Ursi2
|
San za Izabelo, da ji te njene bulice izginejo oz, da vsaj ugotoviijo kaj to je. Pa da se ne bi več nove pojavljale in se te ne več večale!!!!!!!!!! Boga Izabela. Si kr mislim, kk ji more bit grozno, ko jo sprašujejo. Vem, kk sem se in se še sedaj smotano počutim, ko me mkeri gledajo, kaj imam po rokah in nogah (luskavca) Za Izabelo Pa prav, da si dala to malo iz sebe! Sploh si ne znam predstavljat, kk bi se jz držala na tvojem mestu!!!!!! Tudi za tebe Pa kaj je posrečen Izidor, sem se prav nasmejala, kako je odpravil uno psihologinjo!!!!!!! Aleži, no itak, da se ve, kateri dve punci sta to!!!!!!!!! Saj sta pa čisti mamici!!!!Kaj sta Luškani!!!!!!!!!!!!! In kako se lepo Vilma, morem rečt, da imam veliko srečo, da naš pob je vse po vrsti! Res, študiram, kaj ne mara, pa se ne spomnim ene stvari ne,ki mu ni všeč. Res mu kake pomaranče ali mandarine ne grejo najbolj, ampak, če je pri volji tudi to malo poje. Ne mara pa kaj sladkega. Kak keks ali banano z drugim sadjem ali v mlečnem rižu, to je pa največ, kar mu je všeč. Ima pa rajši un rižev vafelj kot pa keks. Pa mi je čist fajn, da noče kaj preveč. Še tako je prehitro potem samo sladko na jedilniku! Mumu , da ji zobki čimprej ven pogledajo!!!!!!!!!! Katiandi en kup , da tele norice ne bojo prehud napadle našga Jakana!!!!!!!! In upam, da bo noč boljša!!!!!!! Drgač pa mu jz kr delam juhe oz jedi na žlico. Zelo rad ima ričet, pa gobovo juho, sam da jz za naju ne dam gob, tako da je to pravzaprav zelenjavna juha pa zraven kake ajdove žgance. Velikokrat je tudi juhico. Pa včasih ima not zakuhan riž, pa kak korenček, včasih mu skuham zelenjavo not, pa kako zakuho- testenine. Zlo dobra pride kus-kus juha (vsaj meni) pa hitro je narejena. Naribaš korenček in krompir, potem pa še dodaš kus-kus in še kake začimbe po okusu in to je to. Seveda lahko kaj še dodaš zraven! Prav tako ima rad Fižolovo juho in mlečno juho,...Pa krompirjevo,...No, v bistvu ima res vse rad! Upam, da bo tako ostalo!!!! Tina50, super, sa je Lan začel še sirček jest! Ja, fant ve, kaj je dobro!!!!!!!!!!!!! In hvala za recept za toplo solato!!!!!!!!! Jagoga, tak način hranjenja pa tudi jz prakticiram, vendar p ato za to, ker je naš ful radoveden in ga morem skoz z nečem zamotit, da lepo je!!!! Hvala za tako lepo zgodbo! Ja, res je resnična!! Sam, ko bi se naučili še , kako bremena odložit!!!! Špela100, 36 let niso še nobena leta. Zdej se šele začne živet in uživat!!!!!! !Nimaš bit zakaj žalostna. Itak so pa vsa obdobja v življenju lepa in zanimiva!!!!!
|