|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi znaki nosečnosti
10.11.2008 14:11:26   
Anonimen
Chebellca in SKORPY čestitke za plusek
SKORPY pa vse najboljše ane
Si me zdej spomnila k sm tko pa jaz mojga presenetila k sm mu povedala glih na njegov roj. dan k kr ni mogu vrjet ampak sm mu povedala ko je domov iz službe prišel da se mi ne bi kje na cesti zaletel od take sreče.
Super punci zdej pa čimveč veselja pa pazita na zdravje k je tok virusov pa tega in še enkrat bravo

(odgovor članu SKORPY)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
10.11.2008 20:47:51   
Anonimen
mene pa dans že cel dan neki trebuh boliuser posted image pa vsake tok cajta mam pa napade lakote tko da noro
nč bejbe vsem čestitke zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
11.11.2008 10:08:51   
SMELIKA
Živjo punce!

Mene pa zanima, kdaj se začnejo ponavljat prvi znaki zanositve? Vem, da ni pri vseh enako in da nekaterim sploh ni slabo itd... Jst sem mela zadnjo user posted image  23.10. Po mojih izračunih je bla ovulacija od 3. 11. pa do 8.11. nekje. Seveda sva pridno user posted image user posted image . Sedaj pa upam na user posted image  okrog 20.11.

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
11.11.2008 10:15:20   
barbaraj
SMELIKA jaz sem na istem kot ti, zadnja user posted image  24.10., smo pridno user posted image , sedaj pa čakamo na 21.11. in upamo da ne bo user posted image .

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 79
11.11.2008 10:16:30   
Anonimen
SMELIKA jaz sm po prvem mesecu opazila pač mal spremembe pač večje prsi,potem sem že težko kakšne kavbojke zapenjala,po prvem mesecu je bilo pa slabost pa bruhanje do 6 meseca.

(odgovor članu SMELIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
11.11.2008 11:09:20   
SMELIKA
Ah, pol je še cajt, da me začne kej zvijatuser posted image  Sm se s sestro pogovarjala in je rekla, da njej ni blo nč. Še slabo ji ni blo.user posted image  Ima dva sina in pri obeh je uspelo v prvem poizkusuuser posted image
Upam, da mam vsaj mal njenih genov, kar se zanositve in nosečnosti tičeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
11.11.2008 12:06:25   
Martinki
Živjo punce,

tudi jaz sem imela že milijon in en znak pa ni bili nikoli nič. Pišem vam zato, da se vam malo izpovem user posted image . Imam ful neredno menstro, ampak od zadnje, ki je bila 15.10. pa do danes me bolijo bradavice. To še ni vse: pozno popoldne se mi začne spahovati, tudi rigam k en nilski konj (pa ne jem nič drugačnega kot vedno), zbujam se lačna, da bele miši vidm, popoldne kr naenkrat ratam utrujena, zvečer lahko bedim, da lahko spet po dolgem cajtu gledam Housa do konca user posted image , bradavice me pa že prov skelijo zadnje dni. Aja pa vsake tok cajta me tako zaseka pri levem jajčniku, da se morm kr mal upognit. Take znake imam prvič od kar delam dojenčka (že 2 leti). Testa si pa tud ne upam it delat, ker je bil zadnji ciklus dolg 46 dni user posted image

Zdej bo pa mal lažje user posted image
In odrigala bom naprej.....user posted image

user posted image  vsem prejemnicam user posted image in za vse nas, ki to še čakamo: may the road rise up with us!

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 82
11.11.2008 12:22:17   
SKORPY
SKORAJ ISTE SIMPTOME SEM IMELA TUDI JAZ OZ. JIH IMAM LE MENSTRO SEM IMELA BOLJ REDNO SEDAJ PA SEM ZAGLEDADLA user posted image . LE DA MENE BRADAVIČKE NIČ NE BOLIJO LE VSE SKUPAJ JE MAL VEČJE.

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 83
11.11.2008 12:30:29   
boob
OOOjj SKORPY čestitam. . ti nisem imela časa odgovorit na ZS

zdej se pa čim bol pazi, pa čim lepšo user posted image  ti želim

in seveda ostalim tudi čestitam

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 84
11.11.2008 12:46:07   
SKORPY
HVALA BOOB UPAM DA TUDI TI KMALU ZAGLEDAŠuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 85
11.11.2008 13:37:30   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY

HVALA BOOB UPAM DA TUDI TI KMALU ZAGLEDAŠuser posted image

Jst tudi. . upam da bo miklavž kej prnesu user posted image  . . sm bla celo leto pridna

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 86
11.11.2008 13:42:11   
Martinki
Skorpy, me veseli, da imava podobne znake in da  imaš user posted image na testerju user posted image . Se pravi, da je še nekaj upanja zame......me res zanima kdaj se bom opogumila in šla po test. Skoz kupim takega, ki me ne pokaže prov user posted image . Aja pa sexsa se mi nenormalno...moj misli, da so se mu nebesa odprla user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 87
11.11.2008 14:21:34   
Anonimen
Pridno ve delate na otročkih
jaz bom pa 17. M dobila vsaj mislim k nimam občutka da bi se kej prjel,so bli dnevi k mi je blo sem pa tja slabo sam to ni nič kej takega,pa včeri me je trebuh neki čudn bolel,pa vetrove
bomo vidl 17 kaj bo do takrat morm pa 2 razgovora čez dat tko bomo vidl je reku ta slep

(odgovor članu Martinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
11.11.2008 14:22:05   
SMELIKA
Sm pa mislila, da se sam men to dogaja. Jst bi vsak danuser posted image  Tak da moj kr žari od veseljauser posted image user posted image

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 89
11.11.2008 14:25:49   
Anonimen
Glede sexa je blo pa tud pr men tko v tistih dneh ja,mi je kr dogajal no mojmu pa še boljuser posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 11.11.2008 14:27:12 >

(odgovor članu SMELIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
11.11.2008 14:40:39   
SKORPY
tudi men se je luštal sexa ampak sedaj se je že mal umirilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
11.11.2008 14:59:01   
SMELIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Takle mamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
11.11.2008 15:04:15   
Bojana82
Punce ali je katera vedela, da je noseča po tem, da so se ji po prsih očitno videle žile, ki se prej niso.....meni je prav čez bradavičko začela ena prov izstopat, ki je do sedaj nisem nikoli opazila......

.......noja vem, da se smešno ali čudno sliši, ampak mogoče je pa le bilo to pri kateri  " kot  prvi znak nosečnosti "user posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 93
11.11.2008 15:18:15   
Anonimen
Bojana82 a pa so ti kej zrasle?k ponavad se takrat začnejo žile kazat no vsaj pri meni je bilo tako sam ne pa na začetku
Ma punce prov po "vid" se vam da ste srečke nosečke A je ktera že računala kdaj naj bi bil rok poroda?

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
11.11.2008 15:22:56   
Bojana82
Ma kaj pa vem larilu, če so kaj zrasle, niti ne opazim mogoče za spoznanje....bolijo me pa ful že dober teden, user posted image mi zamuja 4 dni ampak sem včeraj test delala pa se je pokazal en velik debel minususer posted image ??!!

Tko da sem zdej čisto zmedena in najbolj me jezi ker nevem pri čem sem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
11.11.2008 15:27:46   
ziva1
Da še jaz poročam o čudnih znakcih ki so se prvič pojavili od kar delamo user posted image . Prsi me bolijo, sicer niso čvrste in napete, sam bolijo, pa ponoči ne morem v redu spati, pa z spanjem drugače nimam problemov. Se mi pa naredi da se ponoči zbudim, ali pa že ful zgodaj zjutraj. Aja mam pa tudi prisotne znakce za M in sicer prvi naznanilci so mozolji, ki pa ji je tokrat še malo več. Drugače moram M dobiti jutri, včeraj sem delala test, pa je bil negativen. Mi je bilo v trenutku žal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
11.11.2008 19:36:16   
SKORPY
jaz naj bi imela rok 15.7.2009 če bo seveda vse potekalo tako kot bi moralo!

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 97
11.11.2008 20:31:05   
Anonimen
SKORPY en dan pred sinovim rojstnim dnevomuser posted image no našmu škratu se je prej mudilo na svet pokukat tko da je prej prišel 5 oziroma 6 tednov.Kaj pa ime?imaš že kakšna izbrana?joj kolk sm firbec

(odgovor članu SKORPY)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
11.11.2008 21:21:03   
delfincica

Pozdravljene vse nestrpnice....,

user posted image user posted image user posted image

sj ne vem kako naj začnem... user posted image

že dolgo vas berem,a sem ostala pasivna, ker si nisem želela delati praznega upanja....

No, včeraj bi morala dobiti user posted image , a nekak ni prišla ... user posted image user posted image user posted image

In seveda firbec ni dal miru, pa sem naredila babyi check, ki je pokazal user posted image ....

Še vedno ne dojemam, in ne vem ali se naj veselim ali naj še zmeraj s strahom čakam na user posted image user posted image user posted image ...

Po jajčnikih me kar oring špika že dober teden, prsa so večja, malo me tudi špika v njih , slabo mi je ob večerih, vrtoglavice in oring prebavne motnje..., no, moj dragi pa je rekel, da imam nek čuden zadah....  user posted image user posted image user posted image

Je to - to? Sem res user posted image ?

Vsem vam pošiljam topel objem
user posted image user posted image user posted image user posted image

in pridno !!!!
user posted image

ter vsem, ki čakate, naj bo čimprej user posted image !!!!!!

delfincica

Upanje umre zadnje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
11.11.2008 21:37:37   
Anonimen
Delfinčica ja da se bi res orng prepričala nared še Clear blue k nekatere pravijo da jim je tud narobe pokazal,sam k opisuješ te znake potem res mislim da si srečka nosečka in ti torej čestitam za user posted image user posted image Drugače mam pa podobne znake k ti razen špikanja v prsih pa jajčnikih (to bolj tko tko) vendar jaz sem prepričana da nism.
Drgač pa čestitke!!!Joj veste kaj je naslednje vprašanje,kaj vam bo božiček prinesel glede na to da ste tok pridne in da tazga darila ki ga nosite pod srčkom ne bo prekosaluser posted image

(odgovor članu delfincica)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?