|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi znaki nosečnosti
14.11.2008 16:13:27   
palčica24
no se v ponedeljek potem naroči,. da izvem kaj več, da mi potrdijo to :) hvala...čestitke tudi tebi :) kateri mesec potem sedaj nestrpno čakate ?user posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.11.2008 16:44:51   
Softis1
Pozdravljene ponovno,

tudi danes pri meni nič novega. Test sem ponovil danes popoldan in glej spet čisti - (42 dan ciklusa). Ful sem razočarana, ker sploh ne vem kaj se dogaja. Imam še vedno bolečine v križu, trebuhu, bradavičkah itd. Malo me skrbi, ker ni ne + ne user posted image .

Ali je imela katera podobne izkušnje, pa je bila na koncu user posted image ?

Hvala za odgovore

(odgovor članu palčica24)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.11.2008 17:05:39   
bubika86
softis1 mislim, da si noseča. a ti je kej slabo? kdaj si imela pa  user posted image  nazadnje kateri dan?
pa testi učasih ne pokažejo takoj. mogoče bi blo dobro da stopiš do ginekologa, da ti on potrdi.user posted image

no jaz imam pa take čudne znake ok na bolečine sm se že navadla ampak slabo mi je to me želodec boli pa mal pojem ampak je spet isto. ker ponavadi ko me je želodec bolu sm kej pojedla pa je blo bolj zdej pa že 3 dni skoz buba....user posted image
je pa 17 dni od konca mensturacije. ne vem no se mi zdi prezgodi da bi bila že user posted image .

(odgovor članu Softis1)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.11.2008 17:16:17   
Softis1
Ojla bubika86,

nazadnje sem imela user posted image  04.10., ki je trajala nekje 5 dni. Slabost občutim občasno, ko imam kar na enkrat vse v grlu. Imam pa probleme z želodcem kot ti. Nikoli jih nisem imela prej.

Skratka danes sem čisto na tleh. Ker ne veš kaj se dogaja.

Držim pesti tudi za tebe in vse ostale da bi bile srečne user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.11.2008 17:25:20   
bubika86
a maš vedno tok dolge cikluse? glede na to da si jo imela 4.10. jst bi ti kar čestitalauser posted image user posted image user posted image  ampak res pojdi k zdravniku, pa magar na urgenco  pa povej katere bolečine imaš vse pa boš vidla, mogoče pa bo krvni test pokazal +++++++++++++. dobra si da zdržiš.
kar korajžno pa res srčno upam da si srečka user posted image .SREČNPO!!!

(odgovor članu Softis1)
Neposredna povezava do sporočila: 130
14.11.2008 17:31:54   
Softis1
Cikluse preden sva začela delati nauser posted image  sem imela nekje na 30-32 dni. Potem pa so se pričeli podaljševati, Najdaljši je bil 38 dni.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 131
14.11.2008 17:34:37   
bubika86
aha. no jst bi na tvojmu mestu šla k zdravniku. teb so se podaljšal, men so se pa skrajšaluser posted image

(odgovor članu Softis1)
Neposredna povezava do sporočila: 132
14.11.2008 17:58:53   
Softis1
Saj če se stvar ne razjasni sedaj v teh dneh bom res morala k gin.

Skratka predvsem me je strah. Po izračunih se mi sicer dozdeva da sem imela O ful pozno v ciklusu. Doživela sva tudi velik šok in stres v tem času, tako da to je po mojem vse povezano med sabo. Pa vendar še vedno po tihem upam na user posted image  in da sem test delala še vedno prehitro, čeprav je tako dolg ciklus. Bomo videli.

Res sem vesela tvojih pozitivnih besed bubika86.  

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 133
14.11.2008 19:40:27   
delfincica
Halo rožice,  user posted image user posted image user posted image ,

ja, spet jaz, tko pozno... user posted image user posted image

Moram se vam malo spovedat..., dan je bil kar oring naporen, tako me je strah tega špikanja,a sem bla pridna in sem vmes tudi počivala user posted image user posted image user posted image , ijap, celo zaspala sem za 3 ure user posted image user posted image user posted image , sploh ne vem kdaj me je utegnilo zmanjkat user posted image user posted image user posted image .

Tak da , larilu, sem bla pridna, user posted image user posted image
dvigovala nisem kaj preveč, niti se naprezala, k me je preveč strah za malo pikico.

Sem tud bla velik na wc-ju, da sem preverila, če bi kaj krvavela, a k sreči user posted image ni nič v smeri krvi.

Ijoj, dovoli si solzic klk jih imaš v sebi, pa če bodo tekle v potokih. Meni solze zmeraj pomagajo, da grem potem lažje naprej. Pa sicer nisem lih jokica, a ko me kaj oring potre user posted image user posted image user posted image .
Sj bo, verjemi v to, ko sploh ne boš pričakovala, vaju bo obiskal vajin user posted image user posted image .

Tak kot je naju..., sva načrtovala, a prav ta zadnji mesec sva se nekak "pozabila" obremenjavati, če nama bo uspelo ali ne ...., potem pa user posted image user posted image .

Hvala ti za skrb. user posted image

Bubika86,jaz bi skoraj rekla, da si ti tud user posted image ! user posted image
Mene je tud non stop trebuh bolel,pa vrtelo se mi je, špikal tak, da sem mislila,da se bo trikratno user posted image user posted image user posted image ulila, potem pa ....user posted image
No, za spremembo od nekaterih, mene daje driska, in to že dobra 2 tedna, nekatere torej zaprte, druge bruhajo...., kakorkoli je povezano z wc-jem user posted image user posted image user posted image ...

Softis1, držim pesti, da tudi ti stopaš po tej poti user posted image , znakeci bi že lahk bli pravi...

ijoj, še pred 1 tednim nisem verjela, ko mi je moj trdil, da imam znake nosečnosti, sedaj pa tle ....user posted image user posted image user posted image

Punce, držim pesti za vse vas, da boste imele lepe, velike, okrogle..., skratka oh in sploh dolgo pričakovane trebuščke user posted image user posted image user posted image .

Sem prava klepetulja, vem ja, me kar zanese in se razpišem.user posted image

Palčica24 , čestitam user posted image user posted image user posted image ! Kdaj si ti izvedela, da je na poti vaš user posted image ?

Martinki, kar pogumno!

Tak, zdaj pa grem dalje čarat prinčipeske za mojega princa, ki jih obožuje...., a danes jih delam prvič user posted image user posted image user posted image , upam, da bodo za pojest....user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti in v nebo pošiljam prošnjo za vsako izmed nas..., verjamem, da bomo občutile odgovor, le verjeti je treba....user posted image

Upanje umre zadnje...

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 134
15.11.2008 9:13:50   
Softis1
Delfinčica hvala za vzpodbudo ter res srečn user posted image  ti želim.

No pri meni še vedno nič razjasnenega. Vsi znaki ostajajo, pojavila se je danes zjutraj taka čudna slabost. Ampak je potem minila.

Ali je možno, da imam vse te znake, niti user posted image  niti user posted image pa še od nikjer? Ali ima katera tudi take izkušnje?

Lep dan želim vsem.

(odgovor članu delfincica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
15.11.2008 10:58:12   
SMELIKA
Živijo!

Mene dans že od zjutraj skoz neki špika tam spodaj.Niso jajčniki ampak nižje. Takrat, ko mam user posted image  najbolj močno, takrat me tut tak boli. Da se včasih komaj polulam. Čudn mi je, ker morm user posted image  dobit šele drug tedn 19.11. da bi me že zdej špikal.K me nikol ne pred user posted image .Bi lahk bil to tut kak znak nosečnosti?user posted image  Upam da user posted image ne bo in da nardim 20.11. test in mi pokaže user posted image .Ciklus mam pa reden na 28 dni. Se je kateri kdaj isto dogajalo?

(odgovor članu Softis1)
Neposredna povezava do sporočila: 136
15.11.2008 16:32:35   
SMELIKA
A ste šle vse po kosilu malce zadrematuser posted image  al pa user posted image  ?user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 137
15.11.2008 17:18:32   
Martinki
user posted image maš prov, jz sm šla zadremat, dragi pa na šiht. Itak pa so hormoni za user posted image šli po gobe, me preveč tišči tm dol na momente pa si tud ne upam tvegat.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 138
15.11.2008 18:02:53   
nogavicka80
Cer!

Že nekaj časa spremljam ta forum, a zdaj, ko je radovednost prevelika, sem se včlanila.
Predvsem me zanima, ali je tudi med vami katera, ki je takoj "vedela", da je user posted image  in predvsem KAKO je to čutila user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.11.2008 9:45:14   
Softis1
Pozdravljene,

ponovno se vam javljam, pri meni še vse po starem. V soboto sem delala test in ponovno -. Včeraj sem dobila še migreno sledilo je bruhanje. Danes me tišči v glavi, prisotna je slabost.

Poklicala sem ginekologinjo, ki pravi naj še malo počakam, ker je možno da če je prišlo do zanositve je bilo lahko to bolj proti koncu ciklusa, zato tudi test lahko še ne pokaže user posted image . Tako da čakanje se nadaljuje, upam da se bo vsaj obrestovalo.

Lepo se imejte in veliko user posted image  Vam želim.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 140
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?