|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
29.10.2008 8:37:58   
špelin@
Ja, ****, poslikaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
A ves da pri nas so kazni tako, da sploh ne ves. Ko gres avto registrirat pa dobis spisek kaj si uspicu in kje in kdaj in kok moras placat... ce ne placas ni registracije.Ta denar od prekrskov je absolutno bolj pomemben kot izpravnost avta..user posted image

Hehehe, tole bi zelo zanimivo zgledalo pri nas... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
29.10.2008 8:40:54   
jana81
no moj malček je zaspal (upam da bo do 9.30 pokonc da gremo), jst sem pa pojedla ostanek njegovga frutka od včeri, ker sem ga pozabla dat v hladilnikuser posted image

**** sam res ka pa dol vse vidiš, to je pa smešno... tale avtouser posted image user posted image ..

martina a na naš konec si pozabla? si mi obljubila da prideš kej pogledat....dej se dans prpel v LJ no. A veš jst pa nimam več tvoje številke, ker mi je telefon crknu in so nov software naložl, pa je šla številkauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.10.2008 8:44:36   
valentina2006

A ves da pri nas so kazni tako, da sploh ne ves. Ko gres avto registrirat pa dobis spisek kaj si uspicu in kje in kdaj in kok moras placat... ce ne placas ni registracije.
Ta denar od prekrskov je absolutno bolj pomemben kot izpravnost avta..user posted image

****: Une fotke, norooo. Tole o prekrških in da plačaš, če češ avto registrirat pa le ni tko švoh, men se zdi kr dobra ideja. Izpravnost avtov je pa že druga tema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
29.10.2008 8:45:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no moj malček je zaspal (upam da bo do 9.30 pokonc da gremo), jst sem pa pojedla ostanek njegovga frutka od včeri, ker sem ga pozabla dat v hladilnikuser posted image

Ja nimas kej slovenci smo sparoven narod...user posted image user posted image

**** sam res ka pa dol vse vidiš, to je pa smešno... tale avtouser posted image user posted image ..

Ma ja... moras it vse slikce pogledat navzdol, pol se bos sele nasmejala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
29.10.2008 8:50:31   
MARTINA25
Hehehhe **** sem videla te slikce ja.....uf pr vas pa bi morala vsak dan delat nadure pomoje!!!!hehehehe

Jana ti bom poslala sms z mojo cifro! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
29.10.2008 8:53:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

****: Une fotke, norooo. Tole o prekrških in da plačaš, če češ avto registrirat pa le ni tko švoh, men se zdi kr dobra ideja. Izpravnost avtov je pa že druga tema.

Jah... tle res svasta vidis...
najbolj zalostno je da se nalezes teh stvari...In mi je prav nerodno ampak kaj cmo clovek je ze tko narejen, da gre po liniji najmanjsega upora...

To glede prekrskov mora tko bit... egipcanska vlada je zelo pozresna ( beri lopovska) skratka morajo si najti najboljsi mozni nacin kako do denarja in to je eden izmed njih...

Izpravnost avtomobilov pa:

Enkrat sem se peljala z taksijem kjer je sel taksist ven z avta snel vrata da smo sli noter in jih nazaj nataknil...

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
29.10.2008 8:56:22   
valentina2006

Izpravnost avtomobilov pa:

Enkrat sem se peljala z taksijem ki je sel ven z avta snel vrata da smo sli noter in jih nazaj nataknil...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ta je pa dobra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
29.10.2008 8:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Hehehhe **** sem videla te slikce ja.....uf pr vas pa bi morala vsak dan delat nadure pomoje!!!!hehehehe

Eh... nadure ne bi ble dost...sluzba bi ti postala dom in to pazi brez kaplje alkohola...user posted image user posted image

Hocem rect da v sloveniji se skoz na alkohol zgovarjajo tuki pa ni alkohola pa je se hujsi teksas...user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
29.10.2008 9:00:29   
jana81

o super si....
a danes prideš ??

kaj se je pa men zdle dogajal, iščem po celi hiši digitalca in ga ne najdem, pol se pa usedem nazaj za comp., pa je digitalc zraven lepo položen...mater sem tumasta...

Neposredna povezava do sporočila: 2834
29.10.2008 9:01:17   
špelin@
Tako, moram mularijo poštimat in spravit skupaj kramo, potem pa gremo od doma user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
29.10.2008 9:01:53   
Anonimen

o super si....
a danes prideš ??

kaj se je pa men zdle dogajal, iščem po celi hiši digitalca in ga ne najdem, pol se pa usedem nazaj za comp., pa je digitalc zraven lepo položen...mater sem tumasta...

Zmatrana, zmatrana...pa neces priznat.user posted image user posted image  

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
29.10.2008 9:02:25   
jana81
zdej pa morem it sebe urihtat, pa za Nejca stavri pripavit, pol ga bom moglapa očitn zbudit, če ne bi spal do 12h...

ostale so pa verjetn že na poti v Lj..

papa

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
29.10.2008 9:02:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tako, moram mularijo poštimat in spravit skupaj kramo, potem pa gremo od doma user posted image

srecno pot... pa se zame kaj dobrega pojej pa popij.user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
29.10.2008 9:03:13   
jana81

o super si....
a danes prideš ??

ma ja evo se vdam, res sem ZMATRANA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
29.10.2008 9:11:13   
MARTINA25
VALENTINA nimamo sončka.......ful pada tak droben dežek....user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
29.10.2008 9:14:20   
Anonimen

o super si....
a danes prideš ??

ma ja evo se vdam, res sem ZMATRANA...

O.k. se pravi rabis dopust... Kdaj prides?

( upam da nisi jezna... te nocem jezit, mal te hecam , ampak na dopust pa res lohk prides)

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
29.10.2008 9:19:02   
valentina2006

VALENTINA nimamo sončka.......ful pada tak droben dežek....user posted image

Mi tud ne user posted image ... kdo bo prenašu tak vreme... sem te učer hotla poklicat ko sem šla iz LJ, če mate še sonček, da bi pršla v KR...pa te nisem upala, k sem ti že itak prej dost zatežila.

Neposredna povezava do sporočila: 2842
29.10.2008 9:23:02   
valentina2006
****: Jest bi tud na dopust pršla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2843
29.10.2008 9:34:23   
Taula
Hvala za sporočilo. Kdaj boste že v Koloseju, takoj po 10huser posted image  Midve sva še v pidžamiuser posted image  Če nima več T, in če dobim avto prideva okoli kaj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 2844
29.10.2008 9:42:35   
Anonimen

Pridi, dobrodosla... danes lepo soncno sicer borih 25 stopinj + ampak vseeno lepo toplo.

Imam novico:

Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi...

se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2845
29.10.2008 9:42:39   
barbaw
Jutro!

Sem tako jezna, ker mi je mala sitnarila in sem jo dala v posteljico, zdaj pa naj se znajde. Zaenkrat je tiho. Te dece bi pa jaz zbrisala s tega sveta. user posted image  Mojmu je več ali manj vse težko.

Špelin@ kakšen blok pa je to, da rabite dimnikarja?user posted image Mi ga nismo, ko smo živeli v bloku. Jaz bi mu sigurno še kaj hujšega napela, sem se pa tudi jaz nasmejala, ker si tako dobro napisala. user posted image

A ima katera stike z Naravo? Kako kaj napreduje Davud? Kaj ne sflogajo svoje nadobudneže? Tudi Katino pogrešam. Jo bom pa videla v petek. user posted image

jana ne vem katera je napisala, da se bo Nejc navadil, ampak meni se zdi, da se boš ti prej kot on. user posted image  Vem kako hudo je, ampak se navadiš na takle ritem. Jaz sem bila v tistem času tako jezna na svojega user posted image , da bi mu lahko iz jeze en lavor ledene vode zlila na glavo v postelji. On je spal do cca 9-ih, midva s škratom pa sva ustajala ob 6,30. Tudi v nosečnosti sem kljub bolniški jaz vstajala in ga vozila v vrtec in ...

Mi imamo spet sonce. Danes vam ga pa ne pošljem, da me ne bo potem Hijenca po MB lovila z valjarjem. user posted image

Zdaj pa branimo trdnjavo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
29.10.2008 9:43:16   
barbaw

Pridi, dobrodosla... danes lepo soncno sicer borih 25 stopinj + ampak vseeno lepo toplo.

Imam novico:

Zdele sem skocila v trgovino po cebulo pa sem Omarja pustila na sred tepiha z igracam okrog sedet...pridem nazaj po 5 minutah in se zmeri sedi...

se pravi da sedaj pa ze sanostojno sedi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
29.10.2008 9:49:24   
barbaw
Zdaj bodo največje čveke udarile čvek v živo in ne virtualno, jaz pa naj sama  branim trdnjavo. user posted image  Grem pucat, da me ne bo kdo kregal, ker imam samogovore.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
29.10.2008 9:50:16   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

jana ne vem katera je napisala, da se bo Nejc navadil, ampak meni se zdi, da se boš ti prej kot on. user posted image  Vem kako hudo je, ampak se navadiš na takle ritem. Jaz sem bila v tistem času tako jezna na svojega user posted image , da bi mu lahko iz jeze en lavor ledene vode zlila na glavo v postelji. On je spal do cca 9-ih, midva s škratom pa sva ustajala ob 6,30. Tudi v nosečnosti sem kljub bolniški jaz vstajala in ga vozila v vrtec in ...

Js sm to napisala user posted image . Ampak se kr strinjam s tabo, dejansko se me navadmo. Sm včeri razmišljala, da dokler se je Žan hotel sam z dojenjem uspavat, sm ga tud sred Logatca podojila na avtobusni postaji, sam da je zaspal. In sem vse živo poskušala, da bi ga tega odvadla. Pa mi ni ratalo in sem se vdala... Pol pa kr naenkrat se on odloči, da pa no way da še zaspi med dojenjem... zdej bi mi kdaj pasalo, da bi ga dala na zizo pa bi zaspal, ampak ni šans user posted image . No takle mamo ane... vrtijo nas čist tko, kokr jim paše user posted image .

O tole pa je napredek user posted image user posted image user posted image . Kot sm že enkrat rekla, Omarju se vid, da je domov prišel, se mi zdi, da ful lepo napreduje zdej ane? Zredil se je, zrasel, sedi user posted image ... Tud bližina očka ma svoj vpliv, čeprav za kratek čas...

No js mal pomagam braniti trdnjavo, ko čakam, da me kasso pokliče user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
29.10.2008 9:57:40   
barbaw
Naty user posted image . Je pa vsako obdobje pri otroku lepo. Se bomo še jokale za temi dojenčkastimi časi. Otrok prinese vedno nekaj novega k hiši. Tako kot je Špelin@ napisala, da so se vsi trije igrali. user posted image  Jaz bi tudi dobila solzne očke.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?