|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
10.11.2008 10:44:53   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Me zanima a se vsi vaši malčki že sami usedejo? Naša se še ne, pa tut včasih ko sedi se kr vrže nazaj al pa v stran, tko da morm zraven nje sedeti ko ona sedi. Je pa full rada na trebuščku in se igra.

Pri nas je isto.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
10.11.2008 10:50:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Me zanima a se vsi vaši malčki že sami usedejo? Naša se še ne, pa tut včasih ko sedi se kr vrže nazaj al pa v stran, tko da morm zraven nje sedeti ko ona sedi. Je pa full rada na trebuščku in se igra.

Pri nas je isto.

Tudi pri nas, popolnoma isto.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.11.2008 10:53:17   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Sicer pa nič novega, razen tega, da vedno bolje mašira po stanovanju - še vedno v vojaški pozi- in še vedno brezzoba, z malce več laskami za ušeski ... aja, pa luknjice v ličkih je dobila, oziroma je dobila luknjico samo na eni lički ... čakamo še, da se še ena prikaže na drugi strani user posted image .

Tudi pri nas je še zmeraj tako user posted image , več lask je pa le na vrhu glave. Titu raste le irokeza, ob strani pa nič user posted image . Za luknjico na drugi strani....mogoče je pa ne bo. moj dragi jo ima le na eni trani ko se smeji, pa je še bolj user posted image ....

JA, tudi anji v bistvu poganja irokeza user posted image . A tvoj ima tudi samo eno luknjico v lički? Madonca, no - to je pa že sumljivo ... da nismo v sorodu user posted image ?

PREVOZ: še vedno čakam, da se katera javi ... prihajam pa iz kranjske smeri in lahko na poti v PO pobiram ... dejte me uporabit, drugače si še premislim user posted image .

Kaj boste danes za južno skuhale?

user posted image  ja ne vem NČK, to bosta mogla vidva z mojim dragim meni povedat user posted image

NČK, ne odpovedat, če češ ti jaz Terido predam, če se ne maraš sama voziti, samo ne odpovej!

Kosilo....včeraj mi je mami dala že narejen golaž user posted image , tko da danes le še makarončke skuham in naredim solatko in je kosilo pripravljeno user posted image .

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.11.2008 10:54:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

user posted image  

Pomlad08, tale tvoj Job je pa res pravi medvedek user posted image user posted image user posted image ...čudno, da se mi dopadejo taki medvedki kot je moj Tit user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
10.11.2008 10:56:06   
TIMOTY

Naša noč je bila krasnauser posted image , sej je tud ponavadi, ampak zdej 2 dni k mu je teklo z noska se je kr zbujal na 1,5 - 2 ure - revček ni mogel mirno pančatuser posted image . Danes pa se je samo 1x zbudil in potem takoj zaspal nazajuser posted image - zbudil se je pa ob 8.30-user posted image tako kot skoraj vsak dan- so izjeme. Trenutno je po celi dnevni sobi, se kobaca in raziskuje, pravi mali Indiana Jonesuser posted image .
Za pol ure se mi je pisanje ustavilo, bom napisala kaj se je zgodilo: user posted image se je plazil, naenkrat je imel vsega dovolj, jst sm še cornflakese jedla, pa ga primem in posedim v naročje in glej ga "hitri prsti", SKLEDA JE BILA ŽE NA TLEH. Tako, da sem zdej brisala tla, pol sm pa še kr posodo pospravila pa bo mir za nekaj časa. user posted image sem pravkar spravila počivat, jst pa se bom posvetila moji fiziologijiuser posted image - pa sej se mi ne da, ampak moram!

Ursi2: meni so bili motorji tud zakon, ampak sm imela eno slabo izkušnjo, pa me je zdej strah.- Me je kolega vozil in sva šla ful hitro, adrenalin je ponorel- noro. Me pripeljal in rekel, da gre še en krog- potem pa slišimo,da je imel nesrečo, vse se je dobro končalo- na srečo. Lahko bi bila gor tudi jaz in vprašanje kaj bi se zgodilo. Tako, pamet v glavo in čelado na glavo- želim ti varno vožnjo, vedno. Pa upam, da bo sanjski motor postal resničnost. Glede učenja bom pa tako rekla- šola je draga ( izredno) in moja motivacija je porabljen denar za šolo in boljša prihodnost, pa če hočem naredit se MORAM učit.

Pomlad08: čestitke za prvi zob, naj raste-jo brez bolečin! Mi imamo 4 zobke ( spodnja prva dva in zgornja druga dva ) - sedaj pa nam rastejo še zgornja prva dva in kar dobro prenaša rast zob.

Včeraj bi nas mogla obiskat kolega s punčko- 1 mesec stara, pa je naš prehlajen in sm rekla da kdaj drugič da jim kaj ne prenesemouser posted image user posted image . Onadva sta jo pa tako uštimala za Timija.- pa drugič. Komaj čakam, da jih vidim.

San: Zelo lepe slike user posted image user posted image .

Lep dan Vam želim

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 10.11.2008 11:03:42 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
10.11.2008 11:00:29   
TIMOTY

Pri nas je isto.

Pri nas je isto, vsake toliko časa se prevrne in ga je treba dvignit nazaj v sedeči položaj.
Pa tudi laskov imamo največ po sredini ob strani kr zaostajajo.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 10.11.2008 11:01:51 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
10.11.2008 11:13:12   
Vilma
Jagoga pri nas bodo krvavice in pražen krompir. Sam to ni ideja za hitro kosilo. user posted image
Še eno vprašanje, ko se glih o hrani menimo. A ve zdaj že vse jeste al še vedno katera pazi s prehrano? Zadnjič sem sosedi omenila krvavice, pa me je kar debelo pogledala, kaj a to že ješ? user posted image

Kar se tiče motorjev Ursi: moj bivši je bil strasten motorist, sem se kar nekaj z njim po svetu prevozila. Samo ni samo bivši, je tudi pokojni. user posted image  En mesec po tem, ko sva šla narazen, se je ubil za prvega maja blizu Gorice. Tako da mene je od takrat smrtno strah motorjev. Pa še kakšnega športa, upam da moja dva otročka ne bosta posegala po ekstremnih športih,ker nimam dobrih živcev za te zadeve. Zelo bi me bilo tudi strah, če bi se ukvarjal s kakšnim plezanjem po ne vem kakšnih tisočakih. Tudi tu imam slabo izkušnjo. Bomo vidli no, raj ne razmišljam preveč o tem.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.11.2008 11:31:12   
Ursi2
Živjo!

Pomlad08, ful lep avatarček!

No, meni danes ni treba kosila kuhat, razen za Lukana, pa jz bom pojedla, kar bo ostalo. Drgač pa imam ta teden namen naredit enkrat njoke v carbonari omaki, enkrat telečje zrezke in krompir, pa enkrat kitajsko, pa ocvrtega purana in kak krompir v pečici ali pražen krompir. Če pa bo bolj slabo vreme pa kak ričet ali golaž! Lahko pa tudi kako krompirjevo juhco ali zelenjavno pa na vrh palačinke ali mlečni riž.

Vilma, user posted image user posted image user posted image , da bi bili čimprej zdravi!!!!!!!!!

Glede motorjev je pa tako, da se tudi jaz sedaj jih bojim, ampak želja je pa še vedno. Sem pa ravno mislila it izpit delat, ko sem zanosla. Pa takrat se niti nisem preveč sekirala, da je to lahko nevarno, sedaj, ko pa imam Lukana me je pa kr groza, da pomislim, da bi se mi kaj zgodlo in bi potem moral pri tašči in tastu gor rast! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da sedaj kljub želji, se ne mislim spuščat v te vode!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.11.2008 11:49:11   
san

Dobro jutro, danes bo en lep sončen dan, upam da tudi jutri.
San, ta tvoj Urban je pa že pravi raziskovalec, kaj tisto posteljo na 4 sliki imate od Ikeje, katero se podaljšuje?

ja, to je tista postelja, je superuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.11.2008 11:50:56   
san
pomlad, res maš lep avatarčekuser posted image , pa una slikca z jobom je tud ful lepauser posted image - a to ga maš v slingu?

sm pa prej poskušala tud tko narest, s predogledom, pa mi sploh slikce ni pokazal ampak začetno stran od shrani.si

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
10.11.2008 11:54:04   
san
ursi zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.11.2008 11:55:02   
san
http://www.shrani.si/nalozi.php#

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
10.11.2008 11:55:36   
san
evo, noče, tole pokažeuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 10.11.2008 11:56:06 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
10.11.2008 11:57:48   
san
nč, morm urbana nahrant, pol pa k okulistu letim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
10.11.2008 12:09:35   
aleži
Mi2 sva ravno prišli iz kafetkanje in sprehoda, ma ste pa OGROMNO napisale. A je slabo vreme po Sloveniji? Brala pa nisem nič za nazaj, ker zdaj trenutno nimam časa, popoldne si ga bom vzela za vas!user posted image

Srečanje: jutri pridemo vse4: Daša, Azzurra, Sara in Aleži user posted image user posted image  Prosila bi samo Jagogo ali Špelo,da točno poveste kje se dobimo in kakšno tel. št. v primeru izgube user posted image . Hvala!!user posted image user posted image

Zdaj pa letim dealt kosilce moji princeski!!

Kasneje se slišimo!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 10.11.2008 12:10:22 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.11.2008 12:35:01   
san
http://shrani.si/?1s/OC/4eazMuJt/dsc00890.jpg

http://shrani.si/?2Z/Dr/3hzJMu5E/dsc00892.jpg

http://shrani.si/?2P/vu/3dGC9Dds/dsc00908.jpg

http://shrani.si/?1G/Xh/3FAJDj8E/dsc00911.jpg

še zadnjič, če uspe, drugač pa naj se gre solit

ma ne vem, jst mam maca, mogoče je pa to zato... ma še katera maca?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.11.2008 12:41:55   
Dinki
Aleži, ni slabo vreme, je pa še zmeraj megla user posted image ...mi še čakamo na sončka.

No, jaz sem ravnokar govorila s Terido in sva se vse dogovorili. Torej pridemo tudi me 4. Upam, da se uspešno natovorimo vse 4 in 2 vozička v mojega Cliota user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.11.2008 12:48:14   
Dinki
San, bom poskusila še jaz, če meni deluje ta zadeva iz Shrani.si....prvič delam.

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.11.2008 12:50:50   
Dinki
opa, meni je pa uspelo user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.11.2008 13:04:28   
mumu
Evo vikend je miniu, pa smo spet prave čveke ratale user posted image user posted image user posted image .

Jagoga mi bomo imeli za kosilo joto.

Pomlad08: Super nov avatarček

San: Urbana bi jst pa kar mal k nam na počitence vzela, di bi Tii razložu kako se puza, stoji.., prav posrečen jeuser posted image

Lona76: Naša se še niti pod razno ne usede sama, ko pa jo dam v sedeč položaj pa kar poskakuje user posted image , danes se je na puzlah sigurno za ene 30 cm premaknila s poskakovanjem v sedečem polžaju.

Mamo pa drug teden v razvojni kontrolo, tko da upam, d ami bodo kakšne vaje pokazal.

Timoty: tale tvoj sonček je pa nagajivček, ponoči je pa zlo priden, kaj bi dala da bi naša vsaj enkrat tako dolgo spala. Ti si pa tut ful pridna, kolk izpitov pa maš letos, a si kakšnega že nardila?

Se oglasim še pozneje.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.11.2008 13:04:51   
san
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.11.2008 13:05:20   
san
hehe, ratal, zdej pa šibamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.11.2008 13:05:30   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

motorjev se pa jaz tud bojim ... to je ena stvar k upam da si jo job ne bo želel ko bo najstnik, ker je disaster in taka žalost ko se mladi fantje ponesrečijo ... poznam dve družini ki sta izgubili sina, groza...

Jaz si tudi želim, da ju ne bi zanimali motorji, pa čeprav imamo motorista v familiji.

evo, še ena stara mama se tlele javlja, ki upa tako kot vidve!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
10.11.2008 13:05:37   
Naša črtica koraka

Naj še katera da kakšno idejo.Mislim kosilo za nas odrasle ne za naše otročičke.

user posted image T O R T A !!!!user posted image

za malo lakoto pa priporočam TORTICO!

njami-njami!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.11.2008 13:06:46   
Azzurra
Odkar sem san zatrdila, da vas berem iz pozadine in da sem kot big brother ("is watching you" user posted image ) - nisem odprla foruma niti od blizu ha ha ha. taka pač sem. chi mi ama mi segua, rečejo italijani user posted image oz ena znana francozinja je to rekla, jeanne d'arc, če se ne motim,  kaj pa to pomeni, pa na srečanju user posted image

imam dve vprašanji:

- kako je na kraju srečanja poskrbljeno za previjanje?

- kako boste ve s kosilom za malčke ali obstaja kakšna možnost, da se kosilo naroči na kraju srečanja (a so vaši malčki že kdaj jedli zunaj? user posted image ) Ker pri nas je tako, da zjutraj dobi mleko, dopoldne sadno malico, za kosilo pa praktično je kot odrasli (danes npr. telečji ragu z zelenjavo (korenje, koleraba, bučka in zelje) z nasekljano paštico in vse lepo posuto s parmezančkom)....ste kaj razmišljale o kosilu al boste fliknile na zizo ali na flašo?

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 10.11.2008 13:08:49 >

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?