naja17 -> RE: Mutsy vozički (5.1.2011 7:20:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: fluf ... sam še zmer je to 600€ če sm prov dans naračunala :) še kakšnih 100€ daj zraven za vso dodatno opremo, ker se mora res čist vse posebi dokupit. Samo midva sva imela res skoraj smo voziček za kupit in sva res lahko malo zapretiravala, ker pohištvo so mi moji kupili, lupinico njegovi, cunc sem pa ogromno sposojenih dobila za skoraj celo prvo leto ... no pa saj če začneš kupovat postopoma pa vsak mesec nekaj, se kar pride skozi ... Tudi pri meni je isto kot pri Otiki: moji sobo, svakinja lupino, en kup dobljeni cunj + da vem, da bo folk zbiral BC bone, ker mamo to navado v družbi, njegovi so skrivnostni, ampak boji itak pretiraval, pa midva bova vzela denar od paketa 270 eur + 200 eur občinske pomoči in nama je to za voz (delno)... Ampak.... Kar sem jaz gledala voze, ok se da dobiti ceneje, amapk je tud kvaliteta temu primerna, pa recimo tole zdej je moje osebno mnenje, k sem ga lih včeraj mojmu predstavila: - kolega sta kupila Jane in zanj dala 750 eur - košara, športni del, lupina (zamenjana po 4 mesecih, ker je bla premala), torba... Meni voz ni všeč, ker je 3-kolesnik, itak nestabilen za otroka, lupino sta tko mogla menjat kmalu, otroka ne moreta obračat prot sebi, ko je prstjen itd... Ne vem, mal si morš pretehta kaj ti prevaga, pa si postavi za ceno voz stokke, k je več k 1000 eur, pa ti bo ta poceni [sm=smiley1.gif]... Jaz recimo mislim dokupit šoping košaro (BTW - skuštrana imaš že nekaj časa zs [sm=smiley1.gif]), torbe ne rabim, ker imam svojih milion, footmuf bom itak za naslednjo zimo, športni del pa bom kupla z dobljenimi darilnimi boni, saj ga tako ne rabim takoj... Aja, dežno prevleko za košaro dobim, za športni del tud dokupim, sam te stvari se mi zdi, da se ne bojo pol več tolk poznale, če kupuješ pol po delih [sm=smiley1.gif]...
|
|
|
|