petra *k
|
jaz pa nisem za to, da dojenčki spijo pri starših. meni je ena babica prav povedala, se čisto strinjam z njo- otrok se rodi brez izkušenj in vse kar ga naučiš in pokažeš, ga naučiš ti. se pravi, če ga daš en dan v postelco spat, bo spal tam brez problema, ker ne ve, kak je spati pri starših, ko pa boš ga par noči imela polek sebe, pa bo videl, da je tam lepše, in ga v pojstlco več neš dobla- odvisno tudi od vsakega posameznika. jaz poznam samo v družini 3 primere, ki so svoje otroke tako navadli. ena ima dober mesec starega otrokca in ji ni 2krat spal v pojstlci, ampak ga je dala k sebi in sedaj bog ne daj da ga da v pojstlco. drugi 2 pa mata sine, (1.5let in 2leti) sta enako naredle, in še vedno spi pri njima, petleka pa so lahko kar vstran dali. jaz sem rekla, da boma midva delala na tem, da bo spala v petleku, pa upam da mi bo uspelo.ene kolegice mi solijo pamet, ja saj boš vidla kak boš zmatrana, ampak to mene nič ne briga. za dobro otroka bom zmatrana, bom pač spala takrat ko ona. tako je pač moje mišljenje, nobeni ga ne mislim vsiljevat, jaz se bom potrudla da bo spala v petleku.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|