|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.10.2008 23:55:19   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad

In ja, mi ful uporabljamo sling, ker mi je super za po mestu, ko imamo vedno kup opravkov, mi prov pridejo frej roke - ubistvu moram it zmer kej urejat na faks al pa grem v štacuno in na trg, in mi je najlažje, če ga imam pri sebi. V vozičku tud nikol ne vem, kako dolgo bo zdržal, v slingu pa še niti 1x ni niti malo protestiral! Zmeri totalno zadovoljno gleda naokol, ko se utrujen, se pa nasloni name in zaspi. In mi je najlepši občutek, ko se zakoplje z glavico med prsi in ga loh skoz božam in lupčkam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se čist strinjam s tabo...men se tud še ni bunil v slingu. In zna bit, da je tud za take korenjake, kot je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.10.2008 0:53:18   
Ursi2
Sem malo poskušala, pa da vidim, ami je uspelo dat avatar gor?

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.10.2008 0:59:50   
Ursi2
Hm, zgleda, da ni šlo!user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 153
12.10.2008 1:17:16   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, potem smo pa mislili it k mojim staršem in bratovi družini na kostanjev piknik, pa kličem brata in mi pove, da se je njegova tamala (15 mesecev) hčerka zjutraj polila s celo res velko šalco vročega čaja in da ima opekline po trebuščku in nogicah in da sta v bolnici z mamco. Se mi je tk zasmilila. Zdej bojo pa jutri pod narkozo ji delali prevez, ker je preveč boleče in bojo vidli, kako je stanje, a se bo samo pozdravlo, al bo treba kirurško. Revica!user posted image   Ma, ko majo tako dolge prste, se mi zdi, da še na prazni mizi neki najdejo.user posted image user posted image  

Tina50, ti si kar daj duška. Sploh se ne sekiraj, sej morš mal iz sebe dat in bolš tuki, ko pa da se doma feeeeeeeeeeeejst skregate. Si pa lahko prepričana, da nas je velko, ki te zlo razumemo in smo na istem ali podobnem, tako, da lažji sočustvujemo s tabo in ti mogoče damo še kako idejo ali nasvet. Tudi pri nas je bla cela štala in če si ne bi tule pri vas dala malo duška, mislim, da bi ne govorli sploh več ali pa bi se jz že preselila. Ker pač nimam koga, ki bi mu lahko to povedla, tu pa sem lahko dala malo iz sebe in je bilo malo lažje za prenašat. Ko se spomnem, kaj vse sem poslušala, kake ideje in nasvete vse sem dobila, da sem si pumpala mleko in ji mogla kazat, da ni sama voda,...................Pa da še o nekaterih izjavah sploh ne govorim. GRRRRRRRRRRRR. Evo, sem že spet cela razkurjena in kr na jok mi gre! Eh, brezveze!
Ne sekiri se, poskusi se navadit, da odkopiš kaj govori pa sam kimaš in se mal nasmejiš, pa kdaj kak ja ali ne, pa je! Drgač pa, važno je, da tvoj "drži" s tabo (ti stoji ob strani).
No, jz vem, da jo odklopim in se kaki izjavi sam še nasmejem in pritnem v glavi tipko delete user posted image , pa grem naprej. Ona pa naj živi naprej v prepričanju, kk se strinjama z njo. Pa nardima tako, kot se nama zdi. Mogoč ni prav, je pa veeeeeeeeeeeeliko lažje tako!

Lepo se imejte!
Zdej grem pa malo zaposlitvene oglase gledat. Upajmo, da bo kaj!

Upam, da bo tvoja nečakinja kmalu boljše. Ja, sranje so te opekline. Moj brat je mel podobno izkušnjo, sam z vrelo govejo juho in vem, da je bil takrat ful bogi.

PA, glede tašče: GROZNO TO Z MLEKOM! halo??? user posted image user posted image za vse, ki imete probleme s taščami.

Glede mlečnih izdelkov: men je patronažna svetovala, da jih začnem dajat po 9. mesecu.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 154
12.10.2008 10:39:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Sem malo brala naš prvi del in sem zasledila, da ni dobro dajat sedet dojenčka, dokler se sam ne vsede? Dinki, mislim, da si ti to pisala user posted image Vem, da ga ni dobro dajat na noge, za sedet pa nisem vedela (edino to, da ni dobro, da ga založiš z blazinami za dalj časa).

Mergetka, tako so meni rekli v RA. Vendar to pomeni za samostojno sedenje oz, ni dobro da ga daš sedeti pa da se ti kar naprej upogne in ga ti tako držiš. Lahko ga pa imaš seveda v vozičku z dvignjenim naslonjalom. Pomembno je, da ima oporo toliko časa dokler se ne usede sam, ker če ne, si lahko uniči hrbteničko ker nima še dovolj razvitih hrbtnih mišic. 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.10.2008 10:42:07   
Ursi2
Živjo!
Vsem želim lepo nedeljo in naužijte se sončka!

nAŠ MIŠEK PA ZDEJLE SPI, POTEM GREMO PA  K MOJIM NA KOSILO. jUHU!

Ups, velke črke!user posted image

Jz pa sem si končno privoščila eno user posted image ! Sem je nujno potrebna! user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.10.2008 10:44:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Dinki, ja, Jobu je res ime Job user posted image  In ja, mi ful uporabljamo sling, ker mi je super za po mestu, ko imamo vedno kup opravkov, mi prov pridejo frej roke - ubistvu moram it zmer kej urejat na faks al pa grem v štacuno in na trg, in mi je najlažje, če ga imam pri sebi. V vozičku tud nikol ne vem, kako dolgo bo zdržal, v slingu pa še niti 1x ni niti malo protestiral! Zmeri totalno zadovoljno gleda naokol, ko se utrujen, se pa nasloni name in zaspi. In mi je najlepši občutek, ko se zakoplje z glavico med prsi in ga loh skoz božam in lupčkam user posted image

Srečanje: jaz sem za sredo po 12!

upam, da ne zameriš ker sem te tako vprašala user posted image .
Pomlad08, potem bi te pa prosila, da če se dobimo v sredo ob 12h v Tivoliju in če boš imela sling s sabo, če ga bom lahko poskusila in Tita dala notri? Prooosiiiiiiim..... user posted image , jaz imam že ves čas predstavo, da je pretežek in prevelik, bi pa enkrat poskusila, da vidim kako to zgleda. sva pa danes z mojim zmerila Tita in pri nama nima 75 cm kot ga je namerila zadnjič v razvojni, ampak že skoraj 78 cm user posted image ...se nama je zdelo čudno ker mu je vse 74 št že orng prekratko. 

Ursi2....uauuuuuu, super avatarček user posted image user posted image user posted image . prideš tudi ti v sredo?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.10.2008 10:49:44   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Živjo!
Vsem želim lepo nedeljo in naužijte se sončka!

nAŠ MIŠEK PA ZDEJLE SPI, POTEM GREMO PA  K MOJIM NA KOSILO. jUHU!

Ups, velke črke!user posted image

Jz pa sem si končno privoščila eno user posted image ! Sem je nujno potrebna! user posted image

Ursi2, to je pa kot da bi jaz napisala. Tudi moj Tit spi, jaz pijem kavico in potem gremo k mojim na kosilo user posted image user posted image .

Upam, da bo tvoja nečakinja dobro prenesla opekline user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem kako je to, sem jih imela tudi jaz, sem se polila z vrelo kavo v 3. razredu OŠ....sem imela take mehurje na trebuhu da joj user posted image ....no, na srečo se mi je lepo pozdravilo in danes se praktično nič več ne opazi.

Uživajte!!!

pa punce povejte katera pride v sredo v Tivoli-čolnarna ob 12h.....dejmo se opogumit tudi tiste, ki še niste bile. Lahko pa se dobimo tudi kje drugje....predlogi.....

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 158
12.10.2008 10:52:00   
Dinki
Še malo trača......a veste, da sta že 2 februarčici ponovno nosečke....user posted image user posted image user posted image ....pssssttttt pa ne povedat, da sem kukala pri njih user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 159
12.10.2008 11:31:30   
Ursi2
Živjo!

Ja, upam, da boma midva tud lahko prišla! Sam, če boma zdrava, da se vi kaj ne nalezete od naju!

Morem pa poštudirat, kje točno je žeto, ker jz tiste ceste tam ful menjam. Amapk ni panike, se boma znašla!

Drgač pa, sem se neki spomnila!

Zanima me, če slučajno poznate koga, ki bi kupoval stanovanje v LJ - Bežigrad (Župančičeva jama). Moji prodajajo tam 2 sobno stanovanje. (Bi ga jz kupla, če bi mela denar, da bi bli na svojem!user posted image )

Dinki, je fajn takole preživet nedellje, a ne! Ko ni treba študirat, kaj kuhat, pa se maš samo fajn! user posted image

Ne bomo povedle, da si špegala malo pri njih!Je pa fajn, da je pri kerih že prijelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 160
12.10.2008 12:01:43   
mumu
samo malo na hitro

Za sredo sem jaz načeloma za, če bo moj user posted image  lahko šeu prej iz službe, ker sama na žalost nisem sposobna pripeljat in NM v LJ glede na to, da ji je treba 100x dat za pit, 95x popravt dudo user posted image  (mal pretiravam, ampak velik pa ne user posted image ), pa še z igračam animirat, ker se enostavno ne mara v avtu vozet.

Moram it, ker je ultra tečna, mislem da bom odobili zgornje enkice user posted image , da me bo še bol lahko za prst ugrizenla user posted image .

Lepo nedeljo vam želim, in mirno noč.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.10.2008 16:57:17   
pomlad08
zivjo, mi smo glih iz obiska, smo bli na kosilu pri mojmu stricu in smo se mel super. zdej pa laufamo še na en sprehod, k je tak lep dan.
dinki, seveda pridem s slingom in bomo probal tvojga tita not stlačit user posted image  mislim da bo slo, sej job je tud kr bajsek!

ok sibam

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 162
12.10.2008 17:34:39   
tina50
ojla! a ste se sedaj za sredo fiksno odločile za srečanje? ker zdej je pa dans, stric iz Zagreba klical, da pride v sredouser posted image , pa ga ni blo pri nam že 10 let, pa seveda bi rad Lana videl!
no,če ste pa zmenjene za sredo, pa ok., me pač ne bouser posted image , kaj pa torek(a ni rekla san, da tud v sredo ne moreuser posted image )!
sam sej ne zaradi mene spreminjat, čeprav bi rada tud še druge spoznala!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 163
12.10.2008 17:51:30   
Dinki
Ursi2, se strinjam, je fajn, ja user posted image ....pa še mal Tita vsi orng pocrkljajo in je tako za vse združeno prijetno s koristnim.

Pomlad08, super, hvala user posted image !

tina50...meni je načeloma vseeno, lahko se dobimo tudi v torek, da pridete lahko še ti, San in Mergetka....upam, da nisem s tem katero drugo skenslala user posted image . Bomo tako naredile kot smo že ta drugič.

Naj se na spodnji seznam napišejo tiste, ki pridejo v torek 14.9. ob 12h v Čolnarno.

Dinki

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 164
12.10.2008 18:16:16   
pomlad08
zivjo, smo ze nazaj, ker ni vec soncka in je kar naenkrat ratal mraz, brrrr...

torek ob 12h je men super!
lp

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 165
12.10.2008 19:17:37   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

zivjo, smo ze nazaj, ker ni vec soncka in je kar naenkrat ratal mraz, brrrr...

torek ob 12h je men super!
lp

tudi meni je okuser posted image
če bo v sredo pa pridem po 12-ti uri, ker bom do 12-tih na srečanju

no, sam tolk, morm večerjo narestuser posted image

me boste mogle še mal informirat o čem klepetate, ker jaz nisem še od 196 ali pa 198 trani od 1. dela nič prebralauser posted image user posted image

ste ratale prave KLEPETULJEuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 166
12.10.2008 19:55:27   
tina50

Naj se na spodnji seznam napišejo tiste, ki pridejo v torek 14.9. ob 12h v Čolnarno.

Dinki
pomlad08
san
Tina50

pa jaz tud upam, da nisem s tem katero skenslala, ki bi lahko v sredo prišla in v torek ne? če pa že me pa naj suser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 167
12.10.2008 20:24:40   
tina50
san user posted image user posted image  Urbanu, ker se je dvignil na noge

aleži in zofyuser posted image user posted image  za vajin sprehod v petek, res je luštno se sprehajat in klepetat, če pa sta to še dve mamici je pa še toliko boljš! in lepa sta vajina dva zakladka na gugalnicahuser posted image user posted image

mumu, lucalu, Ursi2, pomlad08user posted image user posted image  za nove avatarje, luštni so

tašča-e me tolaži to da nisem edina s tako taščouser posted image , bo že ! hvala vsem za tolažbo!!

morm dat mojmu še mal računalnik, mogoč še mal poznej kej pridem pokukat!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.10.2008 21:17:54   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Še malo trača......a veste, da sta že 2 februarčici ponovno nosečke....user posted image user posted image user posted image ....pssssttttt pa ne povedat, da sem kukala pri njih user posted image

uffffffffff,
ravno danes sem jedla en pre-masten pomfri, zdaj mi je pa malo user posted image  in sem se spomnila nase, ravno leto nazaj, ko mi je bilo zaradi user posted image  slabo ... nisem mogla nič ... kaj naj rećem ... te februarke so pogumne (?) punce! No, kar nekaj pogumnik mačevk imamo tudi tukaj, VIma in Azzurra, one2 vem da imata med user posted image  majhno razliko. 

Kaj pa naše marčevke? Sem brala, da ene že nekaj delajo na user posted image user posted image tem? user posted image

Js ne bom nič rekla, da mi ne bo treba zarečenega kruha jest user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.10.2008 21:25:04   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad

In ja, mi ful uporabljamo sling, ker mi je super za po mestu, ko imamo vedno kup opravkov, mi prov pridejo frej roke - ubistvu moram it zmer kej urejat na faks al pa grem v štacuno in na trg, in mi je najlažje, če ga imam pri sebi. V vozičku tud nikol ne vem, kako dolgo bo zdržal, v slingu pa še niti 1x ni niti malo protestiral! Zmeri totalno zadovoljno gleda naokol, ko se utrujen, se pa nasloni name in zaspi. In mi je najlepši občutek, ko se zakoplje z glavico med prsi in ga loh skoz božam in lupčkam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se čist strinjam s tabo...men se tud še ni bunil v slingu. In zna bit, da je tud za take korenjake, kot je Tit.

user posted image user posted image user posted image  kako lepo je to prebrat! To je najboljša reklama!

Kaj pa zdej ... katera mi bo zrihtala sling user posted image (oz. trak, ta je brez obroča)?  

Pa na srečanje to reč prinesta ... bi probala anjo noter dat, da sprobam na lastni koži. Neeeee, saj ne mislim resno anjo v VAJIN sling tlačit! Bom-o pa zadovoljna-e, če ga le prinesete in malo demonstrirate kako se to nosi ...
navsezadnje ne more bit ne vem kakšen "kunjšt" trak narest, ne? (TERIDA, povej?)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.10.2008 21:27:08   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)

pa jaz tud upam, da nisem s tem katero skenslala, ki bi lahko v sredo prišla in v torek ne? če pa že me pa naj suser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.10.2008 21:28:59   
Lona76
 Evo za nami je lep vikend in prihaja tudi lep teden. Prav vesela sem, ko se iz megle pokaže sonček, da lahko s Tajo ven šibava, ker notr mi je že prav smotano. Se je pa spet neki začela bunit v vozičku. Sej neki časa zdrži ampak kakšni ornk dolgi sprehodi spet ne pridejo v poštev user posted image . No včeraj smo bili mi trije na kosilu pri tašči, mož pa je prišel popoldne iz službene poti. V glavnem tašče ja. Od naše jaz vedno pridem lačna user posted image . Je pa dala Tajo učeraj na nogice, da vidi kako že kaj stojiuser posted image . Se mi je kar stemnilo in sem ji rekla naj tega ne dela ker se to pač ne sme. Jaz moji takoj vse povem, pri Tilnu sem pa bila tiho. Ja in je imela tudi take (vsak dan ga je videla) pa je spraševala a ma spet novo za oblečt pa tko naprej. No zdej je bolš ker smo na svojem in se ne vidimo tokrat. Nampreč ima prepoved obiskov v dopoldanskem času, popoldne pa tastu vse k rit prnese user posted image . Ga revčka ne more pustit samega. No sej men to čist paše.
Naša Taja še vedno hrope je pa že veliko bolje. Na srečanje naju ne bo, kljub temu da ste zdaj zunaj zmenjene. Prvič še hrope in nebi rada da še kakšen drug dojenček začne, drugič pride patronažna, ja v sredo pa imava kardiologa. Da pa nama ne bo dolgčas imava pa v četrtek še RA user posted image . Pol se pa na pediatrični sprašujejo od kje je mala skos prehlajena pa Tilna krivijo. No pustmo zdej to.
Use mate tok lepe avatarčke, da zdej sem vam pa prou fouš in se bom tut jst en dan potrudla in ga naredilauser posted image .
Ursi2 upam, da bo nečakinja kmalu bolje. Joj mene kr srce zaboli ko se malčkom kej nardi.
Dinki a že 2 februarčici pričakujeta. No vidim da niso pridne samo pri čvekanju user posted image . V resnici jim pa želim mirno nosečnost in zdrave otročke. Pa seveda te naumo zašpecale user posted image .
Tko zdej grem pa pod tuš pa spat. Mirno noč vsem!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.10.2008 21:32:54   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

uffffffffff,
ravno danes sem jedla en pre-masten pomfri, zdaj mi je pa malo user posted image  in sem se spomnila nase, ravno leto nazaj, ko mi je bilo zaradi user posted image  slabo ... nisem mogla nič ... kaj naj rećem ... te februarke so pogumne (?) punce! No, kar nekaj pogumnik mačevk imamo tudi tukaj, VIma in Azzurra, one2 vem da imata med user posted image  majhno razliko. 

Kaj pa naše marčevke? Sem brala, da ene že nekaj delajo na user posted image user posted image tem? user posted image

Js ne bom nič rekla, da mi ne bo treba zarečenega kruha jest user posted image !

user posted image user posted image user posted image  tut men je blo 2 dni nazaj slabo sem se kr mal usr..... No moja slabost je napovedovala M in ta je lepo pridno včeraj prišla. Ja zarečenega tut jst nebi jedla sem ga že prevečkrat. Tko da sem tut rajš tih user posted image . Bom pa zelo vesela za vsako marčevko ki bo sporočila da je zagledala user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.10.2008 21:58:18   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

uffffffffff,

user posted image user posted image user posted image  tut men je blo 2 dni nazaj slabo sem se kr mal usr..... No moja slabost je napovedovala M in ta je lepo pridno včeraj prišla. Ja zarečenega tut jst nebi jedla sem ga že prevečkrat. Tko da sem tut rajš tih user posted image . Bom pa zelo vesela za vsako marčevko ki bo sporočila da je zagledala user posted image

Je, res, je user posted image  Ena od februarčic je naša "primorska čakulona" user posted image  Njen fantek je nekaj dni mlajši od Daše. user posted image  user posted image

Sicer pa, ja, res - midve z Vilmo imava majhno razliko, mi 1,5 let, Vilma še manj. No - kaj rečt na to...so dobre in malo manj dobre strani. Ma preživeli bomo, čeprav po pravici povem, da dostikrat zmanjka časa za stvari, ki so bile prej samoumevne. Pa začneš tudi malo mižat na eno oko. user posted image  Včasih tudi na obe user posted image  Zdaj recimo, ko tudi Daša že je gosto hrano in ko je Liam za mizo, Dašo pa hranim v stolčku...ma kaj naj rečem...če bi imela rodovitno zemljo po tleh v kuhinji, bi mi pšenica zrastla user posted image user posted image user posted image  al pa krompir in repa user posted image user posted image user posted image  
No, malo že človek popuca, ampak da bi se vse šajnalo vsak dan, to pa ne gre več. Če hočem še jaz imet kaj od življenja, je boljš da zamižim.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.10.2008 22:03:37   
Ursi2
Živjo!
Mis mo doma, Luka spi že kake pol ure!
Smo se imeli super. Noč je bla kr nekak, sam se je okrog 6 zbudil in ni hotel spat, je kr neki govoril pa naju žokal in se igral, midva pa oba koma zraven! Pol je pa ob 7 zaspal in 8.20 sem ga mogla zbudit. Potem smo prišli pa ob 10 domov, je bil že čist zaspan, sem ga sam podojila in je spal skor do 12.30. Potem smo šli pa k mojim na kosilo. Je Luka pojedel govejo juhco s korenčkom in rižekom, potem pa še krompir, riž in bučke, mesa pa mu nisem devala, ker je bila svinjska pečenka. Je mazal ko velik, pa tudi spil je kar nekaj zraven. Priden! Potem pa je imela bica še pečene jabolke in je še tiste jedel.
Potem smo šli pa moja mamca, brat, nečakinja (4) in dva nečaka (oba 2,5), moj dragi, Luka in jaz v Deželo škratov. Je bilo super, smo se jim presmejali, pa malo smo jih zafrkavali za čarovnice, pa tk. Jz pač nisem mogla iz svoje kože. Potem smo šli še k Lukanovemu pradediju gledat kravice , pa pujseke, kokoške, teličke,............ Pa malo jih je moj dragi v traktorju po dvorišču peljal, tk res čisto počasi. So tako vriskali, Luka se pa sukal za traktorjem , sem prav hotla, da bi kaj drugega pogledal, pa sploh ni bilo šans. ;) Moški. Potem smo šli še srnice in jelene gledat, pa domov k mojim, pa po mleko, pa še tam vse kravice pobožat, pa pogledat, kolko so pujski zrastli,............. Namesto, da bi blli v 5 min nazaj, je trajalo skor 1 uro! Kk so posrečeni. Luka pa jih opazuje, ko bi imel najboljšo komedijo pa akcijo, pa občasno še grozljivko obenem! user posted image

Ja, nečakinja je danes malo bolje, sicer ji niso delali preveza pod narkozo, tako da je revica jokala oz že prav drla se zraven, sam so rekli, da je boljši to, kot narkoza. Potem je pa spala kr par ur skupi, ko je dobila svečko pa kapalno. Mogoče bo lahko šla jutri domov. Upajmo, jo bratec prav fejst pogreša.

Ko se že ravno o nosečnosti pogovarjamo. Moje M ni še nič na vidiku, slabo pa mi tudi ni, tako da še ni nič naročenega. user posted image

Ja, moja tašča je tudi danes neki Lukija na noge postavljala pa sem tk vljudno rekla, da ne. Pa mi kr, ja pa če sam hoče. Sem rekla, da ne, da ga je treba prepričat, da ne pa ga zamotit. Pa je neki še govorla. Pol sem ga pa jz mela in je neki se naslonjala držal na stolu in je hotu vstat, pa jz Luka, ne ne smeš. Pa ona, ja, pa sej je že 8 mesecev star. Sem sam grdo pogledla pa sem ga začela neki drugega animirat in je čist pozabu, da je hotu stat in da se je bunil, ker  mu nisem pustila.

Ma, ne vem,kaj je dans z mano. Tk prav neke čudne volje in neke čudne misli. Prav že zdej 2 dni ful študiram, kaj bi blo z Lukijem, če bi se meni zgodlo. Mi postane tk slabo, da bi lahko kr bruhala. Sej vem, da je to brezveze študirat, pa da  se lahko vedno neki zgodi. Ampak, nekak pomirjena bi bla, če bi vedla, da bi bili npr. pri mojih pa da bi ga moja mamca pazla poleg mojega. Tako pa vem, da bi bil veliko pri tašči, mi je pa kr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej nočem zamorit tule kaj, sam mogla sem ven dat iz sebe, ker sem kr tk, ko bi bla mal mesečna!user posted image

Aja srečanje!

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?