Ursi2
|
Živjo! Mis mo doma, Luka spi že kake pol ure! Smo se imeli super. Noč je bla kr nekak, sam se je okrog 6 zbudil in ni hotel spat, je kr neki govoril pa naju žokal in se igral, midva pa oba koma zraven! Pol je pa ob 7 zaspal in 8.20 sem ga mogla zbudit. Potem smo prišli pa ob 10 domov, je bil že čist zaspan, sem ga sam podojila in je spal skor do 12.30. Potem smo šli pa k mojim na kosilo. Je Luka pojedel govejo juhco s korenčkom in rižekom, potem pa še krompir, riž in bučke, mesa pa mu nisem devala, ker je bila svinjska pečenka. Je mazal ko velik, pa tudi spil je kar nekaj zraven. Priden! Potem pa je imela bica še pečene jabolke in je še tiste jedel. Potem smo šli pa moja mamca, brat, nečakinja (4) in dva nečaka (oba 2,5), moj dragi, Luka in jaz v Deželo škratov. Je bilo super, smo se jim presmejali, pa malo smo jih zafrkavali za čarovnice, pa tk. Jz pač nisem mogla iz svoje kože. Potem smo šli še k Lukanovemu pradediju gledat kravice , pa pujseke, kokoške, teličke,............ Pa malo jih je moj dragi v traktorju po dvorišču peljal, tk res čisto počasi. So tako vriskali, Luka se pa sukal za traktorjem , sem prav hotla, da bi kaj drugega pogledal, pa sploh ni bilo šans. ;) Moški. Potem smo šli še srnice in jelene gledat, pa domov k mojim, pa po mleko, pa še tam vse kravice pobožat, pa pogledat, kolko so pujski zrastli,............. Namesto, da bi blli v 5 min nazaj, je trajalo skor 1 uro! Kk so posrečeni. Luka pa jih opazuje, ko bi imel najboljšo komedijo pa akcijo, pa občasno še grozljivko obenem! Ja, nečakinja je danes malo bolje, sicer ji niso delali preveza pod narkozo, tako da je revica jokala oz že prav drla se zraven, sam so rekli, da je boljši to, kot narkoza. Potem je pa spala kr par ur skupi, ko je dobila svečko pa kapalno. Mogoče bo lahko šla jutri domov. Upajmo, jo bratec prav fejst pogreša. Ko se že ravno o nosečnosti pogovarjamo. Moje M ni še nič na vidiku, slabo pa mi tudi ni, tako da še ni nič naročenega. Ja, moja tašča je tudi danes neki Lukija na noge postavljala pa sem tk vljudno rekla, da ne. Pa mi kr, ja pa če sam hoče. Sem rekla, da ne, da ga je treba prepričat, da ne pa ga zamotit. Pa je neki še govorla. Pol sem ga pa jz mela in je neki se naslonjala držal na stolu in je hotu vstat, pa jz Luka, ne ne smeš. Pa ona, ja, pa sej je že 8 mesecev star. Sem sam grdo pogledla pa sem ga začela neki drugega animirat in je čist pozabu, da je hotu stat in da se je bunil, ker mu nisem pustila. Ma, ne vem,kaj je dans z mano. Tk prav neke čudne volje in neke čudne misli. Prav že zdej 2 dni ful študiram, kaj bi blo z Lukijem, če bi se meni zgodlo. Mi postane tk slabo, da bi lahko kr bruhala. Sej vem, da je to brezveze študirat, pa da se lahko vedno neki zgodi. Ampak, nekak pomirjena bi bla, če bi vedla, da bi bili npr. pri mojih pa da bi ga moja mamca pazla poleg mojega. Tako pa vem, da bi bil veliko pri tašči, mi je pa kr Sej nočem zamorit tule kaj, sam mogla sem ven dat iz sebe, ker sem kr tk, ko bi bla mal mesečna! Aja srečanje! Naj se na spodnji seznam napišejo tiste, ki pridejo v torek 14.9. ob 12h v Čolnarno. Dinki pomlad08 san Tina50 NČK (a ni 100%) Ursi2 (tor ali sre)
|