naja17 -> RE: Mutsy vozički (21.12.2010 9:21:40)
|
[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Napišem ogromen post in pozabim copy stisnit [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] One more time... Po enem tednu sem se pribila skozi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in vmes naročila mutsy urban riderja. Pregledala sem cene v Avstriji, na netu in BC in se odločila, da kar pri slednjem naročim in sicer iz naslednjih razlogov: - cene so tam tam oz. lahko še ceneje nanese pri nas (5% popusta nad 600 eur, boniteta na kartico, če ujamem še akcijo nad 50 eur do prihoda naročila v našo PE, sem zmagala) - servis in reklamacije - trenutno imajo ravno na zalogi izbrano barvo Naročeno imam: - ogrodje - sej urban rider ima napihljiva kolesa, izbira se samo roč, a ne? Midva sva vzela kar penco, ker moj pravi, da poleti ne bo švical zarad usnja [sm=zmeden.gif] - košaro team cream - MC cabriofix lupinico brez adapterja Naknadno naročilo: - šprtni del - team purple ali brown (ima katera vse moje izbrane barve?) - zimsko vrečo - katero [sm=zmeden.gif] Footnuf, footmuf eskimo ali safe2go footmuf [sm=zmeden.gif] - špoing košaro raje kot torbo, ker imam svojih torb in torbic precej, raje vse skup vržem v tisto košaro in je to to? - dežne prevleke naj bi mi pa znanka posodla, bi jih pa imela drgač iz istega razloga kot Otika (mam črve v riti, ne morem sedet doma [sm=smiley36.gif]) - pepenny - še vedno v SLO samo črna barva ali tudi kaka druga? Kje v Avstriji pa se da dobiti druge barve? Sicer sta Otika in skuštrana čist prepričljivi (sta mi tud pomagali na moji temi in prek zs-a - hvala), lahko bi postali uvoznici za mutsy-a [sm=smiley36.gif], vseeno pa se vas proti koncu najde nekaj nezadovoljnih? Torej me mora skrbeti: - zlaganje - neki paščki, ki vam vsakič sprot niso jasni kam grejo - velik športni del (trenutno me to sicer ne skrbi, ker pravijo, da mam velko dete v trebuhu) - še kaj? No, pa dejte še kako rečt po dolgem času o mutsy-u? Našle že kak bolj voz od tega?
|
|
|
|