Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 11:16:59
|
|
|
|
luna8
|
Ok orka bom zdaj jaz prevzela seznam dokler ne grem v P , tebi pa srečno v in da čim prej z emo skupaj prideta domov - res je pravi sonček. Jaz se tudi ponoči zbudim na hrbtu, čeprav zaspim na boku in že ene dva dni me ponoči trebuh boli - kaj mislite da je to?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 11:36:19
|
|
|
|
jelka123
|
j pa se tudi jaz lahko pohvalim_imam oprane in zlikane cotke ,samo zdi se mi da imam premalo št 56 in 62 kaj bi bil vzrok da te boli trebuh,mogoče spiš v takšnem položaju spoh hrbet pravijo da ni ok
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 11:38:48
|
|
|
|
jelka123
|
ali še jemljete kakšne prehrambene dodatke-folna,elevit,magnezij,omega 3 maščobe j
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 11:40:06
|
|
|
|
luna8
|
Halo punce, jst moram kupit še varuško, dejte mi svetovat katere varuške imate in kako se obnesejo? Uzivajte v lepem, sončnem vremenu!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 11:41:08
|
|
|
|
luna8
|
Jst še skoz jemljem centrum materna. A za v P ne rabiš nobenih kremc za novorojenčka?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 12:36:08
|
|
|
|
bobika1
|
Pozdravček se pozna da je nedelja... Jaz že od 4 meseca ne jem nobenih prehrambenih dodatkov. Kar se varušk tiče- se ne spoznam kaj dosti v to morem še mal raziskat. Za cotke jaz druga ko 65 in 62 za enkrat nimam bomo potem sproti kupovali. Danes me nekam zgaga peče pe že včeri zvečer me je.Upam da se bo umirilo... No sem se zadnič pohvala da mam navale ko enkrat mi teče iz prsi pol mam pa par dni mir pol pa spet in zej mi že dva dni spet včeri smo bli glih pri večerji, pa še obisk smo mel in jz kr na enkrat ka me neki hladi tle okol in seveda...sem mela kr kroge nič grem mal pred tv
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 12:45:51
|
|
|
|
klavdiy4
|
BRAVO EMINA, ATI IN EMIR !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 14:59:43
|
|
|
|
tamy31
|
Živjo ! Nič kaj niste čveke! JA kaj bi pa čvekale ko pa je tko lep dan za kam it! Sicer daleč ne moremo ampak kam pa že! No njprej čestitke Emini in celi njeni družinici lepo se crkljajte , čimprej doma seveda! JA jaz še vedno jem elevit , prej sem imela neki drugega z dodatkom omega tri maščobnih kislin sedaj pa nadaljujem z elevitom! Jemal jih bom tudi ves čas dojenja tako kot prvič! Varuško imam jaz Tomy ne tso tri , jaz ima m tisto srednjo varianto , sem z nno ful zadovoljna , prej pa sva imela nekja cenejšega nek sanjavček al kaj je že blo pa ni blo nič z njim tko da so nama pol v pikapolonici zamenjal in sva vzela tomy! Drugače pa sem jaz danes tako utrujena da bi kr cel dan spala ne vem kaj mi je , pa ne paše mi jest pa neki me črvič! Bomo vidl kaj se bo razvilo! Lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 16:13:30
|
|
|
|
konina
|
Hojla. Jaz sem še doma. Me je ponoči nekaj ščipalo, sem ene 4 popadke predihala, pa se je potem nehalo. Danes me vse dol tišči, vendar je stanje umirjeno. Bomo videli kako se bo razpletlo. Jutri imam pa CTG, pa bojo tam povedali ali se res že kaj pripravlja. Ema je prava lepotica in kako lepo se razvija! Le tako naprej, da boste kmalu skupaj doma. Sedaj grem pa še malo na sonček. Lepo preživite še preostalo nedeljo. LP, Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 17:40:03
|
|
|
|
luna8
|
orka koliko časa pa boš potem ti v P z Emo? A toliko, da se navadita samostono rihtat? Po seznamu sem ugotovila, da jih je polovica pred mano že rodila , kr upam, da bomo tudi mi kmalu na vrsti, ker sedaj sem pa res že nestrpna , ko gledam te "novemberske" lepotičke in lepotce.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 18:45:03
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw! Sem ravnokar prišla iz sprehoda, zdaj pa čakam da pride iz službe in greva malo k njegovim,ker je zjutraj nečakinji obljubil ,da se bo igral z njo... Sem prej gledala slike od Eme in je tak cukrček.... EMA!!!!!!!!!!!!Bom poskusla ustvariti svoj album in pripeti nekaj slikic noter, če mi bo uspelo...
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 20:14:30
|
|
|
|
ally79
|
punce, hvala vam vsem za pomoč. Sem se odločila, da bom nesla v P body z dolgimi, žabice, 1 kompletek iz pliša in kombinizonček ali pa bundico. Upam, da bo dovolj. Kje ste kupovale dekce? Sem jih že malo gledala, pa debelejših sploh nimajo. Tudi jaz komaj že čakam, da grem rodit in da spoznam mojega . Me zanima še to,ali je imela katera otečeno sramno ustnico že pred porodom. In samo eno? Ali mislite, da je to normalno?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 20:21:12
|
|
|
|
orka
|
helow No pa je n apočil las ko bom lahko sama skrbela za našo babo.....saj je ras ža prava babnica .....jutri grem nazaj v p. tam pa bom dokler ne bo Ema brez težav pojedla vse obroke cele po flaški, seveda ko bo čas za na oddelek jo bopm takoj poskusila dojit , komaj čakam....jo pa že dva dni sama previjam takrat ko sem pri njej....joj sem že pozabila kako to zgleda a naj povem da se takoj spet navadiš, sem kar v , pa tud če smrdi Babe lepo se imejte in lepo jih še nosite do konca pa prosim sms-je kako rojevate ....Polynesia ti boš kmalu na vrsti, če nisi že slučajno ....evo št da mi lahko sporočite pliiiiiiiiissssssss......031207854 Lp
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 20:22:34
|
|
|
|
onur
|
Orka, bravo za Emo . Ally79, jaz sem eno dekico kupila v H&M, vendar ni pretirano debela. Sem pa nato kupila pliš blago (150X150) tako, da je malo večje in ga bom imela za dekico, da lahko bebico tudi zaviješ noter. Tudi jaz čakam na svojega . Sploh si ne morem predstavljati kako velik je, ko je čisto zvit v maminem terbuščku. Drugač pa čakam na pregled v četrtek.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 22:10:52
|
|
|
|
caligula
|
konina, prosim počakaj do konc tedna da bomo skupaj v isti sobi. mene tud že ful dol tišči pa kr izcedek je še vedno prisoten rjavkast, ampak kakšnih pretiranih popadkov ni, vsake tolk me kaj ščipne pa mi ne da dihat ampak ker ne vem kako zgledajo popadki sprejmem to kot brce pod rebra čeprav se samo tolažim s tem. me je pa prej čisto nežno praskal po rebrih, pravi moja mama da si nohtke brusi še dobro da sem rokavičke spakirala, da ne bo revež vsa spraskan po porodu.gbo jih kar nosil, pa boksar gor ali dol. joj, ga pa res komaj čakam, sam me že pošteno živcira to tiščanje navzdol pa ko ne morem biti 10min pokonci, me začne v križu prav pošteno trgat. torej , konina, še en teden počak. Emica je pa lepo zrasla, prava babnca bo kmalu.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 19.10.2008 22:50:13
|
|
|
|
jada
|
Hej Ally79 običajno imaš sramno ustnico otečeno, proti koncu zaradi pritiska dojenčka, oz. ker ti vse pritiska navzdol, večji pretok krvi in podobno. Jaz sem jo imela pri prvi nosečnosti in mi je g. rekel da je to ok in da bo minilo potem po porodu. No tudi jaz sem že včeraj lepo dihala med popadki, ampak se je vse ustavilo. Mi je pa zanimivo da imam največ problemov proti večeru in ponoči, medtem ko sem čez dan (kljub počivanju....) čisto ok. Bom počakala do srede ko imam pregled in ctg, pa bom videla kaj mi bodo rekli. Spomnim se da pri prvi nosečnosti nisem imela popadkov v pravem pomen, tudi že ko sem rodila in me ni tako bolelo mi je babca v porodnišnici rekla naj bom pri drugem dojenčki toliko bolj pazljiva, da me ne prehiti kje nepričakovano. No lepo se imejte, grem še malo knjigo brat Nočka
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 7:53:04
|
|
|
|
caligula
|
jutro no potem najbrž tud mene to daje, ker imam tud probleme pop in zvečer, včeraj me je med obešanjem perila na stojalo tako "utrudilo", da sem se morala v 10ih minutah 3x spočit navmes... nisem pa nič predihavala pač sem globoko vzdihnila pa se čudila joj ko po moje še boljš da ne vem kako gredo popadki, potem ti je vsaka stvar zanimiva. pa nič te ne prestraši. moji so že vsi na trnih pa dežurstva delajo, kdo bo ob kateri uri vozil jaz pa skačem okol s psi pa po kavicah a je možno da so bili popadki? pa zarad tega mi ni treba panike delat a ne? jaz imam kakšne pol ure do nm, ne bi pa rad kje na sred poti rodila
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 7:55:32
|
|
|
|
caligula
|
konina ti pa sporoči čimprej kako in kaj je šlo na ctgju. a andromeda se je kaj javila kateri? bi jo morala mal poklicat če sta z dariom že doma mogoče, sam po moje bo takoj na rr prihitela prilimat kakšno slikco. kakšna slikca od ostalih princev, princesk, nova? mi jih je tko lepo gledat
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 7:57:14
|
|
|
|
caligula
|
tamy31 ti bi pa lahk kakšno cifro zalimala svojo pa se vsaj v p. vidmo. če ti prej rodiš te pridem med pregledi mal počekirat. ali pa obratno.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 8:29:39
|
|
|
|
caligula
|
pa kje ste pupe??? joj men se ne da več čakat, šla bi rodit.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 9:16:33
|
|
|
|
carly
|
Jutr punce, Emina čestitke . Joj jest sem tudi že kar nestrpna ratala, se vidi da se približujem roku. Mene tudi že zanima kako zgledajo tile pravi popadki, me zadnje dni skos nekaj boli v spodnjem delu trebuha, pa je pomoje samo prebava kriva.Sem prejle na koledarčku brala da ta prave popadke čutiš od zgoraj navzdol pa vsaj 50 sekund mora trajati, tko da pri meni tega sigurno še ni, k me zaboli spodaj. Sicer imam pa jaz jutri zjutraj tudi pregled pa ctg, pa bomo vidl kaj bo kej moja gin. rekla.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 9:55:44
|
|
|
|
Oaza
|
Dobro jutro, dober dan! Je kakšen novi novembrski otročiček? Mene že 2 dni taaaakkkooooo kolki bolijo, da joj! Ne vem kako bi spala. dodatki- jaz sem v začetku jemala tifol, potem elevit, trenutno pa nič. Mislim, da bom med dojenjem spet šla na Elevit.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 10:02:18
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla Pa je še en vikend za nami....... Emina- za .....lepo se cartajte... Orka-Ema je pa res prava borka..... Ko tako gledam slikice, me že tako mika, da bi spoznala našega , po drugi strani pa bi rada, da zdrži do novembra, ker imam še toliko stvari ta mesec.....Smo pa danes točno 37t.....joj kako čas beži. Jutri mam pregled, pa bomo videli, kako smo napredovali. Komaj čakam . Grem nekaj pojest, pol me pa čaka še nekaj likanja, pa previjalno sma včeraj zvečer sestavila in jo moram očistit, da lahko cotke pospravim.....kako prijetno opravilo. Se mi nič drugega ne da, ko pa samo cotke prelagam in zlagam ....se mi moj že kar smeji. Sicer pa je tako isti. Sva v soboto hodla po voziček in prišla domov ob polnoči....pa jaz na wc on pa v škatlo in je mogo vozek prvi videt in sestavit ....Pa včeraj je z takim navdušenjem previjalno sestavljal. Pa komaj čaka, da posteljica pride....res je pravi cuker....
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 20.10.2008 10:12:20
|
|
|
|
tamy31
|
Dobro jutro , vidim da smo kar še vse 2v1, oz 3v1, in da pridno čuvamo svoje otročičke na varnem ! Ampak jst bi tut že kr šla rodit , zvečir ko sem šla spat sem si kr zaželela da bi blo kej do jutr pa nič in nič ! Mam skos bolečine v spodnjem delu trebuha ampak to je pa tut vse ! Pomoje je to sam od tega ker mali pritiska navzdol! Včeri je bil tko živahen da že dolgo ne, in to skoz cel dan! JA pa kolki me tut bolijo pa še kaj bi se našlo ! Sam kaj čmo tko pač je mormo kr počakat da se naši otročki odločjo kdaj bodo pokukali iz svojih toplih zavetišč! Caligula bom ti poslala ZS! Lep dan še naprej grem mal likat pol pa še kaj pridem pogledat če kaj bolj čvekate!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?