|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
21.11.2011 13:45:58   
strelca
Jst sm pa kak teden nazaj bila na Rudniku pa ga niso imel, samo 4rider user posted image Očitno je odvisno kak naletiš.
Upam da ga še imajo v BTC-ju, ker ga more še moj vidit, da se potem lažje odločiva.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.11.2011 18:39:58   
fluf
Odločla se boš sama. Mi smo tud mel maja rok, kupila sva ga pa zadnji vikend v januarju :D hihihihihihi...

Punce, men je pa šoping basket mal štorasta zdej ko ma šp. del... sploh zarat unih "kavlov" spodej :(

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.11.2011 19:01:53   
Anonimen
Ja zelo je štorast takrat ko je otroček proti tebi obrnjen ... tako da je jaz sploh nisem uporabljala ko sem imela tamalo k sebi obrnjeno.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.11.2011 20:46:16   
fluf
Otika a pol je pa ok? Zaenkrat je še proti meni... bom počas probala še na vem obrnit, sam se mi še ful joka v šp. delu (kdo bi si mislu)... najprej se ga mormo navadit, ker košara je bla ZAKON :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.11.2011 21:41:21   
Anonimen
Ja potem je čisto drugač. Edino ko imaš sedež čisto poležan je malo težje večje stvari iz košare jemat, drugače je super.

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.11.2011 7:56:15   
Matkurja
Ja, Strelca, sem jim ga jaz pobrala en mesec nazaj. user posted image

Fluf, pri nama sem bila pa jaz neodločena in je moj potrdil, da tak voziček pa hoče imet.

Men so tudi smešni tile kavlji spodaj. Bomo videli, kako bo, ko začnemo uporabljat. A te košare ste vse dokupile. Nama je rekla una v trgovini, da se itak lahko da not samo en kg robe, pol pa berem v navodilih, da je komot do 5 kg.

Sem pa jezna na mojega, ker je hotel imeti tudi torbo, ki je bila znižana za 40%. Ampak smo vzeli zeleno, da paše k športnemu delu. Kaj naj pa uporabljam pol leta, ko bo otrok v košari, ki je rdeče barve? Ccccc. Pa sm mu tam v trgovini namignila, da bom kupila v DM, kjer je neznižana take cene, pa kar ni hotel slišat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.11.2011 8:33:59   
Anonimen
Jp, jaz sem kupila eno drugo torbo in nakupovalno košaro, pa moram rečt, da je nakupovalna košara veliko bolj uporabna ... sploh ker na ta voziček zaradi konstrukcije ne smeš preveč teže na ročaj obešat ... mutsyjeva torba je pa že sama po sebi precej težka, tako da jo je fajn imet montirano na naslonjalu športnega dela in ne na ročaju ... samo potem je težko stvari ven in not dajat, ko otroček spi, pa še vanjo ne grejo tako velike stvari kot naprimer paket planic, deka, ... aja pa jaz sem notri vozila stvari težje od 5 kg pa je bilo vse ok.

(odgovor članu Matkurja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.11.2011 12:39:47   
fluf
Matkurja ja pr ns je tud oči dal pol zadnjo besedo, da bomo mel tak voziček.

Nakupovalna košara je ZAKON! Res je ZAKON, jest fasngo za celt edn notr zbašem in prpelem domov user posted image

Mam pa lime košaro (taka rumeno zelena) in rdeč šp. del, pa mam rdečo torbo (lassig). Hehe... čist ok zgleda, da maš rdečo košaro in zeleno torbo (no jest mam lih kontra) user posted image čeprov jest sm jo tud na ročaj obesla, pa ni blo panike. Sem pa eno od chiccota gor dala, pa ni blo ok. zdej itak torbo zbašem kr v spodnjo košaro (gre še najbolš notr), pa ostalo v nakupovalno...

Še zmer pravm da bi takoj še enkrat kupla ta voziček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.11.2011 22:28:41   
Tanja_
Pozdravljene!

Če bi katero zanimalo:mi tudi prodajamo podvozje 4 riderja, z usnjenim ročajem in napihljivimi kolesi, rabljeno cca 1 leto. Več info pa na ZS.

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.11.2011 11:27:15   
fluf
Tanja_ : samo podvozje?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.11.2011 18:02:55   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Tanja_ : samo podvozje?

Ja,ostalo je že prodano.Ni šlo v kosu,potem sem pa pač po delihuser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.11.2011 21:12:04   
fluf
ql, bom poročala dalje kolegici, ker jest ji lahko košaro posodim :D te bom kontaktirala če bo rabila

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.11.2011 17:41:05   
Tanja_
fluf okej

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.12.2011 17:37:53   
patkapatatka
Prodam dobro ohranjeno košaro rdeče barve za voziček Mutsy slider. Zraven dam še torbo s previjalno podlogo. Več na ZS

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
11.12.2011 21:28:46   
nssamanaj
Tudi jaz se bom verjetno odločila za 4riderja tako da sem ful vesela, da sem našla to temo (se počasi prebijam od prve strani proti koncu)...

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
11.12.2011 22:09:49   
fluf
hehe... velik sreče ti želim. Tud jest sm se prebijala enkrat user posted image če ne pa kar vprašaj, mislim da ne bo nobeni problem napisat še enkrat user posted image

Punce da vem povem sicer da jest mam FUL nesrečo s tem Mutsyem in BC... tolk da sem se obrnila direkt na Mutsy in so mi z DHLom poslal vse in mam zdej MIR! Sem vesela, da so tko konstruktvni. Bom pa juter napisala celo štorijo. Ampak upam, da nobene ne odvrne od nakupa, ker me je ZAKON voz, kljub vsem težavam, ki sva jih mela.

(odgovor članu nssamanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.12.2011 13:28:15   
strelca
fluf ti se kr razpiš da vemo kaj nas čaka user posted image

Midva sva se potem kar za Urban rider odločila in mislim da ga bova šla naročit tja konec januarja, februarja, ker imam rok 3. maja. Upam da je to dovolj zgodaj

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.12.2011 13:37:31   
fluf
No evo...
1. prednja kolesa so začela po cca. 1,5 mescu uporabe vibrirat, tko ko da bi sla skrivljena platišča. Nesla v BC v garancijo, dobila nazaj po 10ih dneh, nova kolesa.
2. po cca. 4ih mescih uporab (torej ene 2 mesca po servisu) se nama zdi košara nagnjena in prednje levo kolo škripa... Dam v garancijo, čakam 10 dni, dobim nazaj, popravljeno
3. zlomi se mi in gubm za uravnavanje višine ročaja. voziček zlagam vsaj 2x na dan. Grem v BC, znorim, da je to že tretja reklamacija in da nej mi dajo samo gumb (btw, zamenjat ga je čist simpl, serviser ma 2 sekundi dela). In kao ne morjo, je treba CEL ročaj zamenjat. Sem rekla, da ne me basat. Kontaktiram direkt Mutsy, pošljem slike, opišem problem. Dajo rezervni del na DHL in mam poštimano.

Uglavnem ful sem norela, ker mi niso hotl dat novega ogrodja. Čeprav je bil tokrat v reklamaciji. Smo pa poštimal vse...

LP

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.12.2011 19:11:06   
nssamanaj
fluf, hvala za poročilo... user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.12.2011 20:59:06   
fluf
Pa da nea bo pomote... ne bi menjala vozička za nič na svetu...

Neposredna povezava do sporočila: 1820
14.12.2011 19:50:32   
nssamanaj
sej verjamem, je pa fajn zbrat čimveč mnenj

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
14.12.2011 20:58:42   
fluf
Ubistvu bom tko rekla... pač nabasala sem nesrečno. ampak to se lahk pri kerekmol avtu/vozičku zgodi. Nimaš kej. Me je pa ZELO zmotil odnos v BC... po eni strani vsi šokirani, da se to dogaja Mutsyu k je oh in sploh, po drugi pa čakanje in ignorantski odnos. Sem delala v trgovini 7 let in vem kao gre to. Ampak če bi men stranka že drugič prpelala tako zadevo nazaj, bi se potrudla če se da dobit celotn nov voziček. in ja se ga da.

Neposredna povezava do sporočila: 1822
14.12.2011 21:07:37   
Anonimen
Fluf, itak da se ga da ... jaz sem 2 leti in pol nazaj to dosegla, ko mi je ogrodje začelo škripat ... še bolj je bilo to očitno, ker Mutsy drugače NE škripa in ne oddaja raznoraznih plastičnih zvokov od sebe ... pa so mi rekli v BC ja to je pa tako, če voziš voziček po makedamu, da še Quinny Freestyle, ki je čisti terenc začne po nekaj mesecih uporabe na makedamu škripat ... pa sem jim malo razložila, da to nista primerljiva vozička, da sem imela priliko od bližje spoznat Freestyla in tudi druge dražje Quinnyjeve vozičke, pa noben ni tako fajn narejen kot Mutsy (vse se neki maje pa zvoke oddaja) in da se mi to ne zdi normalno ... so ga mukoma vzeli in dali na servis ... serviser je neke vijake zategnil in sem voziček po enem tednu dobila nazaj ... po enem mesecu jovo na novo in sem šla nazaj, da želim novo ogrodje, ker s tem je več kot očitno nekaj narobe in da ne sprejmem nobene druge alternative ... po enem tednu sem dobila potem povsem novega ... tak da je treba bit mal težek pa zoprn ... na žalost ... no potem z naslednjim ogrodjem smo pa precej pregurali še eno leto pa mu ni nič falilo ... še na pol poti v Tamarju je bil, potem smo pa zaradi preveč snega morali obrniti user posted image

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
14.12.2011 21:13:31   
fluf
Otika jest v BC nisem mela več živcev ker bi enmu glavo odtrgala pomoje. Sem se direkt na Mutsy obrnila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
15.12.2011 11:15:59   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Otika jest v BC nisem mela več živcev ker bi enmu glavo odtrgala pomoje. Sem se direkt na Mutsy obrnila...

In danes me je obiskal BOŽIČEK s paketkom iz Nizozemske user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?