|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi znaki nosečnosti
11.11.2008 22:06:39   
Nezy85
Hey hey punce!
Tudi jaz upam da se mi ta mesec ne prikazeuser posted image
Mogla bi jo dobit nekje 24.11. sam mocno upam da je ne bo
Neki malo me špika v jajčnikih....upamda niso kaki znakiuser posted image
Samo za to je se pa prehitrouser posted image
Ja res upam in si želim da bi mi na testu pokazalo user posted image
in da ne bo taksne smole kot sem jo imela v zacetku leta!!user posted image
Punce drzimo pesti za vse nas in da bomo vesele user posted image user posted image user posted image
By by

(odgovor članu delfincica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
12.11.2008 7:38:35   
SKORPY
imam malo zbrana imena če bo punčka bo evelyn za fantka pa potrebujem malo pomoči!
Ne najdem prtavega imena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
12.11.2008 7:45:44   
tihoupanje
Larilu.....hmmmmmmmmmm....ti po mojih izkušnjah imaš vse znake user posted image .....

Držim pesti....user posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 103
12.11.2008 8:46:30   
Anonimen
Tihoupanje ja tud to vem sam k mam res tak občutek da nisem itak bom pa drug teden vidla če bo teta s krvavca prišlauser posted image Glede slabosti mi je pa res vsake tok cajta ful tko da grem takoj tiste slane ribice jest k prvi nosečnosti sm bruhala k vidrauser posted image zdej se lahk smejem k je že mimo user posted image
SKORPY ful lepo ime Evelyn,drgač mava pa midva že izbrano,če bi bila punčka bo Klara in tuki sploh ni debate,če bi bil pa fantek pa Jaka ali pa Leon,za fantka bi mogla še mal preštudiratuser posted image

(odgovor članu tihoupanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
12.11.2008 10:01:56   
SMELIKA
Men je full lepo ima za fantka Timotej. Če bom 20.11. zagledala user posted image  bom u luft skakala. Če bo fantek bo Timotej, če bo pa punčka bo pa Kaja al pa Teja.user posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 105
12.11.2008 10:04:08   
SMELIKA
Živijo! Zanima me, če maš mogoče že kakšne znake da si zanosila? Glede na to da imava en dan razlike za delat testuser posted image

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 106
12.11.2008 10:07:16   
SKORPY
meni je všeč ime moško aleksander tudi ti si izbrala zelo lepa imena.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 107
12.11.2008 19:15:21   
Anonimen
No prej sm opazila tko tak bolj rozkast-rdeč izcedek ampak res tko ene 3-4 kapljice pol naprej pa nič,bomo vidluser posted image

(odgovor članu SKORPY)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
12.11.2008 19:31:48   
SKORPY
upam da bo vse ok s tabo. kako dolgo pa si že noseča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
12.11.2008 21:05:21   
Anonimen
SKORPY jaz še nisem delala testa k pač mam v glav da ne morm bit noseča,v petek al pa v soboto bom nardila test drgač sm mela pa že v prvi nosečnosti probleme in sm mogla skor celo nosečnost preležat k je bilo rizično pa še je bil mali nedonošen.
Kako si pa ti kej?kako je tvoj sprejel novico?skaku do stropa?user posted image

(odgovor članu SKORPY)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
12.11.2008 22:29:32   
bubika86
Lep pozdrav!
imam nekaj znakov ne vem pa ali bi lahko bili znaki nosečnosti ali pa me bo spet obiskala user posted image .
27.10. in 28.10. sem imela user posted image  in to malo jo je bilo , prejšnje mansturacije so bile bolj močne.
prsne bradavice me bolijo, v jajčnikih me na vsake toliko časa špika... lahko pa da so znaki prihajajoče user posted image .
upam, da ne, niti ne vem kdaj jo lahko pričakujem ker imama zelo pomešane cikle.
4 mesece delam na user posted image , saj vem da še ni to tako dolgo, vendar mi je enkrat že ratalo in to v prve.
je imela tudi kakšna podobne znake 15 dni po mensturaciji pa da je bila potem noseča.
že v naprej se vam lepo zahvaljujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
13.11.2008 14:40:00   
Anonimen
No dans me je mali zbudu in grem na wc k me je kr neki trebuh začel bolet in evo kri ne velik vendar je bilo in potem je blo vse neki čudn tko v glavnem nč podobno moji M.,pa še to je čuden k je zdej kar pri men ni možno k je zmeri  zamujala in ne pa prej pršla tko tko da tud če je bil plusek je že odplaval. da trebuh pa tok bolel da sm mislna da bom skup padla,vrtel,slabo vse kar čšuser posted image Vse me boli tko da grem zdele kr  ležat za pol urce pol pa po tamalga v vrtec.

(odgovor članu bubika86)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
13.11.2008 17:55:41   
delfincica

Pozdravljene user posted image user posted image user posted image !

Larilu!!!! sem nardila včeraj še CB in je pokazal prav LEP +++++ .....!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, koooooooooončno...., še kar ne morem verjeti....

Upam, da bo s teboj vse ok.

Mene oring špika in vmes kar pošteno zaboli, tako da me je kar strah, da ne bi bilo kaj narobe... Larilu, kaj je bilo narobe v prvi nosečnosti, da si morala celo preležati?

Si tudi imela takšne bolečine?

Bubika86, držim pesti, da bo user posted image ali pa VELIK + !
user posted image

Jaz bom tako rekla, mene je moj dragi kar hitro pogruntal...., pa tudi sama sem se sebi zdela nekam čudna..., vrtelo se mi je, ob večerih pa mi je bilo obvezno slabo... Seveda nisem upala pomisliti, da je tako prijeten vzrok za vso to zmedo user posted image user posted image ..., ker je zadnji CB pokazal grdi - , moj dragi pa je imel takšne žalostne učke.... user posted image

No, 12.12 grem na prvi pregled in upam, da bo vse ok, le te bolečine me skrbijo user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki že imate vsaj enega ali več user posted image user posted image user posted image , je to res normalno, da tako močno špika? Sicer nisem občutljiva na bolečino in dosti prenesem (tudi med menstruacijo preživim brez analgetika), a tokrat me skrbi za najino majceno pikico..., jaz bom že stisnila zobke, sam da ne bi bilo kaj narobe...

Mi je G po telefonu rekla, da pač naj počivam in se ne naprezam, kaj pa lahk nardim, če začnem krvaveti? Nimam napotnice...., nič ?!?!

user posted image user posted image

Sj, vem, prva user posted image in milijon vprašanj, k ne veš kako in kaj, pol pa še strah da ne bi bilo kaj narobe naredi svoj kaos...

Hvala punce za odgovore.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
13.11.2008 18:05:09   
bubika86
živjo delfinčica, hvala res hvala da držiš pesti zame .
jaz mislim da je to normalno da te šika v jajčnikih, moja prijateljica je zdaj noseča in jo je isto bolelo v trebuhu prvi mesec alpa dva.
mislim da je vse ok. čestitam user posted image  ,  lepo in mirno user posted image  ti želim.
Upam da se ti kmalu pridružim in da bo ta mesec pokazalouser posted image .
koliko časa pa si delala na user posted image ?

Lep pozdrav, bubika86

Neposredna povezava do sporočila: 114
13.11.2008 19:06:06   
delfincica

Hvala bubika86,

sj veš kako je, sj si vsaka od nas želi sam najboljše. No, G mi je itak rekla, da bo pri meni kar zapleteno,  da bo potrebno velik počitka.

To bom že dala čez, Z VELIKIM veseljem, čeprav sem bolj tiste sorte, ki nima  miru user posted image , a za najino pikico VSE!

Ja, nekaj smo že lani poskušali, potem vmes nič, sedaj pa dobre 3 mesece, zato je presenečenje toliko večje, da o veselju sploh ne govorim....

Hja, tukaj pa je tudi strah..., ijoj, sam da damo čim prej te kritične mesece čez ...

In vidva, kako dolgo že kličeta štorkljo na obisk? user posted image

Res držim pesti, vsem tukaj!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje...

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 115
13.11.2008 19:21:32   
bubika86
kar lepo počivaj res in ne razmišljaj o ničemer slabem ampak samo pozitivno, kako lepo bo ko boš čez nekaj mesecev v naročju držala svoj-jo-ga user posted image .
midva pa 4 mesece pridno user posted image  pa še ni nič, seveda upam da ta mesec bo magični user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
13.11.2008 19:37:44   
Softis1
Pozdravljene,

spet sem v času ko čakam kaj se dogaja v mojem telesu. Ciklus sem imela dokler nisva pričela delati nauser posted image , na 35-38 dni. Sedaj po treh mesecih neuspeha je danes 41 dan ciklusa in user posted image  še nikjer (upam da je tudi ne bo). Vse prejšnje mesece sem imela vse znake nosečnosti, seveda vse samo v glavi. Tokrat pa lahko rečem, da imam malo drugačne in sicer špikanje v jajčnikih, boleč križ, ščemenje v bradavičkah, čuden okus v ustih itd. Včeraj sem naredila test FS in je pokazal -.
Vem da ste že veliko napisale na to temo, pa vendar kaj naj si mislim? Ali sem test naredila prekmalu? Res je da sem ga naredila popoldan in tudi veliko pila prej.
Potrebujem samo kakšno prijazno besedo in vzpodbudo.

Hvala

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 117
13.11.2008 19:43:22   
bubika86
pozdravljena softis1.

vrjamem da imaš vse mogočne znake za user posted image  , ker jih imam tudi sama. in prav tako kot tebi se je tudi meni ciklus pomešal od kar delava user posted image . vedno dobim prej user posted image , samo enkrat mi je 5 dni zamujala, sej kr neki je vse skupi.
jaz ti želim da si srečna user posted image  pa daj še jutri naredi test pravjo da je clear blue še najbolj točen.user posted image

(odgovor članu Softis1)
Neposredna povezava do sporočila: 118
13.11.2008 20:02:42   
Softis1
bubika86 hvala za prijazne besede. Test bom vsekakor ponovila, če ne bo prej prišlauser posted image .

Malo me skrbi, zaradi teh bolečin v trebuhu. Saj niso prisotne skoz ampak občasno, potem pa izginejo. Čudno je vse skupaj. Res si želim da bi bilauser posted image , pa vendar se bojim ponovnega razočaranja.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 119
13.11.2008 20:19:41   
Anonimen
delfinčica čestitamuser posted image user posted image
ma jaz si nisem mislna da me bo tko močno potrlo k pač res nisem mislna da semuser posted image no ja spet sem izkusila trda tla pač dans me mal srček boli pa par solzic je preteklo ampak ok bom dala to čez pa bo.
Drgač pa ti bodi pozorna pač na kak roza izcedek pa če ga bo kr velik recimo za tist dnevni vložek potem samo pejt do G. če pa ni tvoja dežurna pa na urgenco pa rečeš da krvaviš in da te boli in te morjo vzet.Pa če ti je rekla da počivi potem NE DVIGUJ težkih stvari,ok 1 kg ma ne naj ti bo do 2 kg ti pustim da dvigneš več kot to pa neuser posted image hec ne res ne smeš preveč težkih stvari dvigovat res da je pri vsaki drugače sam koliko je tvoja mera ne morm rečt.Drgač pa začni folno kislino jemat pa sadje jej da se vsaj malo ubranila virusom,pa kako čokolado pojej namest meneuser posted image pa tkouser posted image .Aja pr prvi nosečnosti sem vodno cisto,pregrada ki je še zmer pa krvavela sem takrat pa tko naprej.
ok mal sm se zdej odklopila tko da vsaj 2 minuti sm bla mal bolj,tko da še enkrat čestitke!!!user posted image

(odgovor članu Softis1)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
14.11.2008 13:55:07   
Martinki
Živjo punce, jz bi rabila vašo pomoč. Pred dnevim sem naštevala vse svoje možne znake (ringanje, utrujenost, nočna budnost, skeleče bradavice,...) sedaj pa se je riganje skoraj končalo in sexs mi sploh ne diši več. Sem pa včeraj opazila, da enih hlač niti pod razno ne morm zapet (zgleda sm ful napihnjena) in ko se stegnem, da bi vzela nekaj iz omare me ful zaseka na desni strani jajčnika. Danes zjutraj sm si oblačila pulover in mu je tud zasekal na desni strani. Kolikor vem v zgodnji nosečnosti odsvetujejo dvigovanje in stegovanje.

Ne me kregat, testa še nism nardila, ker je dons 31 dan, rekord mam pa 56 dni. Vse me nekaj ščemi po rodilih, ampak na drugačen način kot pred menstro. Mislite, da bi bilo pametno, da vseeno naredim test tako zgodaj? Po eni stani me je strah - po drugi strani pa si misli, da če bosta user posted image saj vem pri čem sem in moram počivat. Zgleda, da sm si že sama odgovorila user posted image

Kakšne so vaše izkušnje v tem primeru?

Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
14.11.2008 14:09:27   
palčica24
pozdravljene...meni zamuja user posted image  3 dni. cb in bc 3x pozitivno vse :) sem full vsela ampak še vedno ne 100 %. edini znak, ki ga opazim pa je ta, da me malo peče zgaga in da imam grozno prebavo zaprtost in napiphnjenost :) je to to ? so tudi to znaki začetka nosečnosti ? hvala vam vsem :)

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.11.2008 14:41:06   
SKORPY
seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palčica24)
Neposredna povezava do sporočila: 123
14.11.2008 15:52:34   
palčica24
hvala za odgovor, sem pozabila dodati da me tut vetrovi dajejo ? je tut to normalno poleg zaprtosti in napihnjenosti ? sem popoldne še enkrat naredila test in lej ga zlomka spet user posted image
juhuhu sem očitno res srečka user posted image , čeprav še ne verjamem čist. kdaj pa svetujete prvi obisk ginekologa ?

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 124
14.11.2008 16:07:30   
SKORPY
kar naročaj se jaz ga imam 26.11 in sem v 6 tednu.

(odgovor članu palčica24)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?