|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
20.1.2009 13:51:33   
san
aja, nčk, zlogi. mi tut znamo precej zlogov, no bani, ampak še nism pogruntala, da bi že katero stvar poimenoval. se mi zdi, da to kar tako govori, zraven, ko raziskuje

papa

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.1.2009 13:52:50   
san
mi imamo pa spet kozeuser posted image user posted image user posted image , tokrat jih pase izidor, na srečo brez vročine. sam trebušček in glava ga bolita... no, upam, da bodo šle tako hitro mimo kot pri urbanu, pikast je pa že danes toliko kot urban v celem tednu ni biluser posted image .

tko, pikepoke bolančkomuser posted image user posted image user posted image

bravo titek za spanje, ga je vročina zdelala?

aleži, naj se taka noč ne ponovi več, no vsaj otroci so dobre volje

mumu, čestitke za podaljšanjeuser posted image user posted image user posted image , sem vesela zate. stiskam pesti še za ostale. pa dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu, čestitke taiu za akiuser posted image user posted image user posted image , kolk more bit laki ponosenuser posted image . no itak da otroc vse druge ponavad prej pokličejo kot mamo, no vsaj pri nas je bilo tako do sedajuser posted image .

naš mali se je pa danes tko babice razveselil, je šibal k njej, ko je prišla na obisk, v naročje, pa ji mahal, pa roke k njej stegoval in pol se je kar stisnil k njej. mi je smešno, kako on ve, da je ona nekdo, ki mu je blizu, pa greva v bistvu k njej 1 krat na teden ali pa na dva tedna.

ursi super za recepteuser posted image user posted image user posted image

špela, hitro se pocajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pomlad, taka poroka bi tud men sedlauser posted image user posted image user posted image , ma dvomim, da bo. pri nas so vsi med sabo neki skregani, pa tud moja tašča ne mara moje družine, tko da bomo šli na hitr na ue, pa kej pojest, če bi blo po moje, najraj tut to ne bi. sam midva pa priči, ker se mi kislih obrazov ne da gledat....

pa še čestitke kaji, jaku in anisu za vaše obmesečniceuser posted image user posted image user posted image , bodite zdravi mali radovedneži še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morm pa že 100-tič danes brat o štrigi izidorju, k mu je tok všeč (bi se gnetli na tej metli?), sej je res hudo prepesnil deklevauser posted image

aja, dinki, sploh vdla nism, da sm gor.... se nism odjavla, ampak sam safari zaprla, pa me zgleda pol ne odjav, al kako? sm mislila, da me pol avtomatično... no, ej verjetno sm pol večkrat gor prjavljena, kljub temu da me niuser posted image ... zdej se ful izmotavamuser posted image

tina, poskusi še enkrat, jst bi tut slikce vidlauser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.1.2009 13:53:49   
san
hm... mi je drug post objavilo prvi in prvi kot drugi... le kako mi je uspelouser posted image

še čestitke zofy, za pancaje... jeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.1.2009 14:33:28   
aleži
San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izidorja. A jih ni še prebolel?

Ko že ste začele s porokami (sem verjetno edina na rr od marčevk), da si bom leto 2005 zapomnila zavedno s tem,da sva poroko naredila v 14 dneh s pripravami vred........zelo na izi varjano (bila sem že v 9 m user posted image user posted image ); pa Žigo bi kmalu v avtu rodila, pa krst v 14 dneh.... ja vse je šlo expresssss

Kaj kej kuhaate finega za kosilo? Jaz sem naredila ričet in dala saro končno spet spat!!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.1.2009 15:00:00   
Joži79
Živjo!

Jaz kuham piščančjo obaro in ajdove žgance. To ma Juš tok rad... Sicer je kuhinja pol polna žgancev, ampak... Uf poroke... Jaz ne razmišljam o tem. Meni se zdi to sam en papir...

Norice smo pa mi meli novembra... Hvala bogu je mimo.

Drgač pa sem uspela celo ene par slikc dat na forum, če koga zanima tale nač mali mišek. Dogaja mu 100 na uro, zato pa tud nimam nč cajta tle gor viset.

Držte se bejbe!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.1.2009 15:00:16   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Zdele so me klical iz CSD  - odgovor je pozitiven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pravi imam podalšano porodniško, vesela sem pa tolk da kar skačem po kuhni user posted image .

Dinki nič nisem tistga obrazca izpolnjevala -  saj te podatke že imajo, so mi tako tut na CSD rekle.

Evo jst se ga bom dons od sreče napila (ha ha ha to bi pa blo, k sploh ne maram več alkohola - mi smrdi). se bom pa hrane nabasala user posted image user posted image user posted image .

MUMU, čestitke za podlajšanjeuser posted image user posted image user posted image , bravo za vašo komisijo.
Mene še ni nič poklicala iz CSD, ma upam da bo v teh dneh že kaj znano, kaj bo z menoj, saj točno čez en mesec že grem delat.
Obrazec S-1, pa ga še nisem dal v potrditev, ker je rekla una delavka v CSD, da naj najprej počakam, če mi bodo podaljšali in da naj šele takrat oddam pri delodajalcu.
MUMU zadnjič si spraševala o kolesih za peg prerego vožiček. Meni so se gume pri vozičku tudi čist zlizale in sem jih dobila v Baby centru v Lj nove. Ampak jaz sem imela za zamenjat samo gume in ne celih koles.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.1.2009 15:11:59   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izidorja. A jih ni še prebolel?

Ko že ste začele s porokami (sem verjetno edina na rr od marčevk), da si bom leto 2005 zapomnila zavedno s tem,da sva poroko naredila v 14 dneh s pripravami vred........zelo na izi varjano (bila sem že v 9 m user posted image user posted image ); pa Žigo bi kmalu v avtu rodila, pa krst v 14 dneh.... ja vse je šlo expresssss

Kaj kej kuhaate finega za kosilo? Jaz sem naredila ričet in dala saro končno spet spat!!user posted image

uuu, bravo, ekspresnouser posted image , ma men je to ful po godu. na hitro, sej se zarad sebe poročam, ne zarad drugih. je pa men tud včas bilo vseeno, pač papir več, ma zdej mi pa to ful pomeni... sploh ne vem zakaj, sam tko mi je lepo, k pomislim, da se bova poročila

noričke...zgleda da neuser posted image , res nismo bili čisto prepričani, ker je pri 6 m imel podobne pike, no zdej se je izkazalo, da jih ni. sej hb, da jih damo mimo in pol mir. zoprno je edino ker ima jutri naš poba 5 let, pa so šli moji plani v malorouser posted image .

mmm, ajdovi žganci, super ideja, jih že dolgo nismo jedli... pa ričet mam tut radauser posted image
mi smo mel kar pire pa mlado špinačo in jajc - to mata oba fanta rada

joži, kakšen lepotec, mama mia, za pojestuser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.1.2009 15:16:01   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Norice - kot zdaj vidim moj taveliki med novoletnimi prazniki sploh ni imel noric, ampak kr ene podobne izpuščaje, ker Tomaž še vedno ni zbolel.

Poroke - Aleži, to je bilo pa ekspresno, zakaj se ti je tako mudilo? A si se bala da ti bo ušel, ko bo videl, koliko enega dela je z otroci?user posted image Midva sva se pa poročila po čisto klasični poroki (mlaj, šranga, civilna, cerkvena, večerja,...), s to razliko, da je bilo povabljencev le 16 oseb (moja in njegova familija).
Alaži, pa povej tvojo porodno zgodbo od Žige, da vidmo kako si v avtu rojevala.
Kosilo: krompir in oslič na žaru

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.1.2009 15:23:25   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dober večer!

Hvala vsaki punci posebej za tolažbo glede moje najstnice...moje razpoloženje je za odtenek boljše. Ja NČK tudi sama se sprašujem, če niso hormoni samo izgovor in stoji za tem tudi slaba vzgoja, popuščanje...vem da so zdaj pač taka leta...samo so tako hitro priletela, da sem tudi jaz verjetno čist nepripravljena na to. Se bom malo bolj podkovala glede tega.

Špeli, nikakor in ne mislit, da je tvoja vzgoja slaba!!! Saj vzgoja ni izdelek!!

Tudi nisem namigovala na "slabo vzgojo".

... že nekaj časa resno razmišljam, kaj sploh je vzgoja v družini in bolj ko tuhtam, bolj se mi zdi, da je ta stvar, ki ji pravimo vzgoja sploh ne obstaja, če si zamišljamo otroka kot sočloveka in ne le kot otroka (objekt vzgoje) ... ta odnos starš-otrok je tako vzajemen, da bi težko rekli, kdo tu koga vzgaja ... je jasno kdo vodi ta "ples", ni pa jasno kdo spreminja ritem plesanja (oz. odnosa) ...

Npr. Poznam gospo, kateri otroci so že odrasli, pa kljub temu še vedno ni preklopila na "novo stopnjo" odnosov z njimi. Njen ton in način pogovarjanja ostaja nespremenjen: torej,  kar naprej deli nasvete, zapovedi itd. Pogovarjanje z njo ni mogoče, ker je treba kar naprej braniti svoja stališča. V njenih očeh so ljudje, ki jih je rodila, še vedno stari 8 let.

... tu bom raje končala svoje filozofiranje ... še ne znam izrazit teh svojih misli o vzgoja(h) tako, da ne bi prišlo do še dodatnih nesporazumov. Pa še forum ni tapravi.

Pa da te potolažim, 12 let ni prezgodaj za puberteto, pri nas v šoli vemo, da je najtežje obdobje, ko so otroci stari 11, 12let ... potem so pa po počitnicah čisto drugi. HB za počitnice!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.1.2009 15:26:09   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Npr. Poznam gospo, kateri otroci so že odrasli, pa kljub temu še vedno ni preklopila na "novo stopnjo" odnosov z njimi. Njen ton in način pogovarjanja ostaja nespremenjen: torej,  kar naprej deli nasvete, zapovedi itd. Pogovarjanje z njo ni mogoče, ker je treba kar naprej braniti svoja stališča. V njenih očeh so ljudje, ki jih je rodila, še vedno stari 8 let.
počitnice!!

Jaz tudi poznam eno tako oz. kar 2: mama in taščauser posted image . Sem ta vikend ugotovila, da sem delala tašči krivico - je moja mama še hujša kar se utikavanja tičeuser posted image Misli, da mi bo komandirala kako naj z Julijo...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.1.2009 15:28:41   
jagoga

NČK nisem vedla da poznaš mojo taščo. Kaj to si njo opisovala?user posted image Pol se pa vprašajte, zakaj sva se z možem zadnjič z njo skregali.  Pozitivno tega je pa, da imamo že 14 dni mir pred njo.

Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.1.2009 15:32:49   
Zofy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Izidorja, da bojo koze minile čimprej in jih bo spremljalo čimmanj nevšečnosti!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.1.2009 15:45:13   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Izidorja, da bojo koze minile čimprej in jih bo spremljalo čimmanj nevšečnosti!

hvala in tudi vsem ostalim hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.1.2009 15:58:22   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dober večer!

Hvala vsaki punci posebej za tolažbo glede moje najstnice...moje razpoloženje je za odtenek boljše. Ja NČK tudi sama se sprašujem, če niso hormoni samo izgovor in stoji za tem tudi slaba vzgoja, popuščanje...vem da so zdaj pač taka leta...samo so tako hitro priletela, da sem tudi jaz verjetno čist nepripravljena na to. Se bom malo bolj podkovala glede tega.

Špeli, nikakor in ne mislit, da je tvoja vzgoja slaba!!! Saj vzgoja ni izdelek!!

Tudi nisem namigovala na "slabo vzgojo".

... že nekaj časa resno razmišljam, kaj sploh je vzgoja v družini in bolj ko tuhtam, bolj se mi zdi, da je ta stvar, ki ji pravimo vzgoja sploh ne obstaja, če si zamišljamo otroka kot sočloveka in ne le kot otroka (objekt vzgoje) ... ta odnos starš-otrok je tako vzajemen, da bi težko rekli, kdo tu koga vzgaja ... je jasno kdo vodi ta "ples", ni pa jasno kdo spreminja ritem plesanja (oz. odnosa) ...

... tu bom raje končala svoje filozofiranje ... še ne znam izrazit teh svojih misli o vzgoja(h) tako, da ne bi prišlo do še dodatnih nesporazumov. Pa še forum ni tapravi.

Pa da te potolažim, 12 let ni prezgodaj za puberteto, pri nas v šoli vemo, da je najtežje obdobje, ko so otroci stari 11, 12let ... potem so pa po počitnicah čisto drugi. HB za počitnice!!

tukaj se pa še kako strinjam in forum je čisto pravi, tko da nčk, ti kar deli z nami svoja razmišljanja, jaz jih tko rada beremuser posted image

glede te gospe...hm, jaz jih precej poznam, se mi zdi da je to pač produkt tistega časa, ko so te gospe, pa tudi gospodje gor rastli in takrat so tako razmišljali in v to verjeli... žalostno je, da jih veliko še danes tako razmišlja...

meni se zdi tudi obdobje 9-10 let težko, ko se otroci začnejo zavedat sveta okoli sebe in čisto drugače dojemajo ljudi in okolico kot so jo prej. no, 11i -12 letnika pa še nisem imela, tko da me to pestro obdobje še čaka

bani vas pozdravlja z močnim krikomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.1.2009 17:25:32   
Zofy
Punce, ste se o otroških pesmicah pogovarjale. Jaz sem iz enega mojega mp3-ja z otroškimi pesmicami naredila torrent in si jih lahko povlečete dol tu:

http://www.mininova.org/tor/2198538

Če bo interes, lahko dam gor še kakšno zbirko pesmic, pa mačka Murija, pa kako pravljico user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.1.2009 17:58:27   
Zofy
Pa če mi lahko še katera sporoči, če torrent dela, ker to delam prvič. Hvala!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.1.2009 18:10:28   
jagoga
Zofy, torrent je, samo ne morem dol potegent, kaj imaš vklopljen program za torente, nobeden ne sprejema in ne oddaja.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.1.2009 18:23:08   
lucalu
Evo, dete se igra z atijem, mami pa hitro na RR... sem tako daleč zadaj ostala, da ne vem kdaj bom vse uspela prebrat...

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Da vam povem KUPILA SEM SI HLAČE user posted image user posted image user posted image user posted image . Itak to je bil projekt vseh projektov. Ja Ursi v tem vremenu sem rinla na Rudnik. In spet kjerkoli sem bila so bile full hude hlače, pol pa ni blo bunde za zraven, edin tisti kompleti k je znižana bunda na 250€user posted image . In nakonc sem rekla klinc gleda use skup in sem si kupila črne ki pašejo k ta stari bundi.user posted image user posted image user posted image   

Bravo mami!!! user posted image

sem tečna, zato prosim da mi dovolite, da težim.

Anja nima vrtca.

Zabluzila je občinauser posted image , je VSE prošnje tistih, ki bi otroke vpisovali feb. ali marca zavrnila. Porkaduš!!! Drug teden dobim uradno obvestilo ... če bomo med 14imi srečneži, lahko dobim "ponudbo" za vrtec v eni mali vasici, okrog 15-20 min vožnje od doma. NORO!

Tole je pa res slaba novica, NČK! user posted image  Vsekakor držim pesti, da se stvari okoli varstva čimprej uredijo!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
No, to kar sem zadnjič povedala (da se pri Eriki vse spremeni, ko nekaj na glas rečem), se je tokrat poznalo pri zdravju. Saj (še?) ni nekaj hudega, ima samo vročino, a pri vseh stvareh, ki pozimi razsajajo, se ne bi spet na glas hvalila, da bo hitro mimo... Torej, Erika je danes bolj topla, malo ima tudi nosek zamašen, a je bila čez dan kar dobre volje in tudi jedla je lepo, tako da sem kar zadovoljna. Se pa bojim noči, ker se je do zdaj že n-krat zbudila...

Ker, je od tu minilo že kar nekaj časa, sem vsekakor prepričana, da je Erika že zdrava kot ribica... za vsak slučaj pa vseeno nekaj pikapok... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
tko, na hitr še poročilo iz sistematike:
10100 g
76 cm
mali je še preden ga je začela pregledovat pokazal vse kar znauser posted image . midva sva jo že čakala notri pri sestri, ker je bila še na malici in on se je tam igral na tleh. in potem je pršla zdravnica in on v akcijo. je našel mali stolček in se začel z njim sprehajat po prostoru, potem naredil en korak do večjega in začel naprej porivat tisti stol, ko ni mogel naprej, v ordinacijo, je šel na kolenčka, si priprta vrata odprl in hop notr, do smetnjaka, pa je našel na tleh kocko, jo oblizal in rgel v koš. pol je pa še z zdravnico fajn poklepetal in je bla čist navdušena.

fontanela se mu je pa že zaprla, pa pravi, da je to že ok. glava raste 46 cm ima obsega

Bravo Bani za tak super nastop pri zdravnici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Norice lezejo ven in lezejo in jim ni videti konca. Eno ima na spodnji veki, skoraj notri v učku. Pa spet na ritki, eh ni da ni...
Poleg tega ji je ven pogledala prva spodnja desna enka! user posted image

Pikapokice za Julijo... upam, da se stanje izboljšuje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke pa za prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image

No, to je vse kar mi je uspelo... zdaj me pa že kužki čakajo...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.1.2009 19:36:27   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Zofy, torrent je, samo ne morem dol potegent, kaj imaš vklopljen program za torente, nobeden ne sprejema in ne oddaja.

Ja, se mi je zdelo, da nič ne oddajam...sem očitno neki zašuštrala. No sedaj sem dala gor v mp3 VSE PESMICE IN PRAVLJICE, KI JIH IMAM. Fajl je dolg cca 1.4GB

http://www.mininova.org/tor/2199003

Moglo bi delat!

Tukaj si lahko še preberete vsebino (katere pesmice so gor, pravljice): http://www.mininova.org/det/2199003

< Sporočilo je popravil Zofy -- 20.1.2009 19:39:34 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.1.2009 19:43:49   
Zofy
No, vidim, da dela. Jagoga, si se ti priklopila, a ne? user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.1.2009 19:48:03   
jagoga
Vauuuuu user posted image user posted image user posted image Zofy, ti si fenomenalna, zdaj pa dela tvoj zaklad, kaj si ti nora, kolk je tega.
Zdaj ko smo ravno pri tej muziki, kaj  Mavrico od Bitenca, kje najdeš, jaz bi na vsak način rada to imela.
Pa veš s kom si me okužla - Weeds, zdaj vsak večer pogledam ene dve epizodi.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.1.2009 20:17:18   
Katy13
Pozdravljene!

Moram vas malo pozdravit, vas kar pogrešam. Komentrala ne bom vaših postov, ker ne utegnem brati oz. preberem le nekaj zelo malega.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste hitro zdravi.

Čestitke vem za obmesečnice. Kar hitro bodo prvi marčevci stari eno leto. Ne morem verjeti...

Da še malo poročam o Taji. Ima že 6 zobov, sedmi bo pa po moje že jutri zunaj. Kobaca se še ne, ker je po moje ugotovila, da pride do stvari s puzanjem. Sem prosila družinsko priajteljico, da je prišla malo preverit kako in kaj (ima čez fizioterapije in razvojno) in je rekla, da se vredu razvija, da bo pač malo kasneje kobacala ali pa bo prej hodila. user posted image  Sedaj se pa že dva dni postavlja v položaj za kobacanje in to najblj zvečer, ko gre spat. Po moje se ima plan naučiti ponoči, da mama in ati ne bosta vedela. user posted image  drugače pa že dolgo časa samostojno sedi in sedaj tudi že stoji ob opori. Klepetulja je takšna kot mama, samo da razumemo je pa ne preveč (reče že ata, mama, včasih se sliši tudi kot teta, ej,...), radovedna je pa tudi. Drugače je pa pridna in pravi sonček. Še zmeraj se dojiva, čez dojko ga ni. To bi bilo v glavnem.

Zanima me, kaj vse že dajete vašim sončkom za zajtrk. Sploh nimam idej.

Lepo se imejte in se še oglasim kaj.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.1.2009 20:25:36   
lucalu
Joži79 pozdravljena ponovno med nami!!! user posted image  Krasnega sončka imaš!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

sam na hitro moram joba pohvalt, ker pol šibava na pevske, in sicer se je v zadnjem tednu naučil kobacat po štirih, postavljat na noge in dobil 2 zoba user posted image

Bravo Job... za vse nove dosežke in dva zobka!!! user posted image user posted image user posted image

Vam moram povedat da se je Taja dons postavla najprej na kolenčka potem se me je pa prijela in še na nogice user posted image user posted image user posted image .

Jupiiiiii!!! Bravo Taja!!! user posted image user posted image user posted image

Ursi2 res mi je žal za vašega kužka... user posted image  še predobro se spomnim kako je bilo, ko nam je umrl prvi kuža - grozno! Upam, da čimprej dobite novega... na žalost pa ne poznam nikogar, ki bi bernske planšarje podarjal. Poznam enega rejca, ampak ta ima ceno okrog 400€ (se mi zdi).

mumu tudi tvoja princeska je prava lepotička... pa kakšne lepe očke ima!!! user posted image user posted image user posted image

Tilen je pa tudi dobro opravil sistematskega in so mu uzeli tudi kri in vodo. Če bo kaj narobe pokličejo. In priden fant pri krvi ni nič jokal (ponavadi se dere k sraka). In je reku veš mami mal me je zapekl sem skor joku sam nisem k jokajo sam uni malčki k so stari 4 leta.user posted image

Bravo Tilen!!! user posted image user posted image user posted image

No, še to sem vam hotla že prejšnji teden napisat, da sem sanjala, da je julija rekla "ringaraja". To je 2x ponovila in je bila njena 1. beseda.Očitno sem res preveč tle goruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tole sem še uspela prebrat, zdaj pa mislim, da ima dragi probleme z uspavanjem deteta... grem preverit...

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.1.2009 20:45:41   
lucalu
Špela100 kak žalosten post si napisala... nasvetov na žalost nimam... sem pa skoraj prepričana, da je moja mami pred dvajsetimi leti isto zgodbo pripovedovala kakšni svoji prijateljici. Mene je v puberteti tako nosilo, da groza... vsi so mi bili tečni, vsako vprašanje od domačih mi je bilo odveč. Sploh mi ni bilo jasno zakaj me ne pustijo pri miru... da o pospravljanju sploh ne govorim. Prepričana sem, da je to faza, ki "se prime" vsakega. Glede na to kakšno super in vztrajno mamico ima tvoja najstnica, pa sem prepričana, da jo bo kmalu minilo. Kaj drugega ti, žal, ne znam reči... Tudi nas pa, sigurno, vse to še čaka...

Julija mi že 2 uri spi, upam, da ni bolna, ker podira svoj osebni rekord. Mogoče bo že na 1 dnevno spanje prešaltala. KDaj sploh otrok prešalta na 1 spanje? Najbrž je pri 11m primoran, če gre v vrtec, a ne?

Pojma nimam... baje tam okoli enega leta. Tai še vedno spi dopoldan in popoldan, pa še to je vmes zaspan... user posted image  Če bi šel samo enkrat, bi se nam verjetno vsem zmešalo. user posted image

In včeraj sva bila na 3 urnem nočnem savnanju in je bilo suuuuper. Prav meditativno. Je treba ponavljat taka razvajanja, saj si jih zaslužimo!!

Bravo mami in ati!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
moj Titek pa danes nič ne spi user posted image . Ima že od včeraj ponoči vročino user posted image . joj, kaka grozna noč. sem ga 2 uri nosila, da je zaspal. Čim sem ga dala ležat, takoj user posted image . In hotel se je nositi le pokonci, da vam ne govorim kolk so me roke bolele. Potem je končno zaspal in čez eno uro spet budnica, sem mislila, da me bo kap, ampak je potem kmalu zaspal nazaj. Joj, mi je tak revček, me prav srce buba ko ga gledam takega revčka. Čist je brez energije, ampak spat pa ne in ne. Če bo še jutri tako ga bom peljala k P. Pa razmišljam kaj bi lahko bilo....6 otroška??....No, za danes mi je dragi prinesel gor marelo, da ga bom poskusila tam uspavati, če bo spet kriza ponoči, ker če ne mi bodo roke odpadle.
Skratka, bi rabila kake pike poke za pomoč user posted image .

Joj, ubogi Titek... in mamica... vsekakor pikapokice za oba, čeprav upam, da je že bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še ena velika... za vsak slučaj! user posted image

Tako, detece spi, jaz sem še tole prebrala, zdaj grem pa počasi pod tuš... lahko in mirno noč vsem skupaj!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.1.2009 20:48:14   
mumu
Zofy 100 x hvala za vse tele pesmice, najbolj vesela sem Romane Kranjčan, ker je Tia čisto nora na njene pesmice user posted image user posted image user posted image . Več al manj znam že vse na pamet, glede na to da je miljavženkrat na dan na sporedu, v vatu pa itak samo ona glasbo izbira user posted image user posted image user posted image .

Res hvala user posted image .

Pa mirno noč vsem skupaj.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?