Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 10.11.2008 14:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Chebellca in SKORPY čestitke za plusek SKORPY pa vse najboljše ane Si me zdej spomnila k sm tko pa jaz mojga presenetila k sm mu povedala glih na njegov roj. dan k kr ni mogu vrjet ampak sm mu povedala ko je domov iz službe prišel da se mi ne bi kje na cesti zaletel od take sreče. Super punci zdej pa čimveč veselja pa pazita na zdravje k je tok virusov pa tega in še enkrat bravo
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 10.11.2008 20:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa dans že cel dan neki trebuh boli pa vsake tok cajta mam pa napade lakote tko da noro nč bejbe vsem čestitke za
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 10:08:51
|
|
|
|
SMELIKA
|
Živjo punce! Mene pa zanima, kdaj se začnejo ponavljat prvi znaki zanositve? Vem, da ni pri vseh enako in da nekaterim sploh ni slabo itd... Jst sem mela zadnjo 23.10. Po mojih izračunih je bla ovulacija od 3. 11. pa do 8.11. nekje. Seveda sva pridno . Sedaj pa upam na okrog 20.11. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 10:15:20
|
|
|
|
barbaraj
|
SMELIKA jaz sem na istem kot ti, zadnja 24.10., smo pridno , sedaj pa čakamo na 21.11. in upamo da ne bo .
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 10:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
SMELIKA jaz sm po prvem mesecu opazila pač mal spremembe pač večje prsi,potem sem že težko kakšne kavbojke zapenjala,po prvem mesecu je bilo pa slabost pa bruhanje do 6 meseca.
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 11:09:20
|
|
|
|
SMELIKA
|
Ah, pol je še cajt, da me začne kej zvijat Sm se s sestro pogovarjala in je rekla, da njej ni blo nč. Še slabo ji ni blo. Ima dva sina in pri obeh je uspelo v prvem poizkusu Upam, da mam vsaj mal njenih genov, kar se zanositve in nosečnosti tiče
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 12:06:25
|
|
|
|
Martinki
|
Živjo punce, tudi jaz sem imela že milijon in en znak pa ni bili nikoli nič. Pišem vam zato, da se vam malo izpovem . Imam ful neredno menstro, ampak od zadnje, ki je bila 15.10. pa do danes me bolijo bradavice. To še ni vse: pozno popoldne se mi začne spahovati, tudi rigam k en nilski konj (pa ne jem nič drugačnega kot vedno), zbujam se lačna, da bele miši vidm, popoldne kr naenkrat ratam utrujena, zvečer lahko bedim, da lahko spet po dolgem cajtu gledam Housa do konca , bradavice me pa že prov skelijo zadnje dni. Aja pa vsake tok cajta me tako zaseka pri levem jajčniku, da se morm kr mal upognit. Take znake imam prvič od kar delam dojenčka (že 2 leti). Testa si pa tud ne upam it delat, ker je bil zadnji ciklus dolg 46 dni Zdej bo pa mal lažje In odrigala bom naprej..... vsem prejemnicam in za vse nas, ki to še čakamo: may the road rise up with us!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 12:22:17
|
|
|
|
SKORPY
|
SKORAJ ISTE SIMPTOME SEM IMELA TUDI JAZ OZ. JIH IMAM LE MENSTRO SEM IMELA BOLJ REDNO SEDAJ PA SEM ZAGLEDADLA . LE DA MENE BRADAVIČKE NIČ NE BOLIJO LE VSE SKUPAJ JE MAL VEČJE.
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 12:30:29
|
|
|
|
boob
|
OOOjj SKORPY čestitam. . ti nisem imela časa odgovorit na ZS zdej se pa čim bol pazi, pa čim lepšo ti želim in seveda ostalim tudi čestitam
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 12:46:07
|
|
|
|
SKORPY
|
HVALA BOOB UPAM DA TUDI TI KMALU ZAGLEDAŠ
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 13:37:30
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY HVALA BOOB UPAM DA TUDI TI KMALU ZAGLEDAŠ Jst tudi. . upam da bo miklavž kej prnesu . . sm bla celo leto pridna
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 13:42:11
|
|
|
|
Martinki
|
Skorpy, me veseli, da imava podobne znake in da imaš na testerju . Se pravi, da je še nekaj upanja zame......me res zanima kdaj se bom opogumila in šla po test. Skoz kupim takega, ki me ne pokaže prov . Aja pa sexsa se mi nenormalno...moj misli, da so se mu nebesa odprla .
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 14:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridno ve delate na otročkih jaz bom pa 17. M dobila vsaj mislim k nimam občutka da bi se kej prjel,so bli dnevi k mi je blo sem pa tja slabo sam to ni nič kej takega,pa včeri me je trebuh neki čudn bolel,pa vetrove bomo vidl 17 kaj bo do takrat morm pa 2 razgovora čez dat tko bomo vidl je reku ta slep
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 14:22:05
|
|
|
|
SMELIKA
|
Sm pa mislila, da se sam men to dogaja. Jst bi vsak dan Tak da moj kr žari od veselja
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 14:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede sexa je blo pa tud pr men tko v tistih dneh ja,mi je kr dogajal no mojmu pa še bolj
< Sporočilo je popravil larilu -- 11.11.2008 14:27:12 >
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 14:40:39
|
|
|
|
SKORPY
|
tudi men se je luštal sexa ampak sedaj se je že mal umirilo!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 14:59:01
|
|
|
|
SMELIKA
|
Takle mamo
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 15:04:15
|
|
|
|
Bojana82
|
Punce ali je katera vedela, da je noseča po tem, da so se ji po prsih očitno videle žile, ki se prej niso.....meni je prav čez bradavičko začela ena prov izstopat, ki je do sedaj nisem nikoli opazila...... .......noja vem, da se smešno ali čudno sliši, ampak mogoče je pa le bilo to pri kateri " kot prvi znak nosečnosti "
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 15:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Bojana82 a pa so ti kej zrasle?k ponavad se takrat začnejo žile kazat no vsaj pri meni je bilo tako sam ne pa na začetku Ma punce prov po "vid" se vam da ste srečke nosečke A je ktera že računala kdaj naj bi bil rok poroda?
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 15:22:56
|
|
|
|
Bojana82
|
Ma kaj pa vem larilu, če so kaj zrasle, niti ne opazim mogoče za spoznanje....bolijo me pa ful že dober teden, mi zamuja 4 dni ampak sem včeraj test delala pa se je pokazal en velik debel minus ??!! Tko da sem zdej čisto zmedena in najbolj me jezi ker nevem pri čem sem!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 15:27:46
|
|
|
|
ziva1
|
Da še jaz poročam o čudnih znakcih ki so se prvič pojavili od kar delamo . Prsi me bolijo, sicer niso čvrste in napete, sam bolijo, pa ponoči ne morem v redu spati, pa z spanjem drugače nimam problemov. Se mi pa naredi da se ponoči zbudim, ali pa že ful zgodaj zjutraj. Aja mam pa tudi prisotne znakce za M in sicer prvi naznanilci so mozolji, ki pa ji je tokrat še malo več. Drugače moram M dobiti jutri, včeraj sem delala test, pa je bil negativen. Mi je bilo v trenutku žal
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 19:36:16
|
|
|
|
SKORPY
|
jaz naj bi imela rok 15.7.2009 če bo seveda vse potekalo tako kot bi moralo!
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 20:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
SKORPY en dan pred sinovim rojstnim dnevom no našmu škratu se je prej mudilo na svet pokukat tko da je prej prišel 5 oziroma 6 tednov.Kaj pa ime?imaš že kakšna izbrana?joj kolk sm firbec
|
|
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 21:21:03
|
|
|
|
delfincica
|
Pozdravljene vse nestrpnice...., sj ne vem kako naj začnem... že dolgo vas berem,a sem ostala pasivna, ker si nisem želela delati praznega upanja.... No, včeraj bi morala dobiti , a nekak ni prišla ... In seveda firbec ni dal miru, pa sem naredila babyi check, ki je pokazal .... Še vedno ne dojemam, in ne vem ali se naj veselim ali naj še zmeraj s strahom čakam na ... Po jajčnikih me kar oring špika že dober teden, prsa so večja, malo me tudi špika v njih , slabo mi je ob večerih, vrtoglavice in oring prebavne motnje..., no, moj dragi pa je rekel, da imam nek čuden zadah.... Je to - to? Sem res ? Vsem vam pošiljam topel objem in pridno !!!! ter vsem, ki čakate, naj bo čimprej !!!!!! delfincica
|
|
RE: Prvi znaki nosečnosti 11.11.2008 21:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Delfinčica ja da se bi res orng prepričala nared še Clear blue k nekatere pravijo da jim je tud narobe pokazal,sam k opisuješ te znake potem res mislim da si srečka nosečka in ti torej čestitam za Drugače mam pa podobne znake k ti razen špikanja v prsih pa jajčnikih (to bolj tko tko) vendar jaz sem prepričana da nism. Drgač pa čestitke!!!Joj veste kaj je naslednje vprašanje,kaj vam bo božiček prinesel glede na to da ste tok pridne in da tazga darila ki ga nosite pod srčkom ne bo prekosal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?