Ursi2
|
žIVJO! Naš dan je bil danes prav lep . Luka sedaj že drugo rundo. Jz pijem pa že tretjo kave!!! Dopoldan pa smo šli k maši, potem pa na kavico. Smo prišli domov, se je še najedel in v pajaca in smo šli na sprehod. Je spal ves čas (približno 1,5h). Ko smo prišli domov sem hitro kosilo skuhala, potem pa smo se igrali, malo pa je šel še k dediju in babici. Komi čakam jutri, ko pride sestrična in imava cel dan čas čvekat. Sploh ne vem, kdaj sma si nazadnje vzele čas. Ma, sploh ne vem, če bo en dan dost za vse, kar si imava za povedat. Luka bo malo trpel, ko bo mogel skoz naju čveke poslušat, ampak bo pa raje spal! Lona76, super, da je bila noč malo boljše. Upam, da bo današnja noč še boljša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za noč in za vnete učke. A ste dobili kako mažico ali kapljice? Tdej bojo baje lepi dnevi, tako da mogoče vam bo pa le uspelo prit kaj ven. Držim pesti!!!!!!!!!! San, tole s taščo pa ne vem, a naj rečem, da si boga, ker ne govorita ali ti naj rečem srečnica. tUDI ZA VAS , da bi ne bilo koz oz. da bi bile v blagi obliki!!!!!!!!!!!! Ma, upam, da ko bom jz imela zete in snahe, da se bomo zastopli in da bomo imeli en tak lep odnos.Sej vem, da sanjam. Ampak, sej sanjam lahko, al! NČK, TUDI ZA VAS , da bojo učke kmalu zdrave!!!! Ne, sej jz sem svoji to v fori rekla, glede zmerjanja. Sam ne potegne mi. Nisem tako domača si z njo, da bi jo lahko tikala. Sej je meni tudi smešno, ko jo večinoma vsi tikajo in to precej mlajši od mene. Je bila animatorka in so se seveda tikali. Pol pa jz pridem zraven pa jo vikam. Ampak je ne morem tikat. Se mi zdi, da lahko samo osebe, s katerimi sem si blizu in jih imam res rada oz da jih res spoštujem, da jih lahko tikam. z njo pa si nisem v takem odnosu in mi sploh ne potegne. nO, sedaj je spšet jezna oz razočarana. sej ne vem. Pa sploh ne vem, kaj ji je al sem res jz tk smotana. Smo včeri šli dol, ko je brat od mojega (njen starejši sin)klical po Skypu, ker študira v Ameriki. In se ponavadi čez vikend enkrat slišimo. Pa pridemo k njima in sem imela jz Lukana v rokah, pa pride ona zadaj za mano in mi potisne stol v noge, pa se jez zasučem, ko sem se vstrašla in jo pogledam, kaj ji je. Pa reče, da se naj vsedem. Sem ji rekla, da se bom, sam ne tam sredi sobe. Pa smo šli tja, ko imata rač in ona za mano s stolom, pa mi ga še kr tiši in sem ji rekla, da se bom že vsedla, da sem dost stara,, da si vzamem stol. Se je pa obrnala in šla na kavč in se začela jokat. Pa ne bi me tk razkurla, če ne bi Lukana mela v rokah. Tk sem se pa res vstrašla, ko mi je potisnala ga v noge. Sej sem res zgleda jz smotana, da nisem lepo tiho in se vsedem in nardim vse tk ko bi ona rada. Ko pol se more pa jokat zaradi mene.
|