|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
10.10.2008 22:52:58   
Ursi2
Pomlad 08, dans pa res ni bil tvoj dan, kaj!user posted image user posted image
A ti si vredu, je samo avto jih fasal?
No, upam, da se boš naspala in spočila, jutri pa lepa sončna sobota in uživanje s svojimi sončki!

Imam pa še eno vprašanje. Naš mispko bo drugi teden star 8 mesecev, pa me zanima, ali vi že kaj dajete mlečnih stvari ali ne (mislim kak navaden jogurt ali skuta)?

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
10.10.2008 22:55:09   
pomlad08
ja, ursi, z mano je blo vse kul, hvala za skrb!
mlečnih stvari jaz še nič ne dajem, mi smo še mladi (6 mesecev in 1 teden), ampak po moje bom pri kakšne 9, 10 mesecih začela.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 127
10.10.2008 22:56:54   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

zivjo,
mi smo mel totalno nor dan: faks, dojenje, faks dojenje, potem pevske vaje (jz jih vodim, zato ne morem špricat ne glede na glavobol), potem so se napovedal dvojni obiski, vmes se mi je še en tip zaletel v avto, no zdej je pa končno mir in grem čim prej spat!
lahko noč

user posted image  dobra si! Js po takem dnevu ne bi mogla zaspat.

SLADKE sanje!

hvala enako,
zdej pa res grem (sem mogla še en kup mailov odgovorit, zato se kr ne skidam z računalnika)

Neposredna povezava do sporočila: 128
10.10.2008 22:59:44   
Ursi2
Ja, za moje pojme, je to najlepši datum za praznovanje. No, moji mamci je pa še uspelo celo to, da sem se rodila 10.10, deset do desetih. To je pa čisto naklučje. Pa še za tri otrokev razmiku 10 let je imel ana isti dan (6.10) rok. Sem ugotovila, da sta prav fajn praznovala njen rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 129
11.10.2008 7:13:29   
pomlad08
dobro jutro! jaz sem se že naspala (sem tok prehlajena da sem si mogla it en čaj narest), Job in oči pa še spita. Jobu kr paše k je daljša noč, zmeri spi dokler je pač temno - ve da nimaš takrat še kej počet uzun :)
danes greva z Jobom obirat jabolka k našim prijatlom, da bomo sok nardil - se že ful veselim ker pride tud sestra in brat in njuni otročiči.
aja drgač je pa včeraj Job (ko smo mel obiske) jedu mandarino, pa mu je bla ful všeč! na srečo je dobr prenesu. mu je dajala una prijateljica vsak krhelj na pol, potem pa je izcuzal ven sok, in je tok užival, da sploh nisem hotla prekint, ker se je kr režu zraven user posted image

no zdej sem že spila čaj pa se grem še mal pogret v posteljo,
se pol še tipkamo

lep dan vsem

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 130
11.10.2008 7:14:36   
pomlad08
aja sej ne vem - kako pa je drugače z agrumi, kdaj se jih priporoča? verjetno zaradi kisline malo kasnej, al kako?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 131
11.10.2008 7:28:32   
pomlad08
aja, pa še to sem se hotela považiti, da je pri nas mož sešil un 5metrski sling in unega na obročke!
ko je bil Job majhen, smo uporabljal unga na obročke, zdej pa ta 5metrski trak in je fenomalno! me čist nič ne boli hrbet, čeprav ima Job več kot 10 kil (Dinki, mogoče je tud zate še šansa user posted image ), tako da pri nas voziček samo stoji v veži, uporabljen je bil kakšne 3krat user posted image  Še dobro da smo ga kupili na bolhi za 15 eurov user posted image

no zdej grem pa res spat, dokler Job še vztraja (ne bo več dolgo ker se že dani)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 132
11.10.2008 7:38:22   
pomlad08
no itak da se še nisem skidala spat, sem raje naštimala Jobovo fotko v avatar, da ga spoznate!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 133
11.10.2008 8:41:45   
aleži
Dobro jutro,

vreme je krasno. Sonček je že pokukal in upam,da bo tako toplo kot včeraj zato vam pošiljam eno dišečo

user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 134
11.10.2008 8:57:55   
mumu
Blagor vam za sonček user posted image , pri nas je še vse megleno user posted image ...ah bo pa kavica malo dlje trajala user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 135
11.10.2008 12:03:08   
tina50
no, zgleda da ste vse zunaj k je tak lep sonček! midva sva že bila,atija imava pa v službi, k morjo iz neke pisarne vse ven zmetat, ene aparate! vse morjo vržt stran, pa so aparati okuser posted image (kuhinjski) !

jaz sem pa dans mal razuser posted image ! pa sej ne vem, če bi vam tuki gor težila al ne.....
...k se gre zarad tašče.....ma skoz neki leze v tamalga, pa mi gre tok na živce da, bom enkrat živčnega fasala! zdej mi pritisk dvigne na 220, k mi ga bo pa 300, bo pa joj!user posted image ma najbolj mi gre na jetra, k skoz enimi in istimi vprašanji teži! pa kok je lepo oblečen, pa če je novo, pa kok mu paše,... pa sej bi blo čist vredu, če ne bi blo to vsak dan! al pa dvigne mi, če se slučajno ne vidmo en dan, pol mamo pa naslednji dan obiske(ona), pa se vidmo in teži ga nisem že videla,.......... dans sem pa razkurjena najbolj zaradi tega, ker sta potem včeri nekaj z mojmu mela in ji je rekel, da naj neha in da ji ga iz principa ne da, pol sta pa bla dan zjutrej na kofetu pri stari mami moj, pa tast in mu je rekel, kaj je tak do mamice, da neglede mu je mama in pol se je tast jokat začeluser posted image , pol še pa stara mama, pa nej gre vse skupi nekam v puser posted image , je reku moj da se bomo odselili, stara mama: pa sam to ne, bom kar nehala o tem........

mal bolš sem ker sem vam povedala, sam kaj ko bo to v nedogled trajalo!

upam, da si boma naslednje leto nardila vikend, pol bom pa kar goruser posted image

Lan je še kar prehlajen, noska mu čistim z baby vac, sam tuli ko ne vem kaj!

včeraj sem mu pa hotela gresa skuhat, pa ga vzamem ven, pa mi je tak čudno zgledal, pol pa začnem malo bolj gledat, so se mi pa ene žuže razpasle po vsem kar sem imela odpretouser posted image ! pa sem ga prejšni teden kupila, ene 7 stvari sem sigurno vrgla stran(dobro da ima moj ati kokice, da bodo one pojedle, da ne vržem v smetiuser posted image )! 

lepo se imejte, boma midva še tud šla mal ven!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 136
11.10.2008 12:04:03   
tina50
nej, da ena komando za srečanje!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 137
11.10.2008 13:35:37   
*medica*
pozdravljene..
luclu..user posted image user posted image user posted image za Tai-ovo samostojno sedenje..  

ursi2 user posted image user posted image user posted image za Lukovo samostojno sedenje..

sanuser posted image user posted image user posted image za urbanovo ustajanje..čeprav je še prezgodaj pač otok je napreden nimaš kej..
veš ko pravjo dons se otroci rojevajo s faxomuser posted image user posted image no upam da ti rata prepričat ga da je še prezgodaj..

pomlad08 ..ti pa si mela dan..no na srečo vam ni bilo nič no upam da vam tud tip ni naredil velike škode na avtu..

ursi2 ..jest še nisem nič mlečnih stvari še dajala bom kar počakala do 8m..mislim pa da ti že lahko kako skutko daš pa jogurtek...

aleži ...vi ste se mele pa res lepo...vreme pa tud super..tamale dva sta pa pa prav cute na teh slikcah..prav uživata..

tina 50 ...a mava podobno taščo..user posted image user posted image moja tud skoz k pride in k je anis mal tečko če ne reče ene 100krat kaj če je lačn pa kaj če je lačn a ti bo mami dala...ne nebom ..user posted image pol ga mam npr. doma samo v žabah pa bodi pa ene dolge rokave gor ..kaj ga ne zebe da ni prehladno zanj..user posted image ne ni ker je v stanovanju ful toplo..če pa slučajn ne pridemo vsak drug dan al pa če jih ni tud ..a veš kolk dolg nisem vidla tamalga..pa ji rečem kok..ja ful dolg že ne..pa rečem da sam dan al pa dva pa reče aja ne vem ..sej včas je tud z mojo mt kej no neobiskujemo se ful velik ampak k pa pride pa skoz mori glede hrane..kaj sem mu že dala kako skutko pa ne vem kaj  še..pah te tastari pa včas res morijo ..sam ti si še na hujšmu k ste pod isto streho..

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 138
11.10.2008 13:36:30   
*medica*
anis je tko tko ..spi tko da ni za omenjat..

no moram jet ker je že tečko ..se beremo..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
11.10.2008 15:35:57   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Samo na brzino se javljam, ker je pa zunaj res tak dan, da ga je treba izkoristit do konca!

aleži krasne slikice!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
tebi Tai pa user posted image user posted image user posted image za samostojno posedanje!

Hvala, hvala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Za te stvari sem malo bolj počasne sorte in sem šele potem, ko smo že bili doma, pogruntala, da se je Erika v šestih tednih zredila samo za slabih 500g. Saj je od nekdaj bolj drobcena, a zdaj smo padli pod tisto 50% krivuljo, pa je do zdaj vedno bila nad njo. Pediatrinja ni nič rekla - ne vem, če je sploh opazila. Saj se ne čudim pretirano, da se ni dosti poredila, ker mi zadnje čase skoraj nič ne je, a vseeno. Zdaj me začenja počasi že skrbet. A imate kak nasvet, kako naj jo prepričam, da bi kaj več pojedla? Poskusila sem že domače in kupljene "jedi", a vsakič ko jo hranim, poje manj... Še banane, ki je bila itak vedno #1, mi zadnjič ni pojedla cele. Zadnje dneve jo hranim po tričetrt ure, da poje vsaj nekaj, pa še vedno ni vse skupaj nič. Moram priznat, da me to hranjenje zadnje čase spravlja v obup

Mislim, da je to čisto dovolj... tam okrog 400 g bi naj zdaj na mesec pridobili, eni malo več, eni malo manj. user posted image
Glede hranjenja ti pa ne znam svetovati, pri nas tudi jemo bolj kot ptički (cele banane še nismo nikoli pospravili)... user posted image  Pravijo, da vsi so enkrat začeli jest, tudi naši zakladki bodo!

No, tole mi je še uspelo prebrat, ostalo pa zvečer. Pridne bodite in uživajte na sončku!!! user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 140
11.10.2008 15:55:07   
mumu
No pa da vidmo, če mi bo kej uspelo napisat, trenutno spi, mislim pa da ne bo več dolgo.

Pomlad 08: tole si pa imela en katastrofalen dan user posted image , samo da je s tabo vse ok, pleh se bo pa že poravnal. Job ja pa pravi cukerček user posted image .

Ursi2: mlečne stvari sem že malo probala pa je tako tako, skuta ji sploh ne gre v slast (pripravila sem jo sama, kupljena fino pasirana skuta in sadje primešano), sem ji pa že dala za probat mlečni gres in riž je bla pa kar navdušena (dobila je samo 3 žličke, tolk za okus).

Tina50: s taščami je povsod ista pesem user posted image , tko da škoda besed (točno tako je tudi pri nam).

Aha pa še tole, že dva dni hočem prašat, Margaretka ti si prpopala smrkce, in so mi kar solze na oči pršle k so bli uni "ta pravi ", zdej me pa zanima, a ma mogoče katera te smrkce  posnete na kaseti, DVD, ali pa informacijo kje bi jih lahko dobila, ker so mi pa res zakon (mal mi še na otročje vleče user posted image ).

Zdej bo pa počas jo treba zbudit, da bove šle še prelepe jesenske sončne žarke lovit.

Pa lep viknd vsem skupaj!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 141
11.10.2008 19:14:44   
aleži
Danes sem spet pohajala s tamalimi (bilo nas je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) mamici seveda, ker možje delajo, smo šli po reki Dragoniji se sprehajat, nabirat kostanje,.... krasno vreme kot vedno, 23C, naredili piknik v naravi.
Zdaj smo pa vsi crknjeni in mislim,da bomo šli kaj hitro spat. sara že spi, Žiga bo tudi kapituliral

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Aha pa še tole, že dva dni hočem prašat, Margaretka ti si prpopala smrkce, in so mi kar solze na oči pršle k so bli uni "ta pravi ", zdej me pa zanima, a ma mogoče katera te smrkce  posnete na kaseti, DVD, ali pa informacijo kje bi jih lahko dobila, ker so mi pa res zakon (mal mi še na otročje vleče user posted image ).

Mi jih imamo iz e-mula...ful slabo se vidijo nekatere epizode, so pa original kot smo bili še otroci user posted image . Če prideš na srečanje, ti presnamem!!

Kaj je zdaj s tem srečanjem!!!!!! Bo katera kaj začela zbirat prijave, kje se dobimo, ob kateri uri!!!!!!!

Mi gremo jutri na srečanje marčevk05 s familjo na piknik, dolenjska smer in komaj čakam jih spoznatuser posted image . Sem že zjutraj naredila tiramisu, ker vsaka nekaj speče...... prijetno srečanje bo!!
Terida: user posted image user posted image user posted image user posted image  za sedenje

Tina50: saj pri drugemu, niti ne boš slišala komentarjev in vseh izjav tvojih najbližjih........... boš samo si mislila svoje in bila tiho!!!!!!!!!! saj tako sem jaz!! nima smisla se obremljevat s temi stvarmi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 11.10.2008 19:18:47 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 142
11.10.2008 20:09:31   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

no itak da se še nisem skidala spat, sem raje naštimala Jobovo fotko v avatar, da ga spoznate!

zelo lep fantek!!! user posted image user posted image

user posted image za očija, a ima kej časa še za kakšen trak user posted image ?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 143
11.10.2008 20:16:14   
Naša črtica koraka
LUCALU, preeeeeeekrasen avatar! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 144
11.10.2008 20:18:00   
Naša črtica koraka
user posted image  mumu, tudi ti imaš nov avatarček? Tudi tvoj avatarček je zelo lep!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 145
11.10.2008 22:14:14   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Kaj je zdaj s tem srečanjem!!!!!! Bo katera kaj začela zbirat prijave, kje se dobimo, ob kateri uri!!!!!!!

Mi gremo jutri na srečanje marčevk05 s familjo na piknik, dolenjska smer in komaj čakam jih spoznatuser posted image . Sem že zjutraj naredila tiramisu, ker vsaka nekaj speče...... prijetno srečanje bo!!

Samo na hitrco vas pozdravim in vam zaželim eno lepo in mirno noč user posted image .
Imate na tej strani vse nove avatarje, sem že mislila, da sem zašla user posted image . Vsi so seveda KRASNI user posted image user posted image user posted image

Vidim, da moram spet jaz dati komando za sredo, samo povejte najprej kje se dobimo? Spet v tivoliju ko je tako lepo vreme? se dobimo magari ob 11h ali  ob 12h, da se naredi sonček? Povejte mnenja kaj bi raje in kje!

Aleži, malo za šalo in malo zares....a boš nam marčevkam 08 tudi prinesla kaj sladkega user posted image user posted image . pa simpatične slikice iz sprehoda user posted image ...madona, sem skoz mislila, da je tvoja Sara velika punca pa vidim, da je Julija še večja user posted image .

Čestitke Urbanu za "vstajanje" in Tai-u za sedenje user posted image

Pomlad08, kaj je tvojemu sinku pravo ime Job? res zanimivo in neobičajno ime user posted image . Praviš, da se sling obnese tudi pri teži nad 10 kg?

Tina50, ti se kar izkašljaj pa tudi če gre za taščo, te čist razumemo ker smo vse na istem. tašče so pač tašče, no pa tudi mame so pač mame user posted image . pri nas je isto, ga par dni ne vidita, pa že takoj mojemu začneta govoriti, da sta že skor pozabila kako zgleda ker ga nista videla že par dni user posted image

Upam, da nisem spustila kaj pomembnega....

skratka, zdej pa grem,
še enkrat lahko nočko vsem skupaj user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 146
11.10.2008 23:23:14   
mergetka
Dober večer!

Mi smo malo bolše, vsaj moja dva moška. Mene še malo matra, ampak bo kmalu boljše. Sam, da malega ne matra več. Hvala za želje, Vilme, Lucalu in Ursi2 - so pomagale user posted image !

San, user posted image Urbanu za samostojno postavljanje na noge!

Sem malo brala naš prvi del in sem zasledila, da ni dobro dajat sedet dojenčka, dokler se sam ne vsede? Dinki, mislim, da si ti to pisala user posted image Vem, da ga ni dobro dajat na noge, za sedet pa nisem vedela (edino to, da ni dobro, da ga založiš z blazinami za dalj časa).

Lucalu, Pomlad, Aleži, Ursi2, Mumu itd: user posted image za slikce! KAk rastejo ti naši mulčki in mule...

Uživajte jutri v prelepem vremenuuser posted image , danes pa mirno noč user posted image .

Aja, v sredo men ne bo šlo, mamo cepljenje... Če nas več ne bi moglo, bi blo fajn, da prestavimo; če sem pa edina, pol pa ni treba. Men bi sicer pasalo v petek, ampak kot sem že napisala...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 147
11.10.2008 23:24:11   
Ursi2
Lep pozdrav, punce!
Se vidi, da je blo danes lepo vreme pa še vikend, da niste tolko čvekale! user posted image

Mi smo doma, moška spita ko medved zimsko spanje!. Sploh ne vem, kk mojmu to uspe. Mislim, da se še vleže ne pošteno na kavč, pa že spi! user posted image

Smo se zjutraj lepo počasi spakirali in šli v Avstrijo. Luka je bil priden, je skor prespal vožnjo, gor smo šli v Seiersberg pa nisem našla nič za sebe. Ne vem, niti ena stvar mi ni bila tk všeč, da bi rekla, to bi mela. Rabim predvsem hlače, ker sem pristala pri enih. Sem pač zlo štorasta in sem dvojne uspela celo strgat in tud če jih zašijem, niso več za v javnost, ene so mi pa prevelke! Tako da.......
Potem smo šli pa še v Ikeo, tam smo dobli še par stvari, smo pa kupli tudi Antilope stolček, da ga bo lahko mel Luka pri dediju in babici, pa midva si ga boma sposodla, če bomo kdaj kam šli, da ga bomo rabli.

Smo hotli it pa še v Metro, so ga pa danes prej zaprli zarad inventure. Je bil pa možek kr neki tak mal siten pa prav dol mu je viselo za po trgovinah hodit, pa sem rekla, kaj mu je. Mi pa nazaj, ja pa če sem sam 4 ure spal. (a sem mu jz rekla, da naj pride šele ob 1 zjutri s koncerta, pa pol namesto, da bi šel spat, je lepo za tv šeluser posted image )  Ja, halo. Za mene je zadnji mesec to želuksuz, pa še bolana sem bla pa sem se skoz trudla in bla dobre volje, pa sem se z malim ukvarjala, pospravljala, pekla, kuhala, pa sem rekla, da res ne gre, da bi še pekla včeri za koncert, da je dost drugih žensk, ki bojo, pa me je tk pogledal, kao, halo, spekla bi pa že lahko. In sem seveda šla in spekla. Pol pa še malo čudno gledal, ker sem sam eno spekla. Sem mu sam rekla, da nimam več jajc doma, bolana pa v trgovino ne bom hodla, da mi pa lahko da svoje in bom še hiter neki spekla. Pa je kr hitr reku, da je dost, da ni treba!

Sem mu pa dans pol tud rekla, da če je take volje, bi bil pa že prej reku, pa se ne bi gor vozli, pa bi lahko on doma spal, midva bi pa lepo šla ven v naravo.
No, potem smo pa mislili it k mojim staršem in bratovi družini na kostanjev piknik, pa kličem brata in mi pove, da se je njegova tamala (15 mesecev) hčerka zjutraj polila s celo res velko šalco vročega čaja in da ima opekline po trebuščku in nogicah in da sta v bolnici z mamco. Se mi je tk zasmilila. Zdej bojo pa jutri pod narkozo ji delali prevez, ker je preveč boleče in bojo vidli, kako je stanje, a se bo samo pozdravlo, al bo treba kirurško. Revica!user posted image   Ma, ko majo tako dolge prste, se mi zdi, da še na prazni mizi neki najdejo.user posted image user posted image  

Smo pa šli potem vseen k našim, ker so še od sestre tamali na počitnicah, tako da je blo itak noro in smo se fajn meli. Sta pol proti večeru brat in moj dragi zunaj pekla kostanje. No, je bil pol kr bolj dobre volje moj.
No, sem pa vesela, da se z mojim bratom tk zastopita!

Sej, je blo smešno, sem nečaka (2,5 leti) kregala, ker sam mal vstran pogledaš, pa je že neki polito, razsuto, zamazano, polito olje za šivalni stroj, razsuti makaroni, sol,, čaj,...........Pol te pa pogleda s tk nedolžnim pogledom, pa reče: sam pogledal sem! user posted image
No in sem mu rekla, da vsakič, ko čaj pijemo, ga on polije in so vsi mokri, da je treba vse preoblečt (so pa trije), in da bo od zdej naprej mogu za svojo mizo pit, pa se skor jokat začel. No, minuto za tem pa jz vstran pogledam pa Luka zagrabi poln kozarec vode in sma bla že oba cela mokra!user posted image user posted image  

Mi je pa mamca spekla potico za rojstni dan, sem jo v pol ure več kot pol zmazala. mmmmmmmmmmmmmmm
Prvič,odkar sem rodila. Sem bla tk vesela, da še ona ni mogla verjet!

Pomlad08, prekrasen avatar in ful luškan Job! Lepo ime! user posted image user posted image
Za agrume pa ne vem, mislim, da ni nič narobe, če jih mali dobro prenaša. Vem, da je meni rekla za kivi, da naj rajši ne, za ostalo pa ni rekla. Vem, da jz sem nečakinji tud neki tolko stari že devala, je njena mamca rekla, da lahko. Jz pa se ne upam, ker ga je od začetka ful šravfalo, zdej si pa kr ne upam probat, čeprav mislim, da ne bi blo slabo, da mal vitaminov dobi. kk je pa z ananasom? A ga lahko? Npr. da ga malo popečem zraven kakega puranjega zrezka?user posted image

Tudi Lucalu in Mumu prekrasen avatarček!user posted image

Tina50, ti si kar daj duška. Sploh se ne sekiraj, sej morš mal iz sebe dat in bolš tuki, ko pa da se doma feeeeeeeeeeeejst skregate. Si pa lahko prepričana, da nas je velko, ki te zlo razumemo in smo na istem ali podobnem, tako, da lažji sočustvujemo s tabo in ti mogoče damo še kako idejo ali nasvet. Tudi pri nas je bla cela štala in če si ne bi tule pri vas dala malo duška, mislim, da bi ne govorli sploh več ali pa bi se jz že preselila. Ker pač nimam koga, ki bi mu lahko to povedla, tu pa sem lahko dala malo iz sebe in je bilo malo lažje za prenašat. Ko se spomnem, kaj vse sem poslušala, kake ideje in nasvete vse sem dobila, da sem si pumpala mleko in ji mogla kazat, da ni sama voda,...................Pa da še o nekaterih izjavah sploh ne govorim. GRRRRRRRRRRRR. Evo, sem že spet cela razkurjena in kr na jok mi gre! Eh, brezveze!
Ne sekiri se, poskusi se navadit, da odkopiš kaj govori pa sam kimaš in se mal nasmejiš, pa kdaj kak ja ali ne, pa je! Drgač pa, važno je, da tvoj "drži" s tabo (ti stoji ob strani).
No, jz vem, da jo odklopim in se kaki izjavi sam še nasmejem in pritisnem v glavi tipko delete user posted image , pa grem naprej. Ona pa naj živi naprej v prepričanju, kk se strinjama z njo. Pa nardima tako, kot se nama zdi. Mogoč ni prav, je pa veeeeeeeeeeeeliko lažje tako!

Lepo se imejte!
Zdej grem pa malo zaposlitvene oglase gledat. Upajmo, da bo kaj!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 148
11.10.2008 23:26:34   
pomlad08
NČK, najprej hvala za pohvale za našega fantka! Men je pa fuuul všeč tvoja fotka v avatarju! A mate to doma tako zeleno/rumeno steno? Izgleda super!

Dinki, ja, Jobu je res ime Job user posted image  In ja, mi ful uporabljamo sling, ker mi je super za po mestu, ko imamo vedno kup opravkov, mi prov pridejo frej roke - ubistvu moram it zmer kej urejat na faks al pa grem v štacuno in na trg, in mi je najlažje, če ga imam pri sebi. V vozičku tud nikol ne vem, kako dolgo bo zdržal, v slingu pa še niti 1x ni niti malo protestiral! Zmeri totalno zadovoljno gleda naokol, ko se utrujen, se pa nasloni name in zaspi. In mi je najlepši občutek, ko se zakoplje z glavico med prsi in ga loh skoz božam in lupčkam user posted image

Srečanje: jaz sem za sredo po 12!

laufam

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 149
11.10.2008 23:29:05   
pomlad08
sem mislila da je alarm pa je že kul.
no ampak sem itak ful zaspana tko da grem spat.
skratka sem za srečanje, ker bi vas res rada spoznala!

lahko noč

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?