|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
16.12.2011 18:41:01   
nssamanaj
Sem se na brzino odločila in 4 rider je že pri meni doma... user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.12.2011 10:02:56   
fluf
naj ti dobro služi

(odgovor članu nssamanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.12.2011 19:14:33   
nssamanaj
Upam da bo! Sem čist navdušena, bi kr kak krog po stanovanju naredila z njim, če bi mi moj pustil, hahaha...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.12.2011 19:27:54   
Anonimen
user posted image Jaz sem imela do prihoda tamale kar sestavljenega v otroški sobi pa enega medvedka notri in sem vsake kvatre kake 2 kroga naredila po stanovanju z njim ... moj se mi je itak režal pa rekel, da sem mal čohnjena, ampak ok ... men je bilo to tako, kot da smo nov avto nabavli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.12.2011 12:00:46   
strelca
Men se zdi tale športni del full mali.. ne vem.. tak občutek sm dobila, al pa vsi tok velike otroke vozjo not user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.12.2011 12:07:45   
Anonimen
Kater športni del se ti zdi ful mali?! Pri Mutsyju? Mutsy ima enega izmed večjih športnih delov ... če dam našo 3letnico notri šele sedaj dobro do tiste poličke za noge doseže. Poglej si kak športni del od Mure ali High Treka ... tisto se ti bo šele mikro zdelo user posted image

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.12.2011 12:52:02   
strelca
ja sej pravim da mi je čudno.. al sm pa do zdej same ogromne otroke vidla v teh vozičkih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.12.2011 19:22:48   
nssamanaj
Tudi meni se zdi športni del precej velik... user posted image , iz prve roke bom pa poročala, ko bom videla kako hitro bo naš dečko rastel...

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.12.2011 9:41:05   
cars4
živjo
tudi midva sva skoraj naredila celo študijo, glede vozičkov,
veno je nekaj manjkalo, pa mi to ni bilo všeč, pa barva, pa CENA,....
pol sem pa neko kolegico po dooogem času srečala pa je imela ta voziček
JAGUAR CAR S4, meni je bil takoj všeč, vse se lahko posamezno kupi,
še posebno pa cena je solidna, pa 2 leti garancije ima, kar to nima vsak voziček
ta trgovina je v Ljubljani pa še sedaj v decembru je še dodatnih 10% popusta

oh, midva sva ga včeraj kupila in je že sestavljen v dnevni sobi in komaj čakava da dava
našo štručko v voziček
http://www.otroski-vozicki.si/v-kompletu/otroški-vozički-jaguar-car-s4

Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.12.2011 9:55:42   
Anonimen
In namen tega posta res ni reklama, a ne ;)

(odgovor članu cars4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.12.2011 10:13:25   
fluf
hahahahahaha user posted image Otika neeeeeeee... zaka pa to misleš? hihihi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.12.2011 10:18:41   
Anonimen
Ej, ne vem ... ena taka slutnja pac ;)user posted image

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.12.2011 10:54:25   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

hahahahahaha user posted image Otika neeeeeeee... zaka pa to misleš? hihihi

Pa tok ju je fasciniral voziček, da je še nick po njem izbrala user posted image Mislim, pa sej nismo butlji no!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
24.12.2011 12:55:52   
fluf
http://www.mutsy.com/downloads/Mutsy%202011%20Christmas.swf

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
7.1.2012 12:06:01   
monita
nekaj me zanima, če katera ve.. kakšna je barva mutsy sliderja Seat New White; a je to snežno bela barva???

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
7.1.2012 12:10:49   
Anonimen
Ja ... mogoče celo malo na šampanjec belo potegne ... pač umazanim prstkom neprijazna barva user posted image

(odgovor članu monita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
7.1.2012 12:58:23   
monita
no mi bomo namreč tudi upam da srečni uporabniki mutsy sliderja... in imamo že naročenega...imeli pa bomo to barvo new white... košara bo sicer rdeče barve, športni del pa bo bel.... na sliki z neta mi deluje bl umazano bele barve, v živo pa je žal nisva videla... imeli pa smo na izbiro ali to belo ali modro barvo.... ker je sedaj v BC v spletni trgovini v akciji in sva se zato odločila da ga tam naročiva, ker je dosti ceneje, pa tudi košare imajo v akciji (-30%) jih pa na netu ni, so samo v trgovinah, določene barve imajo popust... če katero zanima user posted image
a je katera imela mutsy sliderja, kolikor sem brala ste imele bolj 4riderje... kakšne izkušnje s slider-jem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.1.2012 14:06:26   
strelca
Midva sva se tudi odločila za 4 riderja, ga greva v kratkem naročit, ker imam rok 3. maja. Po moje bova vse vzela v rdeči barvi, mi je full lep.. druge barve so že tko mal.. čudne, nekak nama nobena ne odgovarja kej dosti.

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
8.1.2012 17:37:32   
fluf
strelca barve so tud men ble bl k ne obup... mam pa lime (je ni več) košaro in rdeč šp. del. Mi je pa fuuul všeč še turkizna, sam takrat je niso mel k sm jest kupovala. Ma kolegica :D

monita ena moja kolegica ma sliderja... mislm da, al pa transporterja, sej ne vem. Bom vprašala :D

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
11.1.2012 10:05:33   
monita
evo, voziček je že doma...mami pa vesela k radio user posted image user posted image user posted image
sem ga že odprla, ker me je ful matral kaka je ta bela barva...no v bistvu ni snežno bela, ampak na svetlo srebrno vleče, tak da je super, ni skrbi da bi se vse gor poznalo.... zaj pa samo še čakam da se moj dragi zbudi da ga sestavi user posted image
pa tista lepa trikotna oz. štirikotna torba je tudi zraven, čeprav so mi rekli da je ni user posted image

a katera ve koliko stanejo napihljiva kolesa za sliderja???
kake ste imele ve?? kako se obnesejo ena in druga kolesa?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
14.1.2012 18:36:04   
Dodi2011
Jaz sem kupila vse v barvi champagne, pa mi je ful ful lepa :) taka bolj zlata...

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.1.2012 10:06:07   
monita
sam to si verjetno kupila 4riderja...ker mislim da slider ni v tej barvi

(odgovor članu Dodi2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
16.1.2012 19:31:26   
Dodi2011
Ja, res je, mi imamo 4 rider

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
23.1.2012 18:59:26   
Mica Potica
sicer nisem prebrala vseh odgovorov, a glede na odprto temo in ker morda komu pomagam pri odločitvi:

Imamo Mutsy4rider ( team grey ) z usnjenimi ročaji in smo zadovoljni. Je pa res, da trenutno uporabljamo samo še košaro.
Naša mnenje je takšno:

+
*lep, malo drugačen design
*dobro vodljiv
*dobro vozen
*visok

-
*prekratka košara ( naša je stara 3,5 mes.pa je že kar kriza. Dvomim, da bomo "sfurali" do 5mes, ker bo voziček prej prerasla )
*malce robustno zlaganje, včasih zablokira
*streha je ali čist zaprta ali popolnoma odprta. Vmesne variante ni

Bi pa rada opozorila tiste, ki so še v fazi nakupa, da so pozorne pri izbiri barve. Izbrali smo barvo Chocolate, tip Cargo. Barvo smo izbrali glede na uradno spletno stran in vzorčka v trgovini, saj nikjer ni bilo vozička te barve. Vzorček v trgovini je bil v rjavi barvi s priloženo črno barvo. Pa smo naročili to. Prišel pa je voziček v rjavi barvi z celotno notranjostjo v živo modri barvi. Ker smo pričakovali punčko, smo bili kar precej razočarani. Prav tako gre popolnoma zgrešeno kombinacijo. Še prodajalke so se čudile. In tako smo na hitro vzeli voziček druge barve iz tipa Team, ki smo ga videli - je bilo bolj "ziher".  :)
Skratka - pri tipu CARGO gre za kombinacijo barv v notranjosti košare in strehe, ki niso nikjer prikazane. Lahko ste razočarani, saj je kar dosti opazno. Zato predlagam raje izbiro tipa TEAM oz tiste barve, ki jo vidite v živo. Tipi TEAM imajo v notranjosti svetlo sivo barvo, zunanjost pa je v eni barvi z dodatnimi vzorcem dveh belih črt ( mene spominja na adiddas znak, le da so tukaj 2 črti ). Mi je cool. Tist Cargo z modro in rjavo pa je čist mim. :)

Upam, da sem kateri kaj pomagala. Kajti sama sem ogromno brala po forumih, predno sem se odločila za nakup.

Voziček je sicer zelo "všečen" in mi nasplošno ni žal. Mož se je prav zaljubil vanj, ker je višji in malo drugačen od tistih klasičnih.

(odgovor članu Dodi2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
23.1.2012 19:13:24   
Kliki
Men je pa ta voziče tok všeč in ko bomo mel user posted image ga bom zihr kupla.

(odgovor članu Mica Potica)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?