emina83
|
haj, no, končno doma . je bla tamala zdele 3 dni z mano po cel dan, pa mi je zdaj tak čudno, ko sem sama doma, ona je v vrtcu, moj pa dela. razmišljam kaj bi za kosilo naredla, pa mi sploh ne kane, res, nimam nobenih luštov, no, razen mandarin (to ste mi jih pa itak ve nardile ) joooooj, jst pa še sam 2 tedna do poroda. sem že tak napsihirana, da je kr joj. resnično upam, da se dete odloči pokukat kak dan prej, ker tisto končno odštevanje je . spanje v skupni postelji- nimam nič proti- vsak naj se odloči sam zase in se ravna po temu kaj mu je lažje. naša spi v svoji posteljici, edino včasih, ko se zbudi ob kakih 5ih, 6ih, al pa če je feeeeejst bolana, tedaj se mal cartamo, drugače pa ne. drugače sem pa tudi jaz mnenja, da novorojenčka- dojenčka (tam do ene 7 mes) ne morš razvadit, no vsaj pri nas se je tako izkazalo, pa tudi pri ostalih kolegicah, pol je pa že treba začet pazit na kakšne malenkosti, da si otroka "prilagodiš" svojem ritmu. tak da jaz nisem nikoli prakticirala kakšno izjokavanje otroka takšne starosti, se mi zdi da mu s tem narediš več škode, kot koristi, ampak sem enostavno potolažila. no, ne bom več pametovala evo, zdej grem pa mehčalec dat v stroj, pol bo pa itak treba cote obesit, pa še kaj se bo našlo za nardit aja, pa Anime-tamala dva sta toooooolllllk cortiš , aja, pa jst mam tud tako chicco lupinico kot ti-čist isto, pa mi povej, a nisi ti dobila eno tako sivo blazino še notri podloženo za hrbet in ritko?
|