|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
19.1.2009 14:52:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Dinki, upam, da je bila noč boljša, da ti ni bilo treba Tita nosit okrog in da se ti roke niso raztegnile do tal! Za vsak slučaj za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  hvala Ursi2. Marela je zakon! user posted image  tudi zdejle sem ga ravnokar uspavala v njej user posted image , ne vem če bo šla še kaj ven iz stanovanja, je ne dam user posted image

Vilma, tudi jaz se strinjam s tabo glede napisanega na temo Špela100 in njena najstnica.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Tičica je zaspala user posted image  upam da bo kakšno urco potegnila, je pa spet lepo prespala noč, že četrto zapored, upam da bo tako ostalo.

ravo Tia za prespane noči, kar tako naprej user posted image

Midva sva pa včerja imela drugo obletnico zaroke, pa sem se šele ob devetih zvečer spomenla user posted image . No ja očitno je moja podzavest vedela, ker sem mu skuhala kosilo po njegovi izbiri pa še po tortice sem šla v gostišče. No in zvečer sem potem načela pogovor poroka. Pa smo ugotovili, da ne bo še nič - recesijauser posted image . No ja na koncu je pristau na to da bi bila pa poroka tudi malo po mojem okusu, gremo na matični urad samo priče in najožja žlahta (mama, ata, sestra,...). Potem pa peljeva najožjo žlahto in prijatelje samo na koslio, men bi blo to super, ke ne maram klasičnih porok.

hmmm, tudi pri nama je že leto čez od zaroke. Midva načeloma praznujeva tudi obletnice od najinega uradnega začetka, ki je 5. januar. Neuradno je bilo še malce prej, ampak pustimo zdaj to. No in ko si NČK pisala o tem, sem se spomnila, da je letos 1. šla ta obletnica popolnoma mimo naju user posted image ...sploh se nisva spomnila na to....zagotovo je za to kriv Titek, en mora bit user posted image . Je pa letos 9 let od kar sva skupaj.
Mumu, točno tako bo zgledala tudi najina poroka letos maja. Tudi meni ni do klasike, sva že predolgo skupaj pa še preveč denarja in časa gre za klasično poroko.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dinki: ja je potrebno. Včasih ko smo sami izpolnjevali dohodnino smo sami napisali družinske člane, po novem je pa potrebno do 31.1 vpisat ga (npr. pri tebi od aprila do dec), tako da ne boš imela problemov pri izpalčilu dohodnine.
Samo za informacijo: Se pa splača uveljavlajt tistemu članu (mami ali očetu) kateri ima večji OD

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Da ne boste preveč debelo gledale zakaj sem link pripela je tukaj pojasnilo:

do konca januarja treba oddat vloge za olajšavo pri dohodnini za vzdrževane člane. To je za tiste, katere med letom ne uveljavljate olajšavo za otroke.

Rok je do 31.1.2009

Aleži, v tem primeru še enkrat ful hvala user posted image

Mumu, držim pesti za pozitiven odgovor iz CSD-ja user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

pomlad in ursi... jaz imam iste občutke... pa je že tretji, ma se mi zdi kot bi prvič vse to podoživljala... res, kaj vse zna in vsak dan nekaj novega pogrunta, ušpiči. pa res že toliko razume.... joj, res pravi balzam za dušo...

mislim, da smo vse mamice na istem glede tega....tu res pridejo na površje taki občutki, ki se ne dajo primerjati z ničemer user posted image user posted image user posted image ....in sem prav razmišljala, da se tu pozna naša skromnost....kako malo rabimo mamice, da smo srečne...

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Dinki čist možno je, da mu nekateri zobki gredo ven brez problema, drugi pa z vročino. moja nečakinja ni imela vročine pri taprvih dveh, potem je pa imela pri vsakem vročino! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tita, da mu zobki ne bi delali problemov- vročine.

torej je možno....hvala!

San, ful dobre slikice user posted image  Urban sploh ne zgleda več kot dojenček user posted image  in kako lepo pije iz kozarčka, bravo res user posted image  in tiste rokice se mi tud ful dopadejo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

čau babe, morm se odjavt, k če ne skoz not bulm, urbano pa to ni niti najman j všeč

ja pa si še zmeri prijavljena user posted image  ti, ti user posted image  

< Sporočilo je popravil Dinki -- 19.1.2009 14:54:12 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
19.1.2009 17:27:37   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Pomlad08, ti, ki si skoraj profi ex-varuška, dej mi povej zakaj ne bi v sezamu vzela varuške? Sem ravno mislila danes tja poklicat, ker se mi zdi boljše kot kak študentski servis.
A imaš ti kakšno priporočilo, koga poznaš? Na kaj pa moram biti pozorna pri varuški, a je dobro, da jo že na samem začetku kaj vprašam?
Aja, pa še to, kakšne so kaj cene? Koliko si ti računala? A se isto plača čez dan in pa ponoči, ko otrok spi?

živjo. ma ne, sej ne rečem, da je sezam nujno slab, ampak enostavno ne veš, kakšno punco boš dobila, jaz sem npr. pri eni družini naletela na eno čudno, ki so jo dobil s sezama - pač ni se ji dal kaj posebej ukvarjat, pa en tak živčen in picajzlat človk je bla, kar res ni preveč posrečena kombinacija za varuško. je pa seveda sezam bolš kot študentski serivs! in je verjetno večina punc kul, ker jih tudi nekak odberejo, ne vzamejo kar vsake, pa tud skoz nek tečaj grejo (če je še tko kot pred par leti). skratka, bolj tvegano je pa vseen, kot vzeti nekoga, ki ga poznaš, ker je pač zoprno in zamudno, ker se dobiš z njo, pa otroku jo predstaviš, pa en popoldne ti gre, pa potem loh ugotoviš da ni ok in jo morš skenslat. ampak valda, če ne poznaš nobene punce, pa poklič tja!
na kaj morš bit pozorna - po moje na to, da "si ustrezate". jaz vem da bi iskala eno flegma, fleksibilno in energično punco ... pa pač zmeniš se kokrat približno bi ti rada, da pride -men je bilo najbolš, če smo imeli kar fiksno (npr. vsak četrtek zvečer). tarifa je pa ista za čez dan al pa zvečer, zato smo pa varuške najbolj vesele če starši ful zažurajo do 2 zjutri ker si takrat plačan za gledanje tv-ja in poležavanje na kavču user posted image

tarifa - ne vem kakšna je, jaz sem imela zasoljeno ker nisem bla navadna varuška ampak sem imela glasbene urice zraven. po moje kakšen 4eur/uro v ljubljani.

no dost sem naložila, morm it

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
19.1.2009 17:31:53   
pomlad08
aja, LUKA, starina, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Urban, bravo za korake! pa za pitje iz kozarčka.

job tud samo iz kozarca pije. in včeraj je kakšne drugič v življenju dobil frutek za kosilo in ker je oblika lončka bolj kozarčasta, ga sploh ni hotel jesti z žlico, ampak ga je kar spil user posted image

Dinki, pri as je tud vsak zob zgodba zase. večinoma nam gre kar dobro, ampak včasih pa pride kakšna vročina ali pa par slabših noči, tko da, ja, zgleda da je to kr normalno. user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
19.1.2009 17:35:51   
pomlad08
vau, vidim, da bodo poroke spomladi!!! čestitam vsem nevestam! user posted image user posted image user posted image

joj kok je blo men carsko na najini poroki!!! sva imela tako na izi varianto, sicer z veliko ljudmi, ampak vse se je odvijal na travniku, mela sem čist preprosto laneno oblekco, igral so moji bratje pa sestre pa pač kdorkol je hotel je kaj zapel, torto sta naredila sestra in brat (v obliki klavirja), nečaki so ful igric pripravil ... super je bilo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
19.1.2009 17:49:28   
Ursi2
RECEPTI ZA TORTE in še kaj!!!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

url=http://www.shrani.si/?3a/eB/1CVP4jMm/img070.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

url=http://www.shrani.si/?1E/JG/3qzGmzyo/img082.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Upam, da bote lahko odprle in da vam bo kaj koristilo!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
19.1.2009 20:42:37   
Ursi2
Živjo, imam malo časa pa vas grem malo prebrat!

Tina50, čestitke za čudovit vikend in priden Lan, da je pridno spal!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, super si napisala Špeli!!!!!!!!!! Se čisto strinjam z vsem, kar si ji napisala!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za ENKICE!!!!!!!user posted image user posted image  Pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image , da še ena čimprej ven pokuka in da se boš končno malo spočila!!!!!!

Aleži, jz sem danes sestro pri P vprašala glede inhalacij in je rekla da nekje 2-3x na dan po 10 min. Pa da naj kr fiziološko dam.

Dinki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bile noči spet take, kot ste jih navajeni in da bi zobki čimprej ven pogledali.
Ja, je pa pomoje čisto možno, da jih pri enih zobkih bolj matra kot pri drugih. Jz npr. za ta prvega še vedla nisem da je zunaj (spodnja 1), tudi ta druga enka je šla mimo skoraj brez problemov, ko so mu pa zgoraj ven šli, so pa šli trije naenkrat je imel pa od petka pa do pon 40 vročino  in čist brez življenja, samo na rokah podnevi in ponoči in seveda samo na meni. Pa spal je samo, da sem ga nosila okrog ali plesala z njim.
Upam, da bojo hitro ven pokukali.
Čestitke za dodaten dopust!!!!!!!user posted image user posted image

Ja, tudi jz sem vas že hotela vprašat, kako je s temi vzdrževanimi člani. Ok, zastopim, da je treba, da ni problema potem, ko je treba dohodnino. Lani nisma tega nardila in sma potem mogla dat not pritožbo,.....
Sam meni se sploh ne sanja, kk je s tem. Prijavljenega ga ima moj dragi, sam pojma nimam kk je treba s tem!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mumu, super da je boljši glede Tiinega izsiljevanja! Pa upam, da bomo kmalu prebrale kak datum poroke!!!!! In čestitke za obletnico zaroke!!!user posted image user posted image user posted image
PA držim pesti, da bi bil pozitiven odgovor za podaljšanje!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

San, super za fajn preživet vikend z družino. In priden Urban, da je tako potrpežljiv. No, jz lahko o tem samo sanjam!!!!!!user posted image user posted image
Pa upam, da tale predfaza pubertete ne bo prehuda!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Čestitke Urbanu za korake, za pitje iz kozarca in za vse ostale podvige!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image   Naš tudi ful rad pije iz kozarca, sam potem pa ga obrne, ker mu je pač zanimiv pod¸en, pa še zabriše po tleh! Ja, je en tak ravsar naš!user posted image user posted image
Ful luškane slike. Kk je luban Urban!!!!!user posted image user posted image user posted image  Moj sploh ni mogel verjet, da je še ceo malo mlajši od Lukana, taki pravi fant je že!!!!!user posted image

NČK, Luka vse mogoče zloge spravlja ven. Ma, sploh ne vem, če bi znala ponovit. A dej, dej, dej je najbolj pogosta, pa mamamama, pa  a da, da. No in danes sma čakala atija, da je prišel iz službe in je stopil skoz vrata, pa jz Lukiju: Luka, poglej, kdo je prišel, Luka je pa ful stegnil roke k njemu in reku  ATI. Sma bla oba kr solzna. Ma, drgač pa je kr naprej neki, skor sploh ni tiho. Pa zastopi tudi ful. Mu rečem, kje se vidi v ogledalu, pa se gre na hodnik gledat. Mu rečem, ko sma npr. v pisarni, grema v kuhinjo pogledat, kako se kuha, vse pusti in gre v kuhinjo pa se pri štedilniku postavi. Pa še polno stvari je. Še posebej zastopi, če mu rečem kaj, da ne sme. Ker tam je pa užaljenost na kubik. Se usede, skloni glavo in v jok, da ga cela ulica sliši.user posted image user posted image
Pokaže tudi kje je lučka, urka, slika, vrata, bobni,....Pa ko jemo,ima on eno žlico in kao on mene hrani, jz pa njega. Pa ko je žejen gre v kuhinjo in začne na flaško kazat. Njabolj je pa smešen, ko ima kaj v roki, potem pa vrže stran in pogleda in z roko nardi ni, ni.
Pa ful rad kaj pod kavč vrže in potem ven dobiva ali pa s krpo briše pod kavčem.user posted image user posted image

Tina50, upam, da je bil Lan priden in je lepo spal opoldan!!!!!! Pa super za obročke za sling!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  Komi čakam na slikico!!!!

Dinki, super za marelo!!!!!!!!user posted image  
No pa tudi vama čestitke za obletnico, čeprav je že malo mimo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  U, lepo, poroka! ČESTITKE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, važno je, da se imata vidva fajn, tako da uživajta in se lepo imejta pa nardita si tako, da bo vama lepo!!!!!
MMMMM , se po eni strani ful rada spomnem najine poroke, čeprav po drugi strani je bil pa to najbolj boleč dan, ker sem bila z mojimi skregana, da sploh niso govorili z mano in so se pobrali domov takoj, ko so se lahko. Smo sicer imeli tako dokaj tradicionalno poroko, ampak je bila pa najlepša za mene. Pa še sedaj rada pogledam obleko, pa kdaj pa kdaj jo še poskusim. Je prav lep občutek! user posted image Bo pa letos že 7 let, odkar sva poročena in 14 let, odkar sva skupaj. Adijo, kam gre čas. Sma skupaj že polovico mojega življenja!!!!!user posted image
No, pa le deli z nami kaj, kako bodo potekale priprave in če bomo lahko kaj predlagale, pomagale, držale pesti,... kr reči. Bomo rade!!!!!!!!!user posted image

Pomlad08, tudi jz sem si želela imeti poroko kar doma na travniku. Pa smo potem raje rekli, da ne, ker je riziko zaradi vremena.  Pa sta mogla imet res lepo poroko!!!!user posted image user posted image

Takole, zdej pa počasi Lukana dat spat in se še grem malo učit.

Moj že spi na kavču, pa sej je boljši, ker je danes slabe volje. So mu v službi zaj........ in so mogli nove pogodbe podpisat s totalno mizernimi plačami. Je reku, da bo šel raje na zavod, bo še vedno dobil skor 200€ pa bo doma, kot pa da se j... tam na šihtu pa ga vsak, ko ma 5 min časa nadira!!!! Se mi res smili. No, mu je pa vsaj Luka polepšal dan, ko ga je poklical ATI!!!!!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
19.1.2009 21:06:44   
tina50
no, danes smo se pa končno sankali in Lan je tako užival, prav fino ga je bilo gledat! nas je le sneg počakal do danes, ker jutri ga tako ne bo več!
vam, pa ne morem slik pokazat, ker bo dal moj fotoaparat neki na servis in mi ni dal slik iz aparata dol.user posted image pa potem, ko bomo dobili aparat nazaj! 

san lepe slikice Banijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res je faca!

pomlad08 res sta mogla imet super poroko, sliši se ful dobro. je pa, to tudi odvisno kakšne imaš domače-sorodnike. vi ste res zgleda ena kul glasbena familijauser posted image user posted image user posted image .
midva sva, pa imela klasično poroko, prijatelji, sorodniki,.......men je bil ta dan res zakon(pa so mi vsi govorili, da nisi sproščen na svoji poroki, pa pri meni ni bilo tako, čeprav sem jaz bolj nervozne sorte pri takšnih zadevah)!

Ursi2 kako dobri recepti izgledajo, se mi kr sline cedijo, pa še sladkemu se odpovedujem. prepovedano je najslajše!user posted image
punce, sem, pa jaz delala tisto torto fina skutina torta(taprvi recept, ko odpereš taprvo ikono od worda) in je torta fuuuuuulllllll dobra, pa ni zahtevna!njami!!
user posted image user posted image user posted image Luku za ati! pa ravno na 11m

< Sporočilo je popravil tina50 -- 19.1.2009 21:07:18 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.1.2009 21:21:35   
tina50
pa še nekaj sličic iz čateža

user posted image

user posted image
končno sem ujela zobeka, čeprav se ne vidijo dobro

user posted image
Lan in Jan

user posted image
naš mali gusar-Gosar

< Sporočilo je popravil tina50 -- 19.1.2009 21:42:34 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
19.1.2009 21:47:57   
tina50
upam, da niste jezne, ker sem naredila eno veliko zmešnjavo!
saj ne vem kako mi je to ratalo.
sem dala 4 različne slike, ven so prišle vse enake, pa še velike so, pa sem jih zmanjšalauser posted image  kaj sem naredila narobe? pa saj sem že dajala slike iz shrani.si, pa mi je vedno ratalo!
pa še zbrisat jih nisem mogla, ker sem že enkrat popravljala,......user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.1.2009 0:33:13   
Špela100
Dober večer!

Hvala vsaki punci posebej za tolažbo glede moje najstnice...moje razpoloženje je za odtenek boljše. Ja NČK tudi sama se sprašujem, če niso hormoni samo izgovor in stoji za tem tudi slaba vzgoja, popuščanje...vem da so zdaj pač taka leta...samo so tako hitro priletela, da sem tudi jaz verjetno čist nepripravljena na to. Se bom malo bolj podkovala glede tega.

Tina50, Terida, Zofy hvala za lepe besede glede moje najstnice. Zofy 13 let bo čez en mesec...lušna leta, ne?
Dinki hvala in res, če si bila taka punca kot praviš, si zelo, zelo uredu punca ven ratala user posted image ...poroka v maju....user posted image user posted image user posted image
Zobki pa ja eni bolj bolijo eni manj...pri nas so bile najhujše zgornje enkice, za zdaj...

Ursi2 tudi tebi hvala za tolažbo, res upam, da bo minilo...koliko še??? 2,3,4, leta user posted image

San tudi tebi hvala za lepe besede...ja tudi predfaze znajo biti že kar močne pri teh najstnikih, najhuje je pa to, ker se te meje tako hitro spuščajo in se zdaj puberteta začenja že pri 9 letih...od ene moje kolegice hči je dobila perilo že pri 9 letih.user posted image  
Bravo za urbančka, res je frajer...on že hodi...user posted image user posted image , ma pred enim letom jih še ni bilo, zdaj pa bodo že kar hodili, res ne morem verjet. Tudi jaz sem vsak dan navdušena kaj že vse zna.
Ponavlja kot papiga, vse na ta-ta, ata, teta, mama, ga, ga, ba, ba...to vse ponovi...pa pleše, če hčerka pleše,pa vriska, če ona vriska...pa ko je hčerka v šoli obvezno mora it v njeno sobo prekontrolirat, če še ne spi.

Vilma, ti me pa itak vedno potolažiš, spraviš v dobro voljo in mi dvigneš moralo. Hvala prijateljica...ja petki so najini že pred rojstvom maksa, obe sva namreč ugotovile, da sva nočni ptičici in da imava mir samo takrat...pa včasih skupaj zlezeva v njeno posteljo in klepetinive...včasih zlezemo v našo...ta veliko...posteljo, pa gledamo kakšen film al pa risanko na prenosni dvd...saj bi ga lahko na računalnik al pa na tv...ne midve raje tako...
In msn...ne vprašaj, ko smo s tem začele, sem gledala kot čuk, vse tiste okrajšave, skor da nisem znala brat user posted image user posted image

3x hura za vaše kozice, hvala bogu, da se sušijo...srečni vi ki ste jih že dali skozi, nas  to še čaka.

Drugače je pa fizično počutje na dnu, v soboto sem zbolela, verjetno je gripa, včeraj sem imela,  še zdaj ne verjamem, mi je ušesni termometer kazal 40,8 stopinj user posted image , danes pa 39. Danes sem malo boljše. Me pa še vedno glava boli.

Mumu...poroka...user posted image user posted image . A ti si že dobila paket s Portugalske???  Jaz še ne.

Zdaj grem pa počivat, da bom lahko jutri kaj delala, datumi me preganjajo, jaz pa zbolim user posted image , ja se vidi, da telo ne funkcionira prav...premalo spanja, premalo vitaminov...

nočko

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.1.2009 7:47:14   
mumu
ANIS, JAKA in KAJA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.1.2009 7:54:05   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

Z Lukijem vam pošiljava eno
user posted image .

Upam, da ste lepo spali in da ni bilo preveč joka in nošenja in vsega, kar spada zraven!!!!!!!

Pri nas ne vem, kaj mu je bilo. SEm bila vsako uro pri njemu!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.1.2009 7:56:36   
Ursi2
KAJA, JAKA, ANIS VSE NAJ NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.1.2009 8:22:00   
mumu
DOBRO JUTRO

Evo samo na hitrco, k se je glih sama lepo zaigrala user posted image user posted image user posted image .

Bodiji 74 so ji tut preozki user posted image , naš mali paci, nimam druge izbire kot 80.

paketa iz Portugalske ni user posted image , oločbe iz CSD tut še ni user posted image user posted image user posted image . Sem jih včeraj kilicala in je tut njim ful čudno ker moja odločba je edina, ki še ni prišla nazaj od tistih ki so bile skupaj poslaneuser posted image user posted image user posted image . Sva ugotovla, da bodo men pa kar za pol leta podalšal, glede na to kakpno sranje smo imeli user posted image user posted image user posted image .

No sem pa dobila predračun za smučarijo, mu bom častila tri nočitve v Kranjski Gori za njegov rd, pa se mi sploh ne zdi tako hudo drago  - 100 evrov za najem bungalova za tri nočitve s posteljnino, brisačami in pospravljanjem. Je pa res da gremo šele 28.2.

Zdej ji moram it pa družbo delat, da se ne bo sma z igračami pogovarjala user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.1.2009 10:12:14   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Evo, mi smo se vrnili iz obiska pri tašči... je bilo prav fino. Moje dete je še vedno pretežno tečno... user posted image zobki so še vedno na udaru... mislim pa, da sem danes zatipala eno čisto majhno pikico (veliko mi ne pusti prijemat), tako, da danes ali jutri definitivno pričakujem ta zlovešči zobek! user posted image
Oh... morem se še malo pohvalit... moje dete se je naučilo novo besedo... Aki... tako namreč kliče našega kužka (Luckyja)... in kar ne morem verjet, da je prej poklical psa kot mamico. user posted image

Evo, zdaj pa še samo toliko, da z zamudo voščim našim slavčljenčkom, potem pa šibam... Prebrala vas bom kasneje, če bo dete kaj spalo, ker zdaj sem pa res v ogrooomnem zaostanku...
Erika (s štiridnevno zamudo user posted image ), Julija (z dvodnevno zamudo user posted image ), Luka (z enodnevno zamudo user posted image ) ter brez zamude Anis in Jaka iskrene čestitke ob vaših obmesečnicah!!! Bodite pridni, zdravi, veseli, razigrani, nasmejani, zvedavi in polni novih podvigov! Še naprej osrečujte mamice z svojimi vragolijami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.1.2009 10:23:27   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Oh... morem se še malo pohvalit... moje dete se je naučilo novo besedo... Aki... tako namreč kliče našega kužka (Luckyja)... in kar ne morem verjet, da je prej poklical psa kot mamico. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kaj: več kot so z nami, kasneje bodo izgovorili mamauser posted image . Moja kliče samo "tata" (in seveda je on ves ponosen), am am samo ko hoče jest, pa z jezikom dela brrrrr ko je žejna...........mama pa še niuser posted image

Evo, zdaj pa še samo toliko, da z zamudo voščim našim slavčljenčkom, potem pa šibam... Prebrala vas bom kasneje, če bo dete kaj spalo, ker zdaj sem pa res v ogrooomnem zaostanku...
Erika (s štiridnevno zamudo user posted image ), Julija (z dvodnevno zamudo user posted image ), Luka (z enodnevno zamudo user posted image ) ter brez zamude Anis in Jaka iskrene čestitke ob vaših obmesečnicah!!! Bodite pridni, zdravi, veseli, razigrani, nasmejani, zvedavi in polni novih podvigov! Še naprej osrečujte mamice z svojimi vragolijami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pridružujem željam in user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.1.2009 10:27:07   
aleži
Naša noč pa je bila katastrofalna (saj ne da jih ni na spisku, ampak kot je ta je še ni bilo). Ob 19.30 je šla spat in se ob 22.30 zbudila, kašljla,.... do 24h in potem zspala do 3h in ob 5.30 je že vstala. Tako se je zbudil tudi Žiga in veselo v dnevno sobo gledat risanke, se igrala, smejala... kot da ni bilo nič. Spočita user posted image Zdaj pa mi spi od 9h, jaz pa na rr namesto počivat in spatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem,da boste kmalu postale gospe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.1.2009 11:46:14   
mumu
Danes je pa spet zatišje tuki gor user posted image

Me smo ble že na sprehodu, pol smo pomalčkale, zdej pa že spi spanec pravičnega user posted image . Ja naporno je tole njeno življenje.

Tina in Lucalu user posted image user posted image user posted image , da ste se imeli lepo.

Aleži user posted image user posted image user posted image , pa upam, da si šla počivat tudi ti.

Pomlad08 imela enkratno poroko user posted image user posted image user posted image . Kar se pa varuške tiče, kolkr sem smotana, bom pomoje na začetku ko bo varuška prišla kar skupaj z njo doma, potem pa jo bom počasi puščala samo. Moram ji zaupat, še bolj pa ji mora Tia zaupat.

Grem še jast mal v vodoravnega user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.1.2009 12:37:17   
Ursi2

THROUGH A CHILD'S EYES
SKOZI OTROKOVE OČI

Dragi Bog, namesto da bi nekateri ljudje umrali in se novi rojevali, zakaj ne obdržiš teh, ki jih imaš? Jane

Dragi Bog, bil sem na neki poroki, pa so se poljubljali kar v cerkvi. Je to OK? Neil

Dragi Bog, mislim, da je spenjač eden tvojih najboljših izumov. Ruth M.

Dragi Bog, so v biblijskih časi res govorili tako prefinjeno? Jennifer

Dragi Bog, včasih mislim nate tudi, kadar ne molim. Elliott

Dragi Bog, jaz sem Američan, kdo si pa ti? Robert

Dragi Bog, hvala za malega bratca, ampak jaz sem prosila za psička. Joyce

Dragi Bog, gotovo je zelo težko imeti rad čisto vse ljudi na svetU.V naši družini smo samo štirje, pa tega ne zmorem. Nan

Dragi Bog, prosim, daj med Božič in Veliko noč še en praznik. Zdaj ni tam nič zanimivega. Ginny)

Dragi Bog, če boš v nedeljo v cerkvi, ti bom pokazal moje nove čevlje. Mickey D.

Dragi Bog, če se vrnemo nazaj kot nekdo drug, prosim da ne bom Jennifer. Ne maram je. Denise

Dragi Bog, rad bi živel 900 let, tako kot tisti stric v bibliji. Pozdrav, Chris.

Dragi Bog, če mi daš čudežno svetilko, kot jo ima Aladin, ti bom dar kar boš hotel, razen denarja in moje igre šah. Raphael

Učili smo se, da je luč izumil Edison, pri verouku pa sem slišal, da si jo ti. Stavim, da je ukradel idejo tebi. S spoštovanjem, Donna

Dragi Bog, če ne bi pustil, da dinozavri izumrejo, ne bi bimeli države. Pravo stvar si naredil. Jonathan

Dragi bog, prosim pošlji Dennisa Clarka letos na drug tabor. Peter

Dragi Bog, morda se Kajn in Abel ne bi pobila, če bi mela vsak svojo sobo. Pri meni in bratu to deluje. Larry

To je enden izmed najboljših mailov, ki sem jih prejela. Upam, da bo večkrat obkrožil svet :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.1.2009 13:08:28   
Dinki
Dober dan mamice user posted image ,
jaz se vam moram prvo pohvalit, da sva danes s titkom spala do 10h user posted image ...ma to se mi ni zgodilo že juhuhu....sem si mogla kar uči zmancat ko sem pogledala zjutraj na budilko če sploh prav vidim user posted image . No ja, očitno sva mogla oba not prnest. Zdej pa moj mali princ spi že 1. današnjo rundo. Njegovo stanje je malce boljše, čeprav je včeraj zvečer pred spanjem imel spet 39 vročine.
Jaz sem se pa zdaj obadala s papirologijo glede uveljavljanja olajšave za družinskega člana in podaljšanja dopusta za nego in varstvo...Mumu, si ti dala v službo izpolniti tisto prilogo S-1?

Ursi2, ja kolk si pa ti pridna, da si šla vse recepte skenirat in jih preko shrani.si dala sem gor. Pohvalno user posted image

Ja, tudi jz sem vas že hotela vprašat, kako je s temi vzdrževanimi člani. Ok, zastopim, da je treba, da ni problema potem, ko je treba dohodnino. Lani nisma tega nardila in sma potem mogla dat not pritožbo,.....
Sam meni se sploh ne sanja, kk je s tem. Prijavljenega ga ima moj dragi, sam pojma nimam kk je treba s tem!!!!!user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud čist bosa glede teh stvari...sej pravim če ne bi bilo vas, jaz tega zagotovo ne bi naredila user posted image user posted image . Hvala Aleži!!!!! Mi moj pravi kako sem neodgovorna...ja pišuka, je pač moj prvi otrok. sej pri drugem bom že boljša....baje user posted image . Jaz pravim tako, če kaj ne veš, ti kar pokliči na vaš CSD in vprašaj, jaz zmeraj tako naredim. Sej una itak ne ve kdo sem in tudi če je butasto vprašanje je bolje to kot pa da nekaj pozabiš oz. narediš narobe. sej veš, kdor jezika špara....

No, pa le deli z nami kaj, kako bodo potekale priprave in če bomo lahko kaj predlagale, pomagale, držale pesti,... kr reči. Bomo rade!!!!!!!!!user posted image

hvala Ursi...ma midva bova to imela res tko čist brez kakršnih koli dodatnih priprav in res v ozkem krogu. No, zagotovo bom kaj poročala in dala kako slikico potem gor, sploh potem iz potovanja kamor bomo šli vsi trije user posted image .

Bravo Lukcu za ati user posted image user posted image user posted image ....in user posted image user posted image user posted image  za delodajalca od tvojega moža!

Tina50, škoda da se ne vidijo slikice, me prav zanima kake so glede na tvoje komentarje. Najprej jih daj na shrani.si in potem prilepi link Koda za forum (s predogledom).

Špela100....če bi še ne vem kako pravilno delala pri vzgoji, ne moreš pri najstnikih priti skozi brez trmoglavljenja. Nikar si ne očitaj stvari glede vzgoje. Vsak dela po svojih najboljših močeh. Ja kdo pa bo kdaj popustil če ne mama? user posted image
in user posted image user posted image user posted image  za energijo, da ne zboliš.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

user posted image  bravo Tai user posted image user posted image user posted image
in naj ti dajo te zobki že enkrat mir user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.1.2009 13:12:40   
Dinki

user posted image user posted image user posted image SONČKI MARČEVČKI user posted image user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm
6 mesecev 20dni: 8330g; 67,5cm
8. mesecev: 8690g, 69 cm
9 mesec 27dni: 9490g, 72 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 
9,5 mesecev: 9580 g, 73,5 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm
9. mesecev: 10.060 g, 74 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm
9 mesecev: 8240 g, 67 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

7. mesec: 7390 g, 70 cm
9. mesec: 8200 g, 72 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm
9m: 8430g, 73 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm
9,5 mesec: 10150g, 77 cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm
9. mesec in 3/4 : 10100g, 76 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu:     3010 g, 50 cm
1,5. mesec:    4615 g, 54 cm
3. mesec:       5410 g, 59 cm

5,5 mesecev:  6500g, 65,5 cm
9 mesecev:     8540g, 72cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm
9. mesec: 11620g, 77,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm
9 mesecev: 12,6 kg, 79 cm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.1.2009 13:24:08   
mumu
Evo spet jst user posted image

Zdele so me klical iz CSD  - odgovor je pozitiven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pravi imam podalšano porodniško, vesela sem pa tolk da kar skačem po kuhni user posted image .

Dinki nič nisem tistga obrazca izpolnjevala -  saj te podatke že imajo, so mi tako tut na CSD rekle.

Evo jst se ga bom dons od sreče napila (ha ha ha to bi pa blo, k sploh ne maram več alkohola - mi smrdi). se bom pa hrane nabasala user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mumu -- 20.1.2009 13:25:31 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.1.2009 13:37:02   
Zofy

Zdele so me klical iz CSD  - odgovor je pozitiven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pravi imam podalšano porodniško, vesela sem pa tolk da kar skačem po kuhni user posted image .

Dinki nič nisem tistga obrazca izpolnjevala -  saj te podatke že imajo, so mi tako tut na CSD rekle.

Evo jst se ga bom dons od sreče napila (ha ha ha to bi pa blo, k sploh ne maram več alkohola - mi smrdi). se bom pa hrane nabasala user posted image user posted image user posted image .

Čestitle za podaljšanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tai, bravo za novo besedouser posted image user posted image user posted image Naša julija bolj a-ta te-ta, ba-ba, be-be in podobne izpeljanke govori. Pa še neki brunda zraven, pa pljuvauser posted image

Pa kr neki porok bo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi sanjala o varianti piknik, pa sem se pol premislila, ker sem se bala, da bo vreme zatajilo. In še prav sem imela, ker je ko smo prišli na večerjo začelo ful deževat, pava nevihta.
Dinki, bravo za spanje. Julija je tudi spala do 7.30 in se šele takrat podojila. Sem se zbudila več kot pol ure pred njo in čakala, da se prebudiuser posted image . No, tako rožnato tudi ni, saj se je še ponoči ene 3x zbudila, samo sem jo z dudo in vodo nazaj uspavala.

Še jaz da se pohvalim, da sem dobila pancarje, jeeeee. Julija mi je v Intersportu ravno v vozeku zaspala, pa sem si lahko cajt vzela in probala nekaj pancerjev. Juhu, to so moji 1. pancerji, ki sem si jih sama kupila. Tiste, ki sem imela do sedaj, so stari več kot 15 let... Smučke pa si bom pa kar v hervisu izposodila, imajo tam še najceneje.

No, to je to z naših logov. ržim pesti še za vse tiste, ki čakate odgovor iz CSDja za podaljšanje porodniške!!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.1.2009 13:47:16   
aleži

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.1.2009 13:49:30   
aleži

SONČKI MARČEVČKI

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm
6 mesecev 20dni: 8330g; 67,5cm
8. mesecev: 8690g, 69 cm
9 mesec 27dni: 9490g, 72 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350
41 tednov 9350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 
9,5 mesecev: 9580 g, 73,5 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm
9. mesecev: 10.060 g, 74 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm
9 mesecev: 8240 g, 67 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

7. mesec: 7390 g, 70 cm
9. mesec: 8200 g, 72 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm
9m: 8430g, 73 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm
9,5 mesec: 10150g, 77 cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm
9. mesec in 3/4 : 10100g, 76 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu:     3010 g, 50 cm
1,5. mesec:    4615 g, 54 cm
3. mesec:       5410 g, 59 cm

5,5 mesecev:  6500g, 65,5 cm
9 mesecev:     8540g, 72cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm
9. mesec: 11620g, 77,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm
9 mesecev: 12,6 kg, 79 cm

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?