|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
13.10.2008 15:09:01   
*medica*
pozdravljene..

sem samo malo nabrzino preletela kr ste napisale..
čestitke vsem malčkom za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
veliko veliko pika pok za malčke ki so še vedno bolani ..naj čimprej ozdravijo
čestitke vse malčkom za napredovanja in pikice..

moram reč da sem bla včeraj v user posted image user posted image anisu v soboto pokažem kako se ploska in mu zraven govorila bravo al pa sem mu pela taši taši tanana..in tako z mojo pomočjo mu je ratalo ploskat..in ti zvečer okopam anisa in pravim svojmu dej mu zapoj taši taši tanana..in anis začne ploskat sam..jest sem bla čist aut..no in grem včeraj spet probat a je blo to sam tko za foro al res reagira na to taši..in mu zjutraj takoj mal zapojem in ti on začne ploskat..jest sem bla tako out da sem celo jutro govorila bravo pa taši taši..pa že sama seb sem bla že prav tečka ampak kaj ko je dete za mano ponovilo..sploh nisem mogla vrjet..user posted image user posted image

še za eno dete..takoj bi..user posted image ..sam še razmišlava..moj pravi da naj najprej najdem drug šiht pol bova pa druzga štimala..sam jest bi že zj nekak ker bom vzela po štiri ure in bi ta cajt izkoristla za drugo nosečnost seveda če bi mi ratalo takoj v prvo v drugem postopku..kokr pr anisu..user posted image pol bi pa iskala novo službo ..ker da dobim novo službo lahko traja celo večnost..ker moj že dve leti išče pa samo dobi zarnjeno al pa gre že na razgovor pol pa sepet nič od tega..tko da ne vem kaj bi..

srečanje rade volje bi pršla ampak ...prevoz me mal daje..mava sam en avto pa ga moj rabi za na šiht..tko da mogoč mi pa enkat rata pridt na srečanje no upam ..

kg..ne govorte punce..sem dobila tri kile gor user posted image user posted image sem jezna ko user posted image ..ampak sem si sama kriva..sladkarije me bodo pokopale..a kaj čem ko se jim pa ne morem upret..ma sej bom že shujšala ..nekako se tolažimuser posted image user posted image

ste večina zamenjale avtarčke da prav moram pogledat kera piše preh sem si po avtarčkih vedla kera je ampak moram rečt da so tile velik lepši...prav cute so ...user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 201
13.10.2008 15:10:45   
*medica*
aja pa še to ..anis švica sam ko se napenja ko kaka..pa ko spi..drgač pr dojenju nisem opazila da bi švical ..edin ko ga tak zažokam z dekco pol zašvica k mu je vroč..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
13.10.2008 15:13:47   
*medica*
aja pa da o  rodovitnih tleh ne govorimouser posted image user posted image ..ja pr men bi tud lahko kak krompir začel rast..čepravm mam samo enga..user posted image user posted image ..tolk vsega okol leti ko jemo..no bolj od anisauser posted image najhuje je pa ko kako tisto riževo kašico..user posted image če ne obrišem takoj se tak sasuši da moram najprej namakat po tleh da lohka obrišem ..mi bo pršla enkat na vrata soseda da ma fleke po stropu kok namakamuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
13.10.2008 16:07:17   
mumu
Ste pa ratalae ne velike čvekeuser posted image . Samo na hitro, ker sem se komaj privlekla do računalnika. Tako sem zbolele da ni za povedat. moj user posted image  je mogu zjutrej ostat doma da skrbi za Tio, jst z 39 vročine žau nisem sposobna, tko da naju na srečanje ne bo user posted image . Sta pa zdele moja ljubčka na plavanju user posted image .

Upam, da se bomo še kdaj zmenile v letošnjem letu, takrat bom pa sigurno pršla pa tut če bo ne vem kaj...

Tako zdej grem pa nazaj ležat ker se mi že vrti.

Aja pa vsem vse naj naj za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
13.10.2008 16:45:17   
pomlad08
zivjo, jaz se tudi samo na hitro javljam, ker sem ravno iz faksa, pa moram it neki jest ker sem ful lačna user posted image
za jutri potrjujem, upam, da nas bo čim več.

zdele nimam časa brat, se oglasim še kej zvečer!

lp

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 205
13.10.2008 17:25:29   
Dinki
meni je vseeno za jutri, se mi pa zdi, da nas je zmeraj manj user posted image . Upam, da vsaj te pridete, ki ste se napisale spodaj če ne sporočite, da raje prestavimo kot da se tina50 in Ursi2 vozita, da vidita le mene in Tita user posted image user posted image .

pridejo v torek 14.9. ob 12h v Čolnarno.

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre) 

kaj je z Aleži, Katj, jagoga, Špela100, terida, katiandi, Perp,...in ostale????

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.10.2008 18:13:01   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

meni je vseeno za jutri, se mi pa zdi, da nas je zmeraj manj user posted image . Upam, da vsaj te pridete, ki ste se napisale spodaj če ne sporočite, da raje prestavimo kot da se tina50 in Ursi2 vozita, da vidita le mene in Tita user posted image user posted image .

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre) 

jaz sem za,če ste druge! sam škoda je, ker bo res lepo vreme, ker se potem v četrtek slabo začne, potem pa ne vemo kako bo! v glavnem men se ni problem v Lj pripeljat! hitro se še druge pridružte, da ne bo odpadlo! pomlad08 je pa tako že potrdilauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 207
13.10.2008 18:14:15   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Ste pa ratalae ne velike čvekeuser posted image . Samo na hitro, ker sem se komaj privlekla do računalnika. Tako sem zbolele da ni za povedat. moj user posted image  je mogu zjutrej ostat doma da skrbi za Tio, jst z 39 vročine žau nisem sposobna, tko da naju na srečanje ne bo user posted image . Sta pa zdele moja ljubčka na plavanju user posted image .

Upam, da se bomo še kdaj zmenile v letošnjem letu, takrat bom pa sigurno pršla pa tut če bo ne vem kaj...

Tako zdej grem pa nazaj ležat ker se mi že vrti.

Aja pa vsem vse naj naj za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image .

škoda, da te jutri ne bouser posted image
hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.10.2008 18:15:02   
Lona76
Ja res ste (smo) čveke. Jaz se zdejle mal na hitrco javim. Naša Taja je ratala mali user posted image . Čez dan spi trikrat po dvajset minut do pol ure, pol je pa sitnaaaaaaa. Nič več ne moram narediti, ker bi bila rada dama seveda skos v naročju. Samo spat pa neeeeee! Upam da je to vpliv lune, ki se bo dokončno naredila jutri, ker drugače se mi bo kr mal ......... No danes sem ugotovila da dejansko ne prebavlja korenja in ji ga ne bom več dajala. Sem ji skuhala zelenjavno juhico in dala notri čisto malo korenja. Ma ga je bilo očitno preveč, ker je bil kar okus in se ji je dvigovalo. Pol sem ji pa hitro polento pa mleko naredila za kosilo. Je jedla prvič polento no se ji ni pa nič dvigovalo user posted image . Tko da pri nas korenčka nekaj časa ne bomo kuhali.

Medica user posted image  za ploskanje. Ja to je pa hitro začel a ne?

Mumu user posted image da se pozdraviš in hvala bogu da je lahko user posted image  ostal doma da ti skrbi za Tio.

San user posted image za Izabelo pa upam, da ni kaj hujšega in da nebi bilo še komu drugemu slabo.

Glede drobtin rajš sploh nebi. Ko naš t velik je, bi lahko vse ptiče v vasi nafutral user posted image .

Upam, da vam srečanje uspe.

Pa vse naj naj vsem za obmesečnice.

Zdej p  šibam, morm it za našedva skuhat do konca (prihajata od telovadbe), pol grem pa v City park v shoping.
Aja o kilah pa sploh nebi. Jst se tut skos redim. Ja k je pa tok luštn jest user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 209
13.10.2008 19:12:03   
katj

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre) 

midva lahko prideva. midva bova tako ali tako šla na sončka, midva bova najbrž že prej tam na sprehodu.
še katera?

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 210
13.10.2008 19:18:12   
san
tko, izabela je bila čez dan ok - nič bruhalauser posted image , bo pa jutri vseeno doma, ker imajo športni dan, pa ne bi razkirala... bom pa jaz vseeno priletela mimo za kakšno urco, sej ona je že tok velka, da je komot eno urco al pa dve sama doma.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.10.2008 20:25:12   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: katj

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre) 

midva lahko prideva. midva bova tako ali tako šla na sončka, midva bova najbrž že prej tam na sprehodu.
še katera?

jaz čakam, da mi azzurra potrdi če greva da ali ne!!  Tako, da žal vam ne morem nič konkretnega povedat!!!! Sama po AC se mi ne da več it, ker sem imela slabo izkušnjo zadnjič in še zdaj ko vsak 1 km nekaj delajo in so kolone. Bi vzadaj imela sireno!!!!!!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.10.2008 21:05:25   
Azzurra
Punce, ne zamerte, ampak jaz grem jutri popoldne v Rijeko. V kino grem. Ja, sem ušlatana vem, ampak film od U2 v 3dimenzionalni tehniki grem gledat, to pa se tukaj ne vrti in je Rijeka najbližje, drugače ga vrtijo le še v Milanu, Berlinu ipd....Specifičen film pač, ki ga ne gre gledat ravno vsak, pri nas bi verjetno doživeli izgubo, če bi kupili pravice. Jaz ga pa MORAM videt.

Imejte se lepo, se pa vidimo naslednjič!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.10.2008 21:10:11   
jagoga

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre) 

Dober večer, sem vas šele zdaj do konca prebrala. Kako naj si organiziram izlet v LJ, če za to izvem šele danes zvečer?user posted image user posted image

Res, da sva z malim skoraj ves čas na poti, pa vam moram priznat, da se mi tako na hitrco ne da spakirat za  Ljubljano. Jutri zvečer povejte, kako ste se imele, pa kakšne fotke s komentari gor prilepte. Pa še kolegici sem obljubila, da se jutri dopoldan dobiva, da skupaj na sončku uživava in svoje marčevske zaklade zibava. Je tudi ona marčevka, ampak nič tuki gor ne sodeluje.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 214
13.10.2008 21:21:02   
jagoga
zdaj pa punce en resen problem moram rešit.
Prejle pride možek v dnevno in pravi, da ga je taveliki (3,5 let) spraševal kako se otroka naredi in če se pri tem potrebuje tudi ŽEBLJE.user posted image user posted image user posted image Smo v fazi, ko ga zanima, kako in na kakšen način se naredi kakšna stvar (mami, iz česa se naredi moka, mami kako se naredi jogurt, mami kako se naredi mleko v tvojih prsih, ki ga Tomaž pije,....) On bi pa otroke s žeblji delal user posted image user posted image user posted image (da dol padeš).

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 215
13.10.2008 21:25:16   
Ursi2
Živjo, p0unce!Naš mali je zaspal. Sem še glih uspela tiramisu nardit, ker so se mi za jutri popoldan eni napovedli na obisk, zdej pasem mogla hitro neki spacat, da bom lahk ponudla na mizo, ko me jutri ne bo doma dopoldan. Grema na srečanje. Jupi!

Sam morem pa še zdejle cote zlikat. Ueee user posted image

Ja,  upam,da nas bo čim več, pa da vas končno spoznama.
Drgač pa, Jagoga, mislim, da se otroci ne delajo tk, da s kladivom zabijaš, ampak, da s pormašino (vrtaljnikom) vrtaš! user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.10.2008 21:46:59   
terida
Ojla, par dni me ni bilo, pa sem spet rabila kar nekaj časa, da sem nadoknadila user posted image

Danes sem Eriko prvič pustila "samo" za več ur - mislim, da jih je bilo kar šest! Sem imela ene opravke v službi in ker imam jutri še zobarja, je prišla gor mama, da mi jo je (in bo) popazila. In je bila punca res pridna. Mojo mamo naravnost obožuje in šele enkrat proti koncu moje odsotnosti je opazila, da me ni, pa je takrat malo pojokala. Ampak jo je mama hitro zamotila in ko sem prišla domov, je ravno spala. Ko se je zbudila, pa neskončno veselje user posted image

Kar hudo mi je za vas, ko berem kakšne težave imate s taščami. Moja je res zlata vredna in mi je hudo, ker živimo toliko narazen in se z Eriko bolj redko vidita (no, na 14 dni). Jo ima sicer dosti po rokah, a me čisto nič ne moti, ker sta takrat obe tako srečni, da ni lepšega. Pa moja mama ima tudi nekaj v sebi, zaradi česar jo vsi otroci naravnost občudujejo. To ni za verjet - kar eni tuji otroci na sredi ulice tečejo k njej. Pa enkrat, ko je bila en teden pri sorodnikih in se je poslavljala, so šli vsi otroci v jok user posted image

Vsekakor pa velja, da se imaš raje, če se manj vidiš user posted image Gotovo smo tudi zato v tako dobrih odnosih z obema "izvornima" družinama - če bi živeli v isti hiši, bi se hitro našel kakšen razlog za prepir.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Sem malo brala naš prvi del in sem zasledila, da ni dobro dajat sedet dojenčka, dokler se sam ne vsede? Dinki, mislim, da si ti to pisala  Vem, da ga ni dobro dajat na noge, za sedet pa nisem vedela (edino to, da ni dobro, da ga založiš z blazinami za dalj časa).

Mergetka, tako so meni rekli v RA. Vendar to pomeni za samostojno sedenje oz, ni dobro da ga daš sedeti pa da se ti kar naprej upogne in ga ti tako držiš. Lahko ga pa imaš seveda v vozičku z dvignjenim naslonjalom. Pomembno je, da ima oporo toliko časa dokler se ne usede sam, ker če ne, si lahko uniči hrbteničko ker nima še dovolj razvitih hrbtnih mišic. 

Jaz sem pa preko prijateljice izvedela, da fizioterapevti pravijo, da ni dobro, da otrok sedi dokler se sam ne zna postavit v ta položaj. Sama tega nasveta ne poslušam, ker enostavno ne gre. Mala hoče sedet in mogoče sem "premehka", ampak jaz ji pač pustim. Vseeno pa pazim, da mi ne sedi čisto celi dan in mislim, da tudi njej paše, da nekaj časa čez dan preleži.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad

In ja, mi ful uporabljamo sling, ker mi je super za po mestu, ko imamo vedno kup opravkov, mi prov pridejo frej roke - ubistvu moram it zmer kej urejat na faks al pa grem v štacuno in na trg, in mi je najlažje, če ga imam pri sebi. V vozičku tud nikol ne vem, kako dolgo bo zdržal, v slingu pa še niti 1x ni niti malo protestiral! Zmeri totalno zadovoljno gleda naokol, ko se utrujen, se pa nasloni name in zaspi. In mi je najlepši občutek, ko se zakoplje z glavico med prsi in ga loh skoz božam in lupčkam

Se čist strinjam s tabo...men se tud še ni bunil v slingu. In zna bit, da je tud za take korenjake, kot je Tit.

kako lepo je to prebrat! To je najboljša reklama!

Kaj pa zdej ... katera mi bo zrihtala sling (oz. trak, ta je brez obroča)?  

Pa na srečanje to reč prinesta ... bi probala anjo noter dat, da sprobam na lastni koži. Neeeee, saj ne mislim resno anjo v VAJIN sling tlačit! Bom-o pa zadovoljna-e, če ga le prinesete in malo demonstrirate kako se to nosi ...
navsezadnje ne more bit ne vem kakšen "kunjšt" trak narest, ne? (TERIDA, povej?)

Z veseljem bi prinesla sling za probat (ne bi me nič motilo, če bi Anjo dala v Erikin sling!), samo me ne bo na srečanje. Žal. Imam zobozdravnika na drugem koncu Lj. ob 11h in še brez Erike bom pri njem, pa mamo imam tu na obisku, ki je tudi ne morem za par ur kar pustit same čepet doma (če ne mi bo vse pospravila user posted image ), tako da žal... Pa drugič. Upam, da vsaj za sling ne bo prepozno. Saj glede na to, da tale jutrišnji datum mnogim ne ustreza, bi srečanje lahko kmalu ponovile.

Kar pa se izdelave slinga tiče... Ni kunšt, a ti vzame par uric. Meni je vzelo kar nekaj časa nabiranje blaga na tistem delu, ki ga zašiješ. A dejstvo je, da se da tak sling čisto fajn uporabljat tudi če ga nič ne zašiješ - je pač na obeh koncih bolj nastavljiv. In če narediš tako, potem je zadeva hitro rešena. Se pa žal ne bom javljala, da bi ga komu naredila, ker imam šivalni stroj pri mami, kjer sem samo na 14 dni, pa še takrat imam tako malo časa za kakšno šivanje. Tako bi sicer lahko obljubila, a bi potem sling naredila šele, ko bodo naši malčki že v šoli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

kg..ne govorte punce..sem dobila tri kile gor sem jezna ko ..ampak sem si sama kriva..sladkarije me bodo pokopale..a kaj čem ko se jim pa ne morem upret..ma sej bom že shujšala ..nekako se tolažim

Tole s sladkarijami je pa tudi moj problem. Sem se kar navadila, da si z dojenjem lahko privoščiš malo več žrtja in zdaj pojem eno mikado čokolado na dan Pa ne morem nehat!

Sicer pa (da ne bom predolga user posted image ): čestitke vsem za obmesečnice, napredke (ne morem verjet, da že ploskajo, pa se posedajo) in za lepe avatarje. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke! Uf, se mi zdi, da sem hotela še toliko pokomentirat, a se ne spomnim več. Hvala bogu si mislite, ne? user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.10.2008 21:58:46   
pomlad08
AZZURA, nujno mi plis plis plis sporoči, kdaj še igra ta film v Rijeki! Jaz ga že skoz čakam, da bo v Ljubljani, ampak vse kaže, da tega ne bom dočakala. Joj kok sem ti fouš k ga greš jutri gledat user posted image  Uživaj! Jaz sem bila na te turneji na 2 koncertih (dunaj, munchen), in je blo NORO!!!

NČK, DINKI, sling bom mela sabo jutri, pa loh mal preizkušamo, kako vama paše. Škoda da Teride ne bo, ker sešit ga pa jaz ne znam, ampak mož pravi da res ni kej težkega.

Ajde zdej grem pa gledat zloudane desperate housewives user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.10.2008 0:53:10   
Špela100
meni je vseeno za jutri, se mi pa zdi, da nas je zmeraj manj . Upam, da vsaj te pridete, ki ste se napisale spodaj če ne sporočite, da raje prestavimo kot da se tina50 in Ursi2 vozita, da vidita le mene in Tita .

Dinki
pomlad08
san
Tina50
NČK (a ni 100%)
Ursi2 (tor ali sre)

kaj je z Aleži, Katj, jagoga, Špela100, terida, katiandi, Perp,...in ostale????

Joj Dinki mene je že prav mal sram, res bi  vas rada vse spoznala in prišla na srečanje,
samo prvo nimam avta, no to bi se lahko z Vilmo ali Jagogo dogovorila, pa zdaj obe odpadeta,
drugo smo bolni, maks je še vedno prehlajen,
tretje: dela čez glavo in še tiste dve uri ko spi hitro kaj naredim,
četrto: imam jutri hčerko doma, ker je danes prišla domov. So bili na Danskem na tekmovanju hip hopa. Tako, da jo bom jutri pustila malo počivat.

Ampak naslednjič...pa res... user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.10.2008 1:05:05   
Špela100
Kile: joj 3+, pa se zdaj tudi bojim ja, tudi jaz se sladkemu težko uprem. Zdaj ko se dojimo, pa mi gre ful sladko.user posted image  
Sling: zdaj ste pa še mene zainteresirale user posted image  
Tašče: Terida bravo za tvojo taščo. user posted image  San lepo si to napisala za tvojo taščo.

Jagoga: A take Jakec kuha...morda bi pa on Anjo naredu user posted image user posted image
Rodovitna zemlja:  tudi mi jo imamo, pa ni za vse kriv maks user posted image
Dinki: tudi jaz sem pošpegala k februarčicam user posted image ,  res so pridne in plodne sto na uro user posted image , zdaj pa začenjam navijat za naše marčevke. ( p.s. tudi k septembrčicam sem pokukala, user posted image )
Potenje: maks se ne poti toliko, razen ko imamo v stanovanju 24 stopinj, takrat smo pa vsi mokri. user posted image

to bo to na hitro, ker je že spet toliko ura, da je joj....nočko, se beremo jutri.
Aja uživajte na srečanju, pojejte eno tortico še zame, lepo se poslikajte, dajte slikce zvečer gor, čvekajte sto na uro in mislite tudi na nas kaj.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 220
14.10.2008 4:50:28   
marita
joj nisem nič sledila dogajanju, ker sploh nimam cajta za računalnik, skratka mene jutr ne bo na srečanje mam že kup drugih opravkov. Pa naslednjič.

Pri nas je pestro še pa še. No najprej sta bila oba otroka bolana, pol se je mami potepala (sem bila na podaljšanjem vikendu v toskani s prijateljicami, brez družine, je prov pasalo se malo naklepetat, naspat, doma so se pa tud poštimal odlično), no sedaj se počasi pripravljamo na družinski oddih v termah olimje: gremo v nedeljo, vračamo se  v četrtek. Ema je totalno navdušena, da bo spala v hotelu in se kopala cel dan, za maksa bom pa imela fredov obroč, pa mu bo pomoje tud všeč. Več poročam ko se vrnemo. Ja pol se grem pa js spet potepat, grem spet za podaljšan vikend na izlet v london. Jeee, smo ugotovil, da je družinica čisto odlično funkcionirala tudi brez mene, pa da se ati malo bolj angažira, pa me mulčka sploh ne pogrešata. Sta bila pa oba vesela mojega obraza, ko sem se vrnila iz prejšnjega izleta.

Danes sva bila z mojim user posted image  v hribih, je bilo ful dobr. Emo sva zjutraj peljala v vrtec, maksa je merkala moja mami, midva pa pot pod noge, do 15.00 sva bila nazaj, da sva dvignila emo iz vrtca. Je bilo čudovito.user posted image

Za nove dojenčke: js bi kuj mela še enega, se pravi v našem primeru tretjega, pa ne bo šlo zarad financ in prostora. tko, da grem žal naslednji mesec po mireno. Sem upala, da se bo kaj "zalomilo" do sedaj he, he, he...ampak je pač treba kar premislit kako in kaj, tako da sva se odločila, da tretjega ne bo. Bom pa navijala za vsako marčico, ki bo sporočila veselo novičko.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 221
14.10.2008 7:22:39   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

četrto: imam jutri hčerko doma, ker je danes prišla domov. So bili na Danskem na tekmovanju hip hopa. Tako, da jo bom jutri pustila malo počivat.

Kako njim je šlo na tekmovanju, a so kakšno medaljo osvojili?

Jagoga: A take Jakec kuha...morda bi pa on Anjo naredu

Potenje: maks se ne poti toliko, razen ko imamo v stanovanju 24 stopinj, takrat smo pa vsi mokri.

Špela100, ne Anjo ampak Evo.

Pa ko si ravno o vročini v stanovanju pisala, a veš, da so nam dali položnico za ogrevanje za mesec oktober (pa sploh še niso začeli kuriti) 90 €.
Koliko plačujete ogrevanje drugje po Sloveniji? Meni se zdi ta znesek  za primorsko zelo visok.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.10.2008 7:23:53   
jagoga

Jagoga: A take Jakec kuha...morda bi pa on Anjo naredu user posted image user posted image

Potenje: maks se ne poti toliko, razen ko imamo v stanovanju 24 stopinj, takrat smo pa vsi mokri. user posted image

zzjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 223
14.10.2008 7:28:28   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

zzjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

no, to je pa maslo tavelikega sina, tistega, ki bi otroke z žeblji delal.user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.10.2008 7:57:35   
tina50
jutro!

kok sem bla včeraj zvečer jezna na računalnik! mi sploh ni hotlo nobene strani odpret na netuuser posted image ! se mi je moj ful režal, ker ko smo mel prejšnjič srečanje se mi je pa računalnik sesu! je rekel, da je vedno, kaj ko gram jaz v LJ!
sam, da je dans vse ok. sem že mislila včeraj spet Dinki pisat, če se sedaj dobimo!
no, očitno se dobimo! a, bo katera na koncu parkirišča počakala, ker jaz si prejšnjič nisem zapomnila poti do čolnarne, smo preveč klepetale! no, prišla bi že! sam je bolj luštno, če gremo že tja skupaj!user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?