Polynesia
|
Živjo dekleta. No evo mene s toplic, kjer sem preživela čudovitih 4 dni z možem. On je seveda ostal na zdravljenju, domov pa pride 30.10. popoldne in se je z najinim fantkom dogovoril, da to takrat ne sme ven...pa tudi če pride sploh ni panike, samo da bo vse ok, on je v urci v Ljubljani. Zdej sem pa sama doma in počivam, kar malo paše se izležavat . Emina83 čestitke za malega Emirja...le javi se nam takoj ko boš lahko . Sedaj pa je tudi Ajša postala ponosna starejša sestrica, čeprav je tudi miška še zelo majhna. Lyra* bravo bravo za tvoji punci, res sta pridni, po mamici ni kaj . Sedaj se pa lepo cartajte in tudi ti se kaj še javi takoj ko boš lahko. caligula madonca dej mal pozitivne energije od sebe, nočem bit grda, ampak zadnje tedne si čist preveč negativna...bodi vesela za vsak dan, ki je za tabo in je mali v tebi. Sej vse nas že vse boli k pr pa nimamo kaj, treba je počakat, da bodo naši mali pripravljeni za ta svet...mi nimamo neke izbire, ko bo čas bo čas...do takrat pa nam ne pomaga nobeno jamranje...no, ne razumi me narobe, sej smo tu da si malce pojamramo, ampak ne pa non stop, ker potem tale forum rata že malo morast. Sej mene tut že vsee boli k norc, dol mi pritiska, spat ne morem, dol me kost full boli in imam občutek da se mi bo razklala, sprehodi na hitro ker mam filing da bom rodila...ampak sej smo vse na istem a ne...kaj čmo. Tko da punce, dejmo malo pozitivizma unesti na te strani, ker je res že tole težko brat. Sej vem da smo na koncu, ene imamo rok že zelo kmalu, druge spet čez en mesec, pa vseeno smo vse na koncu in razumem da nas že vse boli...ampak malo nas dvignimo madoniša no. Poglejmo naše borke orko, zaro, andromedo itd. kako so vse prenesle in bile močne...gremo po njihovih stopinjah ...bodimo močne in vesele in debele ....prav caligula?!?! Da ne bom k tebi prišla pa te kar peljem rodit . Šema to pa je res malček nižja teža...ampak veš kako je to, tko tko, v teži se zelo radi hitro "uštejejo", boš naslednji teden spet vidla kako bo, če bo pa mali moral ven bo pa moral, bo že tolko velik in težek da bo 100% vse ok. No jutri grem pa k tašči na kosilo in bom kar tam do popoldneva, me fajn pride tast iskat in me bo nazaj peljal ...zdej mam svoje taxiste . Potem me bo mami en dan peljala k frizerju in greva še do sisestr pogledat mojega nečaka, madonca že 1 mesec bo star, uf gre hitro. No zdej grem pa še mal pred tv.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.10.2008 21:45:28 >
|