Ursi2
|
Lep pozdrav, punce! Se vidi, da je blo danes lepo vreme pa še vikend, da niste tolko čvekale! Mi smo doma, moška spita ko medved zimsko spanje!. Sploh ne vem, kk mojmu to uspe. Mislim, da se še vleže ne pošteno na kavč, pa že spi! Smo se zjutraj lepo počasi spakirali in šli v Avstrijo. Luka je bil priden, je skor prespal vožnjo, gor smo šli v Seiersberg pa nisem našla nič za sebe. Ne vem, niti ena stvar mi ni bila tk všeč, da bi rekla, to bi mela. Rabim predvsem hlače, ker sem pristala pri enih. Sem pač zlo štorasta in sem dvojne uspela celo strgat in tud če jih zašijem, niso več za v javnost, ene so mi pa prevelke! Tako da....... Potem smo šli pa še v Ikeo, tam smo dobli še par stvari, smo pa kupli tudi Antilope stolček, da ga bo lahko mel Luka pri dediju in babici, pa midva si ga boma sposodla, če bomo kdaj kam šli, da ga bomo rabli. Smo hotli it pa še v Metro, so ga pa danes prej zaprli zarad inventure. Je bil pa možek kr neki tak mal siten pa prav dol mu je viselo za po trgovinah hodit, pa sem rekla, kaj mu je. Mi pa nazaj, ja pa če sem sam 4 ure spal. (a sem mu jz rekla, da naj pride šele ob 1 zjutri s koncerta, pa pol namesto, da bi šel spat, je lepo za tv šel ) Ja, halo. Za mene je zadnji mesec to želuksuz, pa še bolana sem bla pa sem se skoz trudla in bla dobre volje, pa sem se z malim ukvarjala, pospravljala, pekla, kuhala, pa sem rekla, da res ne gre, da bi še pekla včeri za koncert, da je dost drugih žensk, ki bojo, pa me je tk pogledal, kao, halo, spekla bi pa že lahko. In sem seveda šla in spekla. Pol pa še malo čudno gledal, ker sem sam eno spekla. Sem mu sam rekla, da nimam več jajc doma, bolana pa v trgovino ne bom hodla, da mi pa lahko da svoje in bom še hiter neki spekla. Pa je kr hitr reku, da je dost, da ni treba! Sem mu pa dans pol tud rekla, da če je take volje, bi bil pa že prej reku, pa se ne bi gor vozli, pa bi lahko on doma spal, midva bi pa lepo šla ven v naravo. No, potem smo pa mislili it k mojim staršem in bratovi družini na kostanjev piknik, pa kličem brata in mi pove, da se je njegova tamala (15 mesecev) hčerka zjutraj polila s celo res velko šalco vročega čaja in da ima opekline po trebuščku in nogicah in da sta v bolnici z mamco. Se mi je tk zasmilila. Zdej bojo pa jutri pod narkozo ji delali prevez, ker je preveč boleče in bojo vidli, kako je stanje, a se bo samo pozdravlo, al bo treba kirurško. Revica! Ma, ko majo tako dolge prste, se mi zdi, da še na prazni mizi neki najdejo. Smo pa šli potem vseen k našim, ker so še od sestre tamali na počitnicah, tako da je blo itak noro in smo se fajn meli. Sta pol proti večeru brat in moj dragi zunaj pekla kostanje. No, je bil pol kr bolj dobre volje moj. No, sem pa vesela, da se z mojim bratom tk zastopita! Sej, je blo smešno, sem nečaka (2,5 leti) kregala, ker sam mal vstran pogledaš, pa je že neki polito, razsuto, zamazano, polito olje za šivalni stroj, razsuti makaroni, sol,, čaj,...........Pol te pa pogleda s tk nedolžnim pogledom, pa reče: sam pogledal sem! No in sem mu rekla, da vsakič, ko čaj pijemo, ga on polije in so vsi mokri, da je treba vse preoblečt (so pa trije), in da bo od zdej naprej mogu za svojo mizo pit, pa se skor jokat začel. No, minuto za tem pa jz vstran pogledam pa Luka zagrabi poln kozarec vode in sma bla že oba cela mokra! Mi je pa mamca spekla potico za rojstni dan, sem jo v pol ure več kot pol zmazala. mmmmmmmmmmmmmmm Prvič,odkar sem rodila. Sem bla tk vesela, da še ona ni mogla verjet! Pomlad08, prekrasen avatar in ful luškan Job! Lepo ime! Za agrume pa ne vem, mislim, da ni nič narobe, če jih mali dobro prenaša. Vem, da je meni rekla za kivi, da naj rajši ne, za ostalo pa ni rekla. Vem, da jz sem nečakinji tud neki tolko stari že devala, je njena mamca rekla, da lahko. Jz pa se ne upam, ker ga je od začetka ful šravfalo, zdej si pa kr ne upam probat, čeprav mislim, da ne bi blo slabo, da mal vitaminov dobi. kk je pa z ananasom? A ga lahko? Npr. da ga malo popečem zraven kakega puranjega zrezka? Tudi Lucalu in Mumu prekrasen avatarček! Tina50, ti si kar daj duška. Sploh se ne sekiraj, sej morš mal iz sebe dat in bolš tuki, ko pa da se doma feeeeeeeeeeeejst skregate. Si pa lahko prepričana, da nas je velko, ki te zlo razumemo in smo na istem ali podobnem, tako, da lažji sočustvujemo s tabo in ti mogoče damo še kako idejo ali nasvet. Tudi pri nas je bla cela štala in če si ne bi tule pri vas dala malo duška, mislim, da bi ne govorli sploh več ali pa bi se jz že preselila. Ker pač nimam koga, ki bi mu lahko to povedla, tu pa sem lahko dala malo iz sebe in je bilo malo lažje za prenašat. Ko se spomnem, kaj vse sem poslušala, kake ideje in nasvete vse sem dobila, da sem si pumpala mleko in ji mogla kazat, da ni sama voda,...................Pa da še o nekaterih izjavah sploh ne govorim. GRRRRRRRRRRRR. Evo, sem že spet cela razkurjena in kr na jok mi gre! Eh, brezveze! Ne sekiri se, poskusi se navadit, da odkopiš kaj govori pa sam kimaš in se mal nasmejiš, pa kdaj kak ja ali ne, pa je! Drgač pa, važno je, da tvoj "drži" s tabo (ti stoji ob strani). No, jz vem, da jo odklopim in se kaki izjavi sam še nasmejem in pritisnem v glavi tipko delete , pa grem naprej. Ona pa naj živi naprej v prepričanju, kk se strinjama z njo. Pa nardima tako, kot se nama zdi. Mogoč ni prav, je pa veeeeeeeeeeeeliko lažje tako! Lepo se imejte! Zdej grem pa malo zaposlitvene oglase gledat. Upajmo, da bo kaj!
|