|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
26.10.2008 16:56:22   
klavdiy4
čaw
...sploh nevem kaj se dogaja z našo malo...včeraj skoraj nič brck, danes pa kar neko špikanje pa križ me full boli...
...bom tudi jaz šla najbrž ta teden mal v p.pokukat, ker moja g.ne dela...pa je mami rekla, da bo znanko klicala, če bi me lahko za vsak slučaj pregledali..čeprav ne bi rada da mi težijo, da brezveze hodim v p. ne bi pa tudi rada, da je z našo malo kaj narobe...user posted image
pa še neki: a je vsaki pri vam delala ctg?..meni ga ni nikoli...jutri se mi prične 36 teden pa mi ni ne ctg-ja delala in niti mi ni nikoli user posted image  poslušala..preglede imam zdaj na 3tedne in ga imam 10 dni pred PDP-jem...user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.10.2008 17:46:11   
onur
Klavdiy4, jaz sem v četrtek prišla v 36t. Ni mi delala še nobenega CTG in me je na CTG naročila komaj 11.10.2008, rok imam pa 20.11.2008. Pred tem me ni nič špikalo. Zdaj pa od sobote naprej, skoraj čez cel dan nekaj špika, pa bolijo kolki ponoči, malo v križu. Vendar sem si rekla, da moram še vztrajat. Na pregledu v četrtek pa mi je rekla, da se še nič ne dogaja. Zdaj pa ne vem. Mi pa na vsakem pregledu dela UZ.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 577
26.10.2008 18:16:16   
pomar*ANČA*
hej...

je kar trajalo, da sem vse prebrala, pridmo ste čvekale.

za mano je tako naporen vikend! vsako noč gledam najmanj 4ure how is made, podnevi tudi ne morem spati, včeraj me je pekel popek, danes se mi vrti, pa še podplati me srbijo! groza! pa tako mi je bilo fajn vso nosečnost. dragemu se ne upam nič več pojamrati, ker takoj zapaničari, če greva rodit, nikomr me ne spusti več samo, saj se boji, da bo zamudil začetek... aja, pa še lumpota skoraj nič ne čutim več. mogoče ponoči, ko se obračam, ampak podnevi je pa zelo miren.

danes sem videla en izvid, pa nima pojma od kdaj je v moji materinski knjižici, na njem pa piše eia hbsag. ima katera ta izvid? ve kaj pomeni? nekaj sem iskala na netu, pa mi še vedno ni jasno. no, če je kateri ginekologinja kaj po domače povedala, bi bila zelo vesela informacije.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.10.2008 18:17:04   
nagajiva
Ojla user posted image

Nedelja je bila pa res tako turobna, pa sedaj ko je ura prestavljena je tako hitro že tema......Je komaj šest, pa se mi zdi da je najmanj devet.....
CTG-ponavadi te naročijo ko dopolniš 38t....jaz ga ravno jutri in imam zjutraj pregled pri G in od nje grem v P na ctg, da vidijo če se že kaj dogaja....Pa mislim da nič, ker se res dobro počutim. user posted image  je še vedno kar živahen-mi ni težko naštet 10 brc....Razen otekanja, pa rahlega otrdevanja trebuha občasno in pritiskov navzdol, se mi zdi da mam še 2 meseca pred sabo. Pa mam samo še 15 dni do roka....user posted image  Joj, sploh ne vem, kdaj je minlo. Danes še zlikam perilo, ki se je posušilo čez vikend, jutri še posesam.....pol pa mislim, da mam dovolj do prihoda bebeka, ki je lahko vsak čas. Po pravici povedano že komaj čakam....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.10.2008 18:18:55   
pomar*ANČA*
aha, sem ravnokar našla kaj je ta eia hbsag... testiranje za hepatitis b in c. je v praksi da testirajo za hepatitisuser posted image user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.10.2008 18:25:23   
Andromeda
Živjo, nosečkice!

Sem prišla pgledat, če je že kakšna nova mami, pa nič novega od včeraj. Razen, če nisem česa spregledala, ker mi tale zmedenost tudi v poporodnem obdobju dela preglavice user posted image
Ponoči sem tudi jaz slabo spala, Dario je imel kar hude krčke in smo ga komaj toliko porihtali, da smo malce odspali.. Sem hotela prej malo zalegnit, pa se je Dario zbudil in bil ful pokakan. Mogoče bom pa zdaj malce pomanjkanja spanca nadoknadila. Bye!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.10.2008 18:37:20   
_katja_
čao!

Pomar*anča*: mislim, da je običajno da te testirajo za hepatitis. Jaz sem zdaj nazadnje ko sem dala kri za toxo, vidla da je tud hepatitis zraven. Brez panike ;)

Jaz sem pa drugače vredu, sam že komaj čakam, da vidim user posted image . Danes sva bila z dragim na Bledu, okoli jezera in na kremšnitah:) Samo ni bilo sončka, je mogel biti ful višje. Pomar*anča*: sta bila vidva mogoče na Pokljuki, je bil sonce? No na srečo se je proti večeru tukaj pri nas malce odprlo, tako da smo imeli malo sončka:)

Edino nekaj opažam pri sebi: nimam obstanka že par dni. Skoz moram kaj počet, pa še to vsako stvar malo časa. Kar taka nemirna sem mal...... no bo ze minilouser posted image

Lep nedeljski večer!
K

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.10.2008 19:02:33   
pomar*ANČA*
ja, sva bila na pokljuki, sva nabirala gobe, oz sva našla le polžeuser posted image na pokljuki se je malce kazal sonček, drugače megle ni bilo več ko sva prišla na pokljuko. sva imela pa megleno pot. se je ravno pri sport hotelu vse odprlo, malce zjasnilo, tako da je bilo gor full lepo. sva pa nazaj grede šla še na en sprehod ob blejskem jezeru in seveda na kremšnite- pa te nisem nikjer vidla. itak nisem imela časa gledati okoli sebe, sem imela preveč dela z kremšnitouser posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.10.2008 19:03:25   
klavdiy4
ja meni je tudi preverjala za hepatitis......

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.10.2008 19:11:03   
konina
Pozdravljene sonosečke in mamice. TAkole, jaz sem skopana, spakirana in menda pripravljena na jutrišnji odhod v P. Strah me je kot vrag, po drugi strani sem pa vsa v pričakovanju, da končno spoznam moja dva princa. Upam samo, da mi jutri G ne bo rekel, da pa še ni čas in bomo še čakali. Te dni sta mi postala resnično težka, trebuh sili navzdol, pa navzven, pa pod rebri se je tako lepo igrati nogomet. user posted image  Sta pa danes nekoliko bolj umirjena, ali pa se samo meni zdi. KAj pa vem. Zanima pa me koliko bosta težka, saj se mi zdi kot, da je moj trebuh težak 10kg. user posted image  Se moram še slikat preden grem. Da bom imela za spomin kako ogromna sem bila. user posted image

No, takole. Javim se bobiki z sms, potem pa ko bo možno in ko bom pri sebi. Lepo klepetajte, ne prehitevajte. Tiste, ki boste šle pa rodit pa srečno in naj vam bo čim lažje.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 585
26.10.2008 19:15:43   
klavdiy4
Konina želim ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ....za srečo in pogum.......
SREČNO.....Pa upam, da kmalu izvemo, da se že cartate!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 586
26.10.2008 19:33:11   
Oaza
Čer!

Ctg- meni ga ni še nikoli delal.
hepatitis- so me testirali n sicer čisto v začetku nosečnosti.
Konina- SREČNO jutri!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.10.2008 19:46:34   
luna8
Tudi mene so testirali za hepatitis.

koninauser posted image user posted image user posted image srečno

andromeda malo ti pa mora nagajat, da sploh veste, da imate novega članauser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.10.2008 20:10:48   
onur
Konina srečno user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.10.2008 20:22:17   
konina
Hvala, dekleta, ker mislite name. Jutri imam sprejem in v torek CR. UPam, da se bodo držali načrta.

LAhko noč. Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.10.2008 20:41:17   
mojsoncek
konina user posted image drzi se!

tinka user posted image drzi se!

caligula, vidva s user posted image pa se ze enkrat zmenita user posted image . Drzi se tudi ti!

hepatitis in sifilis preverjajo vsem, tako da ni potrebe po vznemirjanju.

ctg-ja pa tudi jaz se nisem imela nobenega, pa se nic ne sekiram, ker me se nic ne matra, dete je pa tudi se tako zivahno,d a je joj. Rok imam 26.11., naslednji pregled pa 13.11.

Zdej pa grem se higienski minimum naredit po hisi, potem se na sebi in hitro v mizale.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.10.2008 20:44:30   
nagajiva
Konina veliko sreče in seveda kasnejšega cartanja s tvojima princema......Ostale ti pa tako kmalu sledimo. Ko zmoreš, pa seveda javi, kako je....SREČNO.....
Hepatitis-mene je testirala in je baje to v navadi......
Sem vse zlikala, pospravila cotike na svoje mesto, kjer bodo čakale na prihod novega člana. Posteljico sva tud ravno prej postlala in je moj tako veselo sodeloval user posted image .....ga je blo prav zanimivo opazovat.
Sedaj pa jabolko pojem, pa se na kauč vržem.....
Lepo spite.....Lahko noč....

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 592
27.10.2008 7:18:11   
natasa78
Dobro jutro punce, no, kaj mislite, da delam tuki gor navsezgodej? Ja , nič, zabluzili smo z urouser posted image ....ob deset do šestih moj dragi s tamalim že
oblečen in ona dva bi kar šla v vrtec, še dobro da sem vstala in pogledala na ta pravo uro, ha ha. No, drugače pa javljam, da smo končno zaključili z adaptacijo-ufff zadnji trenutek...no vsaj otroška sobica je OK, tako, da evo, končno lahko zlikam plenice in cotke (sem kar zgodnja, prvič me je presenetilo, pa sem rodila samo en teden pred rokom, nisem imela nič pripravljeno, se vidi, da sem pet let starejša in bolj odgovornauser posted image )...ampak sem se že sedaj odločila, da bom likala samo čisto
na začetku, potem pa nič več, se mi zdi škoda časa, bom imela verjetno preveč dela z user posted image user posted image ...sicer pa če operem na najvišjo temperaturo, ma da je perilo čisto in razkuženo, al kakouser posted image

Konina, mislim nate in držim pesti!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 593
27.10.2008 8:13:54   
bobika1
Dobro jutro. eno user posted image da se zbuditeuser posted image

Najprej; Caligula sporoča:
Joj,jaz se kr cakam. Pa vse me boli pa cakajo da se zacnem odpirat pa se nic ne spreminja a popadki me trgajo! Tinki je ponoc tok pritisk zrasu da je bla panika. Zdj zjutraj bomo videli kako in kaj bo z njo. Konina bo pa najbrz z mano v sobi cakala. Ker imam posteljo fraj. Papa. Caligula

Caligula,konina in Tinka  srečnouser posted image user posted image user posted image

Ja meni so tudi preverjali za hepatitis.
No danes bom pa res počivala ker sem včerej spet mal pomagala pri zaključku beljenja in danes pa res nč ne morem tak da mi ne preostane druga kot da res ležim,...Pa še sanjal se mi je da rojevam in me še bol vse boli...

No ko bo kaj novega se javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 594
27.10.2008 8:18:16   
Oaza
Dobro jutro!
Še vse spite ali kako? user posted image
Nataša, pravijo, da je res v začetku potrebno likat plenice in bodije, zaradi popka, potem pa ni več tako pomembno. Pač zlikaš tisto, kar je res zmečkano. Jaz še nevem kako dolgo bom likala- kako se mi bo dalo, pa kako mi bo user posted image dopuščal. Pri tebi pa se vse podvoji in bi ti verjetno vzelo res ogromno časa...

klavdiy in onur- meni včeraj ni bilo jasno, ko sta napisale, da je ena v četrtek začela 36. teden ena pa začne danes 36. teden. Obe imata pdp pred mano in tudi jaz sem si izračunala da se mi je v četrtek začel 36. teden- tudi na rr koledarčku mi tako piše. In seveda mi ni dalo miru in sem šla spet računat (še za vaju). user posted image Po mojih izračunih sta obe v 37. tednu in ne v 36..  Zdaj pa res ne vem ali sem narobe izračunala jaz ali vidve. user posted image
Joj, malo sem zakomplicirala vse skupaj, ampak mogla sem vprašati.

Grem še malo nazaj v toplo posteljo, čeprav je zunaj že sonček, ampak nič več ne ogreje- je še samo za okras... user posted image

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 595
27.10.2008 8:40:39   
luna8
tinka, caligula, konina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 596
27.10.2008 9:00:46   
bobika1
Oaza prav sta si zračunali ker jaz nastopim z 36 tednom jutri... Tebi na forumu kaže vedno en teden naprej.Ti boš pa prišla v 36 teden v sredo. Sigurno je tak prav ker meni moja G veno pove v katerem tednu sem in je do sedaj vedno bilo tako prav.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 597
27.10.2008 9:08:38   
carly
Dobr jutr.

Tinka, caligula, konina, držim pesti za vas.

Če bo katera imela spet kaj volje urejati seznam, jutri imam naslednji pregled, zopet ctg. Že komaj čakam, me zadnje dni tudi prov daje pa sem že vsa nestrpna, samo zgleda da se moji user posted image nič ven ne mudi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 598
27.10.2008 10:20:31   
onur
Tinka, caligula, konina, navijam za vas. user posted image user posted image user posted image user posted image
Oaza, jaz sem bila v četrtek, 23.10.2008 točno v 36t, mi je tudi g. tako izračunala. Poglej ti še enkrat tvoje tedne.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 599
27.10.2008 10:56:56   
Oaza
Meni še vedno ni jasno- pa nisem blond! user posted image
Na rr koledarju mi piše noseči ste 36. tednov (to pomeni, da sem v 36. tednu in da jih še nisem dopolnila. Jaz dopolnim 36. teden ta četrtek in v petek sem v 37. tednu- tako si jaz razlagam).

Pdp imam 27.11. in sem si računala tako:
24.10.- 30.10.= 36. teden
31.10.- 6.11.= 37. teden
7.11.-13.11.= 38. teden
14.11.- 20.11.= 39. teden
21.11.- 27.11.= 40. teden

Kje sem se zmotila?? user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.