|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
24.1.2012 15:56:01   
strelca
Kako je pa z vožnjo 4riderja po snegu? seveda tisti 4rider ki ima napihljiva kolesa

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
24.1.2012 16:08:31   
Anonimen
Dokler ni zbit, komot. Ko pa je enkrat zbit in pomrznjen pa tezko, samo to itak z nobenim ni lahko.

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.1.2012 11:16:22   
fluf
Mica Potica men se je pa v nasprotju s tabo zdela košara velika, smo jo mel do 6m... pomoje je odvisno kolk velik je otrok user posted image

Mi mamo Team barvo pa takoj povem, da ni svetla znotrej... naša je bla temna znotrej (temno plava), lepa kombinacija (lime - notranjost temno plava)... rdeča je pa siva odznotrej (šp. del)...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.1.2012 11:32:21   
monita
mi imamo slidrja, sicer še čaka na uporabnico, ampak sem včeraj merla velikost košare in je notranja mera 80cm, naša mala je imela 80cm pri enem letu (pa je bila kar velik otroček), tak da bi bila komot do 7-8meseca v košari; pri devetih je bila velika 75cm....
tak da nevem, al imaš ekstra malo košaro al pa res ekstra velikega ortoka ali pa oboje da pri treh mesecih in pol ne gre več v košaro

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.1.2012 12:35:14   
Matkurja
Končno smo ga začeli uporabljat. Zdaj ga imamo v dnevni in je otrok čez dan v košari. Pa še lepo ga uspavam noter, če noče zaspat.

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.1.2012 9:44:19   
monita
nekaj me zanima, mi smo pri košari za sliderja dobili še dve prevlekici i nevem za kaj so...a katera ve?? ker ena je bl velika in je dosti prevelika zato da bi oblekla podlogo oz. ležišče, ena pa je bl mala...

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.1.2012 9:57:28   
fluf
hahaha pri 4riderju je isto... ta veliko sm jest dala šivilji z podlogo in mi jo je lepo spravila v pravo obliko, tamalo sem pa porinla pr glavi čez podlogo (to gre čist lepo)...

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.1.2012 9:58:54   
Anonimen
O tem se je pomoje že ene 5x debatiralo tekom teme in vedno smo prišle do zaključka, da ne vemo čemu točno so namenjene user posted image
Predstavljam si, da sta mišljeni kot prevleka za koutrček in za pouštrček za v košaro, samo jaz sem imela za ta namen itak dekico ... tak da sem v taveliko prevleko zavila dno košare, tamalo sem pa čez tisti konec dna dala, ki je pri glavici.

(odgovor članu monita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.1.2012 11:13:36   
monita

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

O tem se je pomoje že ene 5x debatiralo tekom teme in vedno smo prišle do zaključka, da ne vemo čemu točno so namenjene user posted image

ups... nisem vedla, ker nisem cele teme brala.... hvala ker ste še enkrat povedale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.1.2012 15:53:03   
fluf
ja dej če tisto je res smešno... jest sm naredla tko k Otika s tem da sm ta velik dela dala šivilji in mam lepo "rjuho" za peno :D hehe

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.2.2012 21:33:55   
Anonimen
Punce, če ima katera Joey Silver košaro ... a mi lahko prosim pomeri koliko je notranja dolžina in širina? Pa za "navadno" košaro bi tudi prosila te mere! TNX!

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.2.2012 10:58:17   
fluf
a mislš da je razlika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.2.2012 11:09:35   
Anonimen
Ja ne vem ... enkrat mi je ena rekla, da je Joey Silver nekaj manjša, pa bi rada to preverila.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.2.2012 12:58:04   
fluf
sori nimam doma, ko pridem do moji ti navadno košaro lahk zmerim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.2.2012 13:02:56   
Anonimen
Ok, hvala user posted image

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.2.2012 15:22:10   
Matkurja
Navadna košara je 80 cm (tko približno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.2.2012 18:51:22   
Anonimen
Hvala!

(odgovor članu Matkurja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
12.2.2012 10:05:05   
fluf
Matkurja uf velika, zato smo pa mel našo štuco lahk notr do 6m :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
12.2.2012 12:27:18   
marjetka1975
Ali ima katera avto renault Modus ( navaden) in voziček Mutsy 4 rider? Če ga katera ima, prosim, če mi lahko pove, ali se ga lepo spravi v avto?

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.3.2012 16:33:04   
fluf
Punce,

a še katera od vas ni kupila marele? Moje kolegice vse kupujejo marele, jest pa res nimam potrebe. mogoče, če bi mela dva otročka. ampak pri enem res nimam potrebe. al zlagam marele al pa 4 riderja mi je čist isto.

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.3.2012 16:37:21   
Anonimen
Mi smo jo kupili, ampak v bistvu samo za na morje, kr zavzame manj prostora, ker smo šli kampirat in je bil avto res do zadnjega cm zapolnjen user posted image

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.3.2012 20:27:18   
fluf
OK to mogoče res. ampak ne take za 200 eur... zaenkrat jest res ne vidim potrebe po mareli... sej pravjo, da k jo bom kupla bom tega pospravla, sam dokler mam enga mulca... mogoče kasneje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.3.2012 20:36:46   
Anonimen
Ja v originalu je bial naša marela mal več kot 200€ user posted image , samo mi smo rabljeno kupili na bolhi za 100€ user posted image in sem prav zadovoljna z njo.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.3.2012 22:10:49   
naja17
Noup.... Jaz sem že takoj rekla, da ne bomo kupovali nobenih marelc itd. Kupiš voz in fertik, ko otrok shodi, naj hodi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.3.2012 7:21:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Noup.... Jaz sem že takoj rekla, da ne bomo kupovali nobenih marelc itd. Kupiš voz in fertik, ko otrok shodi, naj hodi...

Moja teorija exsactly ... samo potem greš pa na morje in ugotoviš, da v avtu ni prostora za tavelik voziček, brez vozička boš pa zvečer od 8ih naprej priklenjen na šotor. No pa je šla teorija po gobe, smo nabavili marelo, in smo bili vse večere naokoli. Tamala je hodila dokler je lahko, ko je bila pa zaspana sem jo dala pa v marelo spat, v šotoru sem jo pa samo preložila v posteljico user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?