|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
24.10.2008 20:20:26   
caligula
sej nisem napisala da sem ležala v p. user posted image šla sem včeraj na ctg in domov, danes na ctg in domov, danes so me hotli zadržat ker je ctg podivjal pa sem se na lastno odgovornost odločila da grem domov in počakam popadke da se ojačajo. da rodim s svojimi popadki, če bi šla pa danes na sprejem pa bi mi dodali umetne. v pon pa je najzadnje da grem na sprejem. tko tolk o temu.

špikanje čutim tako: kot val skozi trebuh, potem špikanje oz kratek krč v križu ki se počasi sprošča proti trebuhu, v tem obdobju je trebuh čisto trd in po popadku začne mali brcat kot nor ene pol min in potem se spet umiri do naslednjega user posted image
zdaj merim da me ne bi ponoč kaj stisnilo ker bi res rada do pon počakala doma. pa rodila 28.10.2008 ker je lep datum user posted image drugače pa kako bo bo, sem pa očetu še naročila da želim jesti ta vikend še pico in golaž preden grem v p. tko da moram še to počakat, pa pogačo mi mora še spečt. user posted image potem grem pa po user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.10.2008 20:37:07   
klavdiy4
joj.......mene tudi neki špika pa nism več sigurna ali brca ali kajuser posted image ..ker me prav zaboli, tako da mi sapo vzame pa trebuh mi otrdi....

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.10.2008 21:43:08   
caligula
mene je tko prejšnji teden: zabolelo, nisem mogla dihat, popustilo, zdaj pa so daljši intervali. sem šla preverit, če je v kovčku vse spakirano zame za v p. ker ga nisem "obnavljala" odkar sem ležala v p. pred slabim mescom.
zdaj grem še slikarije zaključit pa pojstlco obleč pa zložit sobco kot bo stala in sem pripravljena da grem po mojga user posted image . user posted image user posted image user posted image
komaj čakam.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.10.2008 9:50:12   
luna8
caligula držim pesti, da zdržiš do ponedeljka, če si tako želiš, saj veš da je psiha veliko, zato ti samo razmišljaj v to smer, ampak vseeno imej vse pripravljeno za v Puser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.10.2008 10:19:19   
Oaza
Jutro, punce!

Caligula- tudi jaz upam, da zdržiš do 28. user posted image user posted image user posted image
Klavdy- mogoče se pa res kaj pripravlja?!

Tako, jaz grem kuhat, pridem še kasneje kaj pogledat, ko bodo morda že kakšne novičke od članice.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.10.2008 10:30:05   
petra *k
dan!
jaz že veselo kuham, dobro, da sem si naredla nekaj čuftov v naprej za v skrinjo, tak da samo pire naredim, pa bo to gnes hitro kosilo.
caligula, tudi jaz upam, da zdržiš do ponedeljka. user posted image user posted image
pa vsem ostalim, da še malo zdržite.
uživajte ta vikend s svojimi user posted image  mogoče je pa to zadnji vikend samo v dvoje??user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.10.2008 11:29:00   
konina
Punce, jaz sem takoooo jezna, da bom kar počila. Vedno sem zagovarjala policaje, je tudi svak policaj. Ampak sedaj se pridružujem tistim, ki pravijo, da lovijo na napačnem koncu in se včasih kar malo norca delajo iz čisto spodobnih ljudi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Mož je dobil domov položnico za kazen. Pa sem si rekla, mah saj če je prehitro peljal, mu je prav. Potem pa pogledam obrazložitev in me skoraj kap. Saj ne vem ali bi se smejala ali jokala, ali pa kar kakšno stvar vrgla ob tla. Dobil je kazen, ker je peljal 40 km/h tam kjer je cona 30km/h. In to znese 80 eur. Pa saj ne morem verjet.

Ne vem, če me razumete. Sploh ne mislim moža zagovarjat, ker včasih tako kot vsi pelje hitro. Ampak tale hitrost pa res ni bila huda, no! user posted image  Tukaj po naši vasi je pa tudi cona 30, pa nikoli ne kontrolirajo hitrosti, vozijo se pa pravi norci, pa še leglo mamilašev se v bližini zbira pa nič ne naredijo. Potem dobimo pa kazen, za takole prekoračitev! Uf, sem jezna.

Ne zamerite. Ampak sem se morala skašljat. Sem sama doma, pa se nimam komu drugemu. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.10.2008 11:30:02   
konina
članica, srečno danes in naj bo kmalu in na hitro za tabo!user posted image

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.10.2008 11:32:26   
varci
Pozdravljene,

sporočam vam, da je v ponedeljek 20.10. ob 15.14 na svet prijokal naš korenjak, velik 51 cm in težak 3560g z imenom Gaj. user posted image user posted image user posted image

Vsi smo super in veseli, imamo samo nekaj težav z dojenjem, ki pa upam, da se bodo uredile.
Porod je potekal brez težav in po hitrem postopku (3 ure).

Čestitke vsem novopečenim mamicam in veliko sreče vsem, ki jih porod še čaka.
Bodite sproščene sploh ni tako težko user posted image .

No zdaj grem pa malo poskusit malega nahranit.

Čao user posted image .

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.10.2008 11:35:38   
carly
konina te čisto razumem, bi bila tudi jaz jezna kot user posted image .

Od članice še nič novičk?

Sicer pa imam občutek da vas bo prihodnji teden kar nekaj rodilo, saj nekaj je že napovedanega a ne, pa še kakšna se lahko nepričakovano vmes vrineuser posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 535
25.10.2008 11:39:34   
konina
varci, čestitke ob rojstvu vašega princa Gaja. Pri dojenju pa le vztrajaj in upam, da vam bo šlo kmalu lažje. user posted image

LP,Nina

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.10.2008 11:48:36   
petra *k
varci, čestitke za Gaja!!user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.10.2008 11:55:56   
bobika1
Varči user posted image user posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.10.2008 12:21:54   
mojsoncek
varci, cestitke tudi tebi!!! Veliko lepih trenutkov in uzitkov s cartanjem user posted image user posted image user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
25.10.2008 12:25:15   
pomar*ANČA*
varci,user posted image user posted image četitamuser posted image user posted image ! se dobro počutiš? praviš, da ni tako hudo.... joj, pa ti jaz čisto nič ne verjamemuser posted image mene je takooooooooo strah!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 540
25.10.2008 12:47:32   
klavdiy4
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO VARCI, ATI IN GAJ (user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sem včeraj povedala user posted image ,ko je prišel iz službe, kako me nekaj špika in trebuh otrdeva pa me je hotel kar peljati v p.na pregled..pa bi kar šla, ker se mi to ne zdi ravno vredu, kar se dogaja pa še moja g. je bolj tako(vendar me je strah, da mi bodo komplicirali, da brezveze hodim dol...)..:
Ena ima PDP čez en teden(ima isto ginekologinjo kot jaz) in je bila med poletjem enkrat že kar precej odprta in po zaustavitvi poroda(premajhen plod) v p.so jo napotili k g.ta ji ni hotela kljub izvidom iz p.dati v bolniško, kar pa je bilo napisano, da jo mora..punca se je zato prestavila k drugi g.in tam so jo pod nujno dali v bolniško...
Druga pa je bolj majhna in se je precej redila, g.je pa ni dala na preglede niti v bolniško in ko je šla v p.na pregled je morala tam tudi ostati..ubožica bo v p.do poroda (mislim da januarja), ker nosi zelo nizko in tudi posteljico ima tako nizko, da bi jo ob nenadni krvavitvi težko rešili...

Ko sem brala Zaro me je kar strah ratalo...sama namreč tudi zelo zatekam in sem g.povedala vendar mi je rekla samo, da je znak da se bližam koncu nosečnosti in da bom kmalu rodila..user posted image  

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.10.2008 13:11:42   
varci
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

! se dobro počutiš? praviš, da ni tako hudo.... joj, pa ti jaz čisto nič ne verjamemuser posted image mene je takooooooooo strah!

Ja jaz sem super. Ne sme te bit nič strah. Bodi sproščena in ko se bodo začeli popadki jih bodi vesela, saj veš kam peljejo (user posted image ). Jaz, ko so se začeli sem bila čisto flegma. na vsak način sem si doma hotela še lase prej umiti, da ne bi šla taka v porodnišnico, čeprav so bili popadki na cca. 10 min. Z mojim sva se še prav smejala.user posted image
Bolj boš porod pričakovala z navdušenjem, lažje ti bo. Jaz sem proslima mojega Gaja naj pride malo prej, ker nisem več mogla nič s tistim trebuhom.user posted image

No pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 542
25.10.2008 13:12:54   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: varci

Pozdravljene,

sporočam vam, da je v ponedeljek 20.10. ob 15.14 na svet prijokal naš korenjak, velik 51 cm in težak 3560g z imenom Gaj. user posted image user posted image user posted image

Vsi smo super in veseli, imamo samo nekaj težav z dojenjem, ki pa upam, da se bodo uredile.
Porod je potekal brez težav in po hitrem postopku (3 ure).

Čestitke vsem novopečenim mamicam in veliko sreče vsem, ki jih porod še čaka.
Bodite sproščene sploh ni tako težko user posted image .

No zdaj grem pa malo poskusit malega nahranit.

Čao user posted image .

BRAVO, Varci!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!

Pa hvala za vzpodbudne besede- upam, da res ne bo prehudo!

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 543
25.10.2008 13:14:43   
onur
Bravo varci! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 544
25.10.2008 14:16:43   
caligula
čestitke za Gaja in mamico varci user posted image user posted image user posted image

a ti si šla na 10min že v p.? jaz imam zdaj na 6 min kr konkretne popadke pa še čakam kosilo potem grem mal počivat pa bom videla, če pride danes na 5min potem moram počas po user posted image .
sem pa zdaj bolj flegma ker sem sobico vštimala do konca. slikce so v albumu. papa.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 545
25.10.2008 15:07:51   
caligula
kje ste mamice??????????

jaz sem na 5 min!!! a naj grem al lahko še malo počakam? nisem še kosila pojedla...user posted image

me pa ne preveč boleče špika ampak me da vse bolj pogosto vsako uro razmak za eno min manj. ob dveh je blo na 6 min zdaj je na 5 predvidevam da bo kmalu na 4?

svetujte! pa čimprej, ker jaz bi bila še doma do pon user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 546
25.10.2008 15:30:07   
pomar*ANČA*

mislim, da če boš še čakala, da boš rodila doma. le pojdi rodit in se ne obremenjuj z ponedeljkom.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 547
25.10.2008 16:10:35   
Polynesia
Živjo dekleta.

No najprej lepo po vrsti:

varci čestitike pogumna mamica in mali Gaj user posted image user posted image user posted image ...kako lepo si opisala (nič kompliciranja) porod...tudi meni si vlila pozitivizma s porodom moram rečt, super si user posted image . Kako si lepo napisala res, super super. Z dojenjem sta imela tudi moja sestra in mali Gašper na začetku kar težave, potem sta se pa ujela in je lepo steklo.

konina s policaji sploh ne bom zgubljala besed, vem da si bla razpištoljena kot user posted image . Ampak res stojijo SAMO tam, kje se da dobro zaslužiti, na žalost user posted image .

caligula pejdi ti raje res na pregled, veš da ne boš ti res slučajno še doma rodila...če tamau hoče ven, hoče ven, pa če ti želiš še ne vem kakšen datum, hihihi user posted image . Rekli so ko so popadtki na 5 minut 1 uro, da je potreben obisk P. No pa le poročaj.

članica še nič novičk, no upam da je že za njo.

Tko, danes je pa en tak čuden dan, tukaj je Ljubaljana prav turobna, pa še sama sem doma user posted image , ampak ni panike. Je ravno tast prišel do mene, mi je pripeljal krompirjevo župco, štrudel, mandarine in hruško, je dala taščca lepo v košaro in aranžirala z marjetico user posted image . Res jo moram pohvalit.

Drugače sem pa spala za en drek, kot ponavadi, zato danes kar nekaj po celi dan dremuckam pred tv user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 548
25.10.2008 16:47:48   
caligula
no punce, jaz počasi grem prot nm, pa sporočim, če bo kaj novga.
upam pa, da čimprej primem svojga čmrlja v roke. papauser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 549
25.10.2008 17:11:47   
konina
caligula, srečno. In res je verjetno čas za tvojega čmrlja. On si ni izbral ponedeljka. user posted image  

LP, Nina

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.