|
RE: Kaj počneta, ko sta sama 28.10.2008 10:17:36
|
|
|
|
ronja
|
ne zaspi pred 22.00 hehe, mojamura, si videla, kdaj je zaspala najina mala: 21:30, včeraj isto... Pač taka je. Ampak vseeno bi umrla brez tistega malo časa za naju... On pa še prej . Če je tvoj lubi zmatran ob 22h (na srečo je moj lubi malo bolj vzdržljiv ), pojdita v posteljo, pa se tam pogovarjajta... Ja, saj bo hitro zaspal, ampak vsaj nekaj bo - bolje išta nego ništa ... Pa na msn se vpiši in se prek tega kdaj malo pogovarjajta, da se bo spomnil, da si tudi ti zelo zabavna in bo mogoče kdaj prej izklopil račko in prišel k tebi se kar v živo pomenit... Magari se pojdi kdaj kako igro z njim na račko, mogoče ti bo kakšna še všeč ratala. Glede financ, ti rečem, da se da najt poceni rešitve: midva greva kdaj na improligo (2,5 E, to je toliko kot dve kavici, a ne?), če sva pa broke, pa je tudi sprehod ob LJubljanici čisto ok. Saj ni tako važno, kje si, ampak s kom si ... Evo, še par zastonjskih idej: - botanični vrt (mislim, da je spet odprt, se pa zapre ponoči) - s kanujem po Ljubljanici - nekaj časa je bilo zastonj, tudi letos - žal nisva mogla it, ker sva imela malo skoz zraven, pa še jaz v tem stanju ne smem ne veslat ne past v Ljubljanico, pa rajši nisva tvegala (moja g. bi me itak zašamarila, če bi vedela, da sem sploh pomislila na to) - gledat račke sem že napisala - če maš srečo, vidiš še kakega večjega glodalca - odvisno od vajinih norm, je lahko navsezadnje tudi obisk s svečkaimi osvetljenega pokopališča lep... - s kolesom do Šmarne gore in sredi noči gor in dol in domov (priznam, da nisem 100%, da bi se mu to še vedno dalo ) - obisk kake tekme, recimo streetball ali kaj podobnega, te so zastonj in bi ga verjetno spravila tja (res je pa podnevi in boste šli verjetno vsi skup) - na Rožnik za 1. maja - raznorazni dnevi in igre (srednjeveški, pust, kurentovanje, parada ponosa, hehe...) so povsod po Sloveniji, samo vedet je treba prej (žal midva navadno vidiva, da je že bilo, pa stokava, da bi šla, če bi vedela...) - je pa to spet za celo družino, razen če lahko male pustita kje za cel dan Upam, da vam kaj od tega prav pride, mogoče ga boš ven lažje spravila kot na družabne igre notri... Pa saj veš: fantje včasih rabijo malo spodbude, sami redkokaj ogranizirajo, vsaj kar jih jaz poznam
|
|
|