|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
29.7.2011 16:33:08   
mefisto
Pozdravljene,
tudi jaz sem se zagrela za mutsye. Danes sem si v BC ogledala modala 4rider in transporter.
Pri 4riderju me ja malo motilo, da se zloži zelo na veliko, drugače pa nimam pripomb. No iz tega razloga pa mi je padel v oči transporter, ki se zloži na precej manjše. Pozabila pa sem pogledat, če se da športni del obrnit v obe smeri in če je pri njem nastavljiv del za nogice. Zato bi prosila, če bi katera ki ga ima bila tako dobra in mi odgovorila.

Lep dan!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.7.2011 19:04:06   
Anonimen
Pri Transporterju se športni del ne da obračat ... glede naslonjala za nogice pa nisem 100% ... kakor sem fotke gledala po netu, ni nikjer prikazano, da se da ... samo zadnjič sem pa na španciru videla eno mamico in mislim, da je pred seboj porivala Transporterja in mislim, da je bil naslon za nogice dvignjen ... nisem pa 100%

(odgovor članu mefisto)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
31.7.2011 13:07:56   
pikapolonica5
Naslonjalo se da prilagajat. Sedež pa ne obračat. Tudi jaz sem se odločala med tema dvema. Mene je pri Transporterju najbolj motilo to, da ima za dvig hrbtišča pasek sistem, ki zelo otežuje prilagajanje, ko je otrok v voziju (npr. zaspi). Pa seveda zelo mala košara (na 4-riderja se lahko montira večja). Drugače pa je T super, sploh ko je zložen tako na malo :D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
3.8.2011 21:31:01   
fluf
brrrr... punce jest sem tko jezna user posted image

sprednje levo kolo mi ful čudn pleše... tko kr vibrira na čase... ni važn a je sam ogrodje, a je gor košara a ne... sem dans klicala v BC, pa bo šel na servis, nimam druge. Po dopustu. Pa tud ventilček je nekam čudno zlezu notr user posted image sej bi ga pelala k vulkanizerju, če to lahk poštima, sam se bojim da mi pol ne bodo hotl garancije upoštevat user posted image

(odgovor članu pikapolonica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.8.2011 8:46:07   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

brrrr... punce jest sem tko jezna user posted image

sprednje levo kolo mi ful čudn pleše... tko kr vibrira na čase... ni važn a je sam ogrodje, a je gor košara a ne... sem dans klicala v BC, pa bo šel na servis, nimam druge. Po dopustu. Pa tud ventilček je nekam čudno zlezu notr user posted image sej bi ga pelala k vulkanizerju, če to lahk poštima, sam se bojim da mi pol ne bodo hotl garancije upoštevat user posted image

pri meni identična situacija - s tem, da se mi je levo kolo malo zvilo, sploh ne vem kako, ventilček imam tudi na enem kolesu notri, to se mi je zgodilo med pumpanjem, pa nisem nč pritiskala. Hm...smola?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.8.2011 17:54:13   
fluf
nusi jest mam isto na levem ventilček bolj noter... sem ful jezna, pa zdele grem na dopust pol sem pa zmenjena da ga pripeljem... pa men ne nagaja skoz... user posted image

sem razmišljala da bi ga k vulkanizerju pelala, da probamo to kar sami uštimat, sam se bojim da pol reklamacija ne bo upoštevana user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
8.8.2011 13:22:03   
tosja
Ker ste že tolk strani napisale o mutsyju....meni pa se takooooo zelo dopade  ona velika nakupovalna košarauser posted image
Res mega...a žal, samo to.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
10.8.2011 12:13:04   
fluf
tosja jest sem pa čiiist navdušena... šhoping basket je pa res mega user posted image

uglavnem jest sem mojga dala na servis, pa sem dobila 3kolesnika ogrodje nadomestno... hihi... bljak... 3rider je pa kr neki, zdej vem zakaj sem skoz iskala 4 kolesnika... men se zdi nestabilen pa kr neki... zna bit da gre za neki serijsko napako koles in bodo zamenjal baje user posted image poročam ko dobim kaj smo uredili...

smo pa dopustniški in vam rečem, košara je zakooon... ne prepiha nič... učas bi se kar k tamali spravila notri :D

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.8.2011 7:44:10   
naja17
No, po 5,5 mesecev sva tud midva najinga minija prestavla v športni del. Zdej mava pa kr mal težave, ker se skos neki zatika user posted image Zložim ga ful težk, kr ne prime, prej bp user posted image Odpre se že, sam pol so spodej neke "vilice", ki skos neki bremzajouser posted image Je treba pol tist vsakič sprot odhaklat user posted image Pa te dva gumba k sta za podaljšanje ležišča, včasih se zatkne, včasih ne user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.8.2011 20:55:09   
Anonimen
Pa si prav montirala športni del gor? Če so kaveljčki sedeža pod črnimi prečkami ogrodja potem gre zlaganje BP.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.8.2011 21:11:19   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Pa si prav montirala športni del gor? Če so kaveljčki sedeža pod črnimi prečkami ogrodja potem gre zlaganje BP.

Khm user posted image Ja sej ga sam natakneš gor, tako kot košaro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.8.2011 21:15:18   
Anonimen
ja ampak na spodnji strani sedeža sta 2 daljša črna kaveljčka ... no in ko sedež natakneš na ogrodje, moraš pazit, da prideta ta dva kaveljčka pred/nad prečni prečki ogrodja in ne za/pod prečki. Če je narobe montirano, sedež že sam čudno stoji in se ne da zložit. Če je pa pa prav montirano, gre pa BP.

(odgovor članu mefisto)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
16.8.2011 8:36:59   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

ja ampak na spodnji strani sedeža sta 2 daljša črna kaveljčka ... no in ko sedež natakneš na ogrodje, moraš pazit, da prideta ta dva kaveljčka pred/nad prečni prečki ogrodja in ne za/pod prečki. Če je narobe montirano, sedež že sam čudno stoji in se ne da zložit. Če je pa pa prav montirano, gre pa BP.

Aaaahhhaaaa, po moje da bo to veš... Nisem mogla drgač napisat, ker dedec si ni pustil dopovedat, da lahko tu vprašam in je tri dni govoril, da bo on že sam, pa ni blo nič s tega... Čemu pa sploh služijo ti kavljčki?

Aja, hvala user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 16.8.2011 8:37:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
16.8.2011 8:50:12   
Anonimen
LOL ... drugič pa kar tule najprej vprašaj (mimo vednosti dragega) user posted image
Drugače so pa tisti kaveljčki ravno za to, da se sedež lahko zloži z ogrodjem vred.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
16.8.2011 10:47:01   
fluf
No to si bom probala zapomnit čez ene 2 mesca, ko bomo montiral mi športni del user posted image glede na to, da rase ko konoplja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
16.8.2011 12:47:46   
tecnobica
Super debata, vas moram pohvalit. Jaz sem danes izvedela za toti voziček. Se pa navdušujem na urban riderjem. Grem še malo brskat. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.8.2011 9:35:16   
fluf
Evo dala mojga 4riderja na reklamacijo in sem dobila nova prednja kolesa... zdej pa ma da je user posted image mela sem pa nadomestnega mutsy 3 kolesnika (k jih ne delajo več)... in mi je jasno zakaj ne. Mutsy ne zna narest 3 kolesnika... user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
23.8.2011 23:05:27   
1čebela
Evo, jaz se javljam skoraj po dveh letih. Sem že mislila, da že vse obvladamo, pa se vedno najde še kakšno vpašanje ali dilema user posted image .
Tudi mi smo ponosni uporabniki mutsyjevega 4riderja... in tudi mi imamo z njim samo dobre izkušnje. Edina stvar, ki jo štejem kot zgrešen nakup je marelica.
No, pa da preidem k stvari... Decembra pričakujemo še enega nadobudneža, naša čebela pa se še strašno rada vozi v vozku user posted image . Ne vem, kako bo prebolela to, da ga bo kar naenkrat morala prepustiti novemu uporabniku. Prebrala sem že komentar skuštrane o uporabi buggyborda. Duoseat za nas namreč ne pride v poštev. Če sem prav razumela, gre samo na urban riderja.
Zanima me, če je še katera druga uporablajla tisti nastavek zadaj za drugega otročka. Na mutsyjevi strani sem videla, da obstaja tudi original. Ali ima katera kakšne izkušnje z njim? Ali mogoče celo katera prodaja?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
24.8.2011 6:33:43   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Super debata, vas moram pohvalit. Jaz sem danes izvedela za toti voziček. Se pa navdušujem na urban riderjem. Grem še malo brskat. user posted image

Ma,meni je ta voziče po 4 letih odkar smo ga kupil še vedno naj naj naj user posted image . Trenutno ga uporablja že tretji otrok in je še vedno ok!

Duoseat gre špa samo na Urban riderja, ja. Škoda, bi ti ga prodala user posted image user posted image ,ker je zadeva res super.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1769
24.8.2011 7:50:23   
tecnobica
A veste, kje bi dobila kašen cenik, da se malo pripravim na izdatek? Me pa zanima ogrodje urban riderja, športni del pa morda še košara in kaka zimska vreča.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
24.8.2011 7:54:56   
Anonimen
Za zimsko vrečo sem dala 2 leti in pol nazaj okoli 45€ ... za ostalo se pa ne spomnim ... pobrskaj na začetku teme, kjer smo pisale koliko je kaj prišlo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1771
24.8.2011 13:31:14   
fluf
1čebela ful bedno, kaj pa če prodaš ogrodje 4rider in kupiš urban rider? kako razumem košara in šp. del sta pa ista in bi mogla it na oba vozička... pa pol duo seat zraven. Samo ideja, mamo samo enga otročka pa s s tem še nisem ukvarjala user posted image

tecnobica evo tri prepišem iz računa
ogrodje (sicer 4 rider) 289,99€
košara 154,99 €
šp. del 139,99 €
adapteri MC 19,99 €
footmuf je bil pa misl da 44,99 € (aal pa 49,99€) pa ne najdem računa...
shoping bag 29,99€ (od vsega je to TOP dodatek zaenkrat)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
24.8.2011 13:36:06   
tecnobica
Hvala za informacije. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
24.8.2011 17:37:54   
fluf
hihi najdla pol tud računa za footmuf... 39,99€ celo user posted image

Račun izdan 21.01.2011, tko do dokaj "frišne" informacije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.10.2011 10:56:40   
strelca
Se komu sanja mogoče, če se da Urban riderja še kje dobit? Jst sm totalno navdušena nad tem vozičkom, pa ne vem če ga še imajo kje?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?