Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:13:27
|
|
|
|
tanikaa
|
Vsaj ni tak primitvna kot ti.
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:31:52
|
|
|
|
Anja24
|
MILU1 KAK SI BEDNA! Haloooo???? Vsak pač dela kar mu paše. Bedni so taki komentarji!!!
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:36:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILU1 KAK SI BEDNA! Sem šla dvakrat nazaj brat, pa ne vem, kdo naj bi bil beden. Majku MILU1, kdo je beden? Mislim, bi rada vedela, da lahko seldim "pogovoru".
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:40:43
|
|
|
|
tanikaa
|
Rojna.
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:42:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Rojna. A Ronja naj bi bila bedna? Ja no, kul. Vedno znova in iz dneva v dan sem ponovno presenečena, kakšne budalaštine je še možno prebrat na RR
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:43:29
|
|
|
|
tanikaa
|
Mene pa več nič ne more presenetit. Edino to bi me verjetno, če bi ti začela cuker talat.
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:45:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Mene pa več nič ne more presenetit. Edino to bi me verjetno, če bi ti začela cuker talat. takole, ne? To je kar za bruhat, res.
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:45:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, ko ti to talaš je res za bruhat. To nisi ti.
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:46:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ja, ko ti to talaš je res za bruhat. To nisi ti. Of kors da ne, skoraj bruham. Ne bom več srala.
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 19:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A Ronja naj bi bila bedna? Ja no, kul. Nisi vedela . Ti pa nisi vec kul .
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 20.11.2008 22:46:14
|
|
|
|
Mončica
|
Kaj pa delate tisti, ki živite na podeželju, majhnih vasicah, daleč stran od mesta?
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 21.11.2008 7:43:17
|
|
|
|
nicimoja
|
Nič ne moreva, ker nisva nikoli sama . Moj nikakor noče malega dat babici v varstvo, jst se pa pol držim in sem tečna, kar sunla bi ga. Men se pa že meša po samo eni urici kavice na samem, z njim, ki ga imam rada še isto kot prvi dan. Ravno tako sinčka, in mislim, da to ni nič slabega, če si zaželim kak večer biti sama z mojim dragim. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 21.11.2008 22:09:41
|
|
|
|
picola1
|
A si mu povedala, kako se počutiš? Če si mu pa te še vedno ne upošteva, mu pa napiši. Pri nama to pomaga. Kadar se o nečem ne moreva zmenit oz. kadar me 'ne jemlje resno', mu napišem pismo in mu razložim vse, kar čutim v zvezi s tem (tebe je najbrž strah, da se bosta takole odtujila...mogoče se sprašuješ, zakaj si ne želi več časa preživet s teboj itd.-vsaj jaz bi se). In potem ga ponavadi trofi in se usedeva in se orng pomeniva.
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 22.11.2008 10:26:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mončica Kaj pa delate tisti, ki živite na podeželju, majhnih vasicah, daleč stran od mesta? Krave pasemo, sir delamo, ovce strižemo, pa kuram pred spanjem noge umijemo... pa še bi se našlo.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2008 12:52:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 22.11.2008 16:20:56
|
|
|
|
sombica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mončica Kaj pa delate tisti, ki živite na podeželju, majhnih vasicah, daleč stran od mesta? Greva po nakupih,al pa kaj doma delava,dopoldan sva tako vedno sama,otroc v šoli....ko je dež pa deževne urice koristiva...po 20 letih zakona je nama še vedno zelo lepo in sexi.
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 23.11.2008 9:32:20
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Mončica Kaj pa delate tisti, ki živite na podeželju, majhnih vasicah, daleč stran od mesta? Krave pasemo, sir delamo, ovce strižemo, pa kuram pred spanjem noge umijemo... pa še bi se našlo. ko boš mela spet koline, te bi prosla spet za svinjske parkle, moj jih tak rad obira. Pa še parkelj bo počasi. BTW: 3 leta RR-ja, vse najboljše! Sploh nisem videla. 3 leta???? Ojej. Ja parklje pa dobiš. Samo šit je, da mi nimamo kmetije in kolin.
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 23.11.2008 19:41:55
|
|
|
|
srki
|
Se že dolgo ni zgodilo, da bi bila sama. Če ni otrok, pa sem sama, ali pa je sam on.
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 24.11.2008 17:37:24
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: MILU1 KAK SI BEDNA! Sem šla dvakrat nazaj brat, pa ne vem, kdo naj bi bil beden. Majku MILU1, kdo je beden? Mislim, bi rada vedela, da lahko seldim "pogovoru". In kaj je tko bednega pri tem, kar je Ronja napisala Bedno je to, kar si ti napisala- oz. nimaš nič za napisat, pa kar neke neumesne bedne komentarje daješ. Če se ti pa bedno zdi to, da čas preživljaš s svojim dragim in da pri tem uživaš, ti pa ni pomoči -ali si pa morda ljubosumna, ker se tvoj s tabo ne ukvarja????
|
|
|
|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 28.11.2008 15:22:46
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mončica Kaj pa delate tisti, ki živite na podeželju, majhnih vasicah, daleč stran od mesta? Spomladi krompir sadimo pa v gredi sejemo, poleti pri košnji pomagamo, pol krompir pobiramo pa pridelke iz gredice, pa konje lovimo, če uidejo s pašnika, pa na sprehod gremo, pa polhe gremo lovit. Se da marsikaj oz. se mora dat.
|
|
|
Teža po porodugrahek85Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo? en mesec ali manj (
21%)
nekaj mesecev (
19%)
vsaj pol leta (
18%)
eno leto ali več (
17%)
je nisem dosegla (
25%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!