Polynesia
|
Hello dečve. caligula če ti odteče voda nimaš kaj čakat, ampak je nujen takojšenj obisk porodnišnice. To ni isto kot popadtki ali če se ti odlušči čep, ko lahko traja nekaj časa!!! Pri vodi pa moraš nujno takoj v P, ker se ti otrok spusti in lahko pritisne na popkovino in ni več prehoda zraku in vsega, ali pa če ni glavično je tudi full nevarno. Daj ne se igrat, sej tuki te nočemo strašit, ampak kaj te stane se iti pokazat v P?!?! Orka, če katera rodi te obvestim na gsm, glede na to da Anime sedaj verjetno nima tolk časa za RR ob svojih sončkih. No obveščam te lahko vsaj dokler sama ne rodim, takrat pa se vidiva v P kajne?! Me veseli za zaro in Andromedo da njuna fantka lepo napredujeta, še malo pa bodo šli lahko domov. Orka tudi tvoja Emica je prava mala borkica in sem fuuuuul vesela, da bo šla kmalu v toplo posteljico, joj ti kar verjamem da komaj čakaš . lyra* ti pa le mirno, ko se ti češ odlušči lahko traja do 3 dni predno se kaj začne, se bo pa sigurno začelo če se ti je res odluščil....saj je že čas ti revca ...pa le javi takoj če bo kaj novičk prav. Drugače pa jaz neki full izcedka nimam, če se pa kam odpravim pa imam mokre hlačke, ampak ima vonj, neprijeten, ker mi je skos vroče tm spodi, hahahaha. Pa tudi jaz če grem zdele zadnje tedne v trgovino ali če dolgo stojim mi tamauček fuuuuuul dol pritiska in imam občutek da se bom kar pokakala ...no ampak tele zadnje tedne bomo že zdržali, nam ne preostane drugega kajne. Se je pa tudi meni trebuh spustil. No jutri pa imam jaz pregled, no saj bo samo srčka poslušal, pa vseeno se ga veselim. Tko da sem se prejle skopala in seveda očedila, mož mi je pa spet seveda pomagal pri britju, ker jaz se že komaj skobacam iz banje, to je noro, hahaha...no še malo pa bo. Tko, zdej grem pa še mal ležat potem pa spat. Nočko .
|