Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:03:01
|
|
|
|
Oaza
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna8 A ste že slišale to, da če proti koncu nosečnosti bolj dražiš bradavičke, da greš prej rodit? Kaj mislite? To je baje povezano s tem, da ko dražiš bradavice in jih stiskaš, se maternica krči in to naj bi sprožilo predčasni porod. Zato pa tudi ni dobro, da ko ti teče kolostrum iz bradavic, da si stiskaš. Saj po eni strani je to logično, ker ko rodiš, ti v P rečejo, da če sesa (da dojiš), se ti maternica prej skrči v prvotno stanje. Eh, nevem.... Zdaj sem malo zakomplicirala. Upam, da razumete, kaj sem hotla povedat. Frizure- tudi mene še čaka frizer pred porodom. Da bomo potem lepe za naše in ! carly- lepa sobica! caligula- drži se!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:13:33
|
|
|
|
bobika1
|
Hej. No jaz sem mogla pa danes dat kri(3. vzorec za toxoplazmozo) pa vodo in pridem v laboratorij in mi na ko sprejema reče kaj pa blato mate... pa sem se začela smejat , sem rekla to pa neki ne bo vredu? pa una pol začne spraševat sodelavko zraven pa ji reče toxoplazmoza je za kri ... In da še mal pojamram mene tak svi... bolijo noge da ne vem kam jih naj dam... danes bom morala mnde mal počivat, če ne bojo kam odpadle. Mam na peti(ob strani) tak kot da bi mela sej ne vem če je to možen sam tak izgleda kot da bi mela žilo al neki zatečen in taka črta je pa fulll boli... Upam da ni kej ker se mi res ne da zej še po zdravnikih lavfat... Drugače pa sem si šla danes nekaj stvari v DM iskat za sebe da bom za v porodnišnico mela- ko pač bo, zej za bebico morem pa samo še v lekarno skočit ampak tist bom enkrat drugič... No zej sem pa tok napisala hehe da sem kr lačna ratala. A ma katera kakšne želje po hrani ko je prej ni jedla zej pa jo? Jat npr. tune prej ful nisem tak marala- sem jo jedla ampak tak 1x na let , no zadnje dni mi kr diši Aja- skleroza, Carly lepa sobica, trebušček. Zej grem pa res jest
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:29:21
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: A ste že slišale to, da če proti koncu nosečnosti bolj dražiš bradavičke, da greš prej rodit? Kaj mislite? ko pride moj domov, bo akcija
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:31:20
|
|
|
|
poli*
|
A mate občutek, da se vam je že spustil trebuh?? meni se zdi vsak dan drugače... enkrat imam občutek, da je zlezel že čisto dol, drugič se mi zdi, da ga imam še vedno zlo visoko.. kaj to pomeni? nič, ane
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:38:30
|
|
|
|
ANIME
|
Pozdravljene punce ... na hitro se vam samo javljam in se že v naprej opravičujem, ker nimam časa za nazaj brat in spremljat novice. Upam, da ste vse OK, da čim bolj mirno čakatate dan D!!! Mi smo OK, mulčka pridno pridobivata na teži, zdaj pojesta že cca 80 - 90 ml na obrok (moje mleko komaj dohaja povpraševanje, saj si ga črpam in verjetno bo tako tudi ostalo...vsaj za enkrat). Drugače pa me je kontaktirala ORKA .... sporoča veselo novico ... mala EMA se ji je pridružila v sobi. Menda je včeraj cel dan pila po cuclju. Tian gre jutri domov. Mijavček je s svojima dvojčkoma (Emo in Tristanom) tudi že doma. Upam, da sem zajela vse novice, za katere sem slišala. Lepo se imejte in uživajte.
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:50:09
|
|
|
|
poli*
|
carly- jaz imam prav takega velikega medveda doma
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 13:50:45
|
|
|
|
carly
|
Hvala za čestitke za sobico, slikca z žirafami na žalost ni tako lepo vidna ker sem slikala zvečer in je čisto drugačna barva na sliki kot je pa pri dnevni svetlobi. Kar se trebuha tiče, jaz nimam nič občutka da bi se mi kaj spustil, je pa res da mi že celo nosečnost vsi pravijo da bl nizko nosim, tako da si sploh ne predstavljam kam naj se spusti, no pa bomo videli, ko se bo. Anime hvala za novičke o ostalih, lepo da tako lepo napredujejo, upam da bojo novopečene mamice imele še kaj časa poklepetati z nami. Aja pa čestitke za tvoja dva korenjaka, da sta pridna in tako lepo jesta.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 14:37:10
|
|
|
|
_katja_
|
ČAO! Jaz imam pa danes kuharski dan. Moram mal za v skrinjo nakuhat. Goveje zrezke in golaž sem že zadnjic, danes pa govejo juho in ričet (skoda, ker nimam večjih loncev), jutri pa verjetno se meso za rizoto in fasiran zos. Potem pa bodo zaloge polne:) Da bo moj lažje kuhal, ko bo nekaj ze pripravljeno. Meni ful paše kisla repa k je prej nisem ne vem kako ljubila. Veste kaj me zanima: zdaj imam vse oprano in skoraj zlikano, pa sem ugotovila, da mi manjkajo zgornji deli (pulovercki/jopice) 56 in 62. Potem 68 imam kar nekaj, ampak tele manjše pa ne. Koliko imaste ve plišastih kompletov oz. toplih kompletov 56 in 62? Plišastih zabic na naramnice polno, zgornjih delov pa nič... Grem zdej se carly tvoje slikce pogledat. čao K
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 15:29:16
|
|
|
|
luna8
|
anime lepo da si nam poročala o novičkah Danes mi je kolegica rekla, da ko greš iz porodnišnice, da dobiš na informacijah še en paketek za domov-polno testerčkov, aventova steklenička, voda (to je ona dobila lanskega decembra) a katera kej ve o tem?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 15:34:58
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
_katja_, si mi pa dala ideje! ker nisem imela pojma kaj naj nakuham! pa še kak sataraž mu bom dalal v skrinjo, z tem vsem bo pa že moral preživeti. kislo repo bi pa jaz skos jedla, ampak jo je trenutno težko dobiti- no razen etino, ki jo vlagajo celo leto. jaz imam tudi verjetno premalo zgornjih debelih pajackov, je veliko bodijev, ampak so na brez rokav ali kratek rokav. sem bila pa danes v kiku v mengšu in sem kupila dve debeli plišasti majčki. dobro da imamo blizu kik, če bo kriza bom lahko tudi dragega poslala. pa kupila sem še brisačko, tako da zdaj pa res imam skoraj vse. se tekočino za sterilizirat rabim, pa termovko in termometer. potem pa ne zapravljam več. ali je katera kupovala termometer, ki je v tušovi akciji? ma neko govorno funkcijo, pa bojda naj bi bil vredu, pa me zaima, če je samo za telesno temperaturo ali je tudi za merjenje temperature hrane? če ima kakšna izkušnjo z njim?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 15:36:32
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna8 anime lepo da si nam poročala o novičkah Danes mi je kolegica rekla, da ko greš iz porodnišnice, da dobiš na informacijah še en paketek za domov-polno testerčkov, aventova steklenička, voda (to je ona dobila lanskega decembra) a katera kej ve o tem? za aventovo stekleničko nevem, so pa poleti v ljubljanski porodnišnici talali nivea testerčke, pa povno reklamnih letakov in knjigo o otroku.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 15:39:36
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
o tem termometru sem govorila- imam ogromno zvezdic, pa bi jih končno lahko za kaj pametenga koristila: http://www.tus.si/index.php?NivoId=511
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 16:11:36
|
|
|
|
petra *k
|
pomar*ANČA* ta termometer je fajn, sma ga midva nabavla, in se nama zelo dopade. glede puloverčkov in teh zadev št.56-62 pa mam jih tudi jaz ziher premalo. samo sem rekla, da nebom nič več kupovala, dokler je nebom mela v rokah, tak bom najbolj vidla, kaj mi še manjka. te pa bom poslala mojega pa taščo, al pa mojo sestro v trgovino s seznamom, kaj je treba kupti. za barvo se bodo že zmenli, bo mogla biti bolj punčkasta, sicer pa cotke za dojenčke so itak same lepe, tak da se ne bojim,da kaj nebi blo ook
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 16:19:10
|
|
|
|
nagajiva
|
Za mb P nisem slišala, da bi kaj dobili, ko greš domov. Ne bi pa bilo slabo. Jaz mojemu ne bom nič kuhala. Na srečo si zna sam pripravit, pa tako se je moja mama javla, da lahko tisti čas hodi k njim na kosilo. In mislim, da bo kar izkoristil. Če ne bo kar "kampiral" tam..... Pliš majč mam jaz enih par....sem pa se odločla, da ne bom več nič kupovala (razen jogi in posteljnino), ker me vsi opozarjajo, da je vedno potem vsega preveč. Svoje pa dodajo še sorodniki z darili, pa novo leto je blizu.....Na srečo sem doma v mestu, pa se bomo lepo napravli v vozička in šli kupit, če bo potreba..... Anime-lepo, da si nam sporočila za ostale....pa lepo cartanje in veliko veselja še dalje. Sem ti rahlo (!) nevoščljiva....komaj namreč že čakam našega pikeca....
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 16:43:27
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k pomar*ANČA* ta termometer je fajn, sma ga midva nabavla, in se nama zelo dopade. kolk hiter pa pokaže temperaturo? za merjenje hrane pa verjetno ni primeren?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 17:12:35
|
|
|
|
lyra*
|
Hello girls Za zdaj nam grem super,malo se še edino lovimo. Je bila danes prvič pri nas patronažna in sma se malo zmenile. Obe dojim zraven pa jima dodajam. Ampak bomo zdaj probali čez dan samo dojit zvečer pa,če bo kriza bomo dali dodatek. Ker imam ogromno mleka in mi resno grozi mastitis:S Previjamo obe na široko in moram rečt,da čez dan skoraj nista budni. Samo tolko,da se previjemo in najemo in že spita dalje Zbujata se točno na tri ure razen danes sta prvo noč spali 4,5 v enem
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 19:26:19
|
|
|
|
jelka123
|
ali boste oblekle preko body-ja z dolgimi rokavi v stanovanju še pliš majčko? kaj pa tetra majčke imate tudi,jaz sem nabavila samo body-je,joj bolj ko razmišljam manj mi je jasno pred 5 leti sem rodila poleti pa še zelo vroče je bilo za mamice lyra,anime,andromeda,orka in ostale
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 19:29:54
|
|
|
|
Polynesia
|
Novorojenčka oblečeš vedno eno plast več kot sebe...se pravi mu daš čez bodi z dolgimi rokavi še majčko. Tko vidim da prakticira tudi sestra, ki je pred mesecem rodila. Ker dejansko mi smo v dolgi majčki in se giblješ po stanovanju, novorojenček pa leži. Tko da jaz imam take male majčke št.62, ki mu jih bom oblekla čez bodi z dolgimi rokavi. Za pod žabice pa ne rabiš nič ker je ponavadi dol itak pokrit z dekico in podobno, važen je zgornji del.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 21.10.2008 19:40:06 >
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 19:31:46
|
|
|
|
Polynesia
|
Anime in lyra* da tako lepo napredujete, le tako naprej . Pa seveda lepe novičke od orke, andromede, in seveda zare, ker gre jutri Tian domov, bravo bravo.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 19:31:47
|
|
|
|
bobika1
|
Čer. Iyra čestitke, samo da vam gre super... in hvala bogu da maš dosti mleka a ne... Kaj lepega počnete?Nekam zatišje je tu? Mam eno Vprašanje, zanima me če bi me moglo kaj skrbet nekej me špika vsake tolk časa tam vspodi? Pomoje ni nič kaj takega ali pač? Termometri jz bom tkole rekla pomoje je še najbolj zanesljiv tale čist navaden, ker mamo doma tega za v uho (nevem zle na pamet kira firma je, se mi ne da iskat )no in čist nč točn ne kaže. Tak da sem rekla da bom kr navadnega uporabljala. Jaz tudi že komi čakam da spoznam najino bebico, komu bo podobno, kolk lask bo meu,... Danes ko sem bla v trgovini je bla pred sadjem ena mamica z bebico kaj jz vem kolk je biu mali star, v glavnem smejčku se je že no in ga je mela v košari (tistem ležalniku ko majo šparovi vozički gor) no in se je mali tak smejčku da kr nisem mogla vrjet prav tak iz srca tak da sem se začela v trgovini kr smejat.Pravi cukrček je biu. Nč zej grem pa pod uš
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 19:36:56
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* o tem termometru sem govorila- imam ogromno zvezdic, pa bi jih končno lahko za kaj pametenga koristila: http://www.tus.si/index.php?NivoId=511 Tako sem jaz koristila pred časom zvezdice in "kao" kupila aparatek za merjenje krvnega tlaka...sem ga usrala na veliko, meril je adijo pamet, tko da jaz takih stvari ne kupujem več v takšnih trgovinah, sploh ne v Tušu . Sem ga samo nazaj nesla, ker seveda kaj sem pa mislila, aparat je bil znižan na 15€, to pa je za merjenje krvnega tlaka lari fari...no dokler ne probaš ne veš če si ga usral . Potem sem šla seveda v lekarno in kupila enega za 95€ in meri pravilno. Probaj in poročaj . Aja pa v šoli so nam rekli da je še vedno najboljši za pod pazduho, lahko tisti na pisk. Aja, carly lep buško in sobica ....tudi jaz sem prilimala par novih slikic buškota, moram te dni še sobico. No jaz pa čakam atija da pride po mene, grem za dve noči k naših, jutri zjutraj imam itak frizerja v mojem bivšem kraju kjer sem živela, potem bova z mami cel dan čvekale , v četrtek pa greva na obisk k sestrični ki je rodila hčerkico 3 mesece nazaj in nato še do sestre, potem pa me pelje domov...in samo še en teden in pride možek domov in pol grem lahko rodit, hehehe.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 21.10.2008 19:43:29 >
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 19:45:24
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1 Mam eno Vprašanje, zanima me če bi me moglo kaj skrbet nekej me špika vsake tolk časa tam vspodi? Pomoje ni nič kaj takega ali pač? Tudi mene enako vse špika, pa je G rekel, da je to normalno, ker se tamali dol spušča, še posebaj ko se kaj premika...samo bodi pozorna, da ne bo res full hudo, sam mislim da je to špikanje v zadnjem mesecu kar "normalno". Kar pogumno.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 20:02:34
|
|
|
|
šema
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* o tem termometru sem govorila- imam ogromno zvezdic, pa bi jih končno lahko za kaj pametenga koristila: http://www.tus.si/index.php?NivoId=511 Jaz sem si nabavla tega, čeprav imam doma že enega, ki je zelo zanesljiv- pač me je cena premamila, pa še oblika je bla tko lušna in vam rečem punce denar vržen stran- sem merila svoji hčeri na čelu je kazalo čez 39 nato mojemu pa je bil skoraj podhlajen...Za igračo v redu stvar za dokazovanje temp. pa čist mim. Ker je na čelu tko čudno kazalo sem nato poskusila tudi v ušesu (ko snameš pokrovček je tudi za merjenje v ušesu)- podoben rezultat v minuti je imela moja hči od povišane temp kmalu nižjo kot v resnici
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 20:11:13
|
|
|
|
šema
|
Ja, danes sem že bolj pozitivna, ko sem vse skupaj dobro prespala (verjetno so me dajali hormoni, ker drugače na vse kar se mi zgodi gledam +) - Polynesia tud jaz verjamem da bo vse OK in da se je g. zmotila v izmerjanju našega . Sicer pa bom bolj natančno izvedela že v četrtek pri svoji g. Sem bila pa danes kar malo paf, ko sem klicala v P, da se naročim za naslednji teden kot mi je naročila dr.Tul-ova in mi je ena ful neprijazna sestra rekla, da tko pa že ne bo šlo, da imajo za dva tedna naprej že vse polno . Potem sem se ugriznila v jezik in ji pač razložila situacijo (čeprav bi najraj rekla, da če prevzame posledice me ne rabijo nč več naročat, ker se bo rodil al mam preglede al pa ne) tko da me je naročila kljub zasedenosti zdej bom pa vidla...
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 21.10.2008 20:23:30
|
|
|
|
Polynesia
|
Šema sej človk sploh ne vem kaj bi reku na take sestre in njihove izjave po telefonu, bi jih kar najraj ...matr so smotane, a zdej če majo pa gužvo so pa lohk nesramne, nč novga...no pa edino pravilno da si povedala kako in kaj. Sicer pa glej, meni in mislim da pomaranči "napovedujejo" velka fantka, tebi manjšega, pa ko rodimo bomo videle kaj zares velja ...ja midve s pomarančo bova imele menda okoli 4kg, hahahaha...prava velikana . Pa dva G sta rekla da bo malo prej šel ven, veste kaj, klinc, jaz nič ne verjamem, mam občutek da mali sploh ven ne bo šel in me bo vlekel čez rok, da me še malo pomatra ...no neke izbire nimam, ko bo bo, manj na to mislim boljš je. Aja pa zdej sem se spomnila, tudi moji mamici so skos govorili, da je brat manjši in oh in sploh naredili celo paniko in je bla že prov zaskrbljena, na koncu pa je rodila zdravega fantka velikega 51cm in težkega 3300...tko da ti kar še naprej misli pozitivno, ker edino to velja . Pa spet bomo šle na kako kofico pa bo .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 21.10.2008 20:25:07 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?