|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
12.11.2008 15:08:33   
TIMOTY
OK, še moj dolg, torej slikice kako smo izgledali mi 4 v mojem avteku. še dobr, da je Terida suhica .

pa še ena kar tako :

Ja, dobro ste se naložili user posted image user posted image user posted image , pa je bilo veselo- kot pravijo: več jih je, lepše je. Lepe slikce.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.11.2008 15:14:39   
TIMOTY

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

ja, sej bomo videli. Lahko, da bo kdaj še prišla prav, je nisem vrgla v smeti . Je pa Tit blazno rad zunaj na tleh, pride že povsod in to tako, da se dobesedno kotali. Pa tudi igra se sam. jaz med tem ko je on na tleh skuham kosilo, torej se zna igrati sam. zdej se tudi žer poskuša dvigovati na kolenčka, ampak mu zmeraj zdrsnejo in se potem trudi in trudi in se ob tem premika rikverc . Stajica vse to omejuje. jo bom pa kmalu začela uporabljati mogoče le v primeru, da bom lahko šla v miru na WC ipd.

točno tako je pri nam! je začel rito dvigovat, pa mu ne gre, pol se pa rikverc premika, kako so luštni . se pa na tleh na podlogi tudi sam igra, medtem ko jaz kuham, sam včasih se pa potem že začne kregati, da naj pridem

Pri nas je enako. On gre kar v rikverc user posted image user posted image user posted image , ampak vseeno pride vsepovsod po stanovanju, pravi cukri so ti naši malčki, ampak mal prehitro rastejo, me je kr groza, da bo treba kmal v službo- on pa v vrtecuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.11.2008 15:31:56   
tina50
sem dala slike v album, pa sem jih tako lepo pokomentirala, pa nič ne piše zravenuser posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.11.2008 15:32:39   
tina50
Dinki super izgledate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.11.2008 15:55:32   
mumu
Sem se zdele spomenla ko mi je pesmice domov prnesu.

Imam otroške pesmice (dobila od januarčic), tako, da če jih katera želi naj mi pošlje mail na ZS in ji lahko pošljem.

Jaz sem prej imela email pa mi pesmic ni mogla poslat tako da sem odprla gmail.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.11.2008 16:28:25   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Samo na brzino se javljam, imamo full gužvo danes... sva s Taiem sama in sem komaj zdaj (ko malo drema) našla malo časa za RR.
Prebrala vas bom kasneje, ko pride naš ati domov.
Toliko zaenkrat, res na brzino... Pridne bodite!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.11.2008 17:01:04   
TIMOTY

Sam tolk, da javim mojemu sončku je 2x uspelo, da se je sam usedel user posted image user posted image user posted image - kako je posrečen, kr učki so se mu zasvetili od veselja, da mu je rata luser posted image . Sm tako ponosna, tako lepo jih je gledat, prav cartani so. Grem se mal kobacat z njimuser posted image user posted image . Se še kej oglasim

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.11.2008 17:33:46   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Sam tolk, da javim mojemu sončku je 2x uspelo, da se je sam usedel user posted image user posted image user posted image - kako je posrečen, kr učki so se mu zasvetili od veselja, da mu je rata luser posted image . Sm tako ponosna, tako lepo jih je gledat, prav cartani so. Grem se mal kobacat z njimuser posted image user posted image . Se še kej oglasim

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.11.2008 17:39:24   
tina50
danes ko sva jedla midva kosilo-buranjo, sem pa Lanu dala malo kruheca namočenega v omakico in fižolčeka, pa je tako jedel!user posted image   zgleda, da bo kr z nama začel jest!user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.11.2008 18:15:35   
TIMOTY
danes ko sva jedla midva kosilo-buranjo, sem pa Lanu dala malo kruheca namočenega v omakico in fižolčeka, pa je tako jedel! zgleda, da bo kr z nama začel jest!

user posted image Lan, tako naprej.

Zanima me če jim hrano kako začinite?????

Naš pikec že večinoma kar z nama papca, ampak naredim za naju, potem za user posted image ločim v drugo posodo ( ne soljeno in brez popra ) in pol nama solim in popram. user posted image dam tud nadrobljen kruh zraven, tudi zaradi okusa.
Naši user posted image so že pravi jedci.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 12.11.2008 18:16:22 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.11.2008 19:31:00   
Dinki
Tina50, sem pogledala slikice. Ma je Lan res pravi cukerček user posted image user posted image ...kako on plava in bere user posted image . Ful je simpatičen, res!

Mumu, jaz sem ti poslala mail. Mislim, da je pametno, da malo osvežim znanje s kako otroško pesmico user posted image .

Timoty, čestitke tvojemu Timoteju za samostojno sedenje user posted image . verjamem, da si bila ponosna.

Jaz Titu hrane čisto nič ne začinim. Ko mu naredim za kosilo zelenjavico mu zmeraj dodam malo olivnega oljčka in peteršiljček in to okus malo dodela. Jaz pa opažam, da moj Tit sploh ne mara meska - piščančka user posted image . pa mu ga lepo ne skuham, ampak malo popečem in zalijem z vodico, ampak se mu kar ne dopade okus. Drugače pa vse ful rad je user posted image ....se je že zdaj odločil, da bo vegeterjanec user posted image . Koliko date meska na obrok? Mogoče mu dam pa preveč mesa...

Moj sonček že spi, danes je bil najin ritem malce zamaknjen in je bil zdej na koncu že tolk zaspan, da mi ni preostalo drugega kot da ga skopam in dam spat. me zanima kdaj bo budnica.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.11.2008 19:52:23   
TIMOTY
Jaz Titu hrane čisto nič ne začinim. Ko mu naredim za kosilo zelenjavico mu zmeraj dodam malo olivnega oljčka in peteršiljček in to okus malo dodela. Jaz pa opažam, da moj Tit sploh ne mara meska - piščančka . pa mu ga lepo ne skuham, ampak malo popečem in zalijem z vodico, ampak se mu kar ne dopade okus. Drugače pa vse ful rad je ....se je že zdaj odločil, da bo vegeterjanec . Koliko date meska na obrok? Mogoče mu dam pa preveč mesa...

Tud moj ni hotu, če je blo preveč mesa - se morajo postopoma navadit na ta okus. user posted image že vejo kaj je dobro, sm kaj ko ne znajo povedat- bi blo pol vse lažje. Jaz mu tud hrane ne solim in popram, dam pa pikico majarona al pa timijana, pa svež peteršilj ( doma raste ), včasih pa mal repičinega olja al pa oljčnega, tud pikico masla kdaj pa kdaj in mu je všeč. Vse je pa odvisno koliko je lačen.
Jst dam 20g mesa na obrok ( 2 ali 3x nateden ) - sem nekje prebrala ( pa nevem kje ), da je lahko max. 30g.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.11.2008 19:59:58   
TIMOTY

Mumu: Hvala za pesmice. Se bo treba kr naučit, ene so prav cartane- nisem še vseh preletela, jih je kr velik. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 12.11.2008 20:01:16 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.11.2008 20:00:56   
Ursi2
Živjo, punce
Luka se trenutno crklja pri dediju in babici, tako da upam, da mi bo uspelo pokomentirat kaj.
Drgač sma pa šla dans k zdravnici, sma bla skor 3 ure tam. Je bil že čist bogi pa zmatran, tk da je zaspal takoj, ko sem speljala.

Mu je pa dala kri pa vodo pregledat, pa ni kaj posebej, no hemoglobin pa je že narasel na 97. user posted image user posted image Sem ful vesela!user posted image  Drgač je pa rekla, da je prehlad, da ma malo ušeska nadražena,a mapk še ni kaj hujšega, da pa mu moram, fejst nosek čistit. Sem že zjutri naročila baby vac.
Sem ji pa omenla, dače bi lahko bla 6. bolezen, ker je še ni prebolel, pa je rekla, da naj jo jutri pokličem pa naj ji povem, kk je, a so kaki izpuščaji ali ne. Je pa imel še zdejle zvečer 38,3 vročine, tako da mu bom dala preden, da bo zaspal še svečko, ker mi ponoči vedno zakuha, kadar je tako.
Pa kašlja kr fejst. Ga je grozno gledat, ko se kr davi zraven!user posted image  Ampak sej bo kmal boljši. Sam da sma doma, pa je vse ok.user posted image
No, čeprav me je danes moj dragi razkuril, da sem jezna tk, da boljš, da mi niti krivega prsta ne pokaže!user posted image user posted image user posted image

Timoty, čestitke, da se je sam vsedel!user posted image user posted image user posted image   Prav neverjetni so, kako vsak dan neki novega ugotovijo.
Glede hrane, Luka je vse zraven naju, oz mene, ker pač mama malo drgačno hrano kot ati. Mislim, da ne bi jedel pireja z riževim mlekom ali kaj podobnegauser posted image user posted image  Mu tudi malo solim, ampak itak ne veliko, ker tudi za naju bolj malo.

Dinki, Tit je pa tk sladek! Kaki ravsar bo! user posted image
Glede mesa. To pa je edino, kar jz normalno solim, ker se mi zdi, da vse drugo, da ni slano oz malo slano se da jesti, medtem ko neslano meso je pa meni osebno čisto neužitno in tako mu niti nikoli nisem poskusila dat neslanega. Drgač pa poskusi, da recimo govedino zmelješ kot za tatarca in popečeš pa daš zraven krompirja ali ostale zelenjave in mogoč pa bo jedel.
Super tudi za uspešen šoping! Ja, za naše sončke bi vse dali in jim nakupli, kar je.
Jz rajši sploh ne študiram, kolko sem jz zapravla za naju za hrano, vs etiste  prosene moke pa riževo in ovseno mleko, .................
Joj, si kr predstavljam kk kuka, ko ena miška! mmmmuser posted image user posted image user posted image

Tina50, Lan je pa pravi osvajač. Pa kk je luškan tam v vodi s knjigico. Same učke so ga!!
Ja, sej mogoč pa ni slabo, če poskusiš, da začne z vama jest, tudi pri nama je bilo isto. Par žličk sem mu spravla dol, več pa ne. Zdej pa je ko velik, odkar kuham tk, da lahko z nama je.

Lona76 za Tajo en kup user posted image user posted image user posted image , da bi bila zdrava.

Azzurra user posted image user posted image user posted image za Liama.

Pa en kup user posted image user posted image user posted image       ..............za Emo, Da bo čimprej zdrava.

No, vidim, da ste se mele kaj pogovarjat na srečanju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da vas nisem preveč razočarala. Mogoč bo pa na naslednjem srečanju že kaj za povedat!user posted image user posted image

No, zdej pa šibam jabolčni zavitek nardit, da ga bomo jutri meli za po kosilu.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.11.2008 20:07:02   
Lona76
Evo Tajka že spi, Tilen je pri babici, možek je šel na pijačo, mama pa kuha golaž in na RR straši user posted image .

Dinki in Terida dobro ste se vi to naložili. Ste si po moje res prav zabavo naredili. Super.

Ja tudi meni so dojenčki od 6. meseca naprej vedno bolj lušni. Vsak dan kaj novega pogruntajo in na sploh so user posted image . Je pa res da vsako obdobje nekaj prinese. Mene zdej npr. Tilen tako preseneča, ker je že pravi mali mož in mi kdaj kakšno tako pametno pove, da ne vem od kje mu. Npr. me je spraševal včeraj če bo prišla njegova sestrična na obisk. Sem mu rekla da ne, ker je bolana in pravi mali kaj pa ji je in rečem uček ma unet in pravi on kako pa to in jaz rečem ne vem in pravi a pol mi bo mogla to njena mamica razložiti mu rečem ja in pravi on a je ona zdravnica in jaz rečem, ne ona prodaja zdravila in on men aha pol je farmacevt user posted image . In jaz od kje to tebi. In mi mulček reče ja jaz to vem da farmacevti prodajajo zdravila user posted image . In je bla mama spet ponosna in spet je mela solzne oči.

Marita morm rečt da si faca da greš. Sem ti kar malo fouš. Tut jst bi user posted image . No sej mogoče pa bom kdaj. Morm pa s kolegico spet skočit v kakšne toplice za vikend user posted image . Ja predno sem rodila Tajo sva hodili in zdej bi tudi že lahko šla glede na to da ne dojim. No bom raje počakala na pomlad, da bo malo lepše vreme.
Pa user posted image za Emo, da bo kmalu zdrava

Tina50 sem pogledala slikce, Lan je tok luškan fantek. Kakšne lepe velke učke ma. Pa mene tut komentarji zezajo. Jih vedno pišem, pol pa nič ne pišeuser posted image

Timoty user posted image user posted image user posted image  za samostojno usedanje

Glede hrane pa jaz Taji dam malo soli. Če pa imamo kosilo tako ki bi ga lahko tudi ona jedla pa ji dam kar našo hrano in tisto šele z veseljem poje. Jaz že zaradi Tilna ne začinim preveč je pa res da malo solim in dam blage začimbe. Popra pa ne pa kakšnih veget in jušnih kock.

Sem ji pa danes hotla narediti ajdovo kašo z marelicami in figami pa se je dvakrat tok pokala da ji rajš nisem, ker bi ji ritko raznesl user posted image . Tko da suhe slive čakajo na hude čase.

Zdej pa šibam k je moja mami prišla.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.11.2008 20:46:42   
lucalu
Dober večer mamice!
Pol urce imam časa, da probam prebrat kar ste napisale...

Azzurra pikapoke za Liama, upam, da je že vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Evo, midva sva iz sprehoda in moje dete je bilo tako utrujeno, da je - ne morem verjet - zaspalo med previjanjem na previjalni!!! user posted image  Kaj takega se še ni zgodilo odkar je na svetu... No, potem sem ga oblekla do konca in prestavila v posteljico in zdaj spi kot topek. user posted image user posted image user posted image

Bravo! Za kaj takega tudi jaz še nisem slišala! A je tekel zraven vozička ali kaj? user posted image

user posted image user posted image  

Zanima me, če ima kdo stajico doma in če vam prav pride????? Mi razmišljamo o nakupu.

Mi jo imamo že kar nekaj časa in nam pride zelo prav... Tai je rad v njej, zadnje čase pa sploh, ker je našel tiste plastične kroge za katere se lahko prime, da lažje vstane... user posted image

Ursi2 za Lukca neskončno pikapokic... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

To je vse kar mi je zaenkrat uspelo...
Aja! Dinki v knjižici "Prehrana dojenčka", ki sem jo na začetku dobila pri pediatrinji, piše, da lahko mesa 30-35g 2-3x tedensko.
No, zdaj me pa user posted image  kliče... ostalo pokomentiram jutri.
Lahko in mirno noč vsem skupaj!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.11.2008 21:02:36   
TIMOTY
Vsak dan kaj novega pogruntajo in na sploh so . Je pa res da vsako obdobje nekaj prinese. Mene zdej npr. Tilen tako preseneča, ker je že pravi mali mož in mi kdaj kakšno tako pametno pove, da ne vem od kje mu. Npr. me je spraševal včeraj če bo prišla njegova sestrična na obisk. Sem mu rekla da ne, ker je bolana in pravi mali kaj pa ji je in rečem uček ma unet in pravi on kako pa to in jaz rečem ne vem in pravi a pol mi bo mogla to njena mamica razložiti mu rečem ja in pravi on a je ona zdravnica in jaz rečem, ne ona prodaja zdravila in on men aha pol je farmacevt . In jaz od kje to tebi. In mi mulček reče ja jaz to vem da farmacevti prodajajo zdravila . In je bla mama spet ponosna in spet je mela solzne oči.

Ja, se strinjam- vsako obdobje prinese nekaj novega, to je čar starševstva. user posted image
Ta tvoj Tilen je pa pravi frajer user posted image , svaka mu častuser posted image !!! Si kr mislim, da so ble solzne oči- tako hitro odraščajo, da jih je težko sledit.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.11.2008 21:04:58   
tina50

Zanima me če jim hrano kako začinite?????

Naš pikec že večinoma kar z nama papca, ampak naredim za naju, potem za user posted image ločim v drugo posodo ( ne soljeno in brez popra ) in pol nama solim in popram. user posted image dam tud nadrobljen kruh zraven, tudi zaradi okusa.
Naši user posted image so že pravi jedci.

jaz mu še drugače nič ne začinim, sam dans ko je pa jedel je pa bilo soljeno, sam jaz ne solim zelo, pa tud ni veliko pojedel! drugač še ne je z nama, ker naš Lan  ni veliki jedo, potem pa še ni tolk velik poskusil!
upam, da se malo izboljša! ta teden mu zdej ob 11 ne dam več zizeka, ker ga je prej še vedno dobil!

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.11.2008 21:05:36   
TIMOTY
Mi jo imamo že kar nekaj časa in nam pride zelo prav... Tai je rad v njej, zadnje čase pa sploh, ker je našel tiste plastične kroge za katere se lahko prime, da lažje vstane...

Hvala za odgovor. Jst mislim, da jo bova kr kupila, sm se tko odločlauser posted image user posted image .

Tina50: Hvala za tvoj odgovor. Naš je dojen samo še 2x na dan in se nč ne jezi, ker ma pa res rad hrano- pa zdej se jezi če je čist pasirana- morajo bit majhni koščki, že rad žveči hrano.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 12.11.2008 21:10:13 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.11.2008 21:08:33   
Lona76
Dinki Taja poje full malo mesa. Če ji skuham npr. kao juhico iz piščančka in zelenjave ji dam notri košček mesa velik k rečva kapljice AD3 (glih to mam zdej na mizi pa je nekak ista velikost) no in to ma za 2 dni, ker ji dam zraven še zelenjavco pa enkrat mal rižka, enkrat pa npr. polento. Ji pa ko ji kuham mesek in zelenjavco skupi dam mal soli not in je k ta velik. Pa mesek z nožem čist nasekljam pa skupi vse zmešam.

Ursi user posted image user posted image  da je hemoglobin zrasel držim pesti da bo kmalu tako visok kot mora biti pa še user posted image  da virozica čimprej mine. Pa hvala za pikapoke za Tajo. Mislim da res tisto kar zakašla je smrkuček ki ji nekako pride v grlo tko da ni panike in upam, da tako ostane.

Zdej grem pa v deželo sanj  ker sem toooook zmatrana. Upam, da bo današnja noč ok.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.11.2008 21:11:22   
aleži
Danes ste tudi pridne načvekale. Prebrala sem samo par listov, saj smo bili na RD od svakinje. Otroci že pridino spijo, jaz pa študiram, če bom šla kaj likat ali ne. Po poravici se mi kaj dosti ne da!!user posted image

Dinki in Terida: ja superca sta se spravile v cliota. Nisem si mislila, da vama bo uspelo, saj ga tudi jaz imam. user posted image user posted image  Pohvala vredno!!!user posted image user posted image

Timoty: user posted image user posted image user posted image  za sedenje!!!

Tina: user posted image user posted image user posted image  tvojemu cukerčku!!! posrečen slikice!!!

Mumu: ti bom poslala zs

Marita: joj, ti si pa res carica. Super si se odločila in šla dat "misli malo na pašo". Te kar občudujem, ker jaz kaj takega nebi naredila. Žal! Ko zrastejo pa valda, da ja!!

Ajaaaaaa!!!Danes slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!! user posted image user posted image user posted image

lahko nočka

< Sporočilo je popravil aleži -- 12.11.2008 21:14:58 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.11.2008 21:14:30   
TIMOTY
Ajaaaaaa!!!Danes slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!!

Čestitke za zobek user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.11.2008 21:16:23   
tina50
Dinki, Ursi2, Lona76 hvala za pohvale mojega muckauser posted image

mumu tud jaz bi imela pesmice, ti pošljem e-mail na zs

Ursi2 user posted image user posted image  da ni kaj hujšega Luku

Kje pa ste danes vse, a vas je srečanje tako zmatralouser posted image !

moj si je pa ps3 kupu, zdej pa igrce igra, tako da imam sedaj dva otrokauser posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.11.2008 21:19:52   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO:aleži

Tina: user posted image user posted image user posted image  tvojemu cukerčku!!! posrečen slikice!!!

hvala tudi tebi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.11.2008 21:42:30   
Ursi2
Živjo!

Naš mišek že tudi spi pa upam, da dans pa le kaj boljš. Sem že tk črna okrog učk, da ne rabim maskare pa si vek mazat!user posted image user posted image user posted image

Sem pa že zavitek nardila, pa malo posparvla, tk da sem zdej pa lahk spet mal na RR!user posted image

Aleži, čestitke za zobek!!user posted image user posted image user posted image

Tina50, no, potem pa lahk maš zdej mal treninga za pol, kk bo imet dva otroka pri hišši. Al bojo pol v bistvu trije! Ma, moški in njihove igrače!user posted image user posted image user posted image

Jz mu dam meso kakih 3-4 na teden, predvsem goveje, za železo. Sploh zdej bom mogla mu pomoje 4x na dan mu dajat, da bomo vse porabli. Smo meli v soboto koline in so cele tele za Lukana zaklali. Sma komi vse spravla v skrinjo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?