Ursi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Dobro jutro! Najprej ene jaz sem jih vsaj tok potrebna. Noč KATASTROFA!!! Mislim pa da ni bila lunatična, ampak da je kriv smrkelj ki je Taji veselo zabasal nos in ni mogla reva dihat. Ponoči je baby vac dvakrat pel, je potem vsaj dve uri v kosu spala, drgač se je pa samo jokala. Morm obiske poklicat da smo smrkavi pa naj se sami odločjo če bojo pršli, ker majo dojenčka. Aja pa še ko sem Tajo dala iz žaklja sem ugotovila da ima obe nogi v eni hlačnici. Ne vem kako ji je to ratalo, ampak lahko jo je tudi to motilo, jaz pa nisem vidla. Drugače pa glede na to da ni spala je trenutnro kar dobre volje, sam glasna pa k 100 vragov . Vsi mislijo če jo slišijo po telefonu da se Tilen dere Ursi hvala za Fererote. Ja Dinki tut zate sem jih pustila, sem sam dva snedla, glih tok da mal energije dobim . Joj pa da se je tvoj skor zažgal. Madonca to pa ni hec. Čeprav po moje se bosta enkrat temu že smejala. Ampak ko se pa zgodi pa sigurno ni smešno. Moj tut skos užigalnike polni, pa hvala bogu do užiga še ni prišlo. Luki je pa luškan full. Pa ta fant bo res muskontar . Si me spomnila morm tut jst slike iz fotoaparata vzet. Jih že full dolg nisem, čudn da mi še ni javu, da mam polnokartico . Špela100 smučat pa gremo letos v Val Gardeno. Upam, da nam bo zdravje služilo. Do zdej smo vedno hodili v Bad Kleinkircham, pa nikol ni blo snega. Smo rekl gremo pa letos malo dlje, no je pa povsod sneg. Nič hudega baje pa da je fino tam. Lona, eno goro , da bi bili kmalu zdravi in da bi nosek ne spuščal več!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa pridna, da malo glasilke in pljuče trenira!!!!!!!!!!! Upam, da ti je dal malo energije Ferero roše. Ma, sej se že smejima danes pa ga malo zafrkavam, sam ko pa pomislim, se pa še kr stresem. Sej on ima velikokrat take. Enkrat mi je montiral podaljšek pod pult v kuhinji in ga je hotel prišravfat na element, da bi imela blizu za mikser. Pa sem mu rekla, da ni treba, da bom se že znajdla. Pa je še kr vztrajal. Je pa tk, da je že stara kuhinja in so slabi elementi in ko je gor šravfal je blo vse kr neki in nekaj je napravljal pa narazen dobival podaljšek, tako dolgo, da ga je streslo tk, da ga je vrglo čez celo kuhinjo nazaj na hrbet. Jz sem pa glih v tem mu hotla večerjo nardit in sem mislila it neki do hladilnika in seveda kura z nožem v roki, da sem ga še skor zabodla zraven! Je imel oči na pecljih pa cel se je tresel. Sem ga sam, da naj takoj vse pospravi, da nikjer več ne vidim kakega podaljška. Je samo vstal in pobral in je bil čisto tiho. No, danes, ko se spomnem, kk je letel po zraku mi je pa prav smešno že. Ja, imamo mi skoz ene prigode. Če ne moj, pa jz! Hvala za pohvale za Lukija!!!!!!!! Vav, super za smučanje!! Upam, da bote zdravi in da bote uživali! Midva sma se pa ravno danes pogovarjala, kam bi šli poleti. Mormo si malo splanirat, ker more že kr hitro za dopust povedat v službi, kdaj ga bo imel, pa konec julija priden brat za malo časa domov in rabi še takrat imet dopust. Sam sem rekla, da mi je vseeno, kam gremo, da edini pogoj mi je, da je morje! Sama nikoli nisem bila za morje, sam lani, ko smo šli pa na Jahorino, namesto na morje, mi je bilo pa ful težko in žal, čeprav smo se na koncu tam svetovno imeli. Ampak letos pa nam morje ne uide! Vsaj upam!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Povejte mi , kako so vaši malčki kaj navezani na vas, oz. kako preživijo čas brez vas, ko vas ni? Kajti, če jaz kam grem naredi tako jok, da ga ni za potolažit, tako da se največkrat prav odplazim iz stanovanja ven, da skočim po kakšnih opravkih brez njega. Ko me ni je ves čas siten in me išče po stanovanju, ko pa pridem domov, pa čisto znori, če ga takoj ne vzamem v naročje, še čevljev in bunde mi ne pusti sezut in odložit. Sploh ni važno kdo ga ima v naročju, obvezno mora k meni, da se pomiri in da si posuši vse solze. Morem rečt, da naš mišek je na mene ful navezan. Sicer, če me ni, ni neke hude panike, ampak če sem pa zraven v sobi, pa veljam samo jaz. Skoz rine k meni pa samo gleda kje sem in ali sem dobre volje in se smejim, potem je tudi on vredu. Če ne, je pa kr siten in že gre k meni, da bi se stisnil. Pa to res, sma že večkrat opazla. Prav tako je isto, če koga srečamo, vedno pogleda, kk bom jz odreagirala, ali se bom nasmejala ali ne in potem se ponavadi tudi on. Razen če je utrujen ali kaj podobnega. Pa ko pridem od kod, to skor po zraku koplje, sam da bi do mene prišel!! In potem se stiska in me objema, da sploh ni šans, da bi me spustil. In če ga slučajno potem hoče kdo vzet (kot npr. tašča)je jok, da ga cela ulica sliši. Ga pa tudi jaz že od začetka dajem vsakemu, ki ga želi v roke. Ne delam problemov, tudi otrokom, samo da pač morejo sedet in da je eden odrasel zraven! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki dober dan , jaz sem danes turbo dinki. Smo vstali ob 8h (noč za nami 1A) in sem se po zajtrku vrgla v pospravljanje....pranje, sušenje perila to je itak vsak vikend že rutina, pol sem pa posesala stanovanje, prebrisala vse po tleh....sem prav vesela. Aja, moška sem pa medtem zaprla v računalnico, da me ne motita . No, pa se me je dragi malce usmilil in se je on ponudil, da bo skuhal kosilo bomo imeli tortilije. Titek pančka, jaz pa hop na RR . jaz sem pa bila včeraj, sem si kupila ene hlače . Ma sem rekla, da rabim kej za v službo pa če si vse pustim za zadnji mesec mi finančno ne bo zneslo. sem pa šla samo v eno trgovino in takoj domov, ker so mi totalno mim te razprodaje (beri: gužve). e-bay je zakon . Lona76, super si si zadala....verjamem, da ti bo uspelo, če boš dovolj vztrajna ...na maraton mislim pa tale dieta od g. Ritzmigi mi je všeč Ursi2, sem šla tokrat mimo tvojih kuglic, da je vstalo tokrat še kaj za druge in tvoj Lukec je pravi , krasne slikice! Dinki, ti si pa res bila pridna! Bi mogla malo energije nam še raztalat! Pa priden tvoj, da je skuhal kosilo. Si mi pa dala fajn idejo, kaj lahko naredim tudi jz! Hvala!!!!!!!! Super, da si dobila hlače! So pa meni tudi čist mimo te razprodaje. Mi gre na živce, da si ne morem v miru ogledat in zraven prit. Sam jz si pa oblek kr ne upam kupovat takole prek neta! Pa večkrat vidim kaj ful fajnega, pa si kr ne upam! Ma, ti si kr privošči kako kuglico! Je za vse dosti!!!!!! Pa hvala za pohvale mojga mišeka!!!!!!!!!!! Zofy, super, da si se naspala! Ja, jz sem tudi ta vikend spala dlje kot mislim, da že kaki 2 leti ne!!!!!!! Mmmm je pasalo! Sam sem se pa kr razvadla. Ja, take stavri se lahko zlo hitr navadiš!!!! Vilma, za vas pa en vlak , da bi bile kozice v zelo, zelo, zelo mili obliki!!!!!!! Boga Julija!!!!!!!! Gaya24, super, da ste se šli sankat! Kk pa je na kopah? Jz pa mislim, da se bomo šli tudi kje na vaše konce sankat. Sam da bomo zdravi pa da bomo končno sanke kupili! Pa fajn da je Maj užival!!!!!!!!! Tina50, upam, da bo Lan vredu spal in da ne bo kaj zbolel! In ful luškan avatarček! Se mi zdi, dase je Lan ful spremenil!!!!!!!!!!!! Marita tudi vam , da bi bili kmalu zdravi in , da boš imela energijo za tvoja bolančka! Pametno, da si prosila mamo, da ti je prišla pomagat!!!!!!!
|