delfincica
|
Pozdravljene ! Larilu!!!! sem nardila včeraj še CB in je pokazal prav LEP +++++ .....!!! Ja, koooooooooončno...., še kar ne morem verjeti.... Upam, da bo s teboj vse ok. Mene oring špika in vmes kar pošteno zaboli, tako da me je kar strah, da ne bi bilo kaj narobe... Larilu, kaj je bilo narobe v prvi nosečnosti, da si morala celo preležati? Si tudi imela takšne bolečine? Bubika86, držim pesti, da bo ali pa VELIK + ! Jaz bom tako rekla, mene je moj dragi kar hitro pogruntal...., pa tudi sama sem se sebi zdela nekam čudna..., vrtelo se mi je, ob večerih pa mi je bilo obvezno slabo... Seveda nisem upala pomisliti, da je tako prijeten vzrok za vso to zmedo ..., ker je zadnji CB pokazal grdi - , moj dragi pa je imel takšne žalostne učke.... No, 12.12 grem na prvi pregled in upam, da bo vse ok, le te bolečine me skrbijo Tiste, ki že imate vsaj enega ali več , je to res normalno, da tako močno špika? Sicer nisem občutljiva na bolečino in dosti prenesem (tudi med menstruacijo preživim brez analgetika), a tokrat me skrbi za najino majceno pikico..., jaz bom že stisnila zobke, sam da ne bi bilo kaj narobe... Mi je G po telefonu rekla, da pač naj počivam in se ne naprezam, kaj pa lahk nardim, če začnem krvaveti? Nimam napotnice...., nič ?!?! Sj, vem, prva in milijon vprašanj, k ne veš kako in kaj, pol pa še strah da ne bi bilo kaj narobe naredi svoj kaos... Hvala punce za odgovore.