terida
|
Zdaj pa vidim, da nas je kar dosti v tem klubu prerokeric! No, če/ko bom imela še kakšnega otroka, upam, da se ne bom spet sem uvrstila, ker je bilo tistih 12 dni čista muka. Nisem imela kaj delat, samo čakala sem, da me primejo popadki (pa me niso - so me prej v porodnišnici noter vzeli) in sem cele dneve samo jedla. V tistih dveh tednih sem šla gor 2 kg! Mia, vse najboljše! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Dinki, to je pa zate, mislim odgovor na tvoje vprašanje o prehrani in količini popitega mleka. Literatura iz leta 2005 od 7 do 12 mesecev: 4 obroki - 2x 250 ml mleka in 2x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna/mesna kaša Literatura iz leta 2008 od 8 do 9 meseca: 5 obrokov - 2x 250 ml mleka in 2x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna/mesna kaša in 1x 250 ml mlečno/žitna kaša od 10 do 12 mesecev: 5 obrokov - 1x 250 ml mleka in 3x 250 ml sadno/žitna/zelenjavna /mesna kaša in 1x 250 ml mlečno/žitna kaša Super, jagoga, to je tudi mene zanimalo. IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Ma kako ste bile dobre, obe v cliote naložene . In ti, ti Terida si se med Tita in Eriko usedla, da ja Tit ni mogel šarmirati Eriki. Res boš grozna tašča Ja, je treba zgodaj začet, da si ne bo ta mularija mislila, da lahko počne kar hoče! IZVIRNO SPOROČILO: marita jaz sem se za vikend potepala po londonu. ja prav ste prebrale. Tam imam prijateljico in sem jo šla obiskat, pa prevoz je zdj tolk pocen. Je prov pasal, da sem bla mal stran od familje, da sem se lahko v miru vsedla na kofe in klepetala s prijateljico. zvečer smo pli mal ven na večrjo in pijačo, pa sem ugotovila, da sem očitno že za stao šaro, k sem bla ob 22.00 tolk zaspana. He, he, he. Pridem domov, pa ema bolna ima adeno virus. Do sedaj je 2x bruhala, pa 1x driskala. Načeloma je pa čist ok, skače, pleše, nori, maksa lupčka...tko da pestro. Mislim, da bo še cel teden doma, k bo še par dni kužna. No, samo da je dobro razpložena. za London! Dobra si, da ga tako popihaš! Emi pa , da se čim prej pozdravi. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 No, pa da ne bo kera mislila, da sem noseča, ker nisem! Preverjeno! Na zdaj! Me smo pa ravno na srečanju pametovale, če ni mogoče to to. Pa drugič! Držimo pesti! Lukcu pa kup , da se pozdravi in da se bodo te noči čim prej znormalizirale. Mi imamo zadnje čase tudi take noči, da me že skrbi. Tako na pogled ji nič ni, a se non-stop zbuja v joku ali pa med spanjem joka. Meni je tako hudo, ko jo poslušam Pa nič mi ni jasno zakaj se to dogaja. Je možno, da so še vedno zobje? Evo, zdaj sem pa prav jezna... Erika je ta teden že dvakrat jedla meso in sem ji hotela danes eno brezmesno polentico z zelenjavo naredit. Pa smo šle prej v trgovino in mi je zaspala v vozičku. Malo dlje smo se pomudile kot sem planirala in ko smo prišle domov, je že bila ura za njeno kosilo. Jaz pa še nič pripravljenega. Ker mi navadno spi samo pol ure, sem bila prepričana, da ne bom imela dovolj časa, da ji naredim zelenjavo za kosilo danes, ampak sem vse pripravila, da ji bom na hitro segrela mesno rižoto. In zdaj, skoraj uro po tem, ko smo se vrnile s sprehoda, mi ona še vedno spi! Že dvakrat bi ji lahko tisto zelenjavo vmes zrihtala!!! GRRR
|