manna -> RE: Mutsy vozički (12.8.2010 17:08:13)
|
Mi imamo mutsyja in smo z njim zadovoljni, ampak vseeno moram povedati, da če bi se še enkrat odločala, ne bi izbrala mutsyja. 1. Najbolj me moti, ker je tako zelo ogromen, prav glomazen je! Po mojem je eden večjih vozičkov nasploh. In glede na to, da je naša punčka drobižek, se mi je že od začetka zdelo, da je ta voziček zanjo prevelik. Saj je imela poleg sebe toliko prostora, da bi lahko še eno tako spravili na sedež! Tisti lok spredaj, ki naj bi bil na taki višini da ima otrok gor rokice, je naši enoletnici še zdaj previsok! 2. Potem me moti to, da je zelooooo težek. Še praznega ne morem nikamor nosit, kaj šele ko je mala v njem! Pa še CR sem imela, tako da prve mesece itak nisem smela nič dvigovat, tako da je voziček večkrat čakal pred hišo ker ga pač nisem mogla pospravit. Zoprno. 3. Pa seveda moti me to, da se naslon ne poleže do ležečega, česar pred nakupom sploh nisem vedela. 4. Vzeli smo napihljive gume in smo eno že mogli zamenjat. Nova je stala 15 evrov, zastonj nam je niso dali ker bi mogli čakat serviserja da pregleda zakaj je do preluknjanja sploh prišlo, torej bi čakali več dni... in smo raje plačali. Največja prednost tega vozička se mi zdi, da z njim res prideš vsepovsod, po makadamu, gozdni poti, po peščeni plaži, skratka povsod. Kot džip je! Ampak če se vsakodnevno sprehajaš bolj po asfaltu - kot jaz, potem itak nima veze. Kar se pa tiče stabilnosti, zaspancek1, tudi če ročaj potegneš do konca in obesiš gor težko polno torbo, ni nobenih problemov s stabilnostjo, je zelo stabilen. V glavnem, ta voziček je po mojem mnenju tko nekako kot džip, ki ga ima nekdo za v mestu - če imate garažo in okrog makadamske gozdne poti za sprehode, potem ja, če pa ste v mestu in vam mutsy samo fino zgleda (kot je meni) potem pa ne.
|
|
|
|