|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.1.2009 18:04:25   
gaya24

Hojla!

Maj spi, js pa mam mal časa za RR, da kaj napišem.

Smo bli danes malo na sankanju na Kopah (mamo 10min do gor), pa je blo gor +4 stopinje- zakon! Maj se je kr zmatral, se je po vseh štirih kobacal po snegu in prav užival. Mogoče bo pa tud on zimski tip kot js.

Sem vidla, da ste se nekaj o kg menli.... Js sem danes začela, ko je ravno luna, tak da mam lluno in nič ne jem, sam limonade pijem pa čaj, sam zdaj me pa že pošteno matra... Eh sej bo. Jutri pa začnem z dieto- NE JEJ PO 6. uri.user posted image

Bom se pol kaj napisala, je Maj vstal in je ful nemirn zej tu zraven mene, ker more sedet user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.1.2009 20:52:02   
tina50
sem vas hotela prebrat, pa komentirat, pa ne gre! se Lan kr naprej zbuja k ma mal vročine

evo se je že......

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
11.1.2009 22:55:12   
marita
pr nas je že kakšen teden katastrofa. Maks je prehlajen, poleg tega mu rineta ven 2 zobka, rezultat: tulenje in nošenje na rokah. Sem si za pomoč kr mojo mami zrihtala, k sem bla že kot cunja, pol pa še Ema je bla doma zdj 14 dni, tud prehlajena in ona skoz za mano, mami to, mami ono, mami igraj se z mano, mami lačna, ne zdj ne bom jedla....aaaaaa.
No, sam počas se umirja situacija; Ema gre jutri končnooo v vrtec, Maks je clo imel vročino sam 37,8 in bil je kr dobr razpoložen. Moj user posted image  ima danes nočno izmeno, tko da hvalabogu za mojo mami, da se menjava, vsaka eno noč dežura. Na mojga se ne morem zanest, k ma tako službo dnevne, nočne, tko da ga pustim na miru in sem zdj res rabla pomoč tretje osebe, k drgač bi se mi kr odpeljal.

Smo pa danes pustili Maksa doma moji mami, mi smo šli pa z Emo, ko končno ne kašlja več na otroško smučišče in smo se sankali, mal smučal, pa glavno je, da smo bli zunaj na sončku. Jeeee, je tolk pasalo!!!! Pol smo šli na pico, pa spila sem kapučin in zdj sem kot nova.

Aja, pa kao sem tud js na shujševalni, sam to tko zgleda, da jem pico in sladice. Ah ja, sej bo boljš. Sem tud mislila kaj bom šla šlank ko ena suhlja v službo, pa zdj bi sei na razprodajah kupla cunje. Japajade.

Mirno noč!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
11.1.2009 22:55:54   
Ursi2
Živjo!
Samo malo, da se oglasim, potem pa se grem malo učit!user posted image
Naš dan danes je bil ful lep. Smo šli k mojim, ker je imela mamca rojstni dan pa je Luka že skor ok. Sicer smo šli iz avta direkt v hišo, tako da nismo bili kaj zunaj, sam je pa vseeno pasalo nama z Lukanom, ko sma malo okolje spremenila.
Je pa danes spal 1. rundo od 11.30 do 13.30, drugo rundo pa od 16 do 17.40.

Sicer ni čudno, glede na to, da cele noči ni pošteno spal, danes ponoči je pa bil spet buden od 5 -6.30. Sicer je bil prav dobre volje in je govoril in se smejal pa se stiskal k meni in sma se crtljala. Potem pa sma spala do 8.30. Je pasalo. Zakaj je že konec vikenda!???????????user posted image user posted image

Tuki je link od ene dobre pesmice,  o mamah in o tem, kako ne znamo nič drugega kot samo komandirat!user posted image user posted image user posted image
http://vimeo.com/1509073

Zdej vas grem pa še malo prebrat!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
11.1.2009 23:31:13   
Ursi2
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dobro jutro!

Najprej eneuser posted image user posted image user posted image  jaz sem jih vsaj tok potrebna. Noč KATASTROFA!!! Mislim pa da ni bila lunatična, ampak da je kriv smrkelj ki je Taji veselo zabasal nos in ni mogla reva dihat. Ponoči je baby vac dvakrat pel, je potem vsaj dve uri v kosu spala, drgač se je pa samo jokala. Morm obiske poklicat da smo smrkavi pa naj se sami odločjo če bojo pršli, ker majo dojenčka. Aja pa še ko sem Tajo dala iz žaklja sem ugotovila da ima obe nogi v eni hlačnici. Ne vem kako ji je to ratalo, ampak lahko jo je tudi to motilo, jaz pa nisem vidla. Drugače pa glede na to da ni spala je trenutnro kar dobre volje, sam glasna pa k 100 vragovuser posted image . Vsi mislijo če jo slišijo po telefonu da se Tilen dereuser posted image

Ursi hvala za Fererote. Ja Dinki tut zate sem jih pustila, sem sam dva snedla, glih tok da mal energije dobim user posted image . Joj pa da se je tvoj skor zažgal. Madonca to pa ni hec. Čeprav po moje se bosta enkrat temu že smejala. Ampak ko se pa zgodi pa sigurno ni smešno. Moj tut skos užigalnike polni, pa hvala bogu do užiga še ni prišlo. Luki je pa luškan full. Pa ta fant bo res muskontar user posted image . Si me spomnila morm tut jst slike iz fotoaparata vzet. Jih že full dolg nisem, čudn da mi še ni javu, da mam polnokarticouser posted image .

Špela100 smučat pa gremo letos v Val Gardeno. Upam, da nam bo zdravje služilo. Do zdej smo vedno hodili v Bad Kleinkircham, pa nikol ni blo snega. Smo rekl gremo pa letos malo dlje, no je pa povsod sneg. Nič hudega baje pa da je fino tam.

Lona, eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili kmalu zdravi in da bi nosek ne spuščal več!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa pridna, da malo glasilke  in pljuče trenira!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Upam, da ti je dal malo energije Ferero roše.
Ma, sej se že smejima danes pa ga malo zafrkavam, sam ko  pa pomislim, se pa še kr stresem. Sej on ima velikokrat take. Enkrat mi je montiral podaljšek pod pult v kuhinji in ga je hotel prišravfat na element, da bi imela blizu za mikser. Pa sem mu rekla, da ni treba, da bom se že znajdla. Pa je še kr vztrajal. Je pa tk, da je že stara kuhinja in so slabi elementi in ko je gor šravfal je blo vse kr neki in nekaj je napravljal pa narazen dobival podaljšek, tako dolgo, da ga je streslo tk, da ga je vrglo čez celo kuhinjo nazaj na hrbet. Jz sem pa glih v tem mu hotla večerjo nardit in sem mislila it neki do hladilnika in seveda kura z nožem v roki, da sem ga še skor  zabodla zraven! Je imel oči na pecljih pa cel se je tresel. Sem ga sam, da naj takoj vse pospravi, da nikjer več ne vidim kakega podaljška. Je samo vstal in pobral in je bil čisto tiho. No, danes, ko se spomnem, kk je letel po zraku mi je pa prav smešno že. Ja, imamo mi skoz ene prigode. Če ne moj, pa jz!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale za Lukija!!!!!!!!user posted image user posted image

Vav, super za smučanje!!user posted image user posted image Upam, da bote zdravi in da bote uživali!user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva sma se pa ravno danes pogovarjala, kam bi šli poleti. Mormo si malo splanirat, ker more že kr hitro za dopust povedat v službi, kdaj ga bo imel, pa konec julija priden brat za malo časa domov in rabi še takrat imet dopust. Sam sem rekla, da mi je vseeno, kam gremo, da edini pogoj mi je, da je morje!
Sama nikoli nisem bila za morje, sam lani, ko smo šli pa na Jahorino, namesto na morje, mi je bilo pa ful težko in žal, čeprav smo se na koncu tam svetovno imeli. Ampak letos pa nam morje ne uide! Vsaj upam!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Povejte mi , kako so vaši malčki kaj navezani na vas, oz. kako preživijo čas brez vas, ko vas ni? Kajti, če jaz kam grem naredi tako jok, da ga ni za potolažit, tako da se največkrat prav odplazim iz stanovanja ven, da skočim po kakšnih opravkih brez njega. Ko me ni je ves čas siten in me išče po stanovanju, ko pa pridem domov, pa čisto znori, če ga takoj ne vzamem v naročje, še čevljev in bunde mi ne pusti sezut in odložit. Sploh ni važno kdo ga ima v naročju, obvezno mora k meni, da se pomiri in da si posuši vse solze.

Morem rečt, da naš mišek je na mene ful navezan. Sicer, če me ni, ni neke hude panike, ampak če sem pa zraven v sobi, pa veljam samo jaz. Skoz rine k meni pa samo gleda kje sem in ali sem dobre volje in se smejim, potem je tudi on vredu. Če ne, je pa kr siten in že gre k meni, da bi se stisnil. Pa to res, sma že večkrat opazla. Prav tako je isto, če koga srečamo, vedno pogleda, kk bom jz odreagirala, ali se bom nasmejala ali ne in potem se ponavadi tudi on. Razen če je utrujen ali kaj podobnega.
Pa ko pridem od kod, to skor po zraku koplje, sam da bi do mene prišel!! In potem se stiska in me objema, da sploh ni šans, da bi me spustil. In če ga slučajno potem hoče kdo vzet  (kot npr. tašča)je jok, da ga cela ulica sliši.
Ga pa tudi jaz že od začetka dajem vsakemu, ki ga želi v roke. Ne delam problemov, tudi otrokom, samo da pač morejo sedet in da je eden odrasel zraven!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

dober dan user posted image ,
jaz sem danes turbo dinki. Smo vstali ob 8h (noč za nami 1A) in sem se po zajtrku vrgla v pospravljanje....pranje, sušenje perila to je itak vsak vikend že rutina, pol sem pa posesala stanovanje, prebrisala vse po tleh....sem prav vesela. Aja, moška sem pa medtem zaprla v računalnico, da me ne motita user posted image . No, pa se me je dragi malce usmilil in se je on ponudil, da bo skuhal kosilo user posted image  bomo imeli tortilije. Titek pančka, jaz pa hop na RR user posted image .

jaz sem pa bila včeraj, sem si kupila ene hlače user posted image . Ma sem rekla, da rabim kej za v službo pa če si vse pustim za zadnji mesec mi finančno ne bo zneslo. sem pa šla samo v eno trgovino in takoj domov, ker so mi totalno mim te razprodaje (beri: gužve). e-bay je zakon user posted image user posted image .

Lona76, super si si zadala....verjamem, da ti bo uspelo, če boš dovolj vztrajna user posted image ...na maraton mislim user posted image
pa tale dieta od g. Ritzmigi mi je všeč user posted image

Ursi2, sem šla tokrat mimo tvojih kuglic, da je vstalo tokrat še kaj za druge user posted image
in tvoj Lukec je pravi user posted image user posted image user posted image , krasne slikice!

Dinki, ti si pa res bila pridna!user posted image user posted image user posted image  Bi mogla malo energije nam še raztalat!user posted image user posted image Pa priden tvoj, da je skuhal kosilo. user posted image Si mi pa dala fajn idejo, kaj lahko naredim tudi jz! Hvala!!!!!!!!user posted image

Super, da si dobila hlače! user posted image user posted image So pa meni tudi čist mimo te razprodaje. Mi gre na živce, da si ne morem v miru ogledat in zraven prit. Sam jz si pa oblek kr ne upam kupovat takole prek neta!user posted image  Pa večkrat vidim kaj ful fajnega, pa si kr ne upam!

Ma, ti si kr privošči kako kuglico! Je za vse dosti!!!!!!
Pa hvala za pohvale mojga mišeka!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Zofy, super, da si se naspala!user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, jz sem tudi ta vikend spala dlje kot mislim, da že kaki 2 leti ne!!!!!!! Mmmm je pasalo! Sam sem se pa kr razvadla. Ja, take stavri se lahko zlo hitr navadiš!!!!user posted image user posted image user posted image

Vilma, za vas pa en vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bile kozice v zelo, zelo, zelo mili obliki!!!!!!!
Boga Julija!!!!!!!!user posted image user posted image

Gaya24, super, da ste se šli sankat!user posted image user posted image user posted image Kk pa je na kopah? Jz pa mislim, da se bomo šli tudi kje na vaše konce sankat. Sam da bomo zdravi pa da bomo končno sanke kupili!
Pa fajn da je Maj užival!!!!!!!!!

Tina50, upam, da bo Lan vredu spal in da ne bo kaj zbolel! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In ful luškan avatarček! user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, dase je Lan ful spremenil!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Marita tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili kmalu zdravi in user posted image user posted image user posted image , da boš imela energijo za tvoja bolančka! Pametno, da si prosila mamo, da ti je prišla pomagat!!!!!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
11.1.2009 23:34:26   
Ursi2
No, pa da bo ziher za vse dosti vam pa za lepo noč pošiljava še
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
11.1.2009 23:36:47   
Ursi2
MAKS in NINA, VSE NAJBOLJŠE ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.1.2009 6:03:11   
Ursi2
Punce, dobro jutro!
Naša noč super, edino kar ne vem, kaj mu je, da je zdej že 3. noč se zbudil i potem ni hotel nazaj zaspat. Se je tudi danes prvič zbudil šele okrog 3.30, pa je že stal v postelji in se smejal, ko sem do njega prišla, potem pa se je podojil in ni bilo šans, da bi zaspal nazaj. Potem pa se je stiskal k meni, pa čebljal in božal. Jz sem na pol spala zraven. No, potem okrog 4.30 j epa obupal in je počasi zaspal nazaj tako da sem ga jz ful k sebi stiskala. pravi mali teddy bear!user posted image

No, za vse še malo
user posted image

zdej se  grem pa učit, preden da vstane!!!! Potem grema pa k zdravniku na kontrolo!

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.1.2009 6:05:15   
Ursi2
MIA, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.1.2009 7:51:44   
jagoga
Dobro jutro, včerajšnji dan smo preživeli na sončku in snegu. Tomaž je takoj v vožičku zaspal, s tavelikim sva se pa po snegu valjala in sankala, smučat se pa ni hotel.
Se moram še malo pohvalit, Tomaž je končno začel plaziti po kolenihuser posted image user posted image user posted image , je pravi kobacavček, samo še kadar je užaljen in hiti v joku do mene se še po trebuhu plazi. Verjetno mi hoče pokazati, da je še čisto majhen in da naj se ga vendar usmilim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.1.2009 8:49:20   
Lona76
Dobro jutro!

Na hitro se vam javim, ker je Taja driskica. Noč KATASTROFA od KATASTROF. Skos je jokala, spala zelo malo, ima vročino, kašlja, smrka skratka ni da ni. Jst  pa na konc z živci. Jutri imava P. Tko da bova spet zamudili srečanjeuser posted image .

Se opravičujem za zamudo

MAKS in NINA vse naj naj za obmesečnico bodita zdrava in vesela otročička user posted image user posted image

In še

MIA vse naj naj za obmesečnico. Tudi ti bodi zdrava in vesela user posted image

Tko zdej jo grem pa probat spat dat, sem se že prej trudila pa se zbudi vsakič ko zakašlja. Kje je zdej tega hudiča staknla ne vem.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
12.1.2009 8:50:07   
Lona76
Aja pa Tomažu čestitam za kobacanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
12.1.2009 10:04:53   
Dinki
dobro jutro mamice!

najprej z eno dnevno zamudo user posted image

MAKS vse naj, naj za mini RD
ti želiva Tit in Dinki
bodi še naprej zdrav, zvedav in priden
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je bila noč tko, tko...sem celo pustila Titka od 1h naprej, da spi z nama. Mu je njegova tečnobica čez prste pogledana glede na to, da je polna luna user posted image . Ma, jaz se prav slabo naspim  če je on ob meni, ker se gospodič tako razkomoti, da je on na eni polovici, na drugi pa jaz in user posted image . če ga pa hočem kaj premakniti, se pa prav razburjat začne user posted image ....je prebrisan, ni kaj.

Tina50, super avatarček user posted image

Marita, upam, da se je stanje pri vas umirilo z odhodom Eme v vrtec.

Ursi2, pridna da si se vrgla nazaj v učenje user posted image . In super video user posted image  ma, mislim, da ga je enkrat že ena dala gor...san?....smo zahtevne mame, a? user posted image  in polne nekih vprašanj user posted image .
Glede kupovanja prek neta....tudi jaz si nisem včasih upala, ma zdej sem si pa kupila že tolk dobrih stvari (ceneje!!!) da mi je zakon pa še v miru doma iz naslonjala zbiraš kaj bi si kupil. Itak imaš pri vsaki stvari natančno napisane mere. Koliko je dolg rokav, koliko je dolga majica, obseg,...vse! jaz si edino hlač ne upam kupovat.
Uf, tokrat si pa poskrbela za orng zalogo fererotov. si jih lahk še mal v shrabmo spravim user posted image . Pa hvala za kavico user posted image

jagoga, čestitke Tomažu za puzanje po vseh 4 user posted image user posted image user posted image . titu je še zmeraj bolj všeč na trebuhu user posted image .

lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
12.1.2009 10:26:03   
tina50
sam, da se javim, ker ne vem kako dolgo bo spal!

Lan še ima vročino! v ritki jo je imel 38,4 zjutraj, ko pa sem mu merija pod pazduho, jo je mel pa 37,6! a ni sam 0,5 razlikeuser posted image
dans mu še nisem dala calpola al pa svečke! včeraj, ko sva šla pa midva spat, pa sem mu dala calpol, pa smo potm nekak kr spali!user posted image

upam, sam da je jutri ne bo več imel, da bova lahko šla v sredo na fizioterapijo, ker če ne se bo nama prestavlona  bogvekdaj!

vas grem mal prebat, če mi bo uspelo!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
12.1.2009 10:35:48   
tina50
najprej, da čestitam včerajšnim slavljencem Maks in Nina vse naj, naj za vajini obmesečnici bodita zdrava, vesela in čeim več lepih trenutkov z mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes pa
Mia vse naj, naj.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dober večer!

Evo končno ma tut mama časa za RRuser posted image .

V glavnem Tilen je preživel smučanje in mu je bilo full ušeč, kljub temu da je zjutraj kriču da on ni hotu smučat in da ne gre in da je to beda. Sem mu razložila da gre z avtobusom in da si ne morejo to vsi otročki privoščit in naj bo srečen da se gre lahko učit smučat, ker ko bo n star 8 prstkov bo mogu on učit Tajo smučat ker jaz pa ja ne znam tok dobr in otrok je šel z veeeelikim veseljem. Ker Tajo učit to je pa neki najbolšiga. No in fant je res uživu in se zaljubil v vse učiteljice ker so bile vse tooook lepe. Mi je pa mož povedu da so bile full prijazne in blond. Ja moj sin pada na blondinke.

user posted image user posted image user posted image , da se je Tilen lepo imel! o, a zaljubil se je že!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za svetovanje glede spanja! sej vem, da je težko, ker je vsek primer drugačen! sej včasih se že ne sekiram več, včasih, če pa se res velikrat zbudi me pa kr mal ujezi! pol se pa spet pomirim!
Hvala tebi Zofy za knjigo! se bom potrudila in jo mogoče prebrala!

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za maraton! Seveda ti bo uspelo! bomo me mislile na tebe, pa ti zagotovo uspe!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljše noči!

.......se je že zbudil....... 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
12.1.2009 10:54:52   
tina50
........je sam nazaj zaspal.....to je pa redkost pri nam!

sem hotla še povedat, da sem bila danes že v Hoferju in kupila body-je in pižamice! pižamice se mi zdijo velike, bodyji, pe ne tako!
Tako, da Zofy mislim, da brez skrbi kupiš body št. 86/92 za Julijo!

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Pa pridna, da si se na manikiro spravla.user posted image user posted image user posted image Če boš rabla kera, da boš vadla na njej, se kr javim!!!!!!!!!!

če te bom rabila, ti bom javla, če ne ti bom kr tako naredila, doma!user posted image
še ne vem kako točno bo to zgledalo!

Ursi2 ful lepe slikice tvojega Luka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Povejte mi , kako so vaši malčki kaj navezani na vas, oz. kako preživijo čas brez vas, ko vas ni? Kajti, če jaz kam grem naredi tako jok, da ga ni za potolažit, tako da se največkrat prav odplazim iz stanovanja ven, da skočim po kakšnih opravkih brez njega. Ko me ni je ves čas siten in me išče po stanovanju, ko pa pridem domov, pa čisto znori, če ga takoj ne vzamem v naročje, še čevljev in bunde mi ne pusti sezut in odložit. Sploh ni važno kdo ga ima v naročju, obvezno mora k meni, da se pomiri in da si posuši vse solze.

Lan je sicer zelo navezan na mene in kadar sem jaz zraven njega ne velja nobeden drug! če pa jaz grem, pa ni panike! danes sem ga pustila tašči in tastu, drugač ga pustim moji mami , al pa mož ga ima! se nič ne pritožuje!
sam enkrat se spomnim, da da je mela moja mami, pa se ji je dru pol ure, dokler ni blo mene nazaj! avgusta enkrat!
sej bo tudi pri vam to minilo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki user posted image user posted image user posted image  si bila pa res pridna včeraj! pa user posted image user posted image user posted image  za tvojga, da je skuhal! moj se pa temu ne podstopi! je pa za pospravljanje bolj priden!

Si že spraševala za kak strokoven nasvet na med.over.net?

sem že velik prebrala tam, pa sam neki pišejo, da morta bit oba pripravljena za odstavitev!
no, Lan še zgleda, da ni!

....no zdej me pa zelo glasno kliče....eeeeeee

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
12.1.2009 12:00:22   
san
najprej vilma: upam, da julija res te koze prebolili na čim lažji in hitrejši načinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti sporočim, kaj bo nam rekla lekarnarca, grem danes iskat sirup

smo pa mi tut mislil, da jih je kasiral izidor, pa se je izkazalo za alergijo

maks, nina in mia, vse najboljše za vaše obmesečnice. sedaj sta pa že veliki mali lumpkiuser posted image . bodite zdravi in vedno nasmejaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tina, za lana, da hitro mineuser posted image user posted image user posted image
glede nohtov, mene je kar sram, ma jaz mam grozne in si jih sploh ne znam lepo zrihtat, si jih s škarjicami na kratko pristrižem in to je touser posted image
no, pridna, mogoče pa kdaj še svoj salon odprešuser posted image
pa krasen avatarčekuser posted image in fotko na fb-ju maš tut ful lepouser posted image user posted image user posted image

aja, glede podobnosti otrok, res so si podobni. trenutno se sicer izidor spreminja in gre svojo pot, kot majhen je bil pa čist izabeli podoben. urban je bil pa do sedaj tudi bolj izabelin, zdej pa tud izidorjeve poteze dobivauser posted image

tilenuser posted image user posted image , že tko mejen pa zalublenuser posted image . moj izidor je tut, v tršico iz vrtca in on bi njej vse kupuuser posted image

spanje, mi smo se pa danes naspaliuser posted image , sicer se je zbujal, no samo 3 krat in na hitr zaspal nazaj. je pa spal vso noč pri nama, ma sm se že navadla v teh letihuser posted image

dinki, jst pa ne upam tko naročat, ma se mi zdi ful izi, k ti opisuješ, morm enkrat poskusit

marita, eno gorouser posted image user posted image za maksauser posted image user posted image . HB za mame, ane?user posted image

jagoga, bravo tomažku za kobacanjeuser posted image user posted image user posted image zdej pa res ne bo miru pri hišiuser posted image in super za lep danuser posted image

mi smo se tud zdej dva dni na gradu sankali, ma je prov pasalouser posted image in vidim, da sta gaya in maj tud uživalauser posted image

joj, lona, za vaju s tajo, ma kaj so spet viroze na pohoduuser posted image user posted image user posted image user posted image

ursi, super kavica, je prav pasalo zdele, ker jutranjo mi je urban zlil po tleh - moji refleksi še niso ravno dobri zjutrajuser posted image , uf, pa še fereero, sm si ga hitr postregla preden zmanjka

navezanost, ja pri nas je urban precej navezan

alarm..

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
12.1.2009 12:06:07   
Dinki
Tit je zaspal. Pri nas se je spanje očitno zmanjšalo. Prej je hodil spati na 3 ure max, zdej pa dokler ni vsaj 4 ure pokonci, ni šans da zaspi. dopoldansko spanje še traja kako dobro uro, medtem ko popoldan spi le še kake pol ure. No, vsaj noči so OK , kar je najbolj pomembno.
pa to vam želim povedati že tri dni, da se pri Titkovem lulčku že vidi glavica, sicer še ne cela, ampak samo vrh user posted image , tako da bo šla zgleda kožica lepo dol. Midva mu zmeraj pri kopanju počasi dol kožico vlečeva (no, bolj moj dragi ker jaz kar nimam srca) in zdej se že lepo vidi kapica. Kako je kaj pri vas glede tega?

pa ne vem če sem vam že omenila, da smo že skoraj en mesec brez dude. Tit je sploh ne mara več. Pa mu jo kdaj ponudim pa jo prime in jo zabriše stran.

no, zdej grem pa kosilo kuhat za vse tri....
uživajte!

aja, pa še to....NČK ti si kak teden nazaj pisala, da čez en mesec začneš Anjo uvajati z vrtcem. Kako to, da gre že v vrtec ko pa niti 11 mesecev ne bo še stara? a ni omejitev 11 mesecev user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
12.1.2009 12:18:02   
san
nadajujem, ker urban nadaljuje s spanjem

urban je kar navezan name, on bi bil kar lepo pri meni. gre tudi k drugim, ma če sm zraven se po minutki k men obrne in z rokami nakaže naj ga vzamem. očija ma sicer tut zelo rad, ampak mam občutek, da jst kar ”zmagam”. pa če koga dugea od otrok v naročju držim, sekunda pa je pri menuser posted image , al pa če se z dragim objemavauser posted image - to majo pa vsi trije otroci, takoj so zravenuser posted image

tko, zdej morm pa skuhat do konca, dans bo repcauser posted image

a, sej res kuhanje in naši moški... moj lubi, na srečo, poje vse kar skuham, sm ga navadla na zelenjavo, juhe, polento (ker tega kao prej ni maral, pravi njegova mama) in vse možne zadeve in brez pritožb vse pojeuser posted image in celo pohvali.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
12.1.2009 12:23:57   
san

Tit je zaspal. Pri nas se je spanje očitno zmanjšalo. Prej je hodil spati na 3 ure max, zdej pa dokler ni vsaj 4 ure pokonci, ni šans da zaspi. dopoldansko spanje še traja kako dobro uro, medtem ko popoldan spi le še kake pol ure. No, vsaj noči so OK , kar je najbolj pomembno.
pa to vam želim povedati že tri dni, da se pri Titkovem lulčku že vidi glavica, sicer še ne cela, ampak samo vrh user posted image , tako da bo šla zgleda kožica lepo dol. Midva mu zmeraj pri kopanju počasi dol kožico vlečeva (no, bolj moj dragi ker jaz kar nimam srca) in zdej se že lepo vidi kapica. Kako je kaj pri vas glede tega?

pa ne vem če sem vam že omenila, da smo že skoraj en mesec brez dude. Tit je sploh ne mara več. Pa mu jo kdaj ponudim pa jo prime in jo zabriše stran.

no, zdej grem pa kosilo kuhat za vse tri....
uživajte!

aja, pa še to....NČK ti si kak teden nazaj pisala, da čez en mesec začneš Anjo uvajati z vrtcem. Kako to, da gre že v vrtec ko pa niti 11 mesecev ne bo še stara? a ni omejitev 11 mesecev user posted image

pri nas pa ponavdi spi samo enkrat čez dan za kakšno uro. redk ose zgodi, da zaspi dopoldan za pol do ene urce in popoldan potem max pol ure.

glavica se pa nam še ne vidi, mu pa kožco vlečem jaz. pa super, da gre že lepo dol počasiuser posted image

in bravo za dudouser posted image user posted image user posted image , jaz sm pa ravn razmišljala, da bi mu jo spet kupila, ker zuni nikaor noče bit več v vozičku, edino če je do konca zaspan in zaspi. no, ampak itak, da mu je ne bomuser posted image , čeprav pozim baje, tko sm brala, priporočajo, zarad infektov, da nima odprtih ust.

aja, ko sm jst izidorja uvajala z 11-imi meseci, sem se komaj zmenila, ker je ravnateljica rekla, da ne vzamejo radi pred 1 letom, sam je bla nuja takrat zarad službe.

< Sporočilo je popravil san -- 12.1.2009 12:24:23 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
12.1.2009 13:22:15   
san
še tole sm prej pozabila

ursi, ful luškane fotke tvojga pikcauser posted image user posted image , se mu pa res vidi, da je bil mal bolančkan

pa, lucalu, blagor teb, res, k te norice so zoprne tako za tistega, ki jih ima, kot tudi za njegove bližnje (no kot tudi vsaka druga bolezen). jaz upam, da jo je naš izidor tud tko kot ti odnesel

no, midva sva pojedla, zdej pa se greva igrat

sej res, knjige ma bani vse rad

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
12.1.2009 13:41:38   
pomlad08
Živjo, se javljam po stotih letih.

Urši, ful lušne slike!

Dinki, Tit je pa res cute vampirček!

San, tvoji so tud prekrasni vsi trije, komaj čakam, da jih bomo mel tud mi tok!

Jaz mam prakso zdej 2 tedna in je groza, ker je treba priprave pisat, pa tam viset vsak dan 5 ur ... Tko da ponoči pišem, da sem lahko vsaj popoldne z Jobom. Sem pa ful zmatrana in komaj čakam semetralne počitnice, da bo mal miru.

Aja, pa dobila sem vmes nečakinjo Pio, zdej ma Job že 6 sestričen in 3 bratrance. Pa sestra je noseča, avgusta ma rok. Skratka pri nas je skoz žurka!

Knjige: Job ma ful rad knjige, najljubše so kartonke od Gospoda Krokija, pa vse ostale tud. Zjutri mu dam katalog od ikeje in ga lista čist pravilno po en list in se za pol ure zamoti s tem, ful je cuker user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
12.1.2009 13:47:50   
Zofy
Brrrr, smo iz zelo mrzlega sprehoda. Zunaj je -8, če ne še več in malce sneži. Sem šla le za dobre pol urce ven, pa kaviso spila na mrazu in nazaj domov. Pa me še zdaj v roto zebe user posted image user posted image

Tina5, vilma, marita in Lona76, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše malčke.

Dinki, bravo za dudo!!! Julija jo ima samo še za spanje, čez dan jo nima več, nima časauser posted image . Za kožico pa nimam komentarjev, sploh pa ne izkušenj - ima San več izkušenj, ko ima 2 fantka. Čeprav se menda napotki pediatrov okoli negi kožice spreminjajo z leta v leto...

Jagoga oz. Tomaž user posted image user posted image user posted image za kobacanje. Zdaj pa bo akcija, hehe

Ursi2, super slikice. Ma kako bolj odrasli zgledajo ti malčki al dojenčki al kaj so že sedaj, ko imajo enkrat zobe. Juliaj je še vedno zelo hecna z njenimi spodnjimi 1-kami. Moj mali bober...

Spanje - danes bolj švoh, se je dostikrat zbudila, sicer kmalu nazaj zaspala, ampak neprekinjnega spanca pa žal ni bilo. Se je pa zato 1. dojila šele ob 7h zjutraj in pol povlekla še do enih 9h. Je sicer pozno zaspala včeraj (ob 21.50, ker prej ni bila zaspana), je pa zaspala v manj kot minuti. Sem jo poloćila v posteljo, jo dala v spalko, ji dala dudo in se je obrnila na bok in zaspala. Rekord!user posted image

Kuhanje - moj mož je zelo dobro kuhal, sedaj pa se ej malo razvadil. Pa itak, da mu ni vse všeč, ker jaz sem iz primosrke on pa štajerske in kaka polenta ga ne prepriča... Bolj me jezi pomivanje posode. Kako imate zmenjeno? Jaz že skoraj celo nosečnost kuham in pomivam, ko jo mož kopa ali pa potem, ko gre Julija spat. Se že malo glupo počutim, pa da ne govorimo kako imam uničeno kožo na rokah. Sem mu rekla, da bomo spet tako, da en kuha, drugi pomiva, torejj, da če jaz skuham kosilo on pomije posodo, pa je rekel, da ne rabim kuhat zanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ne bom. Itak ne mislim kuhat, ko grem v službo, ker bom jedla v službi (imamo spodaj menzo), Juliaj bo itak v vrtcu jedla, on pa naj se znajde. Dela v centru kjer je polno raznih ponudb kosil in malic.

kaj sem še hotla napisat??? Aja, tudi jaz sem bila v Hoferju, pa sem kupila en par bodijev št. 74/80, to ji bo spomladi prav, pa eno številko 86/92, kar pa bo za poleti pa upam, da jeseni, ker so bodiji kar večji od teh, ki jih Julija nosi sedaj. recimo body od HM št 74 ji je širok, malo predolg, le rokavi so na knap. Torej jr št. 80 vrh glave dovolj. Pa legice sem ji tudi kupila št. 80, zgledajo ogromne. In hvala bogu so imeli tudi v ne-roza različici (modre in rdeče).

Ok, to je bilo to... ne, še nekaj: danes sem jilijo 1. ostrigla. No, samo franzice in še to 1,5 cm. Lih toliko, da ji ne gre na učke in da bom lahko dala pramenček las v album. Se mi pa zdi, da sem ji štengico nardila. MA bo že zraslo do porokeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa moj bobrček že buni, rabi družbo....

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
12.1.2009 13:53:35   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Živjo, se javljam po stotih letih.

Urši, ful lušne slike!

Dinki, Tit je pa res cute vampirček!

San, tvoji so tud prekrasni vsi trije, komaj čakam, da jih bomo mel tud mi tok!

Jaz mam prakso zdej 2 tedna in je groza, ker je treba priprave pisat, pa tam viset vsak dan 5 ur ... Tko da ponoči pišem, da sem lahko vsaj popoldne z Jobom. Sem pa ful zmatrana in komaj čakam semetralne počitnice, da bo mal miru.

Aja, pa dobila sem vmes nečakinjo Pio, zdej ma Job že 6 sestričen in 3 bratrance. Pa sestra je noseča, avgusta ma rok. Skratka pri nas je skoz žurka!

Knjige: Job ma ful rad knjige, najljubše so kartonke od Gospoda Krokija, pa vse ostale tud. Zjutri mu dam katalog od ikeje in ga lista čist pravilno po en list in se za pol ure zamoti s tem, ful je cuker user posted image

user posted image
job že zdej ve, kje majo lepe stvariuser posted image

pa čestitke za novo sestrično/nečakinjouser posted image user posted image user posted image . a avgusta pa prićakuje tista sestra, ki jo poznam al katera druga? no, čestitam!!!

in res si pridna, sej počitnice bojo pa kmal tukiuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
12.1.2009 14:02:14   
san
uuu, zofy, jst sm pa mislila malo ven... potem pa mogoče raje ne.

pri nas kuham in pomivam jaz, no čez vikend al pa na morju se pa tut dragi včasih spomni. ma odvisno, če vid da jaz kaj drugega delam, potem on začne, morm pa povedat, da rajš jst, ker to hitreje naredim in smo potem prej frej in jo kam mahnemo. če pa nikamor ne gremo, mi je pa tut vseeno, ker itak zraven klepetava.

”AAAA”, me kliče urbanuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 12.1.2009 14:07:43 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?