Ursi2
|
No, moj je prišel iz službe, sma mal počvekala, zdej je pa , jz pa spet na ! Sem se spomnila, kaj se je v pon zgodlo. Je moj prišel domov iz službe in je šel po Lukija k dediju. Je bil Luka že prav fajn zaspan in ga je nesel v njegovo sobo. IN se je vsedel na kavč, da bi se mal pocrtlala, ter ga je stisnil k sebi, tako, da mu je na rokah ležal. Luka pa je začel zizo iskat, pa ni bilo nič. Se je z rokicami tk stran odrinil, gledal kaj je zdej to, potem pa mu je dvignil majico, in gledal, kk ni nič, pol je pogledal atija, nardil z roko ni,ni, spustil majico, zavzdihnil pa se nazaj stisnil in čez minuto je spal. Sem se tk smejala, ko mi je razlagal! Nič, zdej vas grem pa še mal prebrat, mogoč vas pa celo dohitim! Ja, Vilma, res bi lahko skupaj dežurale, al pa bi dale Julijo in Lukana skupi, pa naj se igrata, midve pa bi malo odremali! No, je pa ena razlika, da mene pa še ni minil sindrom 4 ali 5-ih otrok. Ampak, najprej mormo še drugega nardit! Pa pridna za tako zvestobo RR-ju!!!!!!!!! In uživaj v petek na žuru (ups, to je že jutri)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Špela100, jz pa še nisem nardila nikoli gobje ali špinačne lazanje! Mislim, da bi me moj kr fejst čukasto gledal, kaj sem mu zdej dala za jest. Za njega je lazanja sam mesna in pika!!!! Sem pa sestri že večkrat nardila zelenjavno lazanjo in je rekla, da je bla zlo dobra! Nardim pa včasih testenine z gobovo omako in to popečem v pečici. Pride zlo fajn. Sem pa dobla fajn idejo za kosilo. Ali pa z jajci in šunko pa potem pečeno! No, enkrat se pa morem spetr musake lotit! In čestitke za vredu spanje!!!!!!!!!! Me pa zanima, ave že dajete gobe malim? Mene je kr mal strah. Še jz si jih ne upam kaj posebej jesti, kaj šele, da bi jih Lukanu dala. Pa sej ne vem, zakaj imam tak strah, ampak se mi kr zdi, da bi lahk ble pokvarjene al pa kaj! Katiandi za Jakana!!Upam, da bo prebolel kozice s čim manj pikami!!!!!!!!!! Pa ful je luškan na sliki! Kako uživa!!!!!!!!!!!!! In super, da vam je že uspelo uvest samo 1x spanje čez dan! Mumu, super, da sta izkoristile lepo vreme!!!!!! Včeraj je tudi nam uspelo it za slabi dve uri še na sprehod in je tudi skoraj ves čas spal!Je tako pasalo. Sem si prav preluftala malo glavo! Zofy, kaj si mi lušte nardila. nE VEM, če ne bom jz mal moga poskusila pregovorit, da bi šli kaj na obalo v soboto. V nedeljo ne gre, ker ima nečak praznovanje 3. roj.dne! No, če ne obala, se bomo pa šli vsaj kopat, upam!!! Tina50, super, da je bilo fajn na FT. In čestitke Lanu za napredek!!!!!!!!!!!! Zala, pridna tvoja punca, da sedaj lepo spi v vozeku!!!!!!!!!! NČK, hvala za mnenje o čeveljčkih!!!! No, mislim, da 30E j ep a nažalost kr ena realna cena. So res tudi kere cenej, ampak nažalost pa na teh čeveljčkih kr fajn služijo. Ma, sej, ko pa vejo, da boš otroku kupil čevlje, ker jih rabi, in to skor na 3 mesece nove! Drgač pa meni tudi ni, da bi ene rabljene čeveljčke imela. Sploh kot prve ne. Se mi zdi zelo pomembno, da ima nove in se mu oblikujejo po njegovi nogici, ne pa, da ima že ene znošene in oblikovane od nekoga drugega. Mogoč kasnej, zdej pa ziher ne!!!!! Dinki, naš mišek pa tudi ni imel rdeče ritke in sva ti oba hvaležna za tale recept, ker ga res obožuje, pša še pomaranče mu spravim dol! Lona76 za Tajo, da bote kmalu vredu in ne bo več potrebno Ventolina dajat!!!!!!! In še za učko, da se hitro pozdravi!!!!!! Vilma, super, da si šla na pilates! No, pa upam, da je glavobol že minil!!!!!!!!!! Pomlad08, ti verjamem, da si bla mal razočarana zarad sistematskega! Ampak ne sekiraj se, Job je itak pokazal, kaj si on o vsem skupaj misli . Pa tudi za kožico se mi zdi, da te je res malo prehitro kr poslala k urologu. Pa sej,če bote šli, ti bo on ziher rekel, da je še prehitro in da počasi mu malo dol vlečte med kopanje. Pa nič se ne sekiraj! SEj itak veš, da je tvoj sonček super, da že ful obvlada!!!!! Kr uživajte, pa ne misli na une tam!!!!!!!!
|