delfincica
|
Halo rožice, , ja, spet jaz, tko pozno... Moram se vam malo spovedat..., dan je bil kar oring naporen, tako me je strah tega špikanja,a sem bla pridna in sem vmes tudi počivala , ijap, celo zaspala sem za 3 ure , sploh ne vem kdaj me je utegnilo zmanjkat . Tak da , larilu, sem bla pridna, dvigovala nisem kaj preveč, niti se naprezala, k me je preveč strah za malo pikico. Sem tud bla velik na wc-ju, da sem preverila, če bi kaj krvavela, a k sreči ni nič v smeri krvi. Ijoj, dovoli si solzic klk jih imaš v sebi, pa če bodo tekle v potokih. Meni solze zmeraj pomagajo, da grem potem lažje naprej. Pa sicer nisem lih jokica, a ko me kaj oring potre . Sj bo, verjemi v to, ko sploh ne boš pričakovala, vaju bo obiskal vajin . Tak kot je naju..., sva načrtovala, a prav ta zadnji mesec sva se nekak "pozabila" obremenjavati, če nama bo uspelo ali ne ...., potem pa . Hvala ti za skrb. Bubika86,jaz bi skoraj rekla, da si ti tud ! Mene je tud non stop trebuh bolel,pa vrtelo se mi je, špikal tak, da sem mislila,da se bo trikratno ulila, potem pa .... No, za spremembo od nekaterih, mene daje driska, in to že dobra 2 tedna, nekatere torej zaprte, druge bruhajo...., kakorkoli je povezano z wc-jem ... Softis1, držim pesti, da tudi ti stopaš po tej poti , znakeci bi že lahk bli pravi... ijoj, še pred 1 tednim nisem verjela, ko mi je moj trdil, da imam znake nosečnosti, sedaj pa tle .... Punce, držim pesti za vse vas, da boste imele lepe, velike, okrogle..., skratka oh in sploh dolgo pričakovane trebuščke . Sem prava klepetulja, vem ja, me kar zanese in se razpišem. Palčica24 , čestitam ! Kdaj si ti izvedela, da je na poti vaš ? Martinki, kar pogumno! Tak, zdaj pa grem dalje čarat prinčipeske za mojega princa, ki jih obožuje...., a danes jih delam prvič , upam, da bodo za pojest.... Držim pesti in v nebo pošiljam prošnjo za vsako izmed nas..., verjamem, da bomo občutile odgovor, le verjeti je treba....