej zase in seveda za tistega,ki ga ljubi. Ene pac nimajo tega v krvi in se ne urejajo niti zase kaj sele za moza...

Pri nas pa je to drugace ravno obratno kot v Sloveniji:

Doma make up in sexsy oblacila ter parfumi, frizurca pa vse kar pase zraven... za ven pa nic od tega...

No ja vsaj ta vrhna obleka je galabeja - kot siroka vreca, pa seveda ruta, make up nic ali komaj opazen....

No tako to gre...user posted image user posted image user posted image

Nadaljevanka se je pa imenovala Klon a ne??? Mi je ze veliko punc reklo da so se tam veliko o Islamu naucile in o nasem zivljenju...

Točno ta nadaljevanka. Ta nadaljevanka me je kar prevzela, ženske so bile doma v hiši kot pupike, me se pa mažemo predvsem ko gremo v javnost. Si razbrala, kaj sem želela vprašat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
29.10.2008 12:17:02   
Anonimen
Aja se to:

A ves bogate arabke imajo ponavadi varusko in pa gospodinjo pa se kako cistilko za zraven. Delajo ne... Kaj mislis da pocnejo?

Nic, lepe so za moza...

Men je to sicer cist mimo, ker se mi zdi da sploh nimajo vec osebnosti in so pac samo en lep "predmet" , ki ga je moz posadil v hiso...

Vse v svojih mejah...user posted image

Midva sicer isceva kako slovenko ki bi prisla k nam, ampak ne zato, da bom jaz doma ampak ker ima ogromno dela, da bi mu lahko vec pomagala in pa da bi razbremenila mojo mamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
29.10.2008 12:17:37   
hijenca

Tudi jaz sem se zelo zredila... ampak ne nameravam taka ostat. Predvsem zaradi sebe, mojega zdravja in seveda zaradi moza. user posted image

Jaz sem sedaj že 3 tedne na dieti. Res, da probam jest manj, me pa zadnje dni kar nekaj meče in sem skoz lačna. Sem 3 kg dol dala, sedaj pa ga lomim. user posted image  Probam predvsem ločeno jest, to mi še uspeva, saldkemu pa se težko odrečem, pa sploh te dni, ko mi se bliža mestr. bi se v omaro s čokolado zaprla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
29.10.2008 12:20:00   
Anonimen
Evo zdele sem zvedela da ima Omar danes cepljenje drugo dozo za hepatitis B ... pa to da so mi prestavili iz jutri na dones ni problem. Problem je spet ura obiska pri pediatrinji...

21.45 pa ce to ni za pop..iz..dit no....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
29.10.2008 12:22:32   
hijenca
Če bi še jaz bila sama, brez otroka, bi me prav mikalo malo zamenjat okolje. user posted image  Sedaj ko pa imam tega malega čmrleka, pa sem kot sokol, mali mi samo čivkne pa že gledam, bog ne daj, da je kdo zraven, takrat ga pa sploh ne spustim z oči. user posted image user posted image user posted image  Pa če mi taščica preveč okrog malega smuka, sem kar naježena. Se ne marama, pa sem še enkrat bolj občutljiva.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
29.10.2008 12:23:57   
hijenca

Evo zdele sem zvedela da ima Omar danes cepljenje drugo dozo za hepatitis B ... pa to da so mi prestavili iz jutri na dones ni problem. Problem je spet ura obiska pri pediatrinji...

21.45 pa ce to ni za pop..iz..dit no....user posted image user posted image user posted image

Pa pri vas se zmeraj vse tako pozno zvečer dogaja. Tu pa vse zgodaj zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
29.10.2008 12:24:44   
Anonimen

Pa če mi taščica preveč okrog malega smuka, sem kar naježena. Se ne marama, pa sem še enkrat bolj občutljiva.

Zakaj pa ne??? Je kaj posebnega v luftu?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
29.10.2008 12:31:09   
hijenca

Pa če mi taščica preveč okrog malega smuka, sem kar naježena. Se ne marama, pa sem še enkrat bolj občutljiva.

Zakaj pa ne??? Je kaj posebnega v luftu?

Ona še sedaj ni prebolela bivše žene od mojega, pa je prav psihično bolana zaradi tega. Ko je mene prvič vidla, je bila tako psihično uničena, da jo je duhovnik prišel mirit, drugi dan sploh ni mogla v službo. Potem je rekla mojemu, da ne želi, da druge "babe" domov vozi in od takrat sem zelo redko tam. Prej včasih sma redno ob vikendih tam ostajala,ker ima moj blizu parcelo, kje sma si postavla hiško, pa sma začela pozno večer domov hodit, raje sma se oba crknjena vozla k meni domov, kot pa da bi tam ostajala. Sedaj pa so ji skoraj vsi otroci že od doma odši, sedaj pa je žalostna, ker sta z možem sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
29.10.2008 12:36:09   
Anonimen

Ona še sedaj ni prebolela bivše žene od mojega, pa je prav psihično bolana zaradi tega. Ko je mene prvič vidla, je bila tako psihično uničena, da jo je duhovnik prišel mirit, drugi dan sploh ni mogla v službo. Potem je rekla mojemu, da ne želi, da druge "babe" domov vozi in od takrat sem zelo redko tam. Prej včasih sma redno ob vikendih tam ostajala,ker ima moj blizu parcelo, kje sma si postavla hiško, pa sma začela pozno večer domov hodit, raje sma se oba crknjena vozla k meni domov, kot pa da bi tam ostajala. Sedaj pa so ji skoraj vsi otroci že od doma odši, sedaj pa je žalostna, ker sta z možem sama.

Eh, ne vem kaj naj recem... sem kar brez besed ob takih zenskah.

A tast nima pa nic besede?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
29.10.2008 12:37:00   
barbaw
hijenca mogoče bo tvoja tašča spregledala in videla, da bo še krepko nekoga rabila, ko se bo še bolj postarala. Prej ali slej rabimo nekoga, ji bo že čas "povedal" svoje. Midve sva tudi bile z mojo kot pes in mačka, danes pa se super razumeve. HB, ker drugače bi bilo joj. Pa še sosedji smo. Je bilo ful hudo 2 leti nazaj, ker smo sosedje pa se v bistvu nismo nič videli. Pač ko smo hodili mimo drug drugega. Samo pozdrav in gas. Malega skoraj nikoli ni videla, potem pa so začeli vabit mojega in malega, jaz pa nisem hotela. Smo potem zaradi moje službe zglihali spore in danes se super razumemo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
29.10.2008 12:37:26   
Anonimen
Bolj slabo mi to trdnjavo branimo... ma ko sva pa same na fronti user posted image user posted image user posted image

Men se kovca..upam ,da me ne obirajo nase babe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
29.10.2008 12:38:03   
barbaw
Aja to, da ni prebolela bivše od tvojega pa mi je glupa. Pač tako pride. A je imel tvoj kaj otrok prej?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
29.10.2008 12:40:54   
hijenca

Eh, ne vem kaj naj recem... sem kar brez besed ob takih zenskah.

A tast nima pa nic besede?

On je pa tako dober človek, da ne morem verjet, da jo lahko prenaša. On je po mojem že preveč navajen na njene izbruhe, pa jih sploh ne sliši več.

Pa sedaj ko ji je bivša snaha tako zagodla, ona jo še sedaj zagovarja, jaz pa sem tam zadnji user posted image  od ovce.

Bolano, pa reče keri kaj. Bolano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
29.10.2008 12:43:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Aja to, da ni prebolela bivše od tvojega pa mi je glupa. Pač tako pride. A je imel tvoj kaj otrok prej?

Ja, glih neki tazga sem imela na umu... ker ce jo je sin prebolel in ce ni bila dobra zanj potem bi bilo logicno da stoji za sinom in za njegovimi obcutki...in da ni dobra niti zanjo in takrat ko jo je on prebolel bi jo morala tud ona...

Vsaj logicno bi se mi zdelo...ampak to je samo moje mnenje.user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
29.10.2008 12:44:58   
barbaw

Ja, glih neki tazga sem imela na umu... ker ce jo je sin prebolel in ce ni bila dobra zanj potem bi bilo logicno da stoji za sinom in za njegovimi obcutki...in da ni dobra niti zanjo in takrat ko jo je on prebolel bi jo morala tud ona...

Se strinjam. Pa četudi ji je bila bolj všeč, bi mogla dati tebi priložnost. Človeka moraš spoznat, ne pa da ga vnaprej sodiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
29.10.2008 12:47:08   
hijenca

Ja, punčka stara 6 let. Trenutno jim je bivša zakuhala eno orng tožb, pa nimajo stikov. Meni osebno paše, ker imam mir, pa Videk je čisto drug, prej je bil čisto nervozen, ko je prihajala vsakih 14 dni, ker on pač ni navajen, da se mu nekdo dere nonstop in izkorišča 100 na uro. Ni lepo od mene, ampak tako jaz čutim in sem tudi sama dosti bolj sproščena in nimam gužve v stanovanju in ne rabim za vsemi pospravljat in nisem vsakih 14 dni revnejša za eno skodelico, ki jo je vsakič stepla. user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
29.10.2008 12:48:16   
Anonimen

Se strinjam. Pa četudi ji je bila bolj všeč, bi mogla dati tebi priložnost. Človeka moraš spoznat, ne pa da ga vnaprej sodiš.

Ma ce bi tud bila una res boljsa in ne vem bi se bolje razumela... za svojim otrokom pa menda stojis ne??

In ce se je sin tako odlocil bi bilo logicno, da ga podpre pri njegovi odlocitvi in mu pomaga naprej ne pa da ga bremza z takimi izpadi...

meni se to ne zdi samo bolano ampak precej nezrelo obnasanje...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2897
29.10.2008 12:54:10   
barbaw

Ja, punčka stara 6 let. Trenutno jim je bivša zakuhala eno orng tožb, pa nimajo stikov. Meni osebno paše, ker imam mir, pa Videk je čisto drug, prej je bil čisto nervozen, ko je prihajala vsakih 14 dni, ker on pač ni navajen, da se mu nekdo dere nonstop in izkorišča 100 na uro. Ni lepo od mene, ampak tako jaz čutim in sem tudi sama dosti bolj sproščena in nimam gužve v stanovanju in ne rabim za vsemi pospravljat in nisem vsakih 14 dni revnejša za eno skodelico, ki jo je vsakič stepla. user posted image  

Meni se poleg tebe in tvojega smili še punčka. Najhujše so mi mame ali očetje, ki hujskajo svoje otroke proti drugim. Moj oče je bil tožena stranka, za očetovstvo. Da je kao eni punci, ki je malo starejša od mene ata. Pa ji ni in je zaradi nepopolnih testov vseeno 26 let plačeval preživnino za otroka, ki ni njegov, una baba smotana, pa je to punca tako hujskala, da je zasovražila pol sveta. HB si je našla enga deca in ima zdaj svojo družino. Kako pa ji gre pa nimam pojma. user posted image  Tudi pri sosedi so imeli problem hujskanja in je mogla CSD vmes posežt, ker mama ni hotela otroke dat očetu za nekaj ur. user posted image  Zazidal jim je hišo, vse ji je pustil, potem pa takle.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
29.10.2008 12:54:28   
Anonimen

Kar se tiste tozbe tice... res no comment.

Ampak glede ostalega pa brez zamere se ne strinjam s teboj...

Poskusi si predstavljat da si ti ta deklica???

Otroci niso krivi...in so kot spuzve, ce je deklica nervozna je zaradi odraslih in ne iz sebe...

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
29.10.2008 13:01:35   
barbaw
V takih stvareh najbolj nastradajo otroci. Pa razjezijo me še deci, ki ne poskrbijo za svoje otroke. user posted image  Ji poznam ene par. Z valjarjem po buči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?