san
|
mi imamo pa spet koze , tokrat jih pase izidor, na srečo brez vročine. sam trebušček in glava ga bolita... no, upam, da bodo šle tako hitro mimo kot pri urbanu, pikast je pa že danes toliko kot urban v celem tednu ni bil . tko, pikepoke bolančkom bravo titek za spanje, ga je vročina zdelala? aleži, naj se taka noč ne ponovi več, no vsaj otroci so dobre volje mumu, čestitke za podaljšanje , sem vesela zate. stiskam pesti še za ostale. pa dober tek lucalu, čestitke taiu za aki , kolk more bit laki ponosen . no itak da otroc vse druge ponavad prej pokličejo kot mamo, no vsaj pri nas je bilo tako do sedaj . naš mali se je pa danes tko babice razveselil, je šibal k njej, ko je prišla na obisk, v naročje, pa ji mahal, pa roke k njej stegoval in pol se je kar stisnil k njej. mi je smešno, kako on ve, da je ona nekdo, ki mu je blizu, pa greva v bistvu k njej 1 krat na teden ali pa na dva tedna. ursi super za recepte špela, hitro se pocajti pomlad, taka poroka bi tud men sedla , ma dvomim, da bo. pri nas so vsi med sabo neki skregani, pa tud moja tašča ne mara moje družine, tko da bomo šli na hitr na ue, pa kej pojest, če bi blo po moje, najraj tut to ne bi. sam midva pa priči, ker se mi kislih obrazov ne da gledat.... pa še čestitke kaji, jaku in anisu za vaše obmesečnice , bodite zdravi mali radovedneži še naprej zdej morm pa že 100-tič danes brat o štrigi izidorju, k mu je tok všeč (bi se gnetli na tej metli?), sej je res hudo prepesnil dekleva aja, dinki, sploh vdla nism, da sm gor.... se nism odjavla, ampak sam safari zaprla, pa me zgleda pol ne odjav, al kako? sm mislila, da me pol avtomatično... no, ej verjetno sm pol večkrat gor prjavljena, kljub temu da me ni ... zdej se ful izmotavam tina, poskusi še enkrat, jst bi tut slikce vidla
|