Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: san te dni sem precej časa preživela z izabelo in urbanomna hemato onkološkwm oddelku zaradi bulice izabeline nad očesom, pa ni bilo časa. no, včeraj sm začela pisat, pa se je pol urban zbudu. pa sm zdej precej melanholična, ker sem gledala te uboge otročiče s hudimi boleznimi .... HB pri izabeli ni življensko nevarno in sedaj moramo to še naprej opazovat, zdravnica, pa se bo v te pol leta do kontrole pozanimala pri cistologih in tujih kolegih, če so imeli že kakšen tak primer. ker izabela ima to sedaj že 4 bulo od tretjega leta in vse so na levi polovici telesa, no eno so ji že izrezal in je ni več in to kar so do sedaj mislili, ne poteka tako kot pri njej.... pa še njena doktorca iz onkologije je šla v pokoj....no, sej ta nova, ki jo je prevzela se mi zdi super. v glavnem ne bom preveč najedala. joj San .....eno grmado za Izabelo in en kup zate, da boš močna in da bi tole zadevo z bulicami uredili in pozdravili za zmeraj!!! Sara & Julija = IZVIRNO SPOROČILO: mumu Drugač nam pa zgornje trojke vn rinejo, pa čeprav dvojk še sploh nimamo (al bo smešna) in je temu primerno tut tečna, danes me je ožela do konca že do enajstih . Sploh je ne obvladam več , ne vem kaj naj storim. mumu, tudi zate en kup , da te živčki ne izdajo, jaz sem bila tudi danes ponoči čist , se je Tit zbujal na vsake pol ure. Upam, da Tii čim hitreje pogledajo zobki ven in da bo mir (sej pol bo pa kej druzga, žal ) se mi zdijo teli naši marčevci...ma skoz je neki . IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi Kako pa dajete juhice vašim malčkom? A so bolj goste? Naš Jaka se non stop obrača pa je v akciji, tako da mu js zelo težko dajem juhe, ker skoraj vse polijeva. Mu dam raje malo kruha noter v kremne juhe al pa veliko rezancev/zakuhe. jaz Titu naredim juhico prb 1-krat na teden. Če mu jo naredim je ta iz bučk, cvetačke, brokoli, korenček in zahuham not tiste testenince mini krogci - koruzni...ma pride lepo gosta juhica in ga ne motijo koščki. Da bi ga pa prav s tekočo juho hranila si pa ne predstavljam. za Jakata!!! Ursi2...uživajte MAX tale vikend doma z Lukcem, sem prepričana, da ga boš še kako izkoristila . Ok, toliko zaenkrat, grem kosilo skuhat.... danes bomo leteči, gremo na bowling vsi trije, tudi Tit ...upam, da se bo lepo obneslo....pa Titku gremo 1. čevljčke kupit zdej k ma že 10 mesecev in je felik fant ...HVALA punce vsem za čestitke!!!!! lepo se mejte in ostanite zdravi