Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 30.10.2008 9:28:19
|
|
|
|
5ra83
|
Hvala. Sem že imela neke čudne znake, npr: bolečine v križu pa v jajčnikih, pa lulat sem hodla non stop, pa je blo to očitno samo psihično, oziroma priprave na menstruacijo. Se še niti ne sekiram toliko, saj je komaj 3 mesece odkar sem prenehala jest tablete, je pa res, da si vseeno malo razočaran. Malo me je strah, ker na nekaterih KT piše, da je možnost, da ne zanosiš po prenehanju jemanja KT od 6 mesecev do 2 let. Upam, da to ni ravno res.
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 30.10.2008 10:04:12
|
|
|
|
liam
|
Jst sem zanosla 11 mesecev po prenehanju jemanja kt.
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 30.10.2008 10:29:31
|
|
|
|
Barcula
|
Ja mam že pripravljenega, si ker neupam naredit še enega testa me prav skrbi kaj bo reko Čas bi že bil
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 30.10.2008 19:19:23
|
|
|
|
bagika
|
Živjo, tudi midva z parnerjem se trudiva že dobre 3 mesece, da bi nama uspelo narediti štručko, vendar še brez uspeha. Prejšnji mesec mi je M zaostajala en teden, pa smo mislili da že bo, vendar se je pokazalo negativno. Sedaj zopet M pričakujem 1.11. bomo videli, če se bova lahko že kaj veselila. Drugače pa pogumno naprej. Enkrat nam bo že uspelo, da bomo v takšnem stanju
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 1.11.2008 15:57:43
|
|
|
|
seny
|
Barcula, meni so vsi urinski testi pokazali negativno , tudi test , ki so mi ga delali v laboratoriju.Tako , da ,upanje še imaš. Srečno in upam , da si srečka
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 1.11.2008 15:59:55
|
|
|
|
seny
|
Pozabila sem napisat , da sem bila kljub negativnim testom . srečno
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 2.11.2008 15:44:00
|
|
|
|
Barcula
|
Tako danes zjutraj sem delala test spet je bil negativen.Nekih znakov najbolj nimam Dosti krat grem na wc pa na blato grem zelo teško kot bi bila napihnjena. Zdi se mi da so se mi prsa povečala pa ful teško se v postelji obrnem kot bi lena postala. Nevem več kak naprej danes je 10 dan ko zamuja morda pa sem kdo bi vedel če še jaz nevem Moj pravi Pa sej sma zrihtala stara nič bat Še ma ktera kak predlog razen ginekolog
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 2.11.2008 17:42:23
|
|
|
|
dreamhorse
|
Barcula, nihče drug ti verjetno ne more potrditi nosečnosti, razen ginekolog. Zato kar hitro k njemu. Pa držim pesti. Kateri test pa uporabljaš?
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 2.11.2008 22:50:28
|
|
|
|
Barcula
|
Ja to mi je jasno Uporabljam pa first sign
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 7:59:10
|
|
|
|
tihoupanje
|
Poskusi še BC test. Res je, da velikokrat pokaže drugo črtico tudi, ko nosečnost propada, pa vseeno. Nikoli ne veš..... Pa srečno s testi!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 11:41:56
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz ti pa svetujem, da uporabiš Clear blue. Ta je nekak najbolj zanesljiv, meni ga je priporočala g.
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 12:10:56
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hojla! a mi lahko kera, ki je že bila ali je noseča pove, kako so jo joškice bolele (če sploh)... Mene bolijo pri strani...leva bolj kot desna... Upam, da to kaj pomeni...da ne omenjam, da stalno hodim na wc....sicer mi še ne zamuja, je še 1 teden do nje...oz...da je ne bo:)
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 12:38:24
|
|
|
|
neodkrita
|
Ojla, mene bolijo že tri tedne skoraj opd zadnje M to je od 8.10.08, včeraj pa rjav izcedek, imam samo dnevni vložek in ko se obrišem je kri zelo svetla. Neke posebno močne krvavitve ni. Kaj pa to? bi lahko bila noseča?
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 12:50:07
|
|
|
|
giotti
|
Jaz vam želim, da ste vse nosečke srečke in pa čim več potrpežljivosti do dneva, ko boste delale test. Srečno, pupe
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 13:03:02
|
|
|
|
SMELIKA
|
Živijo! Tut mene neki zanima. S fantom sva imela spolni odnos en dan po menstruaciji.(29.10). Tri dni zaporedom me je bolela glava, dva dni nazaj in danes, pa me neki čudn špika v jajčnikih. Skor tak kot pri menstruaciji. A je možn, da sem zanosila in da se ti znaki že tak kmal po spolnem odnosu začnejo kazat? Želiva si otroka ampak nisva pa tist obsedena, da moram zanositi Uživajte!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 13:55:59
|
|
|
|
neodkrita
|
jaz bi bila zelo vesela če bi kljub tej krvavitvi majhni bila noseča, nisem več rosno mlada in to bi bilo enkratno, vseeno pa mislim da ne bo to to. Pustimo se presenetit!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 15:17:30
|
|
|
|
lily32
|
smelika, da bi zanosila takoj po menstruaciji je možnost minimalna, le če imaš tako kratke cikluse, da ti takoj po prenehanju menstruacije že nastopi ovulacija, sicer pa praktično nemogoče. Po oploditvi rabi oplojeno jačece še 6-10 dni preden se sploh vgvezdi v maternici in zato lahko zaznaš prve znake šele takrat. Vzrok za tvoje počutje mora biti drugje.
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 3.11.2008 16:52:28
|
|
|
|
Barcula
|
Ku ku Tako bomo rekli danes je 11 jutro katero je zelo lepo bilo saj se še moja vedno ni prikazala . Danes sem skočila v lekarno in kupila CB.Takoj ju3 zjutraj ga bom naredila tako da držite pesti in upajte z menoj da bo pokazal kar more namreč
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 4.11.2008 12:30:04
|
|
|
|
dreamhorse
|
Barcula, čakamo, da nam poveš, kaj je pokazal testek. Tejči, kar se pa tiče prsi. Bolijo na dotik in zelo so napete. Sicer pa meni se je to začelo dogajat komaj po tednu dni izostanka m...
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 4.11.2008 13:40:10
|
|
|
|
pilotina
|
Ojla Tejchy25, mene so tudi začele prsi oz. bradavičke boleti šele kak teden po izostanku ...malo za tem, ko sem zagledala ...no vsi nosečniški znaki so se začeli komaj po dobrem tednu izostanka
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 4.11.2008 16:43:47
|
|
|
|
smuki
|
Ojla punce! Še ena, ki se tudi ta mesec ubada z znaki, čeprav se trudim, da ne razmišljam veliko o nosečnosti sami. Pa po eni strani tud nisva bila hudo pridna ta mesec, ker sem jst dobila rahlo vnetje in me ponavadi vse boli ob "akciji". Ampak vseeno me že ene deset dni tako čudno bolijo prsa, da res ne vem kaj je to (se prepričujem da je psiha, pa živčnost v službi). Občutek je tak, kot da bi imela nek pritisk v njih, rahlo bolijo tudi na dotik, da bi imela kaj posebej občutljive brdavice niti ne. Ta občutek tiščanja mi je tko čuden, da me malo bega. Včasih me kr zbode... Da bi imela kakšne druge znake niti ne - utrujenost je itak skoz prisotna, mogoče to, da nimam ne vem kakšnega teka (ampak to spet pripisujem stresu v službi) in pa občasna zgaga. V glavnem, M bi naj dobila nekje konec tedna. Je katero (ki je sedaj noseča), tud tako stiskalo in tiščalo v prsih?
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 5.11.2008 18:10:34
|
|
|
|
SKORPY
|
Živjo punce jaz imam en velik problem prejšnji mesec mi je test preden sem dobila pokazal potem pa kmalu razočaranje. Ta mesec pa mi zamuja dva dni in nobenega + od nikoder sem naredla test in je bil negativen. Sedaj pa ne vem ali sem ali nisem imam pa tako čude želje bi jedla nebi, mi je slabo, pa še prvič se mi je full zluštalo sexa. Povejte kdaj naj naredim naslednji test, ali pa mi vsaj malo pomagajte?
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 5.11.2008 22:31:21
|
|
|
|
Barcula
|
Tudi cb je bil negativen bomo pa šli k ginekologu pa da vidimo kaj pravi ali je ali ni
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 6.11.2008 10:58:35
|
|
|
|
Martinčka
|
mibi 3. november je mimo ali si zaledala ? Upam da si, in da se od veselj zdaj nič ne oglasiš..
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 7.11.2008 9:44:39
|
|
|
|
mibi
|
Martinčka ja moj test je pozitiven , lepo da si se spomnila name. sem že naročena pri ginekologinji in zdej se ubadam z slabostjo na srečo ne bruham ampak na momente umiram od slabosti. lp
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?