Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:37:58
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, ****, poslikaj IZVIRNO SPOROČILO: **** A ves da pri nas so kazni tako, da sploh ne ves. Ko gres avto registrirat pa dobis spisek kaj si uspicu in kje in kdaj in kok moras placat... ce ne placas ni registracije.Ta denar od prekrskov je absolutno bolj pomemben kot izpravnost avta.. Hehehe, tole bi zelo zanimivo zgledalo pri nas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:40:54
|
|
|
|
jana81
|
no moj malček je zaspal (upam da bo do 9.30 pokonc da gremo), jst sem pa pojedla ostanek njegovga frutka od včeri, ker sem ga pozabla dat v hladilnik **** sam res ka pa dol vse vidiš, to je pa smešno... tale avto .. martina a na naš konec si pozabla? si mi obljubila da prideš kej pogledat....dej se dans prpel v LJ no. A veš jst pa nimam več tvoje številke, ker mi je telefon crknu in so nov software naložl, pa je šla številka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:44:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A ves da pri nas so kazni tako, da sploh ne ves. Ko gres avto registrirat pa dobis spisek kaj si uspicu in kje in kdaj in kok moras placat... ce ne placas ni registracije. Ta denar od prekrskov je absolutno bolj pomemben kot izpravnost avta.. ****: Une fotke, norooo. Tole o prekrških in da plačaš, če češ avto registrirat pa le ni tko švoh, men se zdi kr dobra ideja. Izpravnost avtov je pa že druga tema.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no moj malček je zaspal (upam da bo do 9.30 pokonc da gremo), jst sem pa pojedla ostanek njegovga frutka od včeri, ker sem ga pozabla dat v hladilnik Ja nimas kej slovenci smo sparoven narod... **** sam res ka pa dol vse vidiš, to je pa smešno... tale avto .. Ma ja... moras it vse slikce pogledat navzdol, pol se bos sele nasmejala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:50:31
|
|
|
|
MARTINA25
|
Hehehhe **** sem videla te slikce ja.....uf pr vas pa bi morala vsak dan delat nadure pomoje!!!!hehehehe Jana ti bom poslala sms z mojo cifro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ****: Une fotke, norooo. Tole o prekrških in da plačaš, če češ avto registrirat pa le ni tko švoh, men se zdi kr dobra ideja. Izpravnost avtov je pa že druga tema. Jah... tle res svasta vidis... najbolj zalostno je da se nalezes teh stvari...In mi je prav nerodno ampak kaj cmo clovek je ze tko narejen, da gre po liniji najmanjsega upora... To glede prekrskov mora tko bit... egipcanska vlada je zelo pozresna ( beri lopovska) skratka morajo si najti najboljsi mozni nacin kako do denarja in to je eden izmed njih... Izpravnost avtomobilov pa: Enkrat sem se peljala z taksijem kjer je sel taksist ven z avta snel vrata da smo sli noter in jih nazaj nataknil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:56:22
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Izpravnost avtomobilov pa: Enkrat sem se peljala z taksijem ki je sel ven z avta snel vrata da smo sli noter in jih nazaj nataknil... ... ta je pa dobra...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 8:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Hehehhe **** sem videla te slikce ja.....uf pr vas pa bi morala vsak dan delat nadure pomoje!!!!hehehehe Jana ti bom poslala sms z mojo cifro! Eh... nadure ne bi ble dost...sluzba bi ti postala dom in to pazi brez kaplje alkohola... Hocem rect da v sloveniji se skoz na alkohol zgovarjajo tuki pa ni alkohola pa je se hujsi teksas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:00:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Jana ti bom poslala sms z mojo cifro! o super si.... a danes prideš ?? kaj se je pa men zdle dogajal, iščem po celi hiši digitalca in ga ne najdem, pol se pa usedem nazaj za comp., pa je digitalc zraven lepo položen...mater sem tumasta...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:01:17
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, moram mularijo poštimat in spravit skupaj kramo, potem pa gremo od doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Jana ti bom poslala sms z mojo cifro! o super si.... a danes prideš ?? kaj se je pa men zdle dogajal, iščem po celi hiši digitalca in ga ne najdem, pol se pa usedem nazaj za comp., pa je digitalc zraven lepo položen...mater sem tumasta... Zmatrana, zmatrana...pa neces priznat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:02:25
|
|
|
|
jana81
|
zdej pa morem it sebe urihtat, pa za Nejca stavri pripavit, pol ga bom moglapa očitn zbudit, če ne bi spal do 12h... ostale so pa verjetn že na poti v Lj.. papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, moram mularijo poštimat in spravit skupaj kramo, potem pa gremo od doma srecno pot... pa se zame kaj dobrega pojej pa popij.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:03:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Jana ti bom poslala sms z mojo cifro! o super si.... a danes prideš ?? kaj se je pa men zdle dogajal, iščem po celi hiši digitalca in ga ne najdem, pol se pa usedem nazaj za comp., pa je digitalc zraven lepo položen...mater sem tumasta... Zmatrana, zmatrana...pa neces priznat. ma ja evo se vdam, res sem ZMATRANA...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:11:13
|
|
|
|
MARTINA25
|
VALENTINA nimamo sončka.......ful pada tak droben dežek....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Jana ti bom poslala sms z mojo cifro! o super si.... a danes prideš ?? kaj se je pa men zdle dogajal, iščem po celi hiši digitalca in ga ne najdem, pol se pa usedem nazaj za comp., pa je digitalc zraven lepo položen...mater sem tumasta... Zmatrana, zmatrana...pa neces priznat. ma ja evo se vdam, res sem ZMATRANA... O.k. se pravi rabis dopust... Kdaj prides? ( upam da nisi jezna... te nocem jezit, mal te hecam , ampak na dopust pa res lohk prides)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:19:02
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 VALENTINA nimamo sončka.......ful pada tak droben dežek.... Mi tud ne ... kdo bo prenašu tak vreme... sem te učer hotla poklicat ko sem šla iz LJ, če mate še sonček, da bi pršla v KR...pa te nisem upala, k sem ti že itak prej dost zatežila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:23:02
|
|
|
|
valentina2006
|
****: Jest bi tud na dopust pršla .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:34:23
|
|
|
|
Taula
|
Hvala za sporočilo. Kdaj boste že v Koloseju, takoj po 10h Midve sva še v pidžami Če nima več T, in če dobim avto prideva okoli kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ****: Jest bi tud na dopust pršla . Pridi, dobrodosla... danes lepo soncno sicer borih 25 stopinj + ampak vseeno lepo toplo. Imam novico: Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi... se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:42:39
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Sem tako jezna, ker mi je mala sitnarila in sem jo dala v posteljico, zdaj pa naj se znajde. Zaenkrat je tiho. Te dece bi pa jaz zbrisala s tega sveta. Mojmu je več ali manj vse težko. Špelin@ kakšen blok pa je to, da rabite dimnikarja? Mi ga nismo, ko smo živeli v bloku. Jaz bi mu sigurno še kaj hujšega napela, sem se pa tudi jaz nasmejala, ker si tako dobro napisala. A ima katera stike z Naravo? Kako kaj napreduje Davud? Kaj ne sflogajo svoje nadobudneže? Tudi Katino pogrešam. Jo bom pa videla v petek. jana ne vem katera je napisala, da se bo Nejc navadil, ampak meni se zdi, da se boš ti prej kot on. Vem kako hudo je, ampak se navadiš na takle ritem. Jaz sem bila v tistem času tako jezna na svojega , da bi mu lahko iz jeze en lavor ledene vode zlila na glavo v postelji. On je spal do cca 9-ih, midva s škratom pa sva ustajala ob 6,30. Tudi v nosečnosti sem kljub bolniški jaz vstajala in ga vozila v vrtec in ... Mi imamo spet sonce. Danes vam ga pa ne pošljem, da me ne bo potem Hijenca po MB lovila z valjarjem. Zdaj pa branimo trdnjavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:43:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ****: Jest bi tud na dopust pršla . Pridi, dobrodosla... danes lepo soncno sicer borih 25 stopinj + ampak vseeno lepo toplo. Imam novico: Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi... se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:49:24
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj bodo največje čveke udarile čvek v živo in ne virtualno, jaz pa naj sama branim trdnjavo. Grem pucat, da me ne bo kdo kregal, ker imam samogovore.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:50:16
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana ne vem katera je napisala, da se bo Nejc navadil, ampak meni se zdi, da se boš ti prej kot on. Vem kako hudo je, ampak se navadiš na takle ritem. Jaz sem bila v tistem času tako jezna na svojega , da bi mu lahko iz jeze en lavor ledene vode zlila na glavo v postelji. On je spal do cca 9-ih, midva s škratom pa sva ustajala ob 6,30. Tudi v nosečnosti sem kljub bolniški jaz vstajala in ga vozila v vrtec in ... Js sm to napisala . Ampak se kr strinjam s tabo, dejansko se me navadmo. Sm včeri razmišljala, da dokler se je Žan hotel sam z dojenjem uspavat, sm ga tud sred Logatca podojila na avtobusni postaji, sam da je zaspal. In sem vse živo poskušala, da bi ga tega odvadla. Pa mi ni ratalo in sem se vdala... Pol pa kr naenkrat se on odloči, da pa no way da še zaspi med dojenjem... zdej bi mi kdaj pasalo, da bi ga dala na zizo pa bi zaspal, ampak ni šans . No takle mamo ane... vrtijo nas čist tko, kokr jim paše . IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi... se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi O tole pa je napredek . Kot sm že enkrat rekla, Omarju se vid, da je domov prišel, se mi zdi, da ful lepo napreduje zdej ane? Zredil se je, zrasel, sedi ... Tud bližina očka ma svoj vpliv, čeprav za kratek čas... No js mal pomagam braniti trdnjavo, ko čakam, da me kasso pokliče ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 29.10.2008 9:57:40
|
|
|
|
barbaw
|
Naty . Je pa vsako obdobje pri otroku lepo. Se bomo še jokale za temi dojenčkastimi časi. Otrok prinese vedno nekaj novega k hiši. Tako kot je Špelin@ napisala, da so se vsi trije igrali. Jaz bi tudi dobila solzne očke.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?