|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
24.12.2008 8:33:55   
pomlad08
živjo! mi smo se končno organiziral in začel furat christmas spirit! zvečer sem spekla cimetove, ingverjeve in orehove piškote, mož je pospravil stanovanje, zdele pa delam še ene čokoladne cookieje, pol pa še jaslice pa smreko postavimo, pa bo! bistveno je, da je zadišal po piškotih user posted image

ajde šibam da se mi ne zažgejo

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
24.12.2008 8:34:26   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

VILMA pa na http://www.gurman.eu/index.php?S=1&Folder=17 pejd pogledat, so recepti po sestavinah, po priložnostih....razdeljeni.

Za svinjo

http://www.gurman.eu/browse.php?S=6&C=633

Vilma, vidim da recepte zbiraš, en predlog imam in čisto nič dela. Če boš delala svinjsko pečenko (jaz bom to delala danes za večerjo), najbolj zraven pašejo idrijski žlikrofi ( kupiš jih v vseh trgovinaš pri zmrznjenih artiklih, pa glej da bodo delani od kakšnega idrijskega proizvajalca). Za to rabiš samo vrelo vodo , vržeš notri in kuhaš cca2 minuti in postrežeš (obvezno vroči), zraven pa omakica od svinjske pečenke, ali pa kakšno gobovo omako (iz suhih jurčkov).
Pa dober tek

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
24.12.2008 8:38:03   
perp
vsem hvala za pohvale in lepe želje. Vsem, ki ste malo bolčkani želim user posted image user posted image user posted image
No zdele se tudi Neja dela z jokom. Bila bi samo v naročju. In to najraje v mojem. Tko steguje rokice.
Tudi mi se ful dvigujemo na nogice, tud ful lepo stoji ob opori. Pa ful ploska, to bi skoz poloskala. Rečeš kako da neja bravo in že veselo ploska.

V četrtek imamo rezervirano bowling stezo popoldne, pa bomo kar Nejo vzel s sabo. Bo mal v naročju, drtugače bo pa v svojem kolesu, kjer itak ful uživa.
Hrana, mi imamo ful srečo, ker je super jedec. No sej se ji vidi v lička, haha. Od kar smo uvedli kruh, sir, piškoti, jo pretlačena hrana sploh več ne zanima - frutki, mlečne kašice - to je čist out. Pol je pa okron njenega stolčka vedno naša kužika tara, ki vse kar Neji pade na tla, vse lepo poje - ji rečemo sesalc.

Tudi jaz sem že parkrat šla ven zvečer in je ful luštno. Pridem pa vedno nazaj okoli 0:30, ker se običajno takrat zbudi. Zaspi pa okoli 19-ih. Razen ob torkih in četrtkih, ko imam aerobiko, točno ve, da gerem in noče zaspat user posted image user posted image user posted image   naj jo tud oči mal uspava.

< Sporočilo je popravil perp -- 24.12.2008 8:39:51 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
24.12.2008 8:43:58   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: perp

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Včeraj smo v Kudu zmagali. Nam je prejšnji poraz dal vetra!
In seveda, ko sem prišla ob polnoči domov ... jaobožemilikajsamjatebiradila ... stanovanje v RAZSULU, vse je SMRDELO, ker je mož pustil poleg gore nepomite posode še brokolijevo rižoto na pultu ...  in sem potem spet pospravljala in še  pomila sem tla ... vsaj dobro uro. In seveda, zdaj ... manj kot 24h kasneje ... tla - kot da niso doživela pomivanja in današnjega večkratnega pometanja - grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

NČK v čem pa tekmujete? Improliga, improgojnica al kaj drugega?

Ker imam prijatelje, ki tekmujemo v Improgojnici in sva bila zadnjič na predstavi, pol pa še pri eni drugi skupini. Dej kaj več napiš

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
24.12.2008 10:30:45   
mumu
Dober dan čvekice

Me smo že iz ZD smo šle danes lulat, in nama je v prvo ratalo user posted image user posted image user posted image . Zdej pa Tia že spi jst pa na rr visim namest da bi šla še jst ležat.

Danes sem vas malo brala in sem se čist zasekirala, jst ne vem no, al sem jst lena ko ****sauser posted image user posted image . Pri naši hiš ni nobenih piškotov, ne bo nobene božične večerje, ampak čisto navaden dan, vse kar imam je smrekica, katera pa je postavljena že dober teden.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
24.12.2008 10:45:26   
mumu
NČK: hvala za idejo - špagete, sem jih jst tut včerej prpravla, ful velik zelenjave in malo govejega mesa, in je jedla ko nora user posted image user posted image . Rada ima pa tudi sladko zelje in pire.
Moški in navodila ja temu jst pravem projektuser posted image , pri nam moram vedno vse jst prebrat in mu poročat najmanj 5x, ker on hodi v službo in je preveč obremenjen jst pa že eno leto in pol visim doma in nič ne delam user posted image user posted image .

perp: odličen sesalc imate, pa user posted image  za Nejo da tako lepo je.

SAN: tale toj bani pa čist prehiteva vse njegove vrstnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi smo ze zdej končno začel iz sedečega položaja na kolena spravlat, pa ji glih ne rata, zmerej "pade" v položaj za kravce past, pol pa jokamo k puzat ne znamo user posted image .

čakajoča: user posted image user posted image  bravo niku za ata in mama, ja kar pr vad se očiti so zakon, mamice pa sam za hrant in spat dajat user posted image .

Marita: dobre nasvete si napisalauser posted image , pri naši hiši je najbolj pomembn user posted image , user posted image user posted image , če tega ni sva oba tečna ne sam onuser posted image user posted image

Zdel moram pa nehat, ker bo vsak čas alarm, saj spi že 45 minut, pa moram mal na hiterco po kuhni skup zmetat user posted image .

Lep dan vam želim.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
24.12.2008 10:47:10   
mumu
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
24.12.2008 19:03:39   
katj
VESEL BOŽIČ VSEM!

mi smo doma z mojimi starši in si pripravljamo večerjo.
sigurno boste kej dobrga jedle, dober tek!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
24.12.2008 19:07:02   
aleži
vesel Božič vsem zakladom, mamicam in očijem
user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
24.12.2008 22:17:08   
tina50
Vsem vam, vašim zakladkom ter vašim domačim, želimo vesel Božič!
Družinica Gosar!

user posted image

lepo preznujte jutrišnji dan, ter naj mine v miru, zdravju  in veselju!

< Sporočilo je popravil tina50 -- 24.12.2008 22:20:48 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
25.12.2008 8:48:19   
san
Drage mamice, upam, da ste preživele lep božičNI VEČER... Vesel božič vam želim in vse dobro, pa nekja miru si najdite v teh prihajajočih dneh...

Pri nas je bilo... hm.. kako naj to napišem, dopoldne sem bila prava živčna razvalina, res.. prav nič božično se nisem počutila. po moje me daje neprespanost, potem je bilo popoldne že mnogo bolje, so otroc postavil smrekico in jo okrasili - čisto sama sta to naredila Izabela in Izidoruser posted image . zdej morm pa urbana daleč preč od neje drat, ker on bi vlekel, vlekel in vlekel, pa vse dol potrgaluser posted image . no po večerji je pa urban okoli šestih že zaspal, tko da je darilo odprl zjutraj - je dobil kraguljčke in jih je bil zelo veseluser posted image , še bolj pa oči, k mu je okol glave ropotaluser posted image vzdušje pa na večerji... čudnouser posted image , no, potem smo po odprtju daril gledal skupaj božično pesem z mapetki od dickensa, pa je blo vsaj to kul

Jaz vam že kar moje želje napišem, ker ne vem koliko bo kaj časa v teh dneh, drugače bom pa dvojne napisala, da bo bolj držalouser posted image

Želim vam predvsem odprte oči za majhne darove, ki so vsak dan vse okoli nas, če jih le znamo videti in najti, pa bodite prizanesljive do sebe, velikodušne do drugih, pa seveda zdrave in srečne, pa neobremenjene, pa vaše zakladke naj sreča spremlja na vsakem koraku, pa dobra vila naj jih varuje. Kaj pa vsakodnevne skrbi? Jah, s skrbmi je pa tako kot je napisala Anja Štefan, zato vam pošiljam še eno coprnico, da jih s svojo palico odčara: ČIRA ČARA - več jih ni!!!!

papa in leo preživite praznike, sej če bo čas se pa še javim

PA VSEM KI PRAZNUJETE TE DNI: VSE NAJBOLJŠE!!!!!

ZDEJ PA ŽE OTROC KLIČEJOuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
25.12.2008 9:29:18   
Lona76
Dobro jutro in vesel božič vsem!!!!!!!

Sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala. In si nisem vse zapomnila. Tko da vsem čestitke za napredke in podvige in kilaže in bolančkom user posted image

V ponedeljek sem bila na večerji in na koncertu in ponoči mi je bilo slabo za znort, sem skoraj skupi padla. In seveda tudi zjutraj cela štala, jaz pa z obema škratkoma sama, pa še vsa darila sem mogla it kupit. No mi je mami popazila škratka da sem nekako vsa švoh šla kupit darila in ko sem prišla domov sem bila tok zanič da sem samo ležala in sem Tilna prosila če malo na Tajo popazi. Popoldne sva šli obe spat in glej ga zlomka Taja bruhne. Jo vzame mož in je še njemu 3-krat bruhinla. Je sigurno 10 krat bruhala, sem ji dajala vodo po pižirkih, je šlo tudi vse to iz nje, in seveda panika in na Metelkovo, tam pa so naju hvala bogu poslali domov, da še ni krize. In kot po čudežu je žaba nehala bruhat user posted image . Jo je treba očitno z zdravniki mal prestrašit user posted image . Zdej ma pa reva unet uček in ji gnojček teče. Ji ga s fiziološko umivam. A bi mogle it k pediatru po kakšno mazilo ali se kaj brez recepta dobi? Ker na Metelkovi je za popuser posted image  folka. Ponoči je pa danes bl tko spala in se mi je zdela neki vroča, ampak zdej je pa ok. Lahko da ji je bilo vroče, ker ko sem jo dala iz žakla je pa nazaj zaspala.

Mumu ne nisi lena. Tudi pri nas ni piškotov, na kosilo smo šli k moji mami, danes gremo k tašči, jelko pa smo včeraj postavili (sta jo mož in Tilen, jaz pa sem likala da imam mir danes), darila pa sem tudi ponoči zavijala.Zadnji momentuser posted image , In danes zjutraj ko se je Tilen zbudil je šel najprej pogledat če je božiček nosil in ko je videl darila je bilo tako veselje. Kok jih je luštn gledat in on bi takoj vse odpru. Dobro da lahko še Tajina darila odpira in pa moja. Joj je tak kot jaz. Sem si vedno želela full daril pod jelko, samo da bi lahko odpirala. Pa če bi bila v vsakem zavitku samo ena pomaranča oz. en bombonček.user posted image  Ampak se mi ta želja še ni izpolnila. Mogoče me mož kdaj usliši. Res si želim odpreti ene 20 daril. user posted image  Sicer smo letos komaj vsa pospravili pod jelko ker imamo stlačeno med kavči.user posted image

Zdej se grem pa z otroki malo ukvarjati, se je Taja ravno zbudila po prvi rundi spanja.

Lepo praznujte še naprej!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
25.12.2008 9:36:28   
marita
Dobro jutro,

miren in vesel Božič vam želim. Jaz sem bila pri polnočnici in sem zdj kar mal zalimana, pa napokala sem se potice. Ah ja, moje kile pa kar stojijo, nočjo nč dol, saj ni čudn, ko pa imam tak apetit.

Joj dajte mi povedat a mamo že kakšno nosečko??? Ne sledim tolk pogosto, pa bi bla rada na tekočem. Pa kdaj bomo imele še kakšno srečanje???

Mi smo se sedaj na veliko izogibali trgovskim centrom k mi je kr mal tu mač vse tole, tko da hodim samo v vaško trgovino. Na vsake 2 dneva spečem kakšno pecivo, piškote bom šele začela pečt, bolj zaradi Eme, k rada ustvarja zraven, tašča je spekla potico, pa danes nas bo pogostila s kosilom. Bravo tašča, zdj sva tahuj frende ratale!user posted image

Pa komaj pred 2 dnevoma smo postavili smrekco, je blo prov luštno, smo imeli božično glasbo, plesali smo zraven, pa okraševali, Ema je plesala in norela, Maks se je smejal in letal za njo. Prov luštna sta.user posted image

Hvalabogu sta oba zdrava, nismo imeli še nobenih zdravstvenih problemov to zimo. jaz sem prejšnji teden fasala vnetje učka, je blo tolk zoprn, da sem kuj letela k zdravnici. Po parih dnevih sem bla ok.

Kaj je še novega; ja še zmeri dobro jemo in seksamo, sem se nasmejala vašim komentarjem. Sej js sem bla včasih tud huda privrženka feminizma, no sem še, sam z mojim nikakor nisva najdla skupnega jezika, no oz. sem porabla precej več časa in energije, da sva se kaj domenla in pogovorla. Pa js vsa ponosna, pa svoje furala, on svoje fore, pa nikamor nisva pršla. Tega sem se zavedla, ko je Ema vsakič ko sva se sporekla ratala čist tiho in začela pospravljati in govoti: ati, mami ne se kregat. Jooj, kar solze sem dobla v oči, ko se to spomnim, pol ko je otrok večji, je kot goba vse vpije vase. Je mislila, da je ona kriva, da se skoz neki prepirava. Tko da sem se prov mogla vzet v roke, ker me je že vse na njem motilo, jezilo, kar alergična sem bila, pa že vnaprej sem vedela kaj bo rekel in kako bo reagiral.
Tko da na nek način sem mogla to ustavit, k sem vedla, da se mava rada, sam sva bla vsak na svojem bregu, pa noben ni več mogel naresti korak bližje. No pol se nama je zgodil tisti preboj, malo za šalo, malo za res, odtakrat sva ko dva cukra. Ha, ha, ha. Ne vem, men se je zdelo pomembno, da vam povem svojo izkušnjo, saj navsezadnje gremo vse več ali manj skozi podobne krize.

Aja, kuhava pa oba, pa seksava tud oba, da ne bo pomote. ha, ha, ha.user posted image

No pa da neham fantazirat; moj je šel danes smučat, bo do južne nazaj, jaz ne smučam, otroka sta dol pri tašči in bomo imeli tudi pri njej kosilo, jaz imam pa ljubi mir in se carsko valjam po kavču. Prov paše, sploh ko vem, da bosta mala dva vsak čas nazaj pri meni in bo raztur. Do takrat si grem pa narest kapučin.

Lep dan!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
25.12.2008 10:02:35   
lucalu
Dobro jutro mamice! Vesel, lep in predvsem miren božič vam in vašim družinicam!!! user posted image
Prebrala vas bom pa kasneje, ker se je detece pravkar zbudilo...

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
25.12.2008 11:00:47   
Dinki
Dober dan drage mamice user posted image ,

evo, sem si ukradla nekaj minut samo za vas, da vas malo pozdravim in vam tudi jaz zaželim en miren božič. Pa jaz pravim tako....ne samo božič....naj bo vsak dan v družinskem krogu, poln ljubezni, smeha in medsebojnega razumevanja, poslušanja in upoštevanja. Pa če dodamo še tezo od Marite....še poln dobre hrane, sexa in trenutkov zase user posted image .

Najprej Mumu, da še sebe pripopam poleg tebe in da se ne boš počutila osamljeno. Tudi jaz nisem nič pekla, niti kuhala. Tudi pri nas je to čisto običajen dan, tako kot vsi ostali. Jaz sem pač spet svojeglava pri tem in se mi zdi to vse skupaj preveč napihnjeno. Vsak dan mora biti tako, ne pa samo za božič. z dragim sva pojedla skupno kosilo, ki ga je naredil on (nič posebnega), popoldne smo vsi trije šli obiskat mojo sestro, smo ji odnesli darilo, ker gre za novo leto v Egipt in zvečer spila malo vinčka s taščo in tastom. Ko je šel Tit spat, pa sva preživela en lep večer v dvoje.....pustimo potankosti user posted image .
No, danes sva povabljena na kosilo dol, torej k tašči in tastu. Moj je šel že dol s Titom, jaz pa tako kot Marita malce uživam (sem še v pižami user posted image ) ja, tudi to kdaj paše. Popoldne gremo pa na obisk k moji prijateljici, tisti, ki je ponovno user posted image . Ji bom posodila vse moje nosečniške obleke. Me je kar mal stiskalo ko sem jih pripravljala....tolk je bilo lepo z bušijem user posted image .....no, pa sej bo spet kdaj.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
25.12.2008 11:17:19   
Dinki

DINKI, a kako anji pripravim špagete user posted image user posted image user posted image , ja zmečkam jih, neuser posted image . Se lepo namečkajo/narežejo, da pridejo ko polovica riževega zrna veliki "koščki". Tud sirček sem ji gor naribala, take tako čisto na kratko ...

Aha, uf...sem se kar malo oddahnila. Jaz sem si že zaprestavljala kako tvoja Anja je špagete ovite okoli vilice user posted image .
Kolk pa to poje? Dva špageta? user posted image
joj, da ne boš kej zamerila mojemu humorju.....
pridna mamica, da se tako lepo potrudiš user posted image

user posted image user posted image user posted image  za kuharski podvig tvojega moža. A on tud ne zna na škatlo pogledat in navodila prebrat?user posted image   

Lepo si vzgojila titka. Ga bojo tašče mele rade. user posted image

Itak sem bila jaz kriva, ne on. Torej ni napaka pri njemu, da ni navodil prebral, ampak zakaj imam to škatlo na pultu poleg vseh ostalih kašic user posted image user posted image user posted image ....(tu bi rabila un samjli od Ursi2 ko se tolče po glavi, al pa ob zid user posted image ).... še dobr, da nas imajo, da je lahko nekdo sploh kriv za njihove "napake".

A ne? user posted image

Urbanček, bravo za vse podvige user posted image . Najbolj mi je luštno tisto ko se prime za mizo in se zagunca user posted image user posted image
in vsi Božički....Tai, Sara, Lan....sami cukrčki user posted image user posted image  

Neja od Perp, vse NAj, NAJ za mini RD
bodi še naprej zdrava, nasmejana in
v ponos svoji mamici in očiju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2, močno upam, da je Lukec že OK in da ste lepo praznovali user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Zdravo punce, samo na kratko imam eno dobro novico
V ponedeljek sem klicala v vrtec in so mi potrdili vpis v vrtec, s 1. februarjem začneva z uvajanjem.

Uau, to je pa res lepa novička, super! user posted image
Upam, da tudi nam uspe dobiti mesto. No, jaz ti vseeno privoščim, da ti podaljšajo P.
koliko stane varstvo....od 300 € dalje. To je že skoraj da najcenejša varianta....pa do 500 €, vsaj kolikor je meni znano.

Vilma, kaj si pol spacala skupaj za večerjo? sama ušesa so me user posted image . Upam, da je uspelo in da ste vse zmazali user posted image .

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
25.12.2008 11:25:20   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

Želim vam predvsem odprte oči za majhne darove, ki so vsak dan vse okoli nas, če jih le znamo videti in najti, pa bodite prizanesljive do sebe, velikodušne do drugih, pa seveda zdrave in srečne, pa neobremenjene, pa vaše zakladke naj sreča spremlja na vsakem koraku, pa dobra vila naj jih varuje. Kaj pa vsakodnevne skrbi? Jah, s skrbmi je pa tako kot je napisala Anja Štefan, zato vam pošiljam še eno coprnico, da jih s svojo palico odčara: ČIRA ČARA - več jih ni!!!!

To je pa takoooo lepo napisano, da me je kar naježilo. Hvala San user posted image  in seveda vse enako tudi nazaj!

Lona76, sem pomislila tudi nate kje si. Ste ga preveč zažurale v ponedeljek s puncami in je bil naslednji dan tiger? user posted image   Skratka en kup user posted image user posted image user posted image  obema. Taji za bruhanje in uček.

IZVIRNO SPOROČILO: marita

Joj dajte mi povedat a mamo že kakšno nosečko??? Ne sledim tolk pogosto, pa bi bla rada na tekočem. Pa kdaj bomo imele še kakšno srečanje???

jaaaaa,  jo imamo. Zaenkrat vemo le za eno in to je Meridaub. Se je spomniš, je z nami čvekala malo več med user posted image .
Srečanje....bomo organizirale eno v naslednjem letu user posted image .....v mislih imam seveda januar. se moramo še enkrat dobit, ker nekatere začnejo februarja že delati user posted image ...Groza!!!! Kolk je šlo hitro mimo user posted image .

Ok, dost,
jaz sem se načvekala,
je prav pasalo user posted image

zdej pa grem ven iz pižame pol pa na kosilo user posted image

lepo se imejte user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
25.12.2008 13:10:29   
mumu
NEJA, vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
25.12.2008 15:47:49   
Vilma
Drage moje,
želim vam vesel božič. Preživite ga lepo in mirno med svojimi domačimi, v krogu svoje familije. user posted image

Nam je Božiček zjutraj pod jaslice namesto ovčk pustil koze.
Ja dobro ste prebrale. Koze.
Ampak ne taprave, vodene. user posted image
Zjutraj, ko smo se zbudili in skupaj jedli zajtrk, smo opazili pikice pri Dominiku.  Smo klicali na urgenco,so rekli, naj ga pridemo pokazat. Pa smo, tako da je diagnoza potrjena. Če katera želi norice, dobrodošli med nami. user posted image  
Jagoga ti sploh, si že zadnjič rekla. user posted image
Julija jih še nima, zna pa bit, da jih bo dobila tudi ona. Zdravnik na urgenci je rekel, da raje ne, ker je premajhna. user posted image  No jaz jih ne bom dajala narazen zdaj med praznike, itak če se je okužila, se je že.

Dinki kosilo je za nami, sem naredila tiste mesne zvitke in jih priporočam, so bili res ful dobri! user posted image
Marita ti morš bit ena fejst punca. Tko življenjsko pišeš, nič okol ovinka. MI je všeč.
Drugač pa vidim, da vas je kr neki feministk hudih, al pa ste ble.  user posted image  No jest sem še zmeri, sem v takem društvu, ki to podpira. user posted image  Se pa da tud s feminizmom lepo s partnerjem živet. Ja včasih zatežim do amena, ampak vedno manj, se že dolg poznava. user posted image

Kar pa se tiče tega, da otroci vse vsrkajo vase kot gobe. To imaš tako prav Marita! Samo vam povem nekaj punce moje. Vsrkajo ne samo kreg in grdo, tudi tisto lepo se jih prime. user posted image  Midva sva si začela ful spet na veliko lubčke talat, pa je Dominiku tko všeč. Vsakič, ko naju vidi, kako si stisneva cmok, se nasmehne. In taka sreča se pokaže na njegovem obrazu, se tega ne da opisat. Tko da punce, rade se mejte, velik se lubčkite, boste vidle, kako je to tud otrokom všeč- user posted image

Zdaj pa šibam,itak sem dlje za računalnikom kot sem mislila.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 25.12.2008 15:48:18 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
25.12.2008 16:48:50   
TIMOTY
So darila, ki Božiček jih prinaša,
lepe misli, v daljavo odnaša,
morda ljubezen in toplino,
preživete trenutke z družino,
morda prijetne zvoke melodije,
da srce nežno zraven bije.

Vsem vam in vašim družinam želimo iz našega doma VESEL BOŽIČ!

user posted image

Vsem bolančkom pa pošiljamo kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo čimprej ozdraveli.

Še vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredke!

Aha, da ne pozabim čestitat še vsem marčevim otročkom za obmesečnice ( z zamudo, a iz srca ): bodite zdravi in veseli, da svojim staršem boste user posted image še naprej s toplino greli.

user posted image

Vse slikice vaših bebijev ( Božičkov in Božičk ) so super user posted image user posted image user posted image user posted image . Pravi cukri!

Zdej me pa user posted image lovi, držte se vsi.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 25.12.2008 16:56:04 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
25.12.2008 18:56:33   
Lona76
Dober večer dame.

Kosilo pri tašči uspelo 50%. Je Taja reva spet 2 krat bruhala user posted image . Ma mi je čudno da včeraj nič, danes pa spet. Pa kaj čmo. Zdej je pa še mož bruhu. Očitno smo fasali neko virozo. Upam da je ne dobijo še vsi okrog nas. In od vseh pogovarjanj o slabosti je spet meni slabo ratalo. Tako da Dinki ko bi bila slabost vsaj zaradi pijače, sem imela na sumu lignje, očitno pa je viroza. Božički so bili zelo radodarni ni kaj. Očitno so gledali sosedove otroke, ker naši sigurno niso bili tako pridni. No Taja ja, ker še ne zna govort in jezikat user posted image  , za Tilna sem pa v dvomih.

Vilma super da je kosilo uspelo in malo manj super da so vas obiskale kozice. Je pa res, da če se je Julija že nalezla se je, ker so najbolj kužni pred izbruhom. Ampak kako bi preprečila da bi jih dobila user posted image

Neja vse naj naj za mini RD, pa še ostalim katere sem zamudila. Bodite zdravi in veseli otročički.

Marita super da se s taščo sedaj tako dobro zastopita.user posted image user posted image user posted image user posted image  In da imata z možem super odnos. Mi ga bomo mogli še porihtati. No pa si dajmo to v novoletno zaobljubo user posted image . So dobri in slabi dnevi.

Mumu verjamem da si bila jezna na taščo ker je vse zasračkala. In verjetno res še tok bolj ker je to naredila tašča, tudi jaz se bolj jezim zaradi napak ki jih naredi ona, kot pa če jih kdo drug, ampak pustimo malenkosti. user posted image  Se boš pa kot so ti že druge pisale čez par let temu smejala.

NČK bravo za Anjo da lepo je in malo manj bravo za očija ki ji je pozabil dati večerjo. Če te potolažim je od kolegice mož jo klical v službo zakaj se t mala skos neki joka ura je bila 11 dopoldne in ga vpraša kaj pa je jedla in ji patron še ni dal zajtrka, ampak največja komedija je pa ta, da on pa je jedel zajtrk user posted image . Ja zdej ji je smešno, takrat pa ji ni bilo.

Dinki navodila in moški!!!!! Moj mene pride vprašat kako se naredi. Naprimer če jaz zjutraj potegenem s spanjem me pride vprašat namesto da bi prebral. In ga vprašam če ne zna brati in reče da nikjer ne piše user posted image . Ja jaz sem se pa rodila tako pametna da znam vse sama narediti user posted image .

Tko grem zdej Tajko pogledat se neki krega, je pojedla samo 5 žličk kaše, tok da je zdravila pojedla, pa 1dcl čajčka. Bomo videli kako dolgo bo zdržala.

Lahko in mirno noč vam želim.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
25.12.2008 18:57:11   
Lona76
Aja pa slikice vaših zakladkov so vse po vrsti krasne!!!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
25.12.2008 21:32:11   
marita
ja Vilma tud za lupčkanje maš prov, ravno kakšne 14 dni nazaj mi reče Ema, da je žalostne, ker me ati nima nič rad. Ja halooo, kuga je pa spet to si mislim. Pa pravi, da zato k me ati nč ne polupčka pa pocarta. Od takrat dalje se spet veselo cmokava, Ema pa vsa važna in nasmejana. user posted image

Mi smo preživeli lep dan, pa snega mamo itak že od prej dost, pa še na nov je zapadel. Smo bli zunaj in se kepal, prov fajn. Moj je šel v nočni šiht, mulota spita, jaz pa večer zase. Sicer me v enem kotu čaka kup cunj za peglat, sam se mi ne daaa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
26.12.2008 0:21:43   
Ursi2
Punce, dober večer!
Pa sem se spet malo oglasila. Smo že boljši, nimamo več vročine, tako da smo šli danes k mo jim, da smo bili po 4-ih letih spet kompletna družina doma za Božič. Je blo fajn pa tudi pestro.
No, sem p apotem doma, ko sma se spravljala spat in sem mu morala dati kapljice za železo in je bil jezen in se je drl, ko velik, ugotovila, da ima sor. Ima po notranji strani ust vse bele pikice oz. najprej sem mislila, da ima mleko, pa sem videla, da ne. No, tudi rizko ima vneto, tako da je že šel naprej. Jz sem bila pa prepričana, da so zobki, ker se je slinil ko kak polžek pa sploh ni pustil, da bi blizu k ustom prišla.user posted image user posted image  
Se prav grozno počutim, da sem šele sedaj ugotovila, kaj mu je.

Drgač pa, kaj naj rečem, Božič je bil pa je mimo.
Sej ne vem, kaj sem pričakovala, ampak morem pa rečt, da sem kr malo razočarana. Sploh nimam nobenega občutka, da je božič.Sej vem, da je brez veze in da je dan kot drugi, ampak jz sem pa od doma navajena, da je Božič in Velika noč res en velik, družinski praznik in smo skupaj, se imamo fajn,...
Je blo vedno tako, da 24.12 nisam šla v šolo, ampak sem bila doma, tudi če sem neopravičene dobila. Pa smo vse generalno sčistli doma, spekli kekse in potico, skupaj smo šli v naš gozd iskat drevček, potem pa smo skupaj krasili smrečico in postavljali jaslice, popoldan pa smo se lepo oblekli, skuhali božično večerjo, smo  jo pojedli in nestrpno pričakovali božička .user posted image user posted image
Potem pa smo ob jaslicah skupaj peli, molili in potem odprli darila. Za zaključek pa smo šli skupaj k polnočnici. Potem, ko smo bili večji, smo šli z mladimi iz vasi skupaj peš z baklami h polnočnici in nazaj isto. Pa včasih smo še potem kje malo posedeli in počvekali. Naslednji dan pa smo bili spet vsi doma, nismo smeli nikamor it, ker pač je družina skupaj in smo vse mogoče počeli (kartali, človek ne jezi se,......)Res smo se imeli fajn. To je bil edini večer in edini dan, ko celo oči ni imel službenih klicev in dela. Ker drugače  se 24 h na dan telefoni derejo in so opravki in vse kar spada zraven.

No, pri nas včeraj pa je bilo vse čist drgač. Dopoldan ej prišla ena kolegica, da sma za koncert, ki ga imamo jutri, pripravljale stvari. Sem mislila, da bo za največ eno uro dela. Pa ja, je bila 4 ure pri meni. Na srečo sta bila tast pa tašča doma, ker je bil Luka še kr precej bogi in je še imel skoz malo vročine pa temu, da ni bil naspan in vse skupaj, primerno siten. Potem je pa ravno kosilal pri njima in sem jz hitro nekatere stvari za večerjo pripravila, potem pa sem šla še Lukana hladit pa se z njim malo crtlat, pa ... No, ob 16 je moj le prišel domov. Je pač mogel it nujno po bobne včeri pa seveda še na pijačo in pico s sodelavci. Pa, ok, sej je prav, da je malo ven prišel. No, potem mi pove, da ni dobil slik, ki so mi jih obljubili, da bojo že v torek 23. Kar je pomenilo, da nismo imeli darila za njegove in moje in ga bomo lahko dali šele po praznikih. me je kr fajn razjezlo. Sej vem, da bi bla mogla dat prej razvit, sam sem čakala, da sem z večih koncev skupi dobla slike.
No, potem je bil moj čist crknjen in križ ga je bolel, da se je komi premikal. Sem hitro sama pospravla bobne, prinesla jaslice, drevček in sma jih postavla, potem pa sem mogla it večerjo kuhat, ki je bila ob 18. Vmes (nekje 17.30) sem mogla dat Lukana spat, ker je bil ful zaspan in se je revček kr zbujal, da sem ga letala tolažit in crtljat. No, potem je potegnil do 18.30. Ko je vstal smo imeli večerjo. Pa itak da ej bil Luka siten pa ni hotel jesti.Pa so spet letele vse mogoče pripombe. Pa sem povedla, da že cel teden ne ponoči, podnevi pa sploh ne spi vredu, da že 3 noči je na meni gor spal, pa se itak vsakih 15-20 min zbujal in jokal, da sem ga nosla okrog in ga mirila. Pa reče, ja sej je meni pol ure spal dol, pa zdej je spal, pol že ne more bit zaspan. Pa sem ji še enkrat ponovila, da že cel teden ne spi več kot mogoč 6-7 ur skupi. Pa je še kr neki pripombe imela. Potem je še moj bil cel siten, ker je bil zaspan pa se na Lukana neki jezil. In mi je dojadilO in sem mu rekla, da ni čudno, da je Luka siten, če je zaspan, da naj kr fotra pogledamo, kak je. Pa je malo nos povesil, sam  mi je blo res težko, da je Lukanov prvi Božič, pol pa so vsi neki sitni pa ga neki provucirajo pa rinejo v njega. Sem samo rekla, da bomo darila pogledali, pa grema spat. Pa še to se mojmu ni dalo riti dvignat. Sem mu potem rekla, da če je tk, se pa naj spravi v posteljo pa spat, da bo vsaj dans boljši volje, midva se grema pa kopat in v pižamo pa spat. Ma ja. Potem je pa imel energijo še 2 uri na rač viset pa skakat gor pa dol po stopnicah, ko je montiral mikrofon gor, pa je neki blokiral rač. Pol pa ni bil zmatran.
Itak je še tašča neki mi glede ene solate, kjer je bil sir not (si jo je dragi zaželel) tišala pod nos in me skor minuto prepričevala, da naj jo vzamem, pa zakaj ne,.... Pa sem ji rekla, da ne smem, pa me gleda, zakaj ne. In ji rečem, da je sir not (Mozzarela) pa mi reče, ja pa ga ne jej, ostalo pa jej. Pa ji povem, da ne, da se sir razpaca in da ne gre to tk. Pa je spet, da je to brez veze,.... V isti sapi pa reče, da ne zastopi enih, ko se ne držijo tega, da če je dieta, da se je treba pazit. Sem mislila, da bom s stola padla.
No, neki čez 21 je Luka potem zaspal, jz pa pridem dol v dnevno sobo in  me je vse čakalo tako, kot prej, ko sem šla Lukana spravljat spat. Sem do 23.30 pomivala posodo, pospravljala in vse. Potem sem pa šla sam še en Lekadol vzet, da me je ponoči fajn skuhalo in sem šla spat. No, noč je bila boljša, je Luka spal v postelji in ne na meni. Sem šla ene 8x k njemu, ampak je kr hitro nazaj zaspal. Sem bla pa tk crknjena pa zaspana, da sploh nisem vidla, kje hodim, da sem se enkrat še prav fajn v omaro zabila. Mam kr mal krajši nos.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, na srečo je pa bilo danes prav fajn, čeprav sem taka žalostna in spet mi je prišlo naprej, da čez 1 mesec je konec porodniške in da bo Luka 9-10 ur s tastom in taščo. Mi je kr slabo postalo. Predvsem mi je danes spet ena njena izjava dala mislit. Sma pač taščo povabla gor na kavo, ko je bla sama doma in smo sedeli tam in pili, potem pa je bil Luka že lačen in sma se mogla it podojit. Pa sem ga vzela iz stolčka in hočem it, da bi se podojila, pa mi ga vzame iz rok, da mi še jasno ni blo, kdaj. Sem gledala ko čuk. Pa ona ful tam pridi Luka, ti bom jaz dala zizo, kaj boš mamcino mel. Sej se je smejala, sam meni je kr obrnalo vse v želodcu. Sem ga sam vzela pa šla. Ne vem, a sem jz čudna, sam meni ni blo to neki smešnouser posted image

No, zdej sem si pa dala duška. Meni je zlo žal, da sem vam zatežila, sam mogla sem dat iz sebe malo. Pa lažji vam, ker moj me tk ne zastopi.
Pa sej sem videla, da nima smisla, da neki pričakujem od drugih. Sem se pač sama poskusila trudit in bit dobre volje in nasmejana pa sma se z Lukijem vsaj malo fajn imela. Pri meni je že tk, da sem lahk ful zaspana pa bolana, sam ko sem pa z Lukanom, mi da pa ful energije in mi ni problem bit dobre volje in nasmejana, ker vem, da je tudi njemu lepši in mu je lažje, če je bolan.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
26.12.2008 0:30:23   
Ursi2
NEJC, NEVA in NATAŠA, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICE (z enodnevno zamudo)
user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?