monita -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (17.9.2012 15:25:04)
|
kok sem jezna.... sem šla prejšnji teden po naš voziček v BC... mela sem ga na servisu, ker mi je na ročaju guma dol zlezla in pa počla je pa mal je ročaj škripal, pa ne skos tak občasno.... no ga grem iskat in mi reče v BC da je ročaj nov in da je vse vredu...pa pogledam malo in potem ugotovim, da ročaj definitivno ni nov, ker je vidno guma samo potegnjena nazaj gor, ker spet leze dol, guma je na istem mestu še vedno počena in še na enem mestu dodatno in ob straneh je ročaj popraskan oz. pošlajsan z neko črno stvarjo... pa še podvozje je pošlajsano.... grem nazaj povem, pa mi pravi ja mi nimamo nič s tem lahko ga pošljemo še enkrat nazaj.... misli voziček je bil drag ni bil poceni in za ta denar bi rada voziček imela jaz, ne pa da je skos po servisu.... a v uporabi ga imam šele tri mesece in pol.... no potem ga nisem spet takoj dala nazaj v servis ker mam poln kufer tistega nadomestnega.... bom ga dala čez kak mesec, pa da še napišem vse za serviserja na en list in da mi zrihta zdaj tak ko morra bit... a ima katera kake podobne izkušnje s temi zadevami??? a katera ve če so adapterji za lupinico maxi cosi isti za sliderja in 4riderja??? kaj naj naredim da bodo zrihtal tak ko mora bit
|
|
|
|