TIMOTY
|
Naša noč je bila krasna , sej je tud ponavadi, ampak zdej 2 dni k mu je teklo z noska se je kr zbujal na 1,5 - 2 ure - revček ni mogel mirno pančat . Danes pa se je samo 1x zbudil in potem takoj zaspal nazaj - zbudil se je pa ob 8.30- tako kot skoraj vsak dan- so izjeme. Trenutno je po celi dnevni sobi, se kobaca in raziskuje, pravi mali Indiana Jones . Za pol ure se mi je pisanje ustavilo, bom napisala kaj se je zgodilo: se je plazil, naenkrat je imel vsega dovolj, jst sm še cornflakese jedla, pa ga primem in posedim v naročje in glej ga "hitri prsti", SKLEDA JE BILA ŽE NA TLEH. Tako, da sem zdej brisala tla, pol sm pa še kr posodo pospravila pa bo mir za nekaj časa. sem pravkar spravila počivat, jst pa se bom posvetila moji fiziologiji - pa sej se mi ne da, ampak moram! Ursi2: meni so bili motorji tud zakon, ampak sm imela eno slabo izkušnjo, pa me je zdej strah.- Me je kolega vozil in sva šla ful hitro, adrenalin je ponorel- noro. Me pripeljal in rekel, da gre še en krog- potem pa slišimo,da je imel nesrečo, vse se je dobro končalo- na srečo. Lahko bi bila gor tudi jaz in vprašanje kaj bi se zgodilo. Tako, pamet v glavo in čelado na glavo- želim ti varno vožnjo, vedno. Pa upam, da bo sanjski motor postal resničnost. Glede učenja bom pa tako rekla- šola je draga ( izredno) in moja motivacija je porabljen denar za šolo in boljša prihodnost, pa če hočem naredit se MORAM učit. Pomlad08: čestitke za prvi zob, naj raste-jo brez bolečin! Mi imamo 4 zobke ( spodnja prva dva in zgornja druga dva ) - sedaj pa nam rastejo še zgornja prva dva in kar dobro prenaša rast zob. Včeraj bi nas mogla obiskat kolega s punčko- 1 mesec stara, pa je naš prehlajen in sm rekla da kdaj drugič da jim kaj ne prenesemo . Onadva sta jo pa tako uštimala za Timija.- pa drugič. Komaj čakam, da jih vidim. San: Zelo lepe slike . Lep dan Vam želim
< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 10.11.2008 11:03:42 >
|